Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
28 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 28 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια!!flowerflowerπρωινη πρωινη παλι σημερα εγω!!αντε για ξυπνηστε για καφεδακι!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 438696Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 438696Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 438696

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!flowerflowerπρωινη πρωινη παλι σημερα εγω!!αντε για ξυπνηστε για καφεδακι!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 438696Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 438696Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 438696
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!!!
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!
ΕΓΩ ΗΔΗ ΠΗΓΑ ΛΑΙΚΗ, ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ. ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΟΥ!
ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΝΑΣ ΕΣΥ ΚΑΦΕ;;;ΑΝ ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΟ ΓΛΥΚΟ!WinkWinkWink

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες!!!

τι κανετε???

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες!!!

τι κανετε???
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΙΑ!!!!
ΕΔΩ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ!Rolling EyesRolling Eyes

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποπακη μου καλημερα σορρυ που δν απαντησα πιο νωρις αλλα χαζευω στ φεις κ δν προσεξα οτι ειχες μπει!!!εγω δν εχω κανει τπτ πινω καφε κ σερφαρω!!Very Happy:D:Dπιο μετα θα παω να παρω τσιγαρακια γτ ξεμεινα κ μετα παλι μεσα!!Very Happy
εφτασε το καφεδακι ζεστο ζεστο!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 438696Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 438696Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 438696
καλημερα σοφια!τι κανεις?

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!Very Happy:D:D

απο οτι καταλαβαινω αυτο θα ειναι κ το μενου σημερα ε?

εγω δεν ξερω τι να κανω για σημερα??
πητε καμια ιδεα..

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!Very Happy:D:D

πητε καμια ιδεα..
εγω παλι σοφια μου απο τις 7κ30 ειναι το ματι γαριδα δν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερεςShockedShockedShocked κ ποναει κ η κοιλιτσα μου σημεραMad❌x
εμεις εχουμε κοφτο μακαρονακι στο φουρνο με φιλετο κοτοπουλο τελειο!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΦΦΦ!!!ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΤΕΛΟΣ!!!
ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!Twisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!Very Happy:D:D

πητε καμια ιδεα..
ΟΧΙ, ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΤΑΨΥΞΗ. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΨΗΤΟ ΜΕ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ!!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΠΦΦΦ!!!ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΤΕΛΟΣ!!!
ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!Twisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted Evil
ποπακη μου εγω δν ζεσταινομαι αλλα ποναω σημερα...κ οσο σκεφτομαι οτι μετα θα πρεπει να βγω εξω με τετοια ζεστη κ πονους με πιανει πονοκεφαλος...μεσα ομως εχει δροσια κ ειναι ωραια...φασολακια σημερα ποπακη ε?ειδες τι φαγητο εχω εγω??

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:

πητε καμια ιδεα..
εγω παλι σοφια μου απο τις 7κ30 ειναι το ματι γαριδα δν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερεςShockedShockedShocked κ ποναει κ η κοιλιτσα μου σημεραMad❌x
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ AIR-COND ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:

πητε καμια ιδεα..
καλλια μου η κοιλιτσα γτ ποναει?

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
kallia24 έγραψε:

πητε καμια ιδεα..
καλλια μου η κοιλιτσα γτ ποναει?
γτ περιμενω περιοδο μεχρι αυριο μεθαυριο το πολυ!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:

πητε καμια ιδεα..
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ AIR-COND ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!
τι σε πειραζει το αρκουδισιο δηλ το βραδυ?που χτυπαει πανω σου?Shocked

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:

πητε καμια ιδεα..
ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΑΜΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΖΟΚΟΝΤΑ!!!ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΞΕΡΟ ΛΑΙΜΟ, ΞΕΡΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:

πητε καμια ιδεα..

η αληθεια ειναι οτι σου στεγνωνει το αναπνευστικο συστημα κ ξυπνας σαν να προκειται να πιαστεις αλλα μπρος τη ζεστη Rolling Eyes

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:

πητε καμια ιδεα..
ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΑΜΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΖΟΚΟΝΤΑ!!!ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΞΕΡΟ ΛΑΙΜΟ, ΞΕΡΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!
ααα ποπακη μου τι να σου πω δν ξερω..εγω δν εχω αρκουδισιο οπως το λες κ εσυ!!Very Happy
το ποτηρι με το νερο διπλα τι ακριβως κανει??Shocked

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:

πητε καμια ιδεα..
ααα ποπακη μου τι να σου πω δν ξερω..εγω δν εχω αρκουδισιο οπως το λες κ εσυ!!Very Happy
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ!!LaughingLaughing

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:
poppaki έγραψε:
kallia24 έγραψε:

πητε καμια ιδεα..
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ!!LaughingLaughing
μαλλον!!Very Happy:D:D

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια παω στο μπαλκονι για ενα τσιγαρακι και τα λεμε σε λιγοοοο Very Happy

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου εγω σας αφηνω ισως ξαναμπω το απογευμα παω να παρω τσιγαρα κ μετα ν κανω καμια δουλεια!!φιλακια!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 417472

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:κοριτσακια μου εγω σας αφηνω ισως ξαναμπω το απογευμα παω να παρω τσιγαρα κ μετα ν κανω καμια δουλεια!!φιλακια!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 417472

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 32 417472

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια παω στο μπαλκονι για ενα τσιγαρακι και τα λεμε σε λιγοοοο Very Happy

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΛΕΣ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ;;;
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΤΟ 2009. ΚΑΠΝΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ HEAVY SMOKER, ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΖΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ!ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΦΟΥΓΑΡΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια παω στο μπαλκονι για ενα τσιγαρακι και τα λεμε σε λιγοοοο Very Happy

ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΤΟ 2009. ΚΑΠΝΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ HEAVY SMOKER, ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΖΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ!ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΦΟΥΓΑΡΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ποπακι μου,εγω καπνιζω απο 2004,αλλα θελω να το κοψω,παρολο που μου αρεσει.
οταν με το καλο ερθει το 2ο παιδακι σιγουρα θα το κοψω..ελπιζω συντομα!!!Wink

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
poppaki έγραψε:

ποπακι μου,εγω καπνιζω απο 2004,αλλα θελω να το κοψω,παρολο που μου αρεσει.
οταν με το καλο ερθει το 2ο παιδακι σιγουρα θα το κοψω..ελπιζω συντομα!!!Wink

ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΖΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ (ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!)ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΙΑ, ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις