Καλημερα γλυκες συνεγκυουλες και ζουζουνακια μικρα!!!!!
Ξυπνησα με λιγα πονακια, ελφρα ευτυχως, καθισα ηρεμη στο κρεβατι κ περασαν. Μετα πηγα για εξετασεις, κ θα βγουν αυριο με το καλο.
Χτες βραδυ με κοροιδευε ο αντρας μου- μου κανει "τι?? δηλ σημερα δεν θα παμε στο μαιευτηριο??" ταχα μου στενοχωρημενος.. τι του λες????!!!!!!!!
Το μεσημερι θα παρω τηλ για αιματοκριτη κ τα πρωτα, εχω αγωνια!! Ηταν 34 την ποηγουμενη φορα κ ειμαι περιεργη αν εχει ανεβει καθολου.
Αλεξανδρα μου καλη επιτυχια σημερα στη γιατρο, να απολαυσετε τη μπεμπα σας!! Περιμενουμε νεα!
Λοιποοοοον μιας κ ειμαι απο τον υπολογιστη αυτη τη φορα κ γραφω σαν ανθρωπος, θα απαντησω σε διαφορα που εχω διαβασει αν κ δεν θυμαμαι ποια κοπελα τα εγραψε.
Αν ηταν να μην παω σε ιδιοτικο με τη γιατρο μου, και ηξερα οτι το νοσοκομειο ειναι καλα καταρτισμενο απο γιατρους (δηλ αλλο Αθηνα αλλο Καρδιτσα) και ειδικα αν επροκειτο για το Ελενα το οποιο φημιζεται για την καλη του παροχη υπηρεσιων, τοτε ναι θα πηγαινα σε εφημερια. Βεβαια κ σε εφημερια να πας, καποιος θα σε αναλαβει, οποτε το φακελακι δεν ξερεις αν θα το γλιτωσεις. Αν ειναι καλοι ανθρωποι οκ, αλλα αν δεν ειναι? Και να σου πω κ κατι αλλο δεν θελεις να σε ραψουν τσαπατσουλικα, νεες γυναικες ειμαστε. Ποσο σου ζητανε γιανα εχεις "δικο σου" γιατρο στο Ελενα?
Δυστυχως σε γνωστο μας με την επιτοκο στο τραπεζι της καισαρικης η γιατραρα ειπε στον πατερα (κ φιλο μας) "τοσα, αλλιως δεν κατεβαινω". Κ ο πατερας επειδη ηταν ασχημα η γυναικα του κ μπορει να πεθαινε του τα πεταξε στο γραφειο πανω κ ειπε "να τα φας στους γιατρους" κ αταραχος ο γιατρος ανοιξε το συρταρι απο κατω κ τα "σκουπιζε" προς τα μεσα
Ελλας το μεγαλειο σου.
Συνεχιζω..
Η περινεοτομη λενε πως δεν ποναει. Ειναι τεντωμενο το δερμα εκεινη την ωρα κ κανουν κ τοπικη αναισθησια απο οσο ξερω κ αν εχεις κανει κ επισκληριδιο τοτε γενικως δεν καταλαβαινεις..!!!!! Η γυναικολογος μου μου ειπε πως "συμμαζευει λιγο κ τον κολπο συνηθως"..
Νομιζω ομως πως η πολλη αναλυση σε αυτα δεν κανει καλο, τοσες κ τοσες γυναικες γεννησαν με ψυχραιμια κ καλη διαθεση και σε δυο ωρες ηταν στο δωματιο τους, ειχαν κανει το μπανιο τους κ ειχαν αγκαλια ενα μπεμπουλινακι δικο τους.
Ολα καλα θα ερθουν με ολες μας κ οσο πιο ψυχραιμες ειμαστε τοσο θα απολαυσουμε την εμπειρια. Αυτης της αποψης ειμαι.
Σημερα θα ξεκινησω κ εγω σιγα σιγα τη βαλιτσουλα μου.. νωρις ειναι αλλα ας ειναι ετοιμη, θα την εχω ανοιχτη κ θα προσθετω/αλλαζω οτι μου ρχεται..!!! Ειμαι πολυ υπερ της γνωμης οτι πρεπει να την ετοιμασουμε σαν να πηγαινουμε ταξιδακι, γιατι η αληθεια ειναι οτι, να ερθει η ωρα με το καλο, θα ξεκινησει το ομορφοτερο ταξιδι της ζωης μας και αυτη ειναι η μεγαλυτερη ευτυχια!! Το χρωσταμε στον εαυτο μας να απολαμβανουμε καθε στιγμη, ακομη κ αν ειναι λιγο δυσκολη.
Οταν τρεχαμε μεσα στη νυχτα στο μαιευτηριο κ ειχα συσπασεις εγω φοβομουν τα χειροτερα κ κρατιομουν να μη βαλω τα κλαματα στο κουβουκλιο.. κ εκει ο μπεμπακος μου καταλαβαινε το μηχανημα που ηταν δεμενο κ πιεζε σε εκεινο το σημειο την κοιλια κ το κλωτσουσε γιανα παιξει. Κ μου εφτιαξε παρα πολυ τη διαθεση ολο αυτο, κ εβαλα στην ακρη το δικο μου το αγχος γιατι λεω το παιδακι μου ειναι καλα κ παιζει εκει μεσα!!! Νομιζω οτι η καλη ψυχολογια απο τη μερια μας δινει αλλο φως σε ολες τις καταστασεις. Μια γεννα θα φοβηθουμε???? πφφφφφφ!!!!!!! Γιαυτο κεφαλι ψηλα, χαμογελο κ η ομαδα μας δεν εχει να φοβηθει τιποτα!!!!! Θα ειμαστε "Οι Χαμογελαστες Λεχωνες"
Μαρω κ Ματινα εμενα η γιατρος μου μου ειπε να μην χαιδευω την κοιλια μου (που να ξερε) γιατι λεει σε προχωρημενη εγκυμοσυνη ισως προκαλει συσπασεις... κ αν εχουμε συσπασουλες δεν κανουμε μπανιο στη θαλασσα..
ουτε αλλου τυπου "γυμναστικες"
(ετσι ετσι να μας το κοψουν κ αυτο)
Εμενα μαρεσει το στηθος μου που μεγαλωνει..!!!! Το λεω με υπερηφανια!!!!!! Ειχα κανονικο, καλο ας πουμε (C) κ τωρα εχω μεγαλο (E) και με στενευουν ηδη παλι τα σουτιεν κ ελπιζω να μην ξαναγυρισει ποτε στο αρχικο του μεγεθος πολυ μου αρεσει παρα πολυ!!!!!!! Ανυπομονω να το ευχαριστηθω με το καλο κ με μια κοιλια πλακα!!!!!!!
Νομιζω δεν ξεχασα κατι..........
αν θυμηθω κατι θα το γραψω μεχρι να ξυπνησετε ολες σιγα σιγα......
φιλακια προς το παρον!!