101 Απ: ΛΙΓΟ ΡΟΖ..... Τετ Ιουν 12, 2013 11:25 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
Μη μου το λες αποτομα...και μην είσαι καχύποτπτη όμως.....Ειλικρινά κάνω πλάκα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ!ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΚΛΑΜΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ!!!evianna80 έγραψε:εγω παλι demaki,ειναι τα πρωτα μου κ αγχωνομαι....
γιατι φοβασαι για την καισαρικη?ολικη η΄επισκληριδιο εκανες?
Φοβόμουν μην παρεξηγηθείς. Βρε ασε τα ψόφια.....evianna80 έγραψε::D:D:D:D:D:D:D.....καλα με τον αντρα μου πεθαναμε στο γελιο,μ΄εκανες κ γελασα!!!!!
βρε εσυ.....επειδη προσπαθουσαμε 2 χρονια με τον αντρουλη μου,ρωτησα με τον πνευματικο μας,απλα δεν κανει να κοινωνησεις......!!!!!!!
Βρε αστα σε λεω.....έιναι απομεινάρια της προηγούμενης ζωής. Εντάξει δεν λέω τίποτα άλλο ο καθένας οπως θέλει ζει φυσικά εγω είμαι πάλι λίγο πιο χαλαρή. Πάντως δεν βγαζω τα μάτια μου Μ. Εβδομαδα Αντε δεν χαλαω άλλο το θεμα σου. με το καλό τα μικρά σου. αν μου ξαναρθει τίποτα άλλο να το πω???????????????????????evianna80 έγραψε:ναι βρε σου λεω,ρωτησα τον Πνευματικο μου,αν κ το γνωριζε.....:D:D
EDE αν με ρωτουσες πριν 1 χρονο, αυτα δεν τα πολυεδινα σημασια...με λιγα λογια τη ζωη που εκανα παλια που εχω μετανιωσει για πολλα πραγματα ηταν τελειως διαφορετικη με αυτην που κανω τωρα ,μας ηρθε ενα γερο ταρακουνημα κ απο τοτε αλλαξαν ΠΟΛΛΑ στην ΖΩΗ ΜΑΣ!!
κοιτα εγω επειδη μου καναν ηρεμιστικη μεσα στο χειρουργιο δεν θυμαμαι και πολλα..μου ειπε ο γιτρος οτι διαμαρτυριομουν πως ποναω...αλλα εγω μπορει απλα να ενοιωθα λιγο και απο τον φοβο μου να ειπα ποναω!!!αφου οταν μου δωσαν το μωρο δεν το θυμαμαι!!evianna80 έγραψε:με την επισκληριδιο δεν πονας δλδ?
evianna80 έγραψε:ξεχασα να γραψω..οταν ρωτησα την γυναικολογο μου...ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ...!!!!!!
και μενα ετσι μου ειχε πει.. και τα καταφερα.. για 11 μηνες μαχαιρι.. πιο πολυ με ελειψε ο καφες απο το τσιγαρο ολοσ παραδοξος.. τωρα κανω 3-4 την μερα και καφεδακι everyday!! υπομονηηη
καφε επινες κανονικα?ede έγραψε:καλά έκανες και τα έκοψες. Θα σκέφτεσαι οτι αν συμβεί κάτι δεν θα συγχωρήσεις ποτε τον εαυτό σου.
Στο π΄ρωτο παιδί κάπνιζα ελάχιστα. Κάφε οπως πίνω. Εναν την ημέρα. Στο δευτερο............... Ειχα κακιώσει-θυμώςι που έιχα χάσει τα 3 προηγούμενα ενω έιχα κόψει και το τσιγάρο μαχαίρι και τον καφέ. Κάπνιζα μέχρι τον 5ο μήνα κανονικά. 1πακέτο και......Κάπου εκει καταλαβαίνω οτι είμαι κατι παραπάνω απο ηλίθια και το κόβω μαχαίρι επίσης. Το τι αγχος έιχα και τι τύψεις μέχρι να το γεννήσω.......Ασε τα όνειρα που έβλεπα ...τι έβλεπα Στην μικρή μαχαίρι το τσιγάρο αν εξαιρέσω 2-3 στιγμές που έκανα μόνο ενα. Τώρα πως γίνεται μετ α απο τοσο καιρό με το που γύρισα απο το μαιευτήριο και δυστυχώς αυτή δεν κατάφερα να τη θηλάσω πολύ να το ξεκινήσω αμέσως δεν ξέρω. Τώρα δεν μπορώ να το κόψω με τίποτα. Προσπάθησε να το κρατήσεις και με΄τα είναι χαζομάρα δεν θα μπορείς έυκολα μετά και θα το μετανιώσεις.
Δεν έιμαι και πολύ του καφέ . Πίνω έτσι και αλλιώς 1 την ημέρα. Πάντως και οι 3 γιατροί που είχα (αλλάζα συνεχώς) 1 την ημέρα με άφηναν.evianna80 έγραψε:ede έγραψε:καλά έκανες και τα έκοψες. Θα σκέφτεσαι οτι αν συμβεί κάτι δεν θα συγχωρήσεις ποτε τον εαυτό σου.
Στο π΄ρωτο παιδί κάπνιζα ελάχιστα. Κάφε οπως πίνω. Εναν την ημέρα. Στο δευτερο............... Ειχα κακιώσει-θυμώςι που έιχα χάσει τα 3 προηγούμενα ενω έιχα κόψει και το τσιγάρο μαχαίρι και τον καφέ. Κάπνιζα μέχρι τον 5ο μήνα κανονικά. 1πακέτο και......Κάπου εκει καταλαβαίνω οτι είμαι κατι παραπάνω απο ηλίθια και το κόβω μαχαίρι επίσης. Το τι αγχος έιχα και τι τύψεις μέχρι να το γεννήσω.......Ασε τα όνειρα που έβλεπα ...τι έβλεπα Στην μικρή μαχαίρι το τσιγάρο αν εξαιρέσω 2-3 στιγμές που έκανα μόνο ενα. Τώρα πως γίνεται μετ α απο τοσο καιρό με το που γύρισα απο το μαιευτήριο και δυστυχώς αυτή δεν κατάφερα να τη θηλάσω πολύ να το ξεκινήσω αμέσως δεν ξέρω. Τώρα δεν μπορώ να το κόψω με τίποτα. Προσπάθησε να το κρατήσεις και με΄τα είναι χαζομάρα δεν θα μπορείς έυκολα μετά και θα το μετανιώσεις.
καφε επινες κανονικα?
εμενα παλι καφες κ τσιγαρο....η δικη μου γυναικολογος που απαγορεψε κ τον καφε ΜΑΧΑΙΡΙ!!!ισως επειδη ειχα βγαλει καφε υγρα την 6η εβδομαδα..τι να πω?ede έγραψε:evianna80 έγραψε:ede έγραψε:καλά έκανες και τα έκοψες. Θα σκέφτεσαι οτι αν συμβεί κάτι δεν θα συγχωρήσεις ποτε τον εαυτό σου.
καφε επινες κανονικα?
Δεν έιμαι και πολύ του καφέ . Πίνω έτσι και αλλιώς 1 την ημέρα. Πάντως και οι 3 γιατροί που είχα (αλλάζα συνεχώς) 1 την ημέρα με άφηναν.
ε κοιτα ενα δυο τσιγαρακια μπορει να κανω..δεν κανω ομως καθε μερα..καφε πινω ελεφρυ και αυτον οχι καθε μερα!!evianna80 έγραψε:DEMAKI ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.....ΚΑΠΝΙΖΕΙς ?ΚΑΦΕ ΠΙΝΕΙς?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης