926 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118 Κυρ Ιουν 16, 2013 3:10 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
helloooooo!!!! να εχετε ολες μια ομορφη κυριακη!!!τι κανετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irene-_- έγραψε:καλησπερα στην πιο ομορφη παρεουλα..τι κανετε κοριτσια μου?ειχαμε κανα νεο?βασουλα????
Κοριτσάκι μου τι κάνεις?Περίοδος ακόμη γιοκ αλλά πριν λίγο έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό..
vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:καλησπερα στην πιο ομορφη παρεουλα..τι κανετε κοριτσια μου?ειχαμε κανα νεο?βασουλα????
Κοριτσάκι μου τι κάνεις?Περίοδος ακόμη γιοκ αλλά πριν λίγο έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό.. καλα ειμαι βασουλα μου..καλε τι το ηθελες το τεστ τοσο νωρις?για να αγχονεσαι και να χαλας χωρις λογο τη διαθεση σου?θελουν λιγες μερες καθυστερηση τα περισσοτερα!!!αααα θα σε μαλωσω!!!!
irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:καλησπερα στην πιο ομορφη παρεουλα..τι κανετε κοριτσια μου?ειχαμε κανα νεο?βασουλα????
Κοριτσάκι μου τι κάνεις?Περίοδος ακόμη γιοκ αλλά πριν λίγο έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό.. καλα ειμαι βασουλα μου..καλε τι το ηθελες το τεστ τοσο νωρις?για να αγχονεσαι και να χαλας χωρις λογο τη διαθεση σου?θελουν λιγες μερες καθυστερηση τα περισσοτερα!!!αααα θα σε μαλωσω!!!!
Πήρα το predictor early δείχνει και 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο
vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:καλησπερα στην πιο ομορφη παρεουλα..τι κανετε κοριτσια μου?ειχαμε κανα νεο?βασουλα????
Πήρα το predictor early δείχνει και 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο δε την εχω καθολου σε εκτιμηση αυτη την μαρκα!!!!η φιλη μου με μια εβδομαδα καθυστερησης εκανε το συγκεκριμενο και βγηκε αρνητικο και την επομενη μερα ειχε τεραψηφια χοριακη!!!!!!!!!
irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:καλησπερα στην πιο ομορφη παρεουλα..τι κανετε κοριτσια μου?ειχαμε κανα νεο?βασουλα????
Πήρα το predictor early δείχνει και 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο δε την εχω καθολου σε εκτιμηση αυτη την μαρκα!!!!η φιλη μου με μια εβδομαδα καθυστερησης εκανε το συγκεκριμενο και βγηκε αρνητικο και την επομενη μερα ειχε τεραψηφια χοριακη!!!!!!!!!
Τι να σου πω θα δείξει...
irene-_- έγραψε:μεχρι σημερα ειναι κανονικα να ερθει αν ερθει?
Σήμερα ναι άντε το πολύ μέχρι αύριο..Το πιο πολύ που έκανε να μου έρθει μια φορά είναι 32 μέρες
vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:μεχρι σημερα ειναι κανονικα να ερθει αν ερθει?
Σήμερα ναι άντε το πολύ μέχρι αύριο..Το πιο πολύ που έκανε να μου έρθει μια φορά είναι 32 μέρες
απο τοτε που προσπαθειτε για μωρακι?
irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:μεχρι σημερα ειναι κανονικα να ερθει αν ερθει?
Ναι από το άγχος.έχω σταθερό κύκλο 26 με 27 ημέρες
vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:μεχρι σημερα ειναι κανονικα να ερθει αν ερθει?
αν ειναι να ερθει που ευχομαι και πιστευω οτι δε θα ερθει τουλαχιστον να μη καθυστερησει και "παιξει" με τι μυαλο σου...αλλα τι λεω δε θα ερθει τελος!!!!δε τι θελουμε!!!
irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:μεχρι σημερα ειναι κανονικα να ερθει αν ερθει?
αν ειναι να ερθει που ευχομαι και πιστευω οτι δε θα ερθει τουλαχιστον να μη καθυστερησει και "παιξει" με τι μυαλο σου...αλλα τι λεω δε θα ερθει τελος!!!!δε τι θελουμε!!!
Και γω αυτό παρακαλάω να μου έρθει να ξεμπερδεύω!Αλλά να σου πω αφού βγήκε το early αρνητικό έτσι θα είναι οπότε πάμε μάλλον για τον επόμενο μήνα
vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:μεχρι σημερα ειναι κανονικα να ερθει αν ερθει?
Και γω αυτό παρακαλάω να μου έρθει να ξεμπερδεύω!Αλλά να σου πω αφού βγήκε το early αρνητικό έτσι θα είναι οπότε πάμε μάλλον για τον επόμενο μήνα
μην εμπιστευεσαι τπτ οσο δεν ερχεται..μονο αυτο θα πω..
irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:irene-_- έγραψε:μεχρι σημερα ειναι κανονικα να ερθει αν ερθει?
μην εμπιστευεσαι τπτ οσο δεν ερχεται..μονο αυτο θα πω..
Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου για την συμπαράσταση!
Lillybell έγραψε:Ειρηνη μου δεν σε ξεχασα!! Καλησπερα και σε σενα!
καλησπερα λιλλυ μου..τι κανεις?η μικρη σου?χρονια πολλα για τον αντρουλη σου
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:Ειρηνη μου δεν σε ξεχασα!! Καλησπερα και σε σενα!
καλησπερα λιλλυ μου..τι κανεις?η μικρη σου?χρονια πολλα για τον αντρουλη σου
Σ'ευχαριστω Ειρηνη μου! ευχομαι του χρονου να γιορταζουν ολοι οι αντρες μας ( ο δικος μου για δευτερη φορα αν γινεται...:D:D:D )
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Σ'ευχαριστω Ειρηνη μου! ευχομαι του χρονου να γιορταζουν ολοι οι αντρες μας ( ο δικος μου για δευτερη φορα αν γινεται...:D:D:D )
μακαρι να γινει το θαυμα για ολες μας...
Lillybell έγραψε:Γεια σου Βασουλα μου...
Για μενα καλα εκανες κι εκανες τεστ.Οι περισσοτερες το ιδιο θα καναμε..Λιγες ειναι εκεινες που αντεχουν να κρατηθουν για μετα την καθυστερηση....
Τωρα να σε ρωτησω..Εχεις κανει εξετασεις εσυ και ο συζυγος σου; Ειδες τι εγραψε η darsel πριν.....
Γεια σου Λίλλυ μου όχι δεν έχουμε κάνει εξετάσεις ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε λόγω μικρής ηλικίας και λόγω ότι προσπαθούμε λίγο διάστημα καλό θα ήταν να εξεταστούμε μετά από ένα χρόνο προσπαθειών..Φυσικά πάντως και δεν είμαστε αρνητικοί
vasoula1 έγραψε:Lillybell έγραψε:Γεια σου Βασουλα μου...
Για μενα καλα εκανες κι εκανες τεστ.Οι περισσοτερες το ιδιο θα καναμε..Λιγες ειναι εκεινες που αντεχουν να κρατηθουν για μετα την καθυστερηση....
Τωρα να σε ρωτησω..Εχεις κανει εξετασεις εσυ και ο συζυγος σου; Ειδες τι εγραψε η darsel πριν.....
Γεια σου Λίλλυ μου όχι δεν έχουμε κάνει εξετάσεις ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε λόγω μικρής ηλικίας και λόγω ότι προσπαθούμε λίγο διάστημα καλό θα ήταν να εξεταστούμε μετά από ένα χρόνο προσπαθειών..Φυσικά πάντως και δεν είμαστε αρνητικοί
γεια σου βασουλακι μου! ο γιατρος σου εχει απολυτο δικιο απο την επιστημονικη πλευρα.
ομως να σου πω οτι ειχα πεισει τους παντες, γιατρους, οικογενεια και κυριως τον εαυτο μου οτι εγω εχω θεμα λογω ηλικιας -36-. Ο συζυγος 32. Μετα λοιπον που εκανα την ενεση pregnyl, μιλησα και με αλλον γυναικολογο. Ο ανθρωπος επεσε απο τα συννεφα οταν του ειπα οτι εκανα ενεση χωρις να εχουμε τσεκαρει σπερμα και χωρις να εχουμε κανει σαλπιγγογραφια. Το αποτελεσμα??? Καναμε και τις 2 εξετασεις και με το σπερμα του συζυγου ειχαμε στην καλυτερη περιπτωση 3% πιθανοτητες να συλλαβουμε. και τον αλλο μηνα παω για σπερματεγχυση. προσωπικα σεβομαι τις αποψεις των γιατρων αλλα θα γινει αυτο που θελω εγω οχι ο γιατρος. Εγω εχω αγχος καθε μηνα γιατι δεν μενω εγκυος, οχι ο γιατρος. Εννοειται οτι τους σεβομαι ως επιστημονες αλλα πιο πολυ σεβομαι την δικη μου ψυχολογια.
darsel έγραψε:vasoula1 έγραψε:Lillybell έγραψε:Γεια σου Βασουλα μου...
γεια σου βασουλακι μου! ο γιατρος σου εχει απολυτο δικιο απο την επιστημονικη πλευρα.
ομως να σου πω οτι ειχα πεισει τους παντες, γιατρους, οικογενεια και κυριως τον εαυτο μου οτι εγω εχω θεμα λογω ηλικιας -36-. Ο συζυγος 32. Μετα λοιπον που εκανα την ενεση pregnyl, μιλησα και με αλλον γυναικολογο. Ο ανθρωπος επεσε απο τα συννεφα οταν του ειπα οτι εκανα ενεση χωρις να εχουμε τσεκαρει σπερμα και χωρις να εχουμε κανει σαλπιγγογραφια. Το αποτελεσμα??? Καναμε και τις 2 εξετασεις και με το σπερμα του συζυγου ειχαμε στην καλυτερη περιπτωση 3% πιθανοτητες να συλλαβουμε. και τον αλλο μηνα παω για σπερματεγχυση. προσωπικα σεβομαι τις αποψεις των γιατρων αλλα θα γινει αυτο που θελω εγω οχι ο γιατρος. Εγω εχω αγχος καθε μηνα γιατι δεν μενω εγκυος, οχι ο γιατρος. Εννοειται οτι τους σεβομαι ως επιστημονες αλλα πιο πολυ σεβομαι την δικη μου ψυχολογια.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου εννοείται ότι τις αποφάσεις για τον εαυτό μας τις πέρνουμε εμείς!Μακάρι να πάει καλά η σπερματέγχυση το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!
irene-_- έγραψε:γι αυτο ειμαστε ολες εδω βασουλα μου..
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #118
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης