Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
299 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 299 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:
poppaki έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια παω στο μπαλκονι για ενα τσιγαρακι και τα λεμε σε λιγοοοο Very Happy

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΛΕΣ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ;;;
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΤΟ 2009. ΚΑΠΝΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ HEAVY SMOKER, ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΖΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ!ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΦΟΥΓΑΡΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ποπακι μου,εγω καπνιζω απο 2004,αλλα θελω να το κοψω,παρολο που μου αρεσει.
οταν με το καλο ερθει το 2ο παιδακι σιγουρα θα το κοψω..ελπιζω συντομα!!!Wink

ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΖΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ (ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!)ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΙΑ, ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!

και ο δικος μου καπνιζει αλλα οταν εμεινα εγκυος δεν ξανακαπνησαμε μεσα στο σπιτι(εγω ουτοσι αλλος στην εγκυμοσυνη δεν καπνιζα)αλλα και μετα που το ξαναρχισα .. στο μπαλκονι!!!

αν και ο αντρας μου,ειπε οτι οταν μεινω εγκυος θα το κοψουμε μαζι.
κακα τα ψεματα πλεον οι κινδυνοι ειναι πολλοι Rolling Eyes

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
poppaki έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:
poppaki έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια παω στο μπαλκονι για ενα τσιγαρακι και τα λεμε σε λιγοοοο Very Happy

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΛΕΣ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ;;;
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΤΟ 2009. ΚΑΠΝΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ HEAVY SMOKER, ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΖΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ!ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΦΟΥΓΑΡΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ποπακι μου,εγω καπνιζω απο 2004,αλλα θελω να το κοψω,παρολο που μου αρεσει.
οταν με το καλο ερθει το 2ο παιδακι σιγουρα θα το κοψω..ελπιζω συντομα!!!Wink

ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΖΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ (ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!)ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΙΑ, ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!

και ο δικος μου καπνιζει αλλα οταν εμεινα εγκυος δεν ξανακαπνησαμε μεσα στο σπιτι(εγω ουτοσι αλλος στην εγκυμοσυνη δεν καπνιζα)αλλα και μετα που το ξαναρχισα .. στο μπαλκονι!!!

αν και ο αντρας μου,ειπε οτι οταν μεινω εγκυος θα το κοψουμε μαζι.
κακα τα ψεματα πλεον οι κινδυνοι ειναι πολλοι Rolling Eyes

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΤΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ) ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ Twisted EvilΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟ, ΟΠΟΤΕ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΟΠΟΤΕ ΓΛΥΤΩΝΩ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ!Wink

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ!!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΑΜΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΑΑΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ!!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΑΜΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ!

συμφωνω αν και δεν μπορεις να το αποφυγεις παντα..
εγω επερνα την κοιλια μου και πηγαινα για clubbing και βολτουλες συχνα,ηταν και χειμωνας οποτε δεν το απεφευγα πανταSmile

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες μου τι κανετε?εχω μερες να μπω..παπακι μου τι κανεις?εχω πολυ καιρο να σε πετυχω γιατι εμπαινα απογευματα..σοφακι δε ξερω αν εχουμε ξαναμιλισει..κοριτσια την ψωνισα που μου ελειπε τοσο ο αντρουλης μου καβαλησ το μηχανακι πηγα βολο μπηκα στο πλοιο και πηγα σκιαθο να του κανω εκλπηξηηηηηηηηηηηηη!!!!αχ τελεια ηταν..δεν ηθελα να φυγω...

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:κοριτσαρες μου τι κανετε?εχω μερες να μπω..παπακι μου τι κανεις?εχω πολυ καιρο να σε πετυχω γιατι εμπαινα απογευματα..σοφακι δε ξερω αν εχουμε ξαναμιλισει..κοριτσια την ψωνισα που μου ελειπε τοσο ο αντρουλης μου καβαλησ το μηχανακι πηγα βολο μπηκα στο πλοιο και πηγα σκιαθο να του κανω εκλπηξηηηηηηηηηηηηη!!!!αχ τελεια ηταν..δεν ηθελα να φυγω...

ΚΑΛΕΕΕΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ;;;;Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 606100Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 606100Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 606100Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 606100
ΛΑΡΙΣΑ-ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ;;;;Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 534787Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 534787Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 534787
ΔΕ ΚΟΛΟΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΛΕΠΩ!!!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ!!!
ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ;;

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:κοριτσαρες μου τι κανετε?εχω μερες να μπω..παπακι μου τι κανεις?εχω πολυ καιρο να σε πετυχω γιατι εμπαινα απογευματα..σοφακι δε ξερω αν εχουμε ξαναμιλισει..κοριτσια την ψωνισα που μου ελειπε τοσο ο αντρουλης μου καβαλησ το μηχανακι πηγα βολο μπηκα στο πλοιο και πηγα σκιαθο να του κανω εκλπηξηηηηηηηηηηηηη!!!!αχ τελεια ηταν..δεν ηθελα να φυγω...

γεια σου ειρηνη μου!!
οχι δεν εχουμε ξαναμιλησει..
ΤΕΛΕΙΑ εκπληξη!!!!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:

ΚΑΛΕΕΕΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ;;;;Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 606100Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 606100Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 606100Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 606100
ΛΑΡΙΣΑ-ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ;;;;Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 534787Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 534787Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 534787
ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ;;

ειμαι τρελη και παλαβη για τον αντρουλη μου!!!SmileSmileSmile ασπρη πηγα μαυρη γυρισα!!με πιανει κατευθειαν ο ηλιας..οσο αυτος δουλευε εγω λιαζομουν...χαχα απο χαρα δε λες τπτ...βουρκωσαν τα ματακια του μολις με ειδε μπροστα του και ολο ελεγε το πρωτο βραδυ ακομα δε το πιστευω οτι εισαι εδω Very Happy

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:
poppaki έγραψε:

ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ;;

ειμαι τρελη και παλαβη για τον αντρουλη μου!!!SmileSmileSmile ασπρη πηγα μαυρη γυρισα!!με πιανει κατευθειαν ο ηλιας..οσο αυτος δουλευε εγω λιαζομουν...χαχα απο χαρα δε λες τπτ...βουρκωσαν τα ματακια του μολις με ειδε μπροστα του και ολο ελεγε το πρωτο βραδυ ακομα δε το πιστευω οτι εισαι εδω Very Happy

ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ: ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ....ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ "ΣΚΛΗΡΕΣ" ΓΕΝΙΚΑ!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:

γεια σου ειρηνη μου!!
οχι δεν εχουμε ξαναμιλησει..
ΤΕΛΕΙΑ εκπληξη!!!!!!

τελεια δε λες τπτ σοφακι μου..το ευχαριστηθηκε και το ευχαριστηθηκα με την ψυχη μου..βλεπεις αναγκαστηκα λογο δουλειας ολο το καλοκαιρι θα ειμαστε χωρια..

bourboulithra

bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

και ο δικος μου Σκιαθο ειναι αυτες τις μερες!!! τι δεν ειπες να πεταγομουν κ εγω παρεα μαζι σου!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="poppaki"]
irene-_- έγραψε:
poppaki έγραψε:
irene-_- έγραψε:

ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ: ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ....ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ "ΣΚΛΗΡΕΣ" ΓΕΝΙΚΑ!

θα συμφωνησω απλα εμεις εκδηλωνουμε πιο συχνα τα συναισθηματα μας..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bourboulithra έγραψε:

και ο δικος μου Σκιαθο ειναι αυτες τις μερες!!! τι δεν ειπες να πεταγομουν κ εγω παρεα μαζι σου!!

ε μα δεν εστειλες μνμ να ξερω Very Happy

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχου μωρε..θα τον τρελανεις WinkWinkWink

bourboulithra

bourboulithra
irene-_- έγραψε:
bourboulithra έγραψε:

ε μα δεν εστειλες μνμ να ξερω Very Happy

Razz Razz Razz Razz

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!
ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ!!!ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 41 ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τσουπριτσες εγω πρεπει να σας αφησω γιατι με περιμενει ενα καλαθι γεματο απλυτα και ενα σπιτι μεσ την σκονη..α και ενα στομαχι που γουργουριζει!!φιλακια πολλα και καλο μεσημερι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:τσουπριτσες εγω πρεπει να σας αφησω γιατι με περιμενει ενα καλαθι γεματο απλυτα και ενα σπιτι μεσ την σκονη..α και ενα στομαχι που γουργουριζει!!φιλακια πολλα και καλο μεσημερι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472

καλες δουλιτσες ειρηνη μου! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!
ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ!!!ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 41 ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!

μακαρι ποπακι μου,της το ευχομαι!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:τσουπριτσες εγω πρεπει να σας αφησω γιατι με περιμενει ενα καλαθι γεματο απλυτα και ενα σπιτι μεσ την σκονη..α και ενα στομαχι που γουργουριζει!!φιλακια πολλα και καλο μεσημερι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΡΗΝΙΩ!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΜΟΥ ΣΙΕΣΤΑ!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!WinkWinkΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΜΟΥ ΣΙΕΣΤΑ!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!WinkWinkΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472

καλο μεσημερι ποπακι μου!!
φιλακια πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 417472

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:
Lillybell έγραψε:Απο το Μαιο ηταν να βγουνε...δεν ξερω ποτε τελικα θα βγουνε...

Καλησπερα σας κοριτσια!!!

λιλλυ μου τι κανεις??
μεταθεση σε πιο τομεα?

Καλησπέρα κορίτσι μου καλά εσύ?

καλα ειμαστε!!!
βγηκαμε στην αυλη μας παιξαμε,ηρθαν και οι φιλοι μας ..τον εβαλα για υπνο και μολις ηρθε ο αντρουλης μου και τρωει!

αυτα εγω...Very Happy

εσεις???
Έχεις παιδάκι?Πόσο χρονών?

ναι, εχω ενα γιο 3 χρονων!!!!Very Happy:D:D:D

Να σου ζήσει κοπέλα μου με το καλό και ένα δεύτερο!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!flowerflowerπρωινη πρωινη παλι σημερα εγω!!αντε για ξυπνηστε για καφεδακι!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 438696Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 438696Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 438696

Κάλλια μου γλυκιά πάλι δεν σε πρόλαβα ούτε και το Ποππάκι!Ελπίζω να είστε καλά!!Αύριο το πρωί θα μπω να τα πούμε!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 315810Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 315810

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Γεια σου Ειρηνάκι μου!Μας έλειψες βρε!Πόσο μου αρέσουν οι εκπλήξεις την καλύτερη δουλειά έκανες!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 215994Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 33 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις