201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 Τετ Ιουν 19, 2013 1:21 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
καλημεριζω τα γλυκα κοριτσακια του φορουμ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:καλημεριζω τα γλυκα κοριτσακια του φορουμ
Καλημέρα Αλεξανδρούκο μου!Τι κάνεις κοπέλα μου?Καιρό έχουμε να τα πούμε!!
Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαι βασουλα μου!!!εσυ τι κανεις?
Καλά πουλάκι μου ήρθαν οι γονείς μου για καφεδάκι!Μιλάμε έχει πολύ ζέστη και το πάμπερς κόλλησε πάνω μου,μουσκίδι!!
Alexandra23 έγραψε:κ εδω εχει πολυ ζεστη κ δεν την παλευω...ποιο παμπερς καλε?
Την σερβιέττα εννοώ!!:D
katerina1983 έγραψε:κοριτσακια μου καλησπερα!!!!μπαινω στα πεταχτα γιατι πρεπει να παω για δουλεια!!!!εχω απο το πρωι δεν σταματησα και δεν την παλευω με την ζεστη καθολου ομως.....ειμαι και χοντρουλα...αστα να πανε δεν την παλευω....!!!!
οσο για οσες εχετε απορια......εφτιαξα γεμιστα..... για ελατεεεεεεε!!!!!!!!
ποπακι μου απ'οτι δισβασα περασες μια ομορφη βραδια στους yamato ε?!!!!μπραβο!!!
αλεξανδρουκο μου ολα καλα!!!!!το παμπερς που φοραει η βασουλα ειναι αυτο το παμπερσ που φοραμε ολες μας καθε μηνα εκτος απο εσενα που το εχεις ξεχασει το τελευταιο 8 μηνο!!!!!!!
βασουλα μου προσοχη εισαι και υποτασικη!!!!
σας φιλω γλυκα μπαινω να κανω ενα ντουσ και να ετοιμαστω να φυγω θα τα πουμε σας φιλω γλυκα ολες σας
Γεια σου Κατερινάκι μου γλυκό!!ΑΧ καταραμένη μέσα στο καλοκαιράκι!!Καλή δουλίτσα και υπομονή!!
Alexandra23 έγραψε:αχαχαχα α τωρα καταλαβα τη σερβιετα λες παμπερς!! α σου ηρθε η ακατονομαστη τελικα ε?δεν θα ειναι ιταλιανο το μωρο!!θελει ελλαδα τι να κανουμε!!! κατερινακι μου τρελαινομαι για τα γεμιστα σου αλλα σημερα δε σε ζηλευω κ πολυ γιατι εχω κ εγω ωραιο φαγητο!!μπιφτεκακια με πατατες στο φουρνο!ναι αμε κ τζατζικακι!!!καλη δουλιτσα κατερινακι μου!!
Χαχα ναι το άτιμο θέλει να είναι Ελληνάκι!Νιαμ νιαμ το φαγακι σου!!Εγώ θα κάνω καλαμαράκια με ριζάκι!Ορίστε να φάμε!
Alexandra23 έγραψε:πολυ ωραιο κ το δικο σου φαγητο βασουλα μου!!τρελαινομαι για καλαμαρακια!!!
Δεν προλαβαίνω και να σου στείλω μέχρι να έρθουν θα έχουν χαλάσει!!
Alexandra23 έγραψε:χαχαχα δεν πειραζει,η αποστολια μου κανει παρτυ κ με τα μπιφτεκια
Mπράβο το κορίτσι μου!
viki1988 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;ολα καλα;;;;εγω τελικα τωρα το απογευμα θα παω γιατρο γιατι εφυγε χθες εκτακτως για γεννα.....
εσεις κοριτσια μου τα νεα σας....πωπω πεθαναμε απο τη ζεστη.....
Πουλάκι μου γλυκό!!Και εδώ έχει τρομερή ζέστη.Εγώ τηγανίζω καλαμαράκια και σκάω!Τι ώρα θα πάτε?Να μας πεις θα περιμένω νέα!
vasoula1 έγραψε:Πουλάκι μου γλυκό!!Και εδώ έχει τρομερή ζέστη.Εγώ τηγανίζω καλαμαράκια και σκάω!Τι ώρα θα πάτε?Να μας πεις θα περιμένω νέα!
ναι ρε παιδι μου λιωσαμε....εμεις φαγαμε εξω ειχε ρεπακι ο αντρουλης και το εκμεταλλευτηκαμε....6 και μιση ειναι το ραντεβου...οτι ωρα ξεμπερδεψω θα μπω να σας πω τα νεα μου..............
viki1988 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Πουλάκι μου γλυκό!!Και εδώ έχει τρομερή ζέστη.Εγώ τηγανίζω καλαμαράκια και σκάω!Τι ώρα θα πάτε?Να μας πεις θα περιμένω νέα!
ναι ρε παιδι μου λιωσαμε....εμεις φαγαμε εξω ειχε ρεπακι ο αντρουλης και το εκμεταλλευτηκαμε....6 και μιση ειναι το ραντεβου...οτι ωρα ξεμπερδεψω θα μπω να σας πω τα νεα μου..............
Ναι κοριτσάκι μου!!
Alexandra23 έγραψε:χαχαχα δεν πειραζει,η αποστολια μου κανει παρτυ κ με τα μπιφτεκια
αλεξανδρουκο μου τι κανεις εσυ;;;;;;;;η αποστολια σου;;;;;;;;;;χαθηκατε κοριτσακια μου...........
poppaki έγραψε:ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!
ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ "TO BE" ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΚΙ;;;
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ. ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!!!
ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ;;;ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΑΚΕΤΟ...ΠΕΘΑΙΝΩ!!!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΚΛΕΙΣΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ!!ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΛΕΜΕ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΖΕΣΤΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ "ΨΗΛΑ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΑΛΗΜΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ 40ΑΡΙΑ!!
Παρούσααααααααααααα!!Με 37 βαθμούς παρακαλώ!!Εφτασέιννν με χαρά μου να σας τα ντελιβερίσω!!
kallia24 έγραψε:καλησπερα κοριτσαρες μου τι κανετε???
Καλώς την!!Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για μαμ!Εσύ?
kallia24 έγραψε:καλησπερα κοριτσαρες μου τι κανετε???
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ;;;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης