Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
334 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 334 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
melinaki83 έγραψε:χαχα, δε ξέρω ποιος ξέρει πόσο λάδι έχει το καντήλι του καθενός...μπορεί να πεθάνω εγώ πρώτη όλα είναι σχετικά!!Δε μπορώ να ελπίζω στο θάνατό τους για να φτιάξω τη ζωή μου...Όσο και αν τους έχω βρίσει όσο και αν τους έχω συχτιρήσει τελικά κατάλαβα ένα πράγμα. Το ''κλειδί'' το κρατάει ο σύζυγος εκείνος είναι που πρέπει να αντιδράσει, αλλιώς σκούρα τα πράγματα!!

Βασικά εκείνος δε θέλει να συζητάμε καθόλου γι αυτό και όποτε πάω να το συζητήσω καταλήγει σε καβγά οπότε δυστυχώς δε βγάζουμε καθόλου άκρη...

Υ.Γ. πάντως ο πεθερός είναι 70 αλλά κρατιέται καλά και η πεθερά είναι μικρή είναι 53..οπότε..χιχι
Ηθελε και πιτσιρικα ο βρωμογερος Twisted Evil Αχ δεν ξέρω τι να πω έχει μουδιασει το κεφαλι μου με αυτα που διαβασα Twisted Evil

Μαμά2011

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλά. ο συγκεκριμένος είναι περίπτωση... άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έχει τσακωθεί με όλον τον κόσμο και με τα αδέρφια του!!!

manosp

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πολύ μεγάλο λάθος σου που νομίζεις ότι βγήκε από πάνω επειδή τον έβρισες..
Αυτός σε έβρισε πρώτος και δεν τον προκάλεσες..Ποιος είναι δηλαδή??Ο πάπας και έχει το αλάθητο????Απλά σε έχει στην μπούκα και θα υπάρχουν πάντα στιγμές που θα στο δείχνει!!Υπάρχουν άνθρωποι που στο δείχνουν με πλάγιους τρόπους και άλλοι που στο λένε ωμά , κατάμουτρα!!!Από ότι καταλαβαίνω ο συγκεκριμένος έχει πολύ "ψηλά" το γιο του επειδή προφανώς είναι γιατρός χειρούργος(μη χέ$ω)και εσύ είσαι στα μάτια του η "παρακατιανή" άρα "δεν κάνεις κοπέλα μου για το γιο μου!!!"...Το εγγονάκι όμως που βγήκε από την κοιλίτσα της μάνας το σεβόμαστε???Η απάντηση είναι πώς "ΟΧΙ" ούτε αυτό το σέβεται!!!Γιατί όταν δεν σέβεται τον γονέα δεν σέβεται το εγγόνι απλά σκέφτεται εγωιστικά και θελει την προσοχή του για να ικανοποιηθεί το εγώ του στα μάτια τρίτων!!!
Μην ξαναφήσεις το παιδάκι σου να πάει χωρίς εσένα σε αυτόν χωρίς πρώτα να σου ζητήσει ταπεινά συγνώμη ο κάφρος ..Αλλιώς το'χασες το παιχνίδι οριστικά!!!Ποτέ δεν είναι αργά!!Μην αφήνεις να σου χαλάσουν το σπίτι..Αυτό κάνει ο άντρας σου,μην το κάνεις και εσύ πέφτοντας αμαχητί!!!!!

Ήμαρτον με τους βλάκες που νομίζουν ότι μπορούν να εξουσιάζουν τις τύχες των παιδιών τους!!!

Και όλα αυτά ξεκινάνε από το μυαλό μας που τους βλέπουμε να φτάνουν στην 3η ηλικία και σκεφτόμαστε πόσο καιρό θα τους έχουμε ακόμα και μας πιάνουν τύψεις!!!
Κανείς δεν έχει συμβόλαιο σε αυτόν τον κόσμο να ζει όσο θέλει..Σκέψου όμως ότι οι πιθανότητες να ζήσεις τον περισσότερο χρόνο της ζωής σου με τον άντρα σου και το/τα παιδιά σου είναι περισσότερες από ότι θα ζήσουν τα πεθερικά σου!!!!!!

Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου!!Το ατου σου είναι το παιδί σου!!

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μελινακι καλημερα !

οταν σου απαντησα αρχικα νομιζα πως μιλουσες για τα συνηθισμενα ενοχλητικα πεθερικα και όχι για τετοιες καταστασεις .
Μου φαινεται αδιανοητο να σε βριζουν, αληθεια δεν το χωραει ο νους μου. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να απομακρυνθεις για να μπορεσεις να διατηρησεις τη ψυχικη σου ηρεμια. Δεν χρειαζεται να αποδειξεις τιποτα και σε κανεναν. Οι συνεχεις εντασεις και οι καυγαδες αλλοιωνουν την προσωπικοτητα μας (το πιστευω απολυτα αυτο) και μπορει να μεταρεψουν και τον πιο ισορροπημενο ανθρωπο του κοσμου να παραφερεται

melinaki83

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γενικά είναι πολύ περίπτωση ο άνθρωπος ενώ είχε διώξει το παληκάρι που πήγε να ζητήσει την αδελφή του άντρα μου μετά εκείνη παντρεύτηκε έναν 50 ετών και τώρα ντρέπονται όλοι τους να τον παρουσιάσουν. Αφού στη βάφτιση που δε μιλάγαν σε εμένα (παρόλο που συμφώνησα να δώσουμε το όνομα του πεθερού στο μωρό) δε μιλούσαν ούτε σε εκείνον και τον έβαλαν και έκατσε με το παιδί τους πίσω πίσω και δεν έβγαλαν ούτε φώτο μαζί ενώ εκείνοι οι γονείς του άντρα μου δηλαδή με την αδελφή του κάθισαν αλλού.

Δε ξέρω εκείνος πως το ανέχεται αυτό,..τέσπα!!Με τα αδέλφια του δε ξέρω καν γιατί έχει τσακωθεί/Γενικά όποιος από το περιβάλλον μας τον έχει γνωρίσει έχει αγανακτήσει μαζί του και μ αυτά που λέει. Αφού στο μαιευτήριο και μπροστά σε φίλους μας λέει το παιδί βγήκε πολύ μαύρο (το νεογέννητο εν τω μεταξύ έχει πάντα πιο σκούρο δέρμα)μήπως μου λέει πήγες με γύφτο?να κάνεις τεστ dna λέει στο γιό του και μείναν όλοι κάγκελο!!Δε φαντάζεστε το τι έχω ακούσει ούτε μπορώ να τα θυμηθώ

iouliana

iouliana
Μπορει να κρατηθει υπο προυποθεσεις, οι οποιες κατα τη γνωμη μου ειναι:
-να μην γκρινιαζεις συνεχως στον αντρα σου για τους γονεις του, οσο και να σε υποστηριζει στο τελος θα αρχισει να νευριαζει μαζι σου διοτι θα του ασκεις πιεση και θα του δημιουργεις αγχος. Στους αντρες δεν αρεσει καθολου μα καθολου η γκρινια, ασε τους γονεις του να γκρινιαζουν.
-μη μιλησεις ποτε με προσβλητικα λογια γι αυτους
-οταν δεν αντεχεις και θελεις να του πεις κατι για τους γονεις του χρησιμοποιησε τη μεθοδο των καθηγητων στο σχολειο δηλ ξεκινα λεγοντας κατι καλο και μετα λεσ και αυτο που θελεις με τροπο και οχι επιθετικοτητα
Οταν τα πραγματα ηρεμησουν, που θα γινει και αυτο σιγουρα, διατηρησε τυπικες σχεσεις και λεγε οτι θελεις κατευθειαν σε αυτους και οχι στον αντρα σου (με ευγενεια αλλα σαφηνεια παντα) και κανε και λιγο τα στραβα ματια σε ασημαντα πραγματα. Α και απεφυγε να τους συναντας μονη σου

iouliana

iouliana
καποια βλακεια εκανα

katerina1983

katerina1983
ede έγραψε:Γιατρς ανθρωπος (μορφωμένος) και σκέφτεαι έτσι? Τι να πω ρε παιδιά? Συγνωμη επιμένω...απο εμένα θα το είχε φάει το σουτ το ντοκτορι. Αυτα που περιγραφεις δεν υπαρχουν. ακου το παλιομ@@νο. Δεν υπαρχει λεμε δεν το χωραει το κεφαλι μου. Shocked Shocked Δεν μας έιπες ...κοντευει να πεθανει ή ειναι απο αυτούς με τις γερές κοκάλες? Razz

Respect Respect Respect Respect Respect Respect EDE!!!!
ΜΕΛΙΝΑΚΙ ΑΧ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣ.....
1ΟΝ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ..., ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ,2ΟΝΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΜΗΣΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ,3ΟΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...4ΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ ΠΟΥ 30ΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ???ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ε?ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!

ΤΟ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΚΑΤ ΕΜΕ....ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ "ΠΝΙΓΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ....ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ.....ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ....ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΧΑΤΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΤΛ ΚΤΛ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 654655 ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 654655
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ Η ΝΥΦΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟΓΙΟ.....
ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ???
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ... ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ Η "ΚΑΚΙΑ" ΓΙΑΥΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.....ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.....

melimpa

melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω παντως ριχνω ΟΛΗ την ευθυνη στον αντρα σου!
Δεν θα σου ελεγα οτι πρεπει να χωρισεις η οχι,εσυ το ξερεις πολυ καλυτερα αυτο,αλλα ο συντροφος σου δεν σε σεβεται πρωτος απο ολους εφ οσον επιτρεπει τετοια συμπεριφορα προς εσενα!
Εσυ θα επετρεπες σε κανενα να μιλαει ετσι ασχημα στον αντρα σου ή θα τον υπερασπιζοσουν μεχρι τελικης πτωσεως.....?
Οι γονεις ειναι γονεις,εχουν τα κολληματα τους,αλλα απλωνονται μεχρι εκει που τους επιτρεπουμε εμεις τα παιδια...

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
melinaki83 έγραψε:γενικά είναι πολύ περίπτωση ο άνθρωπος ενώ είχε διώξει το παληκάρι που πήγε να ζητήσει την αδελφή του άντρα μου μετά εκείνη παντρεύτηκε έναν 50 ετών και τώρα ντρέπονται όλοι τους να τον παρουσιάσουν. Αφού στη βάφτιση που δε μιλάγαν σε εμένα (παρόλο που συμφώνησα να δώσουμε το όνομα του πεθερού στο μωρό) δε μιλούσαν ούτε σε εκείνον και τον έβαλαν και έκατσε με το παιδί τους πίσω πίσω και δεν έβγαλαν ούτε φώτο μαζί ενώ εκείνοι οι γονείς του άντρα μου δηλαδή με την αδελφή του κάθισαν αλλού.

Δε ξέρω εκείνος πως το ανέχεται αυτό,..τέσπα!!Με τα αδέλφια του δε ξέρω καν γιατί έχει τσακωθεί/Γενικά όποιος από το περιβάλλον μας τον έχει γνωρίσει έχει αγανακτήσει μαζί του και μ αυτά που λέει. Αφού στο μαιευτήριο και μπροστά σε φίλους μας λέει το παιδί βγήκε πολύ μαύρο (το νεογέννητο εν τω μεταξύ έχει πάντα πιο σκούρο δέρμα)μήπως μου λέει πήγες με γύφτο?να κάνεις τεστ dna λέει στο γιό του και μείναν όλοι κάγκελο!!Δε φαντάζεστε το τι έχω ακούσει ούτε μπορώ να τα θυμηθώ
Μου επιτρέπεις?? Μου επιτρέπεις δεν μου επιτρέπεις εγώ θα το πω και ξύδι Razz Πολύ μ@λ@κ@ς ο άντρας σου κορίτσι μου και συγνωμή. Καλύτερα υδραυλικός και άντρας παρά γιατρός και φλούφλης. Συγνωμή αλλά δεν γίνεται. να λεει τέτοια πραγματα και να τον κοιτάει. Συγνωμη δηλαδη.

nanakaboubou

nanakaboubou
καλα ενω εχω φρικσραει και εγω δεν μπορω να μην σταθω εκει που πεθανα στα γελια χαχαχαχαχ
ede respect Respect Respect Respect χαχαχαχαχαααχαχαχαχ κατουρηθηκα!!
αλλα για να ερθουμε στο θεμα μας κοριτσι μου και εγω που στην αρχη σε ειπα υπομονη και τετοια κανε πως δεν τα ειδες νομιζα οτι μιλαμε για τα κλασικα καθημερινα ... ε οχι ρε κοριτσι μου.. τι παει να πει φυγε να βρει ο γιος μου την τυχη του και μαλακισμενη???????????? καλα μιλαμε η τραγουδαμε?? τοσο μπουρτζοβλαχος?? πολυ πολυ κακος που δεν αρχισες να βαζεις χερι απο πριν μεινεις εγκυοσ.. και εδωσες και το ονομα του στο παιδακι σου!! και καλυτερα να μην σχολιασω τον αδνρα σου με καλυψαν τα παραπανω σχολια και εγω δεν εχω υποστηριξη απο τον δικο μου αλλα δε τετοιες φασεις δεν εχω βρεθει... πο ο χριστος και παναγια! χαρας την υπομονη σου κοριτσι μου!! δεν το εχω ξανακουσει τετοιο μπινελικι!!! δηλαδη ειναι και γιατρος ο ανδρας σου ασ τον κοιταξει λιγο... κατι εχει ξελασκαρει.....

iouliana

iouliana
΄μηπως επειδη ο αντρας σου ειναι γιατρος και αρα ο ανθρωπος σπουδασε πολλα χρονια και αργησε να αποκατασταθει οικονομικα αισθανεται υποχρεωμενος απεναντι τους ??οχι οτι διακαιολογει τη συμπεριφορα του αλλα την αιτιολογει καπως

katerina1983

katerina1983
melimpa έγραψε:Εγω παντως ριχνω ΟΛΗ την ευθυνη στον αντρα σου!
Δεν θα σου ελεγα οτι πρεπει να χωρισεις η οχι,εσυ το ξερεις πολυ καλυτερα αυτο,αλλα ο συντροφος σου δεν σε σεβεται πρωτος απο ολους εφ οσον επιτρεπει τετοια συμπεριφορα προς εσενα!
Εσυ θα επετρεπες σε κανενα να μιλαει ετσι ασχημα στον αντρα σου ή θα τον υπερασπιζοσουν μεχρι τελικης πτωσεως.....?
Οι γονεις ειναι γονεις,εχουν τα κολληματα τους,αλλα απλωνονται μεχρι εκει που τους επιτρεπουμε εμεις τα παιδια...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΩΣΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ'ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ......
ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ....ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Η "ΚΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΘΕΡΩΝ" ΜΕΛΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕ (Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΞΕΡΕΙ)ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΦΑΝΕΙ "ΚΑΛΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΤΟ ΧΤΕΝΙ ΜΗΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ??? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΤΣΙ.....ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΟΚ

nanakaboubou

nanakaboubou
οποιος και να ειναι ο λογος δηλαδη τι παιδεια εχει παρει αυτος ο γιατρος?? ετσι μιλαει και στη μανα του? ακου τι ειπε ο ανθρωπος μηπως πηγες με γυφτο??? Shocked Shocked Shocked ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 679259 ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 679259 ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 679259 ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 679259 τρελα σου ερχετε... οι γονεις σου κοριτσι μου τα ξερουν τι λενε??

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:
melinaki83 έγραψε:γενικά είναι πολύ περίπτωση ο άνθρωπος ενώ είχε διώξει το παληκάρι που πήγε να ζητήσει την αδελφή του άντρα μου μετά εκείνη παντρεύτηκε έναν 50 ετών και τώρα ντρέπονται όλοι τους να τον παρουσιάσουν. Αφού στη βάφτιση που δε μιλάγαν σε εμένα (παρόλο που συμφώνησα να δώσουμε το όνομα του πεθερού στο μωρό) δε μιλούσαν ούτε σε εκείνον και τον έβαλαν και έκατσε με το παιδί τους πίσω πίσω και δεν έβγαλαν ούτε φώτο μαζί ενώ εκείνοι οι γονείς του άντρα μου δηλαδή με την αδελφή του κάθισαν αλλού.

Μου επιτρέπεις?? Μου επιτρέπεις δεν μου επιτρέπεις εγώ θα το πω και ξύδι Razz Πολύ μ@λ@κ@ς ο άντρας σου κορίτσι μου και συγνωμή. Καλύτερα υδραυλικός και άντρας παρά γιατρός και φλούφλης. Συγνωμή αλλά δεν γίνεται. να λεει τέτοια πραγματα και να τον κοιτάει. Συγνωμη δηλαδη.
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 417472

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατι δεν του ειπες ''γύφτος δεν ξέρω αν ειναι ο πατερας αλλά οτι έιναι γιος γύφτου είμαι σίγουρη'' Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

katerina1983

katerina1983
ede έγραψε:Γιατι δεν του ειπες ''γύφτος δεν ξέρω αν ειναι ο πατερας αλλά οτι έιναι γιος γύφτου είμαι σίγουρη'' Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Respect Respect Respect Respect Respect ΠΕΘΑΙΝΩ.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...... Respect Respect Respect Respect

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
ede έγραψε:Γιατι δεν του ειπες ''γύφτος δεν ξέρω αν ειναι ο πατερας αλλά οτι έιναι γιος γύφτου είμαι σίγουρη'' Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Respect Respect Respect Respect Respect ΠΕΘΑΙΝΩ.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...... Respect Respect Respect Respect
Μα τι να πω ?εχω μουδιασει λέμε η γυναίκα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

katerina1983

katerina1983
ede έγραψε:
katerina1983 έγραψε:

Μα τι να πω ?εχω μουδιασει λέμε η γυναίκα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...... Respect Respect Respect

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επειδή μου ανέβηκε η πίεση στο κεφάλι και δε μπορώ να μην απαντήσω ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 679259 ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 679259 Έ θα σου πώ και εγώ γιατί πέρασα από παρόμοιες καταστάσεις φούσκωσα και έκανα μπάμ!Εγώ όμως από πεθερά που με είπε μαλακισμένη και το κορυφαίο 10μέρες πρίν το θρησκευτικό γάμο και μ'ένα παιδάκι 18μηνών που το βαφτίζαμε είπε στον άντρα μου"ότι έχω γκόμενο και να το ξανασκεφτεί καλύτερα να με παντρευτεί"!!!! Twisted Evil Twisted Evil Τα άκουσε όμως από τον άντρα μου που δε μιλάει πουθενά!Λοιπόν κορίτσι μου ο γάμος έγινε Σεπτέμβρη,εγώ ήμουν έγκυος και δεν ξαναμίλησα μαζί της,ο άντρας μου είχε όλο το ελεύθερο να πηγαίνει γιατί οικογένεια του είναι και δε φύτρωσε αλλά δεν ξαναπάτησε!Μίλησε μόνο άλλες δύο φορές στο τηλέφωνο!Αυτή έκανε κίνηση και μας πήρε τηλ το Μάρτιο πέρυσι για τα γενέθλια!Έχουμε τα τυπικά και μιλάει μόνο με τον άντρα μου στο τηλ!Και όταν χρειάστηκε να κρατήσει το μεγάλο μου 20μέρες,για πολύ σοβαρό λόγο,που δεν έχει ξαναγίνει!Το παιδί γύρισε 180μοίρες ήταν άλλος άνθρωπος αφού είπα"αυτό δεν είναι το παιδί μου"!Και δεν εννοώ μόνο σε τρόπους,αλλά ότι έβαλε λόγια και για μένα!!

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάντως έιναι απίθανες οι ρουφιάνες Razz Το καλύτερο το έκανε μια πεθερα που διάβασα σε άλλο θέμα που πήγε στους Αγιους τόπους και εφερε δώρο στη νύφη ......σάβανο Laughing Laughing Laughing Laughing Πέθανε η πεθερα και της το βάλανε μια χαρά ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 328109 ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 328109 ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 328109 ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 328109 ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 328109 ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 328109 ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ... - Σελίδα 2 328109 Αυτή μάλιστα.ηταν μπροστά μπαι φαρ..................

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτή είναι η δική μου ιστορία αλλά κοριτσάκι μου συμβουλή το παιδί να μην πηγαίνει μόνο του στους παπούδες με τον άντρα σου και να έχεις τα αυτιά και τα μάτια σου 1014!!!Μόνο μετά από συζήτηση με τον άντρα σου και ας καταλήγει πάντα σε καυγά θα μπορέσει να σε καταλάβει!Εγώ ξέρεις τι έλεγα"έ από τα 1000 που ακούει κάτι θα του μείνει να το επεξεργαστεί!Γιατί και στην 1η εγκυμοσύνη ήμουν μακριά από τον άντρα μου και ήμουν στον τόπο μας και μου έλεγε,η πεθερά πολλά!Εγώ κάποια τα έλεγα,κάποια όχι και με χαρακτήριζε υπερβολική ο άντρας μου,ότι τα μεγαλοποιώ!Μετά από το συμβάν του γάμου όμως μπροστά του γύρισε και μου είπε"ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ"!Από τότε και εγώ του τα λέω ΟΛΑ όμως ότι μου λέει όταν είμαι μαζί της και αυτή και η κουνιάδα μου!Εύχομαι να περάσουν οι φουρτούνες να ηρεμήσεις και να καταλάβει ο άντρας σου ότι επειδή είναι γονείς μας δεν είναι αλάνθαστοι,ούτε θα τους προσκυνάμε!Ελπίζω να σε βοήθησα να σκεφτείς κάποια πράγματα!

melinaki83

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ede πολύ πετυχημένο, θα το έλεγα αλλά για χατήρι του άντρα μου δε μίλαγα...όμως μετά τα τελευταία έφτασε ο κόμπος στο χτένι...

Αλεξάνδρα είσαι πολύ τυχερή γιατί έχεις την στήριξη του άντρα σου πλήρως και δε θες τίποτα άλλο αφού έχεις αυτό!!Εγώ δεν το έχω και δε μπορώ να κάνω τίποτα...

Και σκέφτομαι πως αν πάω πολύ κόντρα θα χωρίσουμε και θα παίρνει το παιδί ολόκληρο Σαββατοκύριακο να διανυκτερεύει εκεί και ένα μήνα ολόκληρο το χρόνο και θα του βάζουν λόγια...ενώ τώρα ίσως μπορώ να το περιορίζω σε λίγες ώρες μια φορά τη βδομάδα..τα έχω σκεφτεί και αυτά. Όταν είχα πατήσει πόδι και είπα όχι το παιδί αν θέλουν να το δούνε να έρθουν στο σπίτι μας η πεθερά είπε όχι στο σπίτι αυτό δε πατάω γιατί είναι δικό της και όχι δικό σας!!!Δεν είναι το σπίτι σου αυτό γιέ μου του είπε!!Έγινε μεγάλος καβγάς γιατί ύψωσα στον άντρα μου το τόνο της φωνής μου και απαίτησα να βλέπουν το παιδί παρουσία μου. Επειδή όμως αυτοί δε θέλουν να με βλέπουν είπαν πως όχι και έτσι πάλι το παιδί πάει μόνο του. Μάλιστα ο άντρας έφυγε από το σπίτι μια βδομάδα και έμεινε στη μάνα του και μετά ξαναγύρισε...μετά από αυτό το καβγά καθιερώθηκε να πηγαίνει το παιδί μια φορά τη βδομάδα να το βλέπει η μάνα του σπίτι της...

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααα το παιδι θελει να το βλεπει ε? Γιατι ξάνοιξε? Laughing Θεε μου σχωρα με δηλαδη αλλά αντε....φεύγουν κατι μωρα και μένουν κάτι σκατόγεροι να ταλαιπωρούν τον κόσμο και διαλύουν σπίτια. Mad Καπνίζει τουλάχιστον ? Εχουμε ελπίδες? Γιατί μόνο αυτο σε σώζει. Razz

melinaki83

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
όχι δε καπνίζει...ναι έγινε κάτασπρο σα το γάλα έχει το δέρμα μου και στο πρόσωπο είναι ολόιδιο ο μπαμπάς του οπότε δε χρειάστηκε να κάνει και τεστ dna.. Laughing τι να πει κανείς...

ο πεθερός δε θέλει να το βλέπει βασικά λέει ότι του είναι αδιάφορο δεν τον απασχολεί η πεθερά είναι που θέλει να το βλέπει αλλά αρνείται πεισματικά να έρθει σπίτι μας...

Αφού ο άντρας μου λέει ότι δε θέλει να χωρίσουμε μήπως υπάρχει τρόπος να τον πάρω με το μέρος μου??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις