Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
760 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 760 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειμαστε ολες λιγο καπως με αυτη τη ζεστηΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 911307

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:ειμαστε ολες λιγο καπως με αυτη τη ζεστηΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 911307

Άντε καλέ ποιος τις λέει αυτές τις κακοήθειες!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 585182

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου τι κανετε?πως ειστε?χθες σας διαβασα αλλα δεν ειχα διαθσεση να μπω..και μενα μου λειπει πολυ η χρυσοβαλαντη μας και το μυαλο μνου ειναι συνεχεια σε εκεινη..ευτυχως εχει τον αντρουλη της κοντα της..χρυσοβαλαντη μου εγω εξακολουθω να προσευχομαι για σενα και σου στελνω καθε μερα την θετικη μου ενεργεια..σ'αγαπαω πολυ ψυχουλα μου..αχ κοριτσια κατι τετοιες στιγμες συνειδητοποιω ποσο πολυ εχω δεθει μαζι σας και εστω και απο ενα λαπτοπ σας νιωθω τοσο κοντα μου..κοριτσακια μου σας αγαπω ολες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 669659Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 669659Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 669659 να μαστε ολες γερες δυνατες και να μας χαρισει ο θεουλης ενα γερο μωρακι..

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια μου πριν λιγο γυρισα απο τη γιατρο...το σπορακι μου ειναι μια χαρα...εχει μεγαλωσει οσο πρεπει και η καρδουλα του ακουγεται μια χαρα....
κοριτσια ποσο ασχημα αισθανομαι και εγω για την χρυσοβαλαντω μας...μακαρι να εινα καλα το κοριτσακι μας και ας μην μπαινει...την καταλαβαινω απολυτα...ειναι πολυ δυσκολο...ας βοηθησει ο καλος Θεουλης να πανε ολα καλα για το κοριτσακι μας....χρυσοβαλαντω μου σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια....φιλακια πολλα κοριτσακι μου!!!!!!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:γεια σας κοριτσια μου πριν λιγο γυρισα απο τη γιατρο...το σπορακι μου ειναι μια χαρα...εχει μεγαλωσει οσο πρεπει και η καρδουλα του ακουγεται μια χαρα....
κοριτσια ποσο ασχημα αισθανομαι και εγω για την χρυσοβαλαντω μας...μακαρι να εινα καλα το κοριτσακι μας και ας μην μπαινει...την καταλαβαινω απολυτα...ειναι πολυ δυσκολο...ας βοηθησει ο καλος Θεουλης να πανε ολα καλα για το κοριτσακι μας....χρυσοβαλαντω μου σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια....φιλακια πολλα κοριτσακι μου!!!!!!!! 

βικακι μου πολυ χαιρομαι για σενα και για το σπορακι σου Very Happy:D:D:D:D εγω εχω λιωσει!!!μια δουλεια πας να κανεις και σταζεις!!!30 βαθμους εχω μεσα στο σπιτι Twisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:

βικακι μου πολυ χαιρομαι για σενα και για το σπορακι σου Very Happy:D:D:D:D εγω εχω λιωσει!!!μια δουλεια πας να κανεις και σταζεις!!!30 βαθμους εχω μεσα στο σπιτι Twisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

γεια σου ειρηνακι μου γλυκο και σε ευχαριστω πολυ....και εδω ζεστη εχει γλυκια μου εχουμε σκασει.....τι αποτομα ανεβασμα ηταν αυτο;;;;

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:γεια σας κοριτσια μου πριν λιγο γυρισα απο τη γιατρο...το σπορακι μου ειναι μια χαρα...εχει μεγαλωσει οσο πρεπει και η καρδουλα του ακουγεται μια χαρα....

Βικυ μου, γεια σου κοριτσι μου γλυκο!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 379767 ποσο χαιρομαι που το μωρακι σου μεγαλωνει ηρεμα και ομορφα!! Θυμαμαι ποσο ειχες στενοχωρεθει πριν λιγο καιρο που ο γιατρος σου δεν σε κατατοπισε καλα και σε αφησε να αναρρωτιεσαι...Mad❌x❌x:xτελος παντων, περασμενα ξεχασμενα!
Τωρα πρεπει να επικεντρωθεις μονο στο μωρακι σου,Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 669659Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 669659 να τρως καλα, να κοιμασαι πολυ καλα και κυριως Βικυ μου να διασκεδαζεις! Να εισαι συνεχεια χαρουμενη, με καλη διαθεση για να ειναι και το μωρακι σου χαρουμενο κι ευτυχισμενο!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 2963Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 990599Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 2963
Κι εχεις πολυ καλους λογους να εισαι ετσι κοπελα μου!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 587529
Η ωρα η καλη και ενα υγιες, τελειομηνο μωρο στην αγκαλια σου!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 834918Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 788471

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα στα κοριτσακια μου! βλεπω οτι εχουμε και καλα νεα και δυστυχως και κακα! δεν προλαβα να διαβασω και πολλα αλλα το παμε απο το γελιο στο δακρυ και αντιστροφα.
Ο,τι θελει ο Μεγάλος ρε παιδια θα γινει, τι να πω δεν ξερω!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
γεια σου ειρηνακι μου γλυκο και σε ευχαριστω πολυ....και εδω ζεστη εχει γλυκια μου εχουμε σκασει.....τι αποτομα ανεβασμα ηταν αυτο;;;;   

αχ και ακομα αρχη ειναι!!!μενω και στον 6!!!καλα ελεγε ο αντρουλης μου μωρακι μετα το καλοκαιρι για να την παλεψω...χαχαχα

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:καλησπερα στα κοριτσακια μου! βλεπω οτι εχουμε και καλα νεα και δυστυχως και κακα! δεν προλαβα να διαβασω και πολλα αλλα το παμε απο το γελιο στο δακρυ και αντιστροφα.

καλησπερα αννουλα μου..αστα να πανε..πολυ περιεργη ατμοσφαιρα..εσυ, τι κανεις?

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
Βικυ μου, γεια σου κοριτσι μου γλυκο!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 379767 ποσο χαιρομαι που το μωρακι σου μεγαλωνει ηρεμα και ομορφα!! Θυμαμαι ποσο ειχες στενοχωρεθει πριν λιγο καιρο που ο γιατρος σου δεν σε κατατοπισε καλα και σε αφησε να αναρρωτιεσαι...Mad❌x❌x:xτελος παντων, περασμενα ξεχασμενα!
Τωρα πρεπει να επικεντρωθεις μονο στο μωρακι σου,Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 669659Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 669659 να τρως καλα, να κοιμασαι πολυ καλα και κυριως Βικυ μου να διασκεδαζεις! Να εισαι συνεχεια χαρουμενη, με καλη διαθεση για να ειναι και το μωρακι σου χαρουμενο κι ευτυχισμενο!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 2963Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 990599Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 2963
Κι εχεις πολυ καλους λογους να εισαι ετσι κοπελα μου!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 587529
Η ωρα η καλη και ενα υγιες, τελειομηνο μωρο στην αγκαλια σου!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 834918Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 12 788471

αγαπημενη μου lillybell σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες κα θα τις ακολουθησω καταγραμμα...να εισαι παντα καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου....
οσο για τον γιατρο κοριτσακι μου αστα λιγοι ειναι αυτοι που αξιζουν..αλλα δοξα το Θεο το σπορακι μου μεγαλωνει μια χαρα....δεν πειραζει οπως το ειπες περασμενα ξεχασμενα....

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:
viki1988 έγραψε:

αχ και ακομα αρχη ειναι!!!μενω και στον 6!!!καλα ελεγε ο αντρουλης μου μωρακι μετα το καλοκαιρι για να την παλεψω...χαχαχα

χαχαχαχαχαχα πολυ σωστο τον βρισκω τον αντρουλη σου ειρηνακι μου....

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:
viki1988 έγραψε:
irene-_- έγραψε:

χαχαχαχααχαχα Ειρηνη εισαι φοβερη!!!LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Ενα χειμωνιατικο μωρο στο 2 παρακαλωωωω...

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:καλησπερα στα κοριτσακια μου! βλεπω οτι εχουμε και καλα νεα και δυστυχως και κακα! δεν προλαβα να διαβασω και πολλα αλλα το παμε απο το γελιο στο δακρυ και αντιστροφα.

γεια σου αννουλα μου τι κανεις;;;;;σε χασαμε....πραγματικα οτι θελει ο Θεος γλυκια μου....οτι και να κανουμε ολα ειναι γραμμενα..μακαρι ο Θεος να μην δωσει τετοια στεναχωρια σε αλλη γυναικα....

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
viki1988 έγραψε:
χαχαχαχαχαχα πολυ σωστο τον βρισκω τον αντρουλη σου ειρηνακι μου....   

σκετο τρελοκομειο ειναι ο αντρουλης μου!!!ποτε με το καλο θα ξαναδεις το μωρακι σου?

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
irene-_- έγραψε:
viki1988 έγραψε:
irene-_- έγραψε:

χαχαχαχαχα και εσυ δε πας πισω λιλλυ μου!!!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:
irene-_- έγραψε:
viki1988 έγραψε:
irene-_- έγραψε:

χαχαχαχαχα και εσυ δε πας πισω λιλλυ μου!!!!

εγω το θελω ανοιξιατικο...με βολεψε με την κορη μου και λεω να το ξαναπαρω.....Αμα πετυχω τον συζυγο και πουθενα...λεμε τωρα.....LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:
irene-_- έγραψε:
viki1988 έγραψε:
irene-_- έγραψε:

εγω το θελω ανοιξιατικο...με βολεψε με την κορη μου και λεω να το ξαναπαρω.....Αμα πετυχω τον συζυγο και πουθενα...λεμε τωρα.....LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing   

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

darsel

darsel
viki1988 έγραψε:

γεια σου αννουλα μου τι κανεις;;;;;σε χασαμε....πραγματικα οτι θελει ο Θεος γλυκια μου....οτι και να κανουμε ολα ειναι γραμμενα..μακαρι ο Θεος να μην δωσει τετοια στεναχωρια σε αλλη γυναικα....

η αληθεια ειναι οτι κι η Αννουλα περναει κι αυτη τα ζορια της αλλα το παλευω!!!! Περισσοτερα προσεχως! Κι οπως λεμε και με την Lillybell "Γεννηθητω τω θελημα Του"
Εσυ να εισαι χαμογελαστη και χαλαρη ΟΚΚΚΚΚΚΚΚ???????

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:εγω το θελω ανοιξιατικο...με βολεψε με την κορη μου και λεω να το ξαναπαρω.....Αμα πετυχω τον συζυγο και πουθενα...λεμε τωρα.....LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing  

Το ξερω πως με καταλαβαινεις.....δυστυχως.... Μονο να γελαμε μπορουμε με τα χαλια που μας καταντησαν...να ειμαστε χωριστα...

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:εγω το θελω ανοιξιατικο...με βολεψε με την κορη μου και λεω να το ξαναπαρω.....Αμα πετυχω τον συζυγο και πουθενα...λεμε τωρα.....LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing  

Το ξερω πως με καταλαβαινεις.....δυστυχως.... Μονο να γελαμε μπορουμε με τα χαλια που μας καταντησαν...να ειμαστε χωριστα...  

αστα να πανε!!!ποτε καλο θα δεις τον αντρουλη σου?

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:

σκετο τρελοκομειο ειναι ο αντρουλης μου!!!ποτε με το καλο θα ξαναδεις το μωρακι σου?

ετσι πρεπει να οι αντρες και ο δικος ολο στη βλακεια ειναι.....στις 8 Ιουλιου με το καλο ειρηνακι μου θα το ξαναδουμε το σπορινι.......

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:αστα να πανε!!!ποτε καλο θα δεις τον αντρουλη σου?

ελα μου ντε!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
irene-_- έγραψε:

ετσι πρεπει να οι αντρες και ο δικος ολο στη βλακεια ειναι.....στις 8 Ιουλιου με το καλο ειρηνακι μου θα το ξαναδουμε το σπορινι.......  

δε θα ειναι πια σπορινι..ενα μικροσκοπικο σχηματισμενο μωρακι θα ειναι!!!αχ με το καλο βικακι μου..

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:
η αληθεια ειναι οτι κι η Αννουλα περναει κι αυτη τα ζορια της αλλα το παλευω!!!! Περισσοτερα προσεχως! Κι οπως λεμε και με την Lillybell "Γεννηθητω τω θελημα Του"
Εσυ να εισαι χαμογελαστη και χαλαρη ΟΚΚΚΚΚΚΚΚ???????

αχ αννουλα μου εχω διαβασει τα νεα σου.....ολα καλα θα πανε να μην αγχωνεσαι...εισαι καλο κοριτσακι και ο Θεος θα σε βοηθησει.....ολες τι γυναικες του κοσμου να βοηθησει...να ειναι ολες ευτυχισμενες.....ναι αννουλα μου χαμογελαστη και χαλαρη θα ειμαι.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις