626 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 Κυρ Ιουν 23, 2013 9:29 am
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
παλι μονη μου ειμαι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kallia24 έγραψε:τσααααα????:D:D:D:Dτι κανετε κοριτσακια μου εγω μολις πριν λιγο γυρισα απο τη βολτουλα μου με τον καλο μου απο τις δεκα το πρωι πηγαμε για μπανιο ηταν λιγο παγωμενη η θαλασσα βεβαια μετα για φαγακι σε μια τεβερνουλα κ υστερα βολτουλες!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΑ!!!kallia24 έγραψε:καλημερα τσουπρες τι κανετε??ελατε για καφεδακι!!
καλημερα ποπακη!!
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕ!!!!Lillybell έγραψε:Καλημερα Ποππακι! Καλημερα Καλλι!
Κι εγω σηκωθηκα για καφεδακι!!
Ελληνικο μετριο παρακαλωωω
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΠΕ ΓΛΥΚΟΣ!!!kallia24 έγραψε:φραπε γλυκο παρακαλω!!!καλημερα λιλλυ!!!τι κανετε κοριτσακια?
ευχαριστω πολυ ποπακη!!!εισαι πολυ καλη!!!:D:Dpoppaki έγραψε:ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΠΕ ΓΛΥΚΟΣ!!!kallia24 έγραψε:φραπε γλυκο παρακαλω!!!καλημερα λιλλυ!!!τι κανετε κοριτσακια?
εγω τοξοτης!!:Dpoppaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ..
ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΤΕ;;;
ΑΧΑΑΑ!ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ!!!kallia24 έγραψε:εγω τοξοτης!!:Dpoppaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ..
ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΤΕ;;;
Δοξα Τω Θεω, ολοι καλα! Το ιδιο επιθυμουμε και για εσας!!poppaki έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΛΛΥ ΜΟΥ;;;
Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ;;;;
Γεια στα χερια σου ποππακι!!!!poppaki έγραψε:ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΠΕ ΓΛΥΚΟΣ!!!kallia24 έγραψε:φραπε γλυκο παρακαλω!!!καλημερα λιλλυ!!!τι κανετε κοριτσακια?
Ιχθεις με ωροσκοπο Λεων....poppaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ..
ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΤΕ;;;
καλη απολαυση!!Lillybell έγραψε:Εσυ Ποππακι τι εισαι ;;
Βγαινω λιιιιγο να πιω το καφεδακι με τσιγαρο εξω στο μπαλκονι κι επανερχομαι για αναλυση!:D:D:D
ΑΙΓΟΚΕΡΙΝΑ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ!!!Lillybell έγραψε:Εσυ Ποππακι τι εισαι ;;
Βγαινω λιιιιγο να πιω το καφεδακι με τσιγαρο εξω στο μπαλκονι κι επανερχομαι για αναλυση!:D:D:D
καλο καφεδακι ποπακη μου!!poppaki έγραψε:ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ...ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΙΤΑΩ!
ΗΡΘΕ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης