901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118 Σαβ Ιουν 15, 2013 12:50 pm
Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:κοριτσακια μου εγω σας καληνυχτω..θα τα πουμε αυριο παλι...φιλακια πολλα πολλα πολλα....
Κλαηνυχτα Ειρηνη!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irene-_- έγραψε:κοριτσακια μου εγω σας καληνυχτω..θα τα πουμε αυριο παλι...φιλακια πολλα πολλα πολλα....
Κλαηνυχτα Ειρηνη!!!!!!!!!!
BABAS_ANTONIS έγραψε:Εμένα "καληνύχτα" δεν μου λέτε.Είμαι και μεγαλύτερος και μπορεί να μην ξυπνήσω το πρωί ....
αχαχαχα κι εδω βρε αθεοφοβε?????
καληνυχτα λοιπον!!!!!
darsel έγραψε:κοριτσακια μου γλυκα καληνυχτα!!! ηταν πολυυυυυυυυυ δυσκολη μερα σημερα!
τα λεμε αυριο!!!!
καληνυχτα darseλακι!!! Κι εγω παω να πεσω.... φιλακιαααααααααααααα
Lillybell έγραψε:darsel έγραψε:κοριτσακια μου γλυκα καληνυχτα!!! ηταν πολυυυυυυυυυ δυσκολη μερα σημερα!
τα λεμε αυριο!!!!
καληνυχτα darseλακι!!! Κι εγω παω να πεσω.... φιλακιαααααααααααααα
irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:να'μαι παλι και εγω αλεξανδρα μου και κατερινακι μου μερες εχω να σας πετυχω kasir kai danai14 καλως ηρθατε στην παρεουλα μας και σας ευχομαι συντομα εγκυουλες!! κοριστια μου και εδω εχει τρεκη ζεστη!!ψηθηκα πανω στο μηχανακι και το σπιτι βραζει
Γεια σου Ειρηνούλα μου!Όντως σήμερα άρχισε για τα καλά η ζέστη!!
που εισαι βρε βασουλα?τι εκανες?
Γεια σου Ειρνηνούλα μου!!Ακόμη τίποτα αλλά πονάω πέρα πολύ μα πολύ όμως που μάλλον θα αδιαθετήσω σήμερα..
darsel έγραψε:τι κανουν τα κοριτσια μου? πειτε μου οτι δεν εχω χασει καμια καινουρια εγκυμοσυνη!!!!!!!
να σας πω λιγο τα δικα μου! τον επομενη μηνα παμε για σπερματεγχυση διοτι εχουμε θεματακια τα οποια μας εδιναν 3% τον μηνα πιθανοτητες να συλλαβουμε !
αυτο που θελω να πω στις κοπελες που προσπαθουν ειναι να μην το αφησουν στην τυχη του. ΨΑΧΤΕΙΤΕ αν δειτε οτι μετα απο 8-10 μηνες δεν ερχεται. Εγω εμπιστευτηκα το ενστικτο μου που παντα μου ελεγε οτι κατι γινεται και αρχισα να ψαχνομαι χαλαρα.
Δεν θελω να σας αγχωσω πραγματικα, ειναι μια πολυ φιλικη συμβουλη επειδη τα λεμε καλα απο δω μεσα!
Καλημέρα darselaki μου!!Καλή επιτυχία εύχομαι και να πάνε όλα καλά κοπέλα μου!!
bourboulithra έγραψε:καλημερα Lillibell!! ετοιμαζω γλυκακι να παω στον πατερουλη μου!! ελπιζω του χρονου να ειναι και ο αντρουλης μου πατερας να κανουμε 2 γλυκα!!!!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!!
Γεια σου bourboulithra! και να χαιρεσαι τον μπαμπα σου!
Με ολη μου την καρδια σου ευχομαι συντομα να δωσεις αυτο τον τιτλο και στον αντρουλη σου!
vasoula1 έγραψε:Γεια σου Ειρνηνούλα μου!!Ακόμη τίποτα αλλά πονάω πέρα πολύ μα πολύ όμως που μάλλον θα αδιαθετήσω σήμερα..
Ελα εσυυυυυυ....μην το συζηταααςςςς...!!!!:D
Καλημερα
Lillybell έγραψε:Καλημερα girlsssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!
τι θα κανετε σημερα;;;;
Καλημέρα Λίλλυ μουυ!!Τ ι κάνεις?Εγώ ακόμη τίποτα αλλά σήμερα πονάω πάρα πολύ σαν να μου έρχεται..
bourboulithra έγραψε:καλημερα Lillibell!! ετοιμαζω γλυκακι να παω στον πατερουλη μου!! ελπιζω του χρονου να ειναι και ο αντρουλης μου πατερας να κανουμε 2 γλυκα!!!!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!!
Να τους χαιρόμαστε κορίτσια μου πάντα γεροί να είναι και ελπίζω γρήγορα να γίνουν και οι άντρες μας πατερούληδες!!
vasoula1 έγραψε:Lillybell έγραψε:Καλημερα girlsssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!
τι θα κανετε σημερα;;;;
Καλημέρα Λίλλυ μουυ!!Τ ι κάνεις?Εγώ ακόμη τίποτα αλλά σήμερα πονάω πάρα πολύ σαν να μου έρχεται..
Βασουλα μου πρεπει οπωσδηποτε σημερα που αισθανεσαι ετσι να κανεις κατι διασκεδαστικο και να μην σκεφτεσαι..Ενα καφεδακι στην υπεροχη πολη σου με καλη παρεα, ενα περιοδικο ευχαριστο, γενικα πραγματα μακρια απο μωρα, εγκυμοσυνες, χοριακες
kallia24 έγραψε:καλημερα τσουπρες!!!
τι κανετε σημερα???εγω σπιτι κ βαριεμαι απιστευτα...
Καλημερα Καλλια! Ολα καλα...Κι εσυ αφου βαριεσαι, βολτα για καφεδακι!!
Lillybell έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα τσουπρες!!!
τι κανετε σημερα???εγω σπιτι κ βαριεμαι απιστευτα...
Καλημερα Καλλια! Ολα καλα...Κι εσυ αφου βαριεσαι, βολτα για καφεδακι!!
λιλλυ μου καλημερα!!!δν εχω παρεα για να παω καφεδακι..οποτε στο σπιτι...εσυ θα πας καμια βολτιτσα?
Lillybell έγραψε:Αχ και να ημασταν ολες κοντα!!! Τι ωραιο καφεδακι θα πιναμε!!!!
εγω μαγειρευω..Το απογευμα μαλλον παιδοτοπο...ναιιιι θα πηγαιναμε ολες μαζι για καφε!!!τελεια θα ταν!!!αχχχ....κατι ειναι κ αυτο λιλλυ μου αφου εχεις κ ασχολεισαι με κατι,μια χαρα!!!
darsel έγραψε:καλημερα στα κοριτσια μου!
καλημερα νταρσελ!!!
darsel έγραψε:καλημερα στα κοριτσια μου!
καλημερααα!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης