276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 Τετ Ιουν 19, 2013 7:57 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
ειμαστε ολες λιγο καπως με αυτη τη ζεστη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:ειμαστε ολες λιγο καπως με αυτη τη ζεστη
Άντε καλέ ποιος τις λέει αυτές τις κακοήθειες!
viki1988 έγραψε:γεια σας κοριτσια μου πριν λιγο γυρισα απο τη γιατρο...το σπορακι μου ειναι μια χαρα...εχει μεγαλωσει οσο πρεπει και η καρδουλα του ακουγεται μια χαρα....
κοριτσια ποσο ασχημα αισθανομαι και εγω για την χρυσοβαλαντω μας...μακαρι να εινα καλα το κοριτσακι μας και ας μην μπαινει...την καταλαβαινω απολυτα...ειναι πολυ δυσκολο...ας βοηθησει ο καλος Θεουλης να πανε ολα καλα για το κοριτσακι μας....χρυσοβαλαντω μου σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια....φιλακια πολλα κοριτσακι μου!!!!!!!!
βικακι μου πολυ χαιρομαι για σενα και για το σπορακι σου :D:D:D:D εγω εχω λιωσει!!!μια δουλεια πας να κανεις και σταζεις!!!30 βαθμους εχω μεσα στο σπιτι
irene-_- έγραψε:
βικακι μου πολυ χαιρομαι για σενα και για το σπορακι σου :D:D:D:D εγω εχω λιωσει!!!μια δουλεια πας να κανεις και σταζεις!!!30 βαθμους εχω μεσα στο σπιτι
γεια σου ειρηνακι μου γλυκο και σε ευχαριστω πολυ....και εδω ζεστη εχει γλυκια μου εχουμε σκασει.....τι αποτομα ανεβασμα ηταν αυτο;;;;
viki1988 έγραψε:γεια σας κοριτσια μου πριν λιγο γυρισα απο τη γιατρο...το σπορακι μου ειναι μια χαρα...εχει μεγαλωσει οσο πρεπει και η καρδουλα του ακουγεται μια χαρα....
κοριτσια ποσο ασχημα αισθανομαι και εγω για την χρυσοβαλαντω μας...μακαρι να εινα καλα το κοριτσακι μας και ας μην μπαινει...την καταλαβαινω απολυτα...ειναι πολυ δυσκολο...ας βοηθησει ο καλος Θεουλης να πανε ολα καλα για το κοριτσακι μας....χρυσοβαλαντω μου σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια....φιλακια πολλα κοριτσακι μου!!!!!!!!
Βικυ μου, γεια σου κοριτσι μου γλυκο!!! ποσο χαιρομαι που το μωρακι σου μεγαλωνει ηρεμα και ομορφα!! Θυμαμαι ποσο ειχες στενοχωρεθει πριν λιγο καιρο που ο γιατρος σου δεν σε κατατοπισε καλα και σε αφησε να αναρρωτιεσαι...xx:xτελος παντων, περασμενα ξεχασμενα!
Τωρα πρεπει να επικεντρωθεις μονο στο μωρακι σου, να τρως καλα, να κοιμασαι πολυ καλα και κυριως Βικυ μου να διασκεδαζεις! Να εισαι συνεχεια χαρουμενη, με καλη διαθεση για να ειναι και το μωρακι σου χαρουμενο κι ευτυχισμενο!
Κι εχεις πολυ καλους λογους να εισαι ετσι κοπελα μου!!
Η ωρα η καλη και ενα υγιες, τελειομηνο μωρο στην αγκαλια σου!!!
viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:γεια σου ειρηνακι μου γλυκο και σε ευχαριστω πολυ....και εδω ζεστη εχει γλυκια μου εχουμε σκασει.....τι αποτομα ανεβασμα ηταν αυτο;;;;
αχ και ακομα αρχη ειναι!!!μενω και στον 6!!!καλα ελεγε ο αντρουλης μου μωρακι μετα το καλοκαιρι για να την παλεψω...χαχαχα
darsel έγραψε:καλησπερα στα κοριτσακια μου! βλεπω οτι εχουμε και καλα νεα και δυστυχως και κακα! δεν προλαβα να διαβασω και πολλα αλλα το παμε απο το γελιο στο δακρυ και αντιστροφα.
Ο,τι θελει ο Μεγάλος ρε παιδια θα γινει, τι να πω δεν ξερω!
καλησπερα αννουλα μου..αστα να πανε..πολυ περιεργη ατμοσφαιρα..εσυ, τι κανεις?
Lillybell έγραψε:Βικυ μου, γεια σου κοριτσι μου γλυκο!!! ποσο χαιρομαι που το μωρακι σου μεγαλωνει ηρεμα και ομορφα!! Θυμαμαι ποσο ειχες στενοχωρεθει πριν λιγο καιρο που ο γιατρος σου δεν σε κατατοπισε καλα και σε αφησε να αναρρωτιεσαι...xx:xτελος παντων, περασμενα ξεχασμενα!
Τωρα πρεπει να επικεντρωθεις μονο στο μωρακι σου, να τρως καλα, να κοιμασαι πολυ καλα και κυριως Βικυ μου να διασκεδαζεις! Να εισαι συνεχεια χαρουμενη, με καλη διαθεση για να ειναι και το μωρακι σου χαρουμενο κι ευτυχισμενο!
Κι εχεις πολυ καλους λογους να εισαι ετσι κοπελα μου!!
Η ωρα η καλη και ενα υγιες, τελειομηνο μωρο στην αγκαλια σου!!!
αγαπημενη μου lillybell σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες κα θα τις ακολουθησω καταγραμμα...να εισαι παντα καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου....
οσο για τον γιατρο κοριτσακι μου αστα λιγοι ειναι αυτοι που αξιζουν..αλλα δοξα το Θεο το σπορακι μου μεγαλωνει μια χαρα....δεν πειραζει οπως το ειπες περασμενα ξεχασμενα....
irene-_- έγραψε:viki1988 έγραψε:
αχ και ακομα αρχη ειναι!!!μενω και στον 6!!!καλα ελεγε ο αντρουλης μου μωρακι μετα το καλοκαιρι για να την παλεψω...χαχαχα
χαχαχαχαχαχα πολυ σωστο τον βρισκω τον αντρουλη σου ειρηνακι μου....
irene-_- έγραψε:viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:γεια σου ειρηνακι μου γλυκο και σε ευχαριστω πολυ....και εδω ζεστη εχει γλυκια μου εχουμε σκασει.....τι αποτομα ανεβασμα ηταν αυτο;;;;
χαχαχαχααχαχα Ειρηνη εισαι φοβερη!!!
Ενα χειμωνιατικο μωρο στο 2 παρακαλωωωω...
darsel έγραψε:καλησπερα στα κοριτσακια μου! βλεπω οτι εχουμε και καλα νεα και δυστυχως και κακα! δεν προλαβα να διαβασω και πολλα αλλα το παμε απο το γελιο στο δακρυ και αντιστροφα.
γεια σου αννουλα μου τι κανεις;;;;;σε χασαμε....πραγματικα οτι θελει ο Θεος γλυκια μου....οτι και να κανουμε ολα ειναι γραμμενα..μακαρι ο Θεος να μην δωσει τετοια στεναχωρια σε αλλη γυναικα....
viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:viki1988 έγραψε:χαχαχαχαχαχα πολυ σωστο τον βρισκω τον αντρουλη σου ειρηνακι μου....
σκετο τρελοκομειο ειναι ο αντρουλης μου!!!ποτε με το καλο θα ξαναδεις το μωρακι σου?
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:
χαχαχαχαχα και εσυ δε πας πισω λιλλυ μου!!!!
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:
χαχαχαχαχα και εσυ δε πας πισω λιλλυ μου!!!!
εγω το θελω ανοιξιατικο...με βολεψε με την κορη μου και λεω να το ξαναπαρω.....Αμα πετυχω τον συζυγο και πουθενα...λεμε τωρα.....
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:
εγω το θελω ανοιξιατικο...με βολεψε με την κορη μου και λεω να το ξαναπαρω.....Αμα πετυχω τον συζυγο και πουθενα...λεμε τωρα.....
συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!
viki1988 έγραψε:darsel έγραψε:καλησπερα στα κοριτσακια μου! βλεπω οτι εχουμε και καλα νεα και δυστυχως και κακα! δεν προλαβα να διαβασω και πολλα αλλα το παμε απο το γελιο στο δακρυ και αντιστροφα.
γεια σου αννουλα μου τι κανεις;;;;;σε χασαμε....πραγματικα οτι θελει ο Θεος γλυκια μου....οτι και να κανουμε ολα ειναι γραμμενα..μακαρι ο Θεος να μην δωσει τετοια στεναχωρια σε αλλη γυναικα....
η αληθεια ειναι οτι κι η Αννουλα περναει κι αυτη τα ζορια της αλλα το παλευω!!!! Περισσοτερα προσεχως! Κι οπως λεμε και με την Lillybell "Γεννηθητω τω θελημα Του"
Εσυ να εισαι χαμογελαστη και χαλαρη ΟΚΚΚΚΚΚΚΚ???????
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:εγω το θελω ανοιξιατικο...με βολεψε με την κορη μου και λεω να το ξαναπαρω.....Αμα πετυχω τον συζυγο και πουθενα...λεμε τωρα.....
Το ξερω πως με καταλαβαινεις.....δυστυχως.... Μονο να γελαμε μπορουμε με τα χαλια που μας καταντησαν...να ειμαστε χωριστα...
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:εγω το θελω ανοιξιατικο...με βολεψε με την κορη μου και λεω να το ξαναπαρω.....Αμα πετυχω τον συζυγο και πουθενα...λεμε τωρα.....
Το ξερω πως με καταλαβαινεις.....δυστυχως.... Μονο να γελαμε μπορουμε με τα χαλια που μας καταντησαν...να ειμαστε χωριστα...
αστα να πανε!!!ποτε καλο θα δεις τον αντρουλη σου?
irene-_- έγραψε:
σκετο τρελοκομειο ειναι ο αντρουλης μου!!!ποτε με το καλο θα ξαναδεις το μωρακι σου?
ετσι πρεπει να οι αντρες και ο δικος ολο στη βλακεια ειναι.....στις 8 Ιουλιου με το καλο ειρηνακι μου θα το ξαναδουμε το σπορινι.......
irene-_- έγραψε:αστα να πανε!!!ποτε καλο θα δεις τον αντρουλη σου?
ελα μου ντε!
viki1988 έγραψε:irene-_- έγραψε:
ετσι πρεπει να οι αντρες και ο δικος ολο στη βλακεια ειναι.....στις 8 Ιουλιου με το καλο ειρηνακι μου θα το ξαναδουμε το σπορινι.......
δε θα ειναι πια σπορινι..ενα μικροσκοπικο σχηματισμενο μωρακι θα ειναι!!!αχ με το καλο βικακι μου..
darsel έγραψε:η αληθεια ειναι οτι κι η Αννουλα περναει κι αυτη τα ζορια της αλλα το παλευω!!!! Περισσοτερα προσεχως! Κι οπως λεμε και με την Lillybell "Γεννηθητω τω θελημα Του"
Εσυ να εισαι χαμογελαστη και χαλαρη ΟΚΚΚΚΚΚΚΚ???????
αχ αννουλα μου εχω διαβασει τα νεα σου.....ολα καλα θα πανε να μην αγχωνεσαι...εισαι καλο κοριτσακι και ο Θεος θα σε βοηθησει.....ολες τι γυναικες του κοσμου να βοηθησει...να ειναι ολες ευτυχισμενες.....ναι αννουλα μου χαμογελαστη και χαλαρη θα ειμαι.....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης