76 Απ: ΛΙΓΟ ΡΟΖ..... Τρι Ιουν 11, 2013 12:52 pm
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
χιχιχι..δεν ειδα που πιο πανω ελεγες ποσο εισαι!!!τωρα το ειδα!κοντα ειμαστε..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μακαρι να πανε ολα τελεια!!το ιδιο ευχομαι και σε σενα!!συμτωματα μου ξεκινησαν πριν κανω το τεστ(οπως και στις προηγουμενες εγκυμοσυνες).ευτυχως σταματησα τους εμαιτους αν και μου ερχετε καμια φορα..αδιαθεσια στο στομαχι εχω ακομη και δεν εχω το αισθημα της πεινας!μετα υπνιλια τρομερη!!!ημουν που ημουν με τον υπνο τωρα απογινα!!και τι να κανω που δεν μπορω να κοιμηθω οποτε θελω????εσυ πως πας απο συμτωματα?evianna80 έγραψε:ΕΛΑ ΒΡΕ DEMAKI MOU ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΚ...
ΕΓΩ 25//6 ΘΑ ΕΙΜΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ..ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ(ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙ) Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!
ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?
εμεβα τωρα εμφανιστικε η συχνοουρια!!θα μπω να σπυ πω την πεμπτη θα παω!!μακαρι να μην σου ξεκινησουν συμπτωματα..ειναι πολυ ταλαιπωρια!!στην πρωτη μου κορη εκανα 10 εμαιτους την μερα!!εχασα 4 κιλα στο πρωτο τριμηνο..καλαμετα πηρα 25!!παλι καλα χανω ευκολα!!τα μωρακια σου τα καταλαβες καθολου;;απο κοιλιτσα πως παμε;;evianna80 έγραψε:ΕΧΕΙΣ Κ ΑΛΛΑ 2 ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ...Κ ΕΙΣΑΙ Κ ΜΙΚΡΗ!!!
ΕΓΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΧΝΟΟΥΡΙΑ Κ ΥΠΝΗΛΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 3ο Κ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΜΠΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΠΗΓΕ
evianna80 έγραψε:NANAKABOUBOU...
καλησπερα κοπελα μου πως εισαι?
εως 30/12 .....
evianna80 έγραψε:NANAKABOUBOU τι κανεις? εδω ο καιρος Κατερινη μια απο τα ιδια...βρεχει συνεχεια!!!!να σαι καλα κοπελα μου..οντως ,θα ειναι το πιο ωραιο χριστουγεννιατικο δωρο που εχω παρει ποτε στην ζωη μουυυυυυυυυ(ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ).Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ...ΜΗΠΩς ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΟΝ σωτηριαδη?εκει θα κανω αυχενικη
evianna80 έγραψε:Τσιμισκη 67 ....σε ποιο υψος περιπου?τον Κατσικη?
α αυτον ακουστα τον εχω.. αλλα μονο ακουστα με ειχε αναφερει το ονομα του μια φιλη.. και μου εμεινε λογο επιθετου... δεν ξερω πως ειναι.. και εμενα ο γιατρος μου πανω στη τσιμισκη ειναι.. κωνσταντινιδη τον λενε
καλησπερα εβιαννα μου..και εδω για βροχη το παει!!!και εγω εκανα κοιλιτσα!!!τα μικρουλια ειναι 4μισο και 3..πως νοιωθεις που θα κανεις δυδυμακια??εγω ειμαι δυδυμη!evianna80 έγραψε:καλησπερα DEMAKI:) ....πως εισαι σημερα? εδω ο καιρος ειναι χαλια..βρεχει συνεχεια...!!!!η κοιλιτσα διακρινεται ,μ ΄ αρεσει πολυ!!!!! ποσο χρονων ειναι τα αλλα σου παιδακια?
ναι μοιαζουμε παρα πολυ ακομα και οι φωνες μας ειναι ιδιες...και δεν ειναι μονο αυτα ιδια στα δυδυμα!!!εχουν εναν πολυ εντονο δεσμο!!πολυ διαφορετικα απο καθε ανθρωπους που αγαπιουντε!evianna80 έγραψε:ελα βρε DEMAKI μου διδυμη??????????μοιαζετε?ειχα βγαλει καφε υγρα την 6η εβδομαδα παω στην γυναικολογο μου να δουμε τι γινεται....κ εκει που περιμενω να μου πει οτιδηποτε,μου κανει την εξης ερωτηση:εχετε ιστορικο διδυμων στην οικογενεια κ γελαει...μειναμε αναυδοι με τον αντρουλη μου!!!!η χαρα μου ειναι πολυ μεγαλη,ειλικρινα.
ημασταν σε διαφορετικο σακο!!εχει ενα κοριτσακι που απο την υπερβολικη αγαπη που εχω για την αδερφη μου το νοιωθω και αυτο δικο μου!!!βασικα δεν ειναι ακριβως υπερβολικη αγαπη ο ορισμος αυτου του δεσμου,ειναι αυτο το κατι που ενωνει τα δυδιμα!σου ευχομαι να ειναι και τα δικα σου παντα αγαπημενα!!!evianna80 έγραψε:με συγκινησες demaki ειλικρινα!!!!οποτε εισασταν κ στον ιδιο σακο,σωστα?η αδερφη σου εχει παιδακια?
evianna80 έγραψε:nanakaboubou στον Κωνσταντινιδη πηγαινε η νυφη μου.......που γεννησες?
στην γενικη κλινικη κοριτσι μου... ειναι πολυ καλος ο ατιμος... του βγαζω το καπελο...
evianna80 έγραψε:nanakaboubou κ εμενα εκει μου ειπαν(αν κ εχω παρα πολυ καιρο ακομα) με καισαρικη γεννησες?καλη κλινικη,δλδ εμεινες ευχαριστημενη?
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ..ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΟΠΟΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ..Ο ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!evianna80 έγραψε:να σαι καλα Demaki...να σας ζησουν τα αγγελουδια σας .....εχεις αγχος για την αυχενικη?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης