776 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 Τρι Ιουν 25, 2013 10:06 pm
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια!!πρωινη πρωινη παλι σημερα εγω!!αντε για ξυπνηστε για καφεδακι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!!!kallia24 έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!πρωινη πρωινη παλι σημερα εγω!!αντε για ξυπνηστε για καφεδακι!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΙΑ!!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες!!!
τι κανετε???
εγω παλι σοφια μου απο τις 7κ30 ειναι το ματι γαριδα δν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερες κ ποναει κ η κοιλιτσα μου σημεραxΣοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!:D:D
απο οτι καταλαβαινω αυτο θα ειναι κ το μενου σημερα ε?
εγω δεν ξερω τι να κανω για σημερα??
πητε καμια ιδεα..
ΟΧΙ, ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΤΑΨΥΞΗ. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΨΗΤΟ ΜΕ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ!!Σοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!:D:D
πητε καμια ιδεα..
ποπακη μου εγω δν ζεσταινομαι αλλα ποναω σημερα...κ οσο σκεφτομαι οτι μετα θα πρεπει να βγω εξω με τετοια ζεστη κ πονους με πιανει πονοκεφαλος...μεσα ομως εχει δροσια κ ειναι ωραια...φασολακια σημερα ποπακη ε?ειδες τι φαγητο εχω εγω??poppaki έγραψε:ΠΦΦΦ!!!ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΤΕΛΟΣ!!!
ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ AIR-COND ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!kallia24 έγραψε:εγω παλι σοφια μου απο τις 7κ30 ειναι το ματι γαριδα δν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερες κ ποναει κ η κοιλιτσα μου σημεραxΣοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!:D:D
πητε καμια ιδεα..
εμεις εχουμε κοφτο μακαρονακι στο φουρνο με φιλετο κοτοπουλο τελειο!!
καλλια μου η κοιλιτσα γτ ποναει?kallia24 έγραψε:εγω παλι σοφια μου απο τις 7κ30 ειναι το ματι γαριδα δν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερες κ ποναει κ η κοιλιτσα μου σημεραxΣοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!:D:D
πητε καμια ιδεα..
γτ περιμενω περιοδο μεχρι αυριο μεθαυριο το πολυ!Σοφία 26 έγραψε:καλλια μου η κοιλιτσα γτ ποναει?kallia24 έγραψε:εγω παλι σοφια μου απο τις 7κ30 ειναι το ματι γαριδα δν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερες κ ποναει κ η κοιλιτσα μου σημεραxΣοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!:D:D
πητε καμια ιδεα..
τι σε πειραζει το αρκουδισιο δηλ το βραδυ?που χτυπαει πανω σου?poppaki έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ AIR-COND ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!kallia24 έγραψε:εγω παλι σοφια μου απο τις 7κ30 ειναι το ματι γαριδα δν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερες κ ποναει κ η κοιλιτσα μου σημεραxΣοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!:D:D
πητε καμια ιδεα..
ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΑΜΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΖΟΚΟΝΤΑ!!!ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΞΕΡΟ ΛΑΙΜΟ, ΞΕΡΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!kallia24 έγραψε:τι σε πειραζει το αρκουδισιο δηλ το βραδυ?που χτυπαει πανω σου?poppaki έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ AIR-COND ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!kallia24 έγραψε:εγω παλι σοφια μου απο τις 7κ30 ειναι το ματι γαριδα δν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερες κ ποναει κ η κοιλιτσα μου σημεραxΣοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!:D:D
πητε καμια ιδεα..
kallia24 έγραψε:τι σε πειραζει το αρκουδισιο δηλ το βραδυ?που χτυπαει πανω σου?poppaki έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ AIR-COND ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!kallia24 έγραψε:εγω παλι σοφια μου απο τις 7κ30 ειναι το ματι γαριδα δν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερες κ ποναει κ η κοιλιτσα μου σημεραxΣοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!:D:D
πητε καμια ιδεα..
ααα ποπακη μου τι να σου πω δν ξερω..εγω δν εχω αρκουδισιο οπως το λες κ εσυ!!poppaki έγραψε:ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΑΜΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΖΟΚΟΝΤΑ!!!ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΞΕΡΟ ΛΑΙΜΟ, ΞΕΡΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!kallia24 έγραψε:τι σε πειραζει το αρκουδισιο δηλ το βραδυ?που χτυπαει πανω σου?poppaki έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ AIR-COND ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!kallia24 έγραψε:εγω παλι σοφια μου απο τις 7κ30 ειναι το ματι γαριδα δν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερες κ ποναει κ η κοιλιτσα μου σημεραxΣοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!:D:D
πητε καμια ιδεα..
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ!!kallia24 έγραψε:ααα ποπακη μου τι να σου πω δν ξερω..εγω δν εχω αρκουδισιο οπως το λες κ εσυ!!poppaki έγραψε:ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΑΜΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΖΟΚΟΝΤΑ!!!ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΞΕΡΟ ΛΑΙΜΟ, ΞΕΡΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!kallia24 έγραψε:τι σε πειραζει το αρκουδισιο δηλ το βραδυ?που χτυπαει πανω σου?poppaki έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ AIR-COND ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!kallia24 έγραψε:εγω παλι σοφια μου απο τις 7κ30 ειναι το ματι γαριδα δν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερες κ ποναει κ η κοιλιτσα μου σημεραxΣοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!:D:D
πητε καμια ιδεα..
το ποτηρι με το νερο διπλα τι ακριβως κανει??
μαλλον!!:D:Dpoppaki έγραψε:ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ!!kallia24 έγραψε:ααα ποπακη μου τι να σου πω δν ξερω..εγω δν εχω αρκουδισιο οπως το λες κ εσυ!!poppaki έγραψε:ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΑΜΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΖΟΚΟΝΤΑ!!!ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΞΕΡΟ ΛΑΙΜΟ, ΞΕΡΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!kallia24 έγραψε:τι σε πειραζει το αρκουδισιο δηλ το βραδυ?που χτυπαει πανω σου?poppaki έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ AIR-COND ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!kallia24 έγραψε:εγω παλι σοφια μου απο τις 7κ30 ειναι το ματι γαριδα δν ξερω τι εχω παθει αυτες τις μερες κ ποναει κ η κοιλιτσα μου σημεραxΣοφία 26 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια!με δυσκολια ανοιξα το ματι μου..με αυτο το αερακι που εχουμε,ειναι οτι καλυτερα το κρεβατακι μου!!!:D:D
πητε καμια ιδεα..
το ποτηρι με το νερο διπλα τι ακριβως κανει??
kallia24 έγραψε:κοριτσακια μου εγω σας αφηνω ισως ξαναμπω το απογευμα παω να παρω τσιγαρα κ μετα ν κανω καμια δουλεια!!φιλακια!!
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια παω στο μπαλκονι για ενα τσιγαρακι και τα λεμε σε λιγοοοο
poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια παω στο μπαλκονι για ενα τσιγαρακι και τα λεμε σε λιγοοοο
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΛΕΣ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ;;;
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΤΟ 2009. ΚΑΠΝΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ HEAVY SMOKER, ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΖΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ!ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΦΟΥΓΑΡΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια παω στο μπαλκονι για ενα τσιγαρακι και τα λεμε σε λιγοοοο
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΛΕΣ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ;;;
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΤΟ 2009. ΚΑΠΝΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ HEAVY SMOKER, ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΖΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ!ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΦΟΥΓΑΡΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
ποπακι μου,εγω καπνιζω απο 2004,αλλα θελω να το κοψω,παρολο που μου αρεσει.
οταν με το καλο ερθει το 2ο παιδακι σιγουρα θα το κοψω..ελπιζω συντομα!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης