Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
50 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 50 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
poppaki έγραψε:ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!
ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ "TO BE" ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΚΙ;;;
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ. ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!!!
ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ;;;ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΑΚΕΤΟ...ΠΕΘΑΙΝΩ!!!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΚΛΕΙΣΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ!!ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΛΕΜΕ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΖΕΣΤΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ "ΨΗΛΑ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΑΛΗΜΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ 40ΑΡΙΑ!!

Παρούσααααααααααααα!!Με 37 βαθμούς παρακαλώ!!Εφτασέιννν με χαρά μου να σας τα ντελιβερίσω!!Very Happy

ΔΙΠΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ!!!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
kallia24 έγραψε:καλησπερα κοριτσαρες μου τι κανετε???

Καλώς την!!Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για μαμ!Εσύ?

γεια σου βασουλα μου καλη ορεξη!!!εγω εχω φαλακια σημερα αλλα με τετοια ζεστη δν εχω ορεξη να φαω!!!

ποπακη μ διαβασα περασες τελεια χθες ε??μπραβο πολυ χαιρομαι!!!cheerscheerscheers

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ;;;

συνονοματη ειμαι μεσα στα νευρα μ αυτη τη δουλεια...πηρα την αποφαση μου και τελος της βδομαδας φευγω,θα εφευγα απο σημερα αλλα τρακαρε η μαγειρισσα κ μπηκε η αφεντικινα μεσα κ πρεπει να ναι καποιος εξω στα τραπεζια οποτε για λιγες μερες αναβαλλετε η αποχωρηση μου απο κει μεσα!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΚΛΕΙΣΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ!!ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΛΕΜΕ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΖΕΣΤΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ "ΨΗΛΑ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΑΛΗΜΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ 40ΑΡΙΑ!!

Παρούσααααααααααααα!!Με 37 βαθμούς παρακαλώ!!Εφτασέιννν με χαρά μου να σας τα ντελιβερίσω!!Very Happy

Εφτασέιννννν!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Καλώς την!!Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για μαμ!Εσύ?

γεια σου βασουλα μου καλη ορεξη!!!εγω εχω φαλακια σημερα αλλα με τετοια ζεστη δν εχω ορεξη να φαω!!!

ποπακη μ διαβασα περασες τελεια χθες ε??μπραβο πολυ χαιρομαι!!!cheerscheerscheers

Άστα να πάνε με αυτή τη ζέστη και φαντάσου μόλις ξεκίνησε!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:

συνονοματη ειμαι μεσα στα νευρα μ αυτη τη δουλεια...πηρα την αποφαση μου και τελος της βδομαδας φευγω,θα εφευγα απο σημερα αλλα τρακαρε η μαγειρισσα κ μπηκε η αφεντικινα μεσα κ πρεπει να ναι καποιος εξω στα τραπεζια οποτε για λιγες μερες αναβαλλετε η αποχωρηση μου απο κει μεσα!!!

Πουλάκι μου ελπίζω να πήρες την σωστή απόφαση για σένα και πολύ πολύ γρήγορα να βρεις δουλίτσα!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:

ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΛΛΗ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
poppaki έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Εφτασέιννννν!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 912791Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 334589Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 9664Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 597524Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 884648Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 12978 ΟΤΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΩ!!!ΓΙΑΜΙ ΓΙΑΜΙ!!!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εννοειτε κοριτσια μου οτι θελω να βρω αλλη δουλιτσα κ γρηγορα μαλιστα!!!αλλα δν υπαρχουν ρε γαμωτο δουλειες που θα την βρω παλι???Sad
αλλα κοριτσια μου ειμαι σιγουρη για την αποφαση μου δν γινοταν να χαλαει η ψυχολογια μ καθε μερα για μαλ....ες....

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βικακυ μου καλα ειμαι κ εγω κ η αποστολια μου!!μολις φαγαμε το παγωτακι μαςRazz αραζουμε στον καναπε μας κ δεν βγαινουμε εξω ουτε για πλακα με τη ζεστη που εχει!δεν παλευεται!αχ εχεις γιατρο σημερα?να μπεις μετα να μας πεις νεα!!καλλια μου,ποππακη μου τι κανετε?ποππακη τελεια ητανε χθες ε?καλλια μου ευχομαι να πηρες τη σωστη αποφαση κουκλα μου!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου καλα ειμαι κ εγω κ η αποστολια μου!!μολις φαγαμε το παγωτακι μαςRazz αραζουμε στον καναπε μας κ δεν βγαινουμε εξω ουτε για πλακα με τη ζεστη που εχει!δεν παλευεται!αχ εχεις γιατρο σημερα?να μπεις μετα να μας πεις νεα!!καλλια μου,ποππακη μου τι κανετε?ποππακη τελεια ητανε χθες ε?καλλια μου ευχομαι να πηρες τη σωστη αποφαση κουκλα μου!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΜΑ Κ ΚΟΡΗ???ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ...ΕΙΜΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕΡΒΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Κ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΧΩ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ...

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου καλα ειμαι κ εγω κ η αποστολια μου!!μολις φαγαμε το παγωτακι μαςRazz αραζουμε στον καναπε μας κ δεν βγαινουμε εξω ουτε για πλακα με τη ζεστη που εχει!δεν παλευεται!αχ εχεις γιατρο σημερα?να μπεις μετα να μας πεις νεα!!καλλια μου,ποππακη μου τι κανετε?ποππακη τελεια ητανε χθες ε?καλλια μου ευχομαι να πηρες τη σωστη αποφαση κουκλα μου!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑ;;;ΧΟΡΕΥΕΙ;;;
ΝΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΠΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΤΕΣ!!ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ!ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΜΑ Κ ΚΟΡΗ???ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ...ΕΙΜΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕΡΒΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Κ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΧΩ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ...

ΑΜΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ Σ' ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΦΤΑΝΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΜΥΤΗ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΑ!ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ!ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:

ΑΜΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ Σ' ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΦΤΑΝΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΜΥΤΗ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΑ!ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ!ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΝ ΘΕΛΩ Μ ΤΠΤ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ...ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ Σ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ..

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:

ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΝ ΘΕΛΩ Μ ΤΠΤ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ...ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ Σ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ..

ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ!!!(ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ)SmileSmileSmileSmile

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:

ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ!!!(ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ)SmileSmileSmileSmile

ΘΑ ΦΥΓΩ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 654316

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:

Ε όχι όταν γίνινται σκηνικά και η ψυχολογία σου είναι συνέχεια χάλια καλύτερα να φύγεις..

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
kallia24 έγραψε:

Ε όχι όταν γίνινται σκηνικά και η ψυχολογία σου είναι συνέχεια χάλια καλύτερα να φύγεις..

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ Μ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ?Η ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΣΩ Κ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ?

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΔΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΒΡΙΣΚΕΙ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΠΤ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΠΑΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΕΛΝΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΜΕΡΑ!ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ....Mad❌x:x

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαστε καλλια μου!!ναι καιρο εχουμε να μιλησουμε!!καλα εκανες τοτε που εφυγες κοριτσι μου,αν ειναι να πηγαινεις κ να κλαις καλυτερα να μην πηγαινεις καθολου.τωρα για το αν θα βρεις αλλη δουελεια οπως λεει κ το ποππακη θα βρεις αν το ψαχνεις.

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ Κ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ Κ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:

ΝΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΠΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΤΕΣ!!ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ!ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ!

χορευει δεν λες τιποτα!!κ τα τεντωματα της ειναι ολα τα λεφτα!!εεεε ειναι μεγαλη κοπελα πια κ θελει να το δειχνειLaughing  

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ Κ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ Κ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ..

Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:
poppaki έγραψε:

χορευει δεν λες τιποτα!!κ τα τεντωματα της ειναι ολα τα λεφτα!!εεεε ειναι μεγαλη κοπελα πια κ θελει να το δειχνειLaughing  

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΤΩΡΑ;;;ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ (ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟ) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΜΕ ΠΜ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 35468Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 35468Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 35468Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 35468Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 35468Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 567772Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 567772Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 567772Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 10 567772

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω θελω να δω φωτο της queen αποστολιας!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις