476 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118 Τρι Ιουν 11, 2013 12:19 pm
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Πουλάκι μου εσύ γλυκό!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vasoula1 έγραψε:
Πουλάκι μου εσύ γλυκό!!
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχviki1988 έγραψε:το θυμαμαι ειρηνακι μου πολυ καλα....ακουσε τη, βασουλα μου βγαινει αληθινη οπως και το ποπακι...........irene-_- έγραψε:
καιτι πρεπει να συμβαινει!!δε γινεται τοσες να εχουν προαισθημα για σενα!!!εγω ειχα και για το βικακι και να που βγηκα αληθινη!!θυμασαι βικακι που σου ελεγα οταν παρελαβα τα τεστακια ωορρηξιας οτι εσυ δε θα τα χρειαστεις και πως αν θες να σου στειλω ενα εγκυμοσυνης????
katerina1983 έγραψε:σε ευχαριστω πολυ κατερινακι μου....να εισαι καλα...σου ευχομαι συντομα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!!!!viki1988 έγραψε:[quote="katerina1983]
περαστικα και παλι κατερινακι μου..katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:που εισαι εσυ κοπελα μου???τι κανεις??ολα καλα με τον αντρουλη σου???katerina1983 έγραψε:viki1988 έγραψε:
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΔΕΚΑΤΑ 37,2 ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΦΡΙΚΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΝΙΑ...ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ....
katerina1983 έγραψε:
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΔΕΚΑΤΑ 37,2 ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΦΡΙΚΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΝΙΑ...ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ....
vasoula1 έγραψε:Αχχχχχχχχχχχχχχχχχviki1988 έγραψε:το θυμαμαι ειρηνακι μου πολυ καλα....ακουσε τη, βασουλα μου βγαινει αληθινη οπως και το ποπακι...........irene-_- έγραψε:
καιτι πρεπει να συμβαινει!!δε γινεται τοσες να εχουν προαισθημα για σενα!!!εγω ειχα και για το βικακι και να που βγηκα αληθινη!!θυμασαι βικακι που σου ελεγα οταν παρελαβα τα τεστακια ωορρηξιας οτι εσυ δε θα τα χρειαστεις και πως αν θες να σου στειλω ενα εγκυμοσυνης????
vasoula1 έγραψε:
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΕΤΣΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΥΧΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!
ΒΑΣΟΥΛΑ ΙΤΑΛΙΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΙΣ 15-16 ΟΚ????
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:που εισαι εσυ κοπελα μου???τι κανεις??ολα καλα με τον αντρουλη σου???katerina1983 έγραψε:viki1988 έγραψε:
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΕΛΙΠΩΣ!!!!!
ΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ,ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΜΟΥ,ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΠΟΠΠΑΚΙ ΜΟΥ,DARSEL ΜΟΥ
Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ????ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
ΟΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ,ΓΛΥΚΟ,ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΞΕΧΑΣΑ
valgreg έγραψε:vasoula1 έγραψε:
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΕΤΣΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΥΧΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!
ΒΑΣΟΥΛΑ ΙΤΑΛΙΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΙΣ 15-16 ΟΚ????
Si!!
εγω το εκανα στις 27 Μαιου και ειχε δειξει 3+.....valgreg έγραψε:
το μυαλο μου κουβαρι τωρα και δεν ειναι εδω και η δασκαλα μας η LIllybell!!!
τεπ ειχα 14/4 και ελευθερες επαφες απο 28/4 έως 12/5.Βικακι ποτε εκανες το τεστ θυμασαι???ποσο σου ειχε δειξει?
τι κυκλο εχεις?valgreg έγραψε:irene-_- έγραψε:πως προεκυψε τωρα αυτο??ποτε ειχες τερ??
το μυαλο μου κουβαρι τωρα και δεν ειναι εδω και η δασκαλα μας η LIllybell!!!
τεπ ειχα 14/4 και ελευθερες επαφες απο 28/4 έως 12/5.Βικακι ποτε εκανες το τεστ θυμασαι???ποσο σου ειχε δειξει?
valgreg έγραψε:katerina1983 έγραψε:
Κατερινακι μου γλυκο περαστικα του,θα περασει μην ανησυχεις,ολα καλα θα ναι!!!!!
viki1988 έγραψε:=
εγω το εκανα στις 27 Μαιου και ειχε δειξει 3+.....
viki1988 έγραψε:κοριτσια μου συγγνωμη αλλα πρεπει να την πεσω σιγα σιγα κλεινουν τα ματακια μου.....θα τα πουμε αυριο ομορφιες μου!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!
viki1988 έγραψε:κοριτσια μου συγγνωμη αλλα πρεπει να την πεσω σιγα σιγα κλεινουν τα ματακια μου.....θα τα πουμε αυριο ομορφιες μου!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!
μια γλυκεια καληνυχτα σε μανουλα και σπορακιviki1988 έγραψε:κοριτσια μου συγγνωμη αλλα πρεπει να την πεσω σιγα σιγα κλεινουν τα ματακια μου.....θα τα πουμε αυριο ομορφιες μου!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!
katerina1983 έγραψε:viki1988 έγραψε:[quote="katerina1983]
Si!!
katerina1983 έγραψε:
ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΩΡΕ ΟΥΦ.......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ 2 ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ Η ΠΡΩΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΟΙΑΣΕ ΓΜΤ......
ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΤΩ.....ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ Η ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!(ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) ΟΚ????ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΟΚ???
vasoula1 έγραψε:katerina1983 έγραψε:viki1988 έγραψε:[quote="katerina1983]
Si!!
ΜΜΜΜ.....ΒΕΝΕ ΒΕΝΕ ΜΟΛΤΟ ΒΕΝΕ.... ΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ ΙΤΑΛΙΑΝΟ!!!!! ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΧΧΙΙΧΙΧΙΧ!!!!
http://christospappas.gynaikologos-thessaloniki.gr/page/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82valgreg έγραψε:viki1988 έγραψε:=
εγω το εκανα στις 27 Μαιου και ειχε δειξει 3+.....
εγω το εκανα 24 Μαιου και εδειξε 2-3 εβδομαδων,32 μερες εχω κυκλο Ειρηνακι,καλα εχω μπερδευτει πααααααρα πολυ ομως!!!!!
αυτο το λιγο καφε που ειδες βαση και της τελευταιας σου περιοδου μπορει να ειναι αιμα εμφυτευσης!!!σου το ευχομαι ολοψυχαanabela έγραψε:α οκ οποτε ιρενε και βασουλα ειμαστε συνοδοιποροι. Αντε να δουμε. Λοιπον εγω οπως ειπα εχω πολυκυστικες. Δεν εχω μεγαλο κυκλο απεναντιας μικρο θα ελεγα. Οχι οτι εχουν λειψει και οι φορες που ειναι μεγαλυτερος. Τεσπα. Παρακολουθουσα την ωορρηξια συχνα με την γιατρο μου αλλα ποτε δεν εχει δει ως τωρα. Καλα οκ δεν μπορει να μην κανω καθολου απλα δεν ξερουμε ποτε. Και φυσικα δεν μπορω να ειμαι καθε μερα στο ιατρειο της καθως ειμαι απο επαρχια και ειναι 1,5 ωρα μακρια συν οτι εχω ελευθερο επαγγελμα και τρεχω μονιμα. Λοιπον αδιαθετησα 16 Μαη. (πιο πριν να σκεφτειτε ειχα αδιαθετησει 26/4 μου τελειωσαν 4/5 και μετα απο 12 μερες δηλ 16 Μαη ξανααδιαθετησα!!!!!!! τι να πω?????) Λοιπον στο θεμα μας. Τελευταια φορα λοιπον ηταν 16/5 αρα τυπικα πρεπει να ερθουν ας πουμε 15-17 και λεω τυπικα γιατι ειδατε τι εγραψα στην παρενθεση. Το Σαββατο 8/6 ειδα μετα την τουαλετα στο χαρτι μια βουλα καφε. Σκεφτηκα μου ερχονται. Αλλα μετα τιποτα απολυτως. Εχω ομως πονους περιοδου. Επισης ειχα ενοχλησεις στην πλατη. Οχι πονους αλλα εντονες ενοχλησεις σαν σουβλιτσες. Το στηθος μου ενιωθα επισης μικρες σουβλιες ανεπαισθητες αλλα με προβληματισαν. Εχω αερια πολλα μα παρα πολλα και ξεχναω πανευκολα (μπορει να εχω κρυωσει βεβαια η να ειναι απο την δουλεια το οτι ξεχναω). Να πω πως πολυ σπανια εχω πονους σε μεση στηθος και γενικα δεν αρρωσταινω ευκολα. Πηρα την γιατρο μου για ασχετο θεμα τηλ και μου λεει ''εισαι εγγυος?'' λεω που να ξερω απο τωρα??? Μου λεει εισαι εχω ενστικτο. Φυσικα εγω σε ενστικτο δεν βασιζομαι. Δεν ξερω αν καποια εχει καποια αποψη ας μου πει. Συγνωμη αν σας κουρασα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης