926 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Παρ Αυγ 16, 2013 12:09 am
Siliaki
Πανταχού παρούσα!
Kαλημέρα και από εμάς κούκλες! Επιστρέψαμε σπιτάκι μας μετά από 11 ημέρες στην Χαλκιδική! Ωραία ήταν αλλά κουραστήκαμε κιόλας με την μικρή!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
A ωραιαtonia 28 έγραψε:sophia έγραψε:http://www.123baby.me/rhesus.html
σε ευχαριστω σοφια για το λινκ οπως λεει δεν χρειαζεται να το κανω γιατι και συζηγος μου εχει και εκεινος ρεζους αρνητικο
tonia 28 έγραψε:καλημερα κοριτσια πρωτα απο ολα τι κανεται πως πανε τα μπεμπουλια σας εμεις μια χαρα εβαλα 3 κιλα μεχρι τωρα και ο γιατρος μου ειπε οτι παω πολυ καλα εχω δυο ερωτησεις διαβασα οτι αν εχεις ρεζου αρνητικο κανεις μια ενεσουλα και εγω εχω αλλα και ο αντρας μου 0- ο γιατρος δεν μας ειπε τιποτα και δευτερο ειμε αναμεσα σε δυο καροτσια πειτε μου την γνωμη σας αυτο ειναι το πρωτο http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/chipolino-kombinirana-kolichka-3v1-tria-roseash και αυτο ειναι το δευτερο http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/chipolino-kombinirana-kolichka-tiana-3v1 και τα δυο ειναι 3 σε1 και κανουν στα 250 ευρο περιπου
Αντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε!!ifi έγραψε:Κορίτσια επέστρεψα!!!
Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες αν κ καθυστερημένα.
Εμείς ήρθαμε Λάρισα, μεχρι στιγμης όμως μέναμε στην πεθερά μου κ δεν είχα ιντερνετ εκεί. Τώρα το στεφάνι μου επέστρεψε στη δουλειά κ εγώ ήρθα στη μαμά μου όπου κ ξαναβρήκα τον θαυμαστό κοσμο του διαδικτύου!!!
Πήγαμε κ εμείς επιτέλους για ψώνια τις προηγούμενες ημέρες, πήραμε φορμλακια, φανελάκια, καλτσακια, γαντακια, βουρτσες, σφουγγαράκι, πάνες, σελτεδάκια κλπ...
Αυτή είναι η προίκα μας :
http://www.kentia.gr/products.asp?seriesID=927&subcategoryID=63&catID=1&selected=1&templatePath=includes%2FdisplayThumbnails1.asp&pnl=5&lid=
κ σήμερα ξεκινήσαμε να βάζουμε πλυντηρια με τη μαμά μου.
Την Τρίτη έχω ραντεβού με τον γιατρό μου για καρδιοτοκογράφο κ για να συζητήσω για το πότε θα κάνω τις ενέσεις κορτιζόνης κ την καμπύλη.
Χθές κατέληξα στο νοσοκομείο το πρωί με τα πόδια μου γεμάτα σπυράκια απο κουνούπια κ απίστευτη φαγούρα.
15Αυγουστο είχαμε παέι θάλασσα κ ψήσαμε εκεί, γυρίσαμε όμως νωρίς το απογευμα για να μην κουραστώ, βραδάκι βγήκαμε μια βόλτα κ κατέληξα την επομένη στο νοσοκομείο. Δεν μπόρεσαν να μου κάνουν κάτι, φουσικορ μόνο 2 φορές την ημέρα κ οινοπνευμα για τη φαγούρα. Εννοείται οτι έχω τρελαθεί στη φαγούρα κ αρκετα απο αυτά τα έχω ματώσει..
Αυτά απο εμένα, τώρα θα σας παρακολουθώ κανονικά.
Πείτε μου αν έχω χάσει κάτι βασικό.
Θέλω όποια έχει κ θέλει φυσικά να μου στείλει το FB της γιατί όταν λείπω απο το κιν. μου είναι πιο εύκολο να μπαίνω κ να σας παρακολουθώ στο fb κ να μην χάνω τα νέα σας,στο forum μου είναι πιο δύσκολο να μπώ.
Nafs είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός...!!! Απίστευτο!!!
Roxanne87 είναι λίγο σπάσιμο αυτό με τη δουλειά αλλά μη το σκέφτεσαι, λίγο υπομονή ακόμη.
ifi έγραψε:Καλημέρα!!!!
Roxanne87 κορτιζόνη για να αναπτυχθούν τα πνευμόνια της μικρής, αφου δεν ξέρω σίγουρα πότε θα γεννήσω..
Χαχα μη μετράς τις μέρες για να σταματήσεις τη δουλειά, θα σου φανούν περισσότερες..
Φόρα κανένα μπλουζάκι με λογότυπο του τύπου " είμαι έγκυος μη με ενοχλείτε".
Με το καλό, καλά αποτελέσματα!!sophia έγραψε:Καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!!!
Παω να παρω αποτελεσματα καμπυλης και αιματολογικων!!!
Φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες
Δεν κατάλαβα την ερώτηση!roxanne87 έγραψε:
ioazon ουτε εσυ ξέρεις πότε? Γιατί? Σόρι που ρωτάω, όμως δεν παρακολουθώ από αρχή!
Ζήτω! Επιτέλους, ρε παιδί μου!eva evaki έγραψε:kalhspera pareoulina ...epitelous eftiaxa to internet kai mporw na symmetexw energa....pleon kai paly..sto pareaki mas.,...!
Εύα! Ωραίο!sophia έγραψε:Welcome back Ευακι !
Να σου πω μόλις συνειδητοποίησα πως πρώτα ο Θεός Εύα θα την φωνάζουμε τη μικρή :-)
nai epestrepsa koritsomanoylines mou kai agoromanoulines mou... eya tha th vgalhs apo poio onoma egw eimai eyanthia apesio...ioazon έγραψε:Ζήτω! Επιτέλους, ρε παιδί μου!eva evaki έγραψε:kalhspera pareoulina ...epitelous eftiaxa to internet kai mporw na symmetexw energa....pleon kai paly..sto pareaki mas.,...!Εύα! Ωραίο!sophia έγραψε:Welcome back Ευακι !
Να σου πω μόλις συνειδητοποίησα πως πρώτα ο Θεός Εύα θα την φωνάζουμε τη μικρή :-)
Ευδοκία.eva evaki έγραψε:nai epestrepsa koritsomanoylines mou kai agoromanoulines mou... eya tha th vgalhs apo poio onoma egw eimai eyanthia apesio...ioazon έγραψε:Ζήτω! Επιτέλους, ρε παιδί μου!eva evaki έγραψε:kalhspera pareoulina ...epitelous eftiaxa to internet kai mporw na symmetexw energa....pleon kai paly..sto pareaki mas.,...!Εύα! Ωραίο!sophia έγραψε:Welcome back Ευακι !
KALHMERA NINOULES MOU...NAI SOFAKI MOU TO EYDOKIA EINAI WRAIO...!KAI GENIKA TO EYA MARESEI POLU OXI EPIDEI TO "FORAW"KAMIA SXESH...BAVO SAS...EMEIS LEME EXOYME SKEFTEI NA THN VAFTISOUME PRWTA O THEOULHS...ARIADNH....!sophia έγραψε:Ευδοκία.eva evaki έγραψε:nai epestrepsa koritsomanoylines mou kai agoromanoulines mou... eya tha th vgalhs apo poio onoma egw eimai eyanthia apesio...ioazon έγραψε:Ζήτω! Επιτέλους, ρε παιδί μου!eva evaki έγραψε:kalhspera pareoulina ...epitelous eftiaxa to internet kai mporw na symmetexw energa....pleon kai paly..sto pareaki mas.,...!Εύα! Ωραίο!sophia έγραψε:Welcome back Ευακι !
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης