451 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118 Τρι Ιουν 11, 2013 12:03 pm
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
σε ευχαριστω πολυ βασουλινα μου...ευχομαι συντομα να δω και το δικο σου τικερακι.....vasoula1 έγραψε:
Με γεια το τικεράκι μας!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σε ευχαριστω πολυ βασουλινα μου...ευχομαι συντομα να δω και το δικο σου τικερακι.....vasoula1 έγραψε:
anabela έγραψε:Καλησπερα και απο μενα. Α βλεπω βασουλα και συ περιμενεις πειοδο 15 με 16 αν καταλαβα καλα?? και γω που ευχομαι να μην ερθει η καταρραμενη επιτελους. Ολο προσπαθω προσπαθω και τιποτα εχω πολυκυστικες
viki1988 έγραψε:σε ευχαριστω πολυ βασουλινα μου...ευχομαι συντομα να δω και το δικο σου τικερακι.....vasoula1 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
Θα με κάνεις να κλάψω βραδυάτικα!
vasoula1 έγραψε:εγω περιμενω σιγουρα.. οποτε απο σενα περιμενουμε τα ευχαρισταirene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:ενα
15 με 16 περιμένω,αχ τι καλά να είμαστε παρεούλα!!
valgreg έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Θα με κάνεις να κλάψω βραδυάτικα!
αν ειναι απο χαρα τοτε κλαψε πουλι μου μονο εμεις θα ειμαστε οι κλαψιαρες του θεματος δλδ????
σε 2 εβδομαδες δλδ?να δεις ποσο θα εχει αλλαξει!!!θα ξεχωριζουν χερακια και ποδαρακια και θα κουνιεται!!!αχ θελω και εγω!!!!!!!!!!!!!!!viki1988 έγραψε:σε ευχαριστω πολυ....την αλλη τεταρτη να δει τιε εξετασεις και να παρουμε και κολπικα....αλλα για υπερηχο απ'οτι καταλαβα θα παω εκεινη τη βδομαδα πριν το γαμο.....irene-_- έγραψε: με
καιτι πρεπει να συμβαινει!!δε γινεται τοσες να εχουν προαισθημα για σενα!!!εγω ειχα και για το βικακι και να που βγηκα αληθινη!!θυμασαι βικακι που σου ελεγα οταν παρελαβα τα τεστακια ωορρηξιας οτι εσυ δε θα τα χρειαστεις και πως αν θες να σου στειλω ενα εγκυμοσυνης????vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:
Μακάρι να είναι ευχάριστα Ειρηνάκι μου..
που εισαι εσυ κοπελα μου???τι κανεις??ολα καλα με τον αντρουλη σου???katerina1983 έγραψε:viki1988 έγραψε:
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΕΛΙΠΩΣ!!!!!
ΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ,ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΜΟΥ,ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΠΟΠΠΑΚΙ ΜΟΥ,DARSEL ΜΟΥ
Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ????ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
ΟΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ,ΓΛΥΚΟ,ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΞΕΧΑΣΑ
να μην κλαψεις βασουλα μου γιατι θα το βαλεις το τικερακι και μαλιστα συντομα..............vasoula1 έγραψε:
Θα αρχίσω να κλαίω...
viki1988 έγραψε:λοιπον κοριτσακια μου σας εχω ευχαριστα νεα...πηγα στη γιατρο πολυ καλη γυναικα....μου εκανε ενδοκολπικο και ειδαμε σακο το μικρο μου σπορακι και ακουσαμε και καρδουλα....τα φαρμακα τα συνεχιζω κανονικα και μου εδωσε 3 σελιδες εξετασεις να κανω.....πρεπει να κλεισω ραντεβου με αιματολογο στην αθηνα για να δουμε αν θα πρεπει να κανω ενεσεις...κατα τ'αλλα το μικρο μου θαυματακι ειναι μια χαρα.... [/quot
ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΕΣ?????ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΠΕΘΑΙΝΩΩ......
πως προεκυψε τωρα αυτο??ποτε ειχες τερ??valgreg έγραψε:κοριτσια εχω μπερδευτει,νομιζω οτι ο γιατρος μου εχει μπερδεψει τις εβδομαδες και δεν ξερω ακριβως ποσο ειμαι μη σας φανει παραξενο αν την Δευτερα αλλαξω το τικερακι
irene-_- έγραψε:καιτι πρεπει να συμβαινει!!δε γινεται τοσες να εχουν προαισθημα για σενα!!!εγω ειχα και για το βικακι και να που βγηκα αληθινη!!θυμασαι βικακι που σου ελεγα οταν παρελαβα τα τεστακια ωορρηξιας οτι εσυ δε θα τα χρειαστεις και πως αν θες να σου στειλω ενα εγκυμοσυνης????vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:
Μακάρι να είναι ευχάριστα Ειρηνάκι μου..
σε ευχαριστω πολυ κατερινακι μου....να εισαι καλα...σου ευχομαι συντομα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!!!!katerina1983 έγραψε:
ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΕΣ?????ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΠΕΘΑΙΝΩΩ......
καλησπερα κοριτσι μου..15-17 περιπου εγω και η βασουλαanabela έγραψε:Υπαρχει αλλη κοπελα εδω που να περιμενει περιοδο στις 15-16?
irene-_- έγραψε:που εισαι εσυ κοπελα μου???τι κανεις??ολα καλα με τον αντρουλη σου???katerina1983 έγραψε:viki1988 έγραψε:
viki1988 έγραψε:να μην κλαψεις βασουλα μου γιατι θα το βαλεις το τικερακι και μαλιστα συντομα..............vasoula1 έγραψε:
Θα αρχίσω να κλαίω...
το θυμαμαι ειρηνακι μου πολυ καλα....ακουσε τη, βασουλα μου βγαινει αληθινη οπως και το ποπακι...........irene-_- έγραψε:
καιτι πρεπει να συμβαινει!!δε γινεται τοσες να εχουν προαισθημα για σενα!!!εγω ειχα και για το βικακι και να που βγηκα αληθινη!!θυμασαι βικακι που σου ελεγα οταν παρελαβα τα τεστακια ωορρηξιας οτι εσυ δε θα τα χρειαστεις και πως αν θες να σου στειλω ενα εγκυμοσυνης????
σε ευχαριστω πολυ κατερινακι μου....να εισαι καλα...σου ευχομαι συντομα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!!!! [/quote]viki1988 έγραψε:[quote="katerina1983]
irene-_- έγραψε:πως προεκυψε τωρα αυτο??ποτε ειχες τερ??
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης