751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 Τρι Ιουν 25, 2013 5:46 am
Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία*** έγραψε:κοριτσια καλησπερα!!!
ειμαι καινιουργιο μελος...με το καλο να γινουμε ολες μανουλες!!!
γεια σου μαρια!!!
καλως ηρθες!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μαρία*** έγραψε:κοριτσια καλησπερα!!!
Καλά και γω μόλις φάγαμε και έκατσα!Σοφία 26 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα είμαι η Βάσω τι κάνεις?Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΜΘΜ!
φιλακια ποπακι!!!
καλησπερα βασω μου!
μια χαρουλα..ειπα να κλεισω λιγο το ματι μου αλλα μπα
εσυ τι κανεις????
Καλώς όρισες στην παρέα μας!Με το καλό όλες μας και γρήγορα!Μαρία*** έγραψε:κοριτσια καλησπερα!!!
vasoula1 έγραψε:Καλά και γω μόλις φάγαμε και έκατσα!Σοφία 26 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα είμαι η Βάσω τι κάνεις?Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΜΘΜ!
φιλακια ποπακι!!!
καλησπερα βασω μου!
εσυ τι κανεις????
Μαρία*** έγραψε:καλως σας βρηκα κοριτσια!!!
βλεπω δεν κοιμαστε..ουτε και εγω...σημερα πηρα την χοριακη μου και ηταν χαλια...μετα απο σπερματεγχυση και δεν με πιανει υπνος φυσικα!!!
καθε εμποδιο σε καλο λενε...
Αρακά έκανα εσύ πουλάκι μου?Σοφία 26 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλά και γω μόλις φάγαμε και έκατσα!Σοφία 26 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα είμαι η Βάσω τι κάνεις?Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΜΘΜ!
φιλακια ποπακι!!!
καλησπερα βασω μου!
εσυ τι κανεις????
τι καλο εκανες σημερα βασουλα??
Αχ πόσο συχνά το λέω αυτό!!Μαρία*** έγραψε:καλως σας βρηκα κοριτσια!!!
βλεπω δεν κοιμαστε..ουτε και εγω...σημερα πηρα την χοριακη μου και ηταν χαλια...μετα απο σπερματεγχυση και δεν με πιανει υπνος φυσικα!!!
καθε εμποδιο σε καλο λενε...
μακαροναδα με τριμμενα αορατα λαχανικα για τον γιο που δε θελει να τα βλεπειvasoula1 έγραψε:Αρακά έκανα εσύ πουλάκι μου?Σοφία 26 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλά και γω μόλις φάγαμε και έκατσα!Σοφία 26 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα είμαι η Βάσω τι κάνεις?Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΜΘΜ!
φιλακια ποπακι!!!
καλησπερα βασω μου!
εσυ τι κανεις????
τι καλο εκανες σημερα βασουλα??
sofaakii27 έγραψε:koritsiaaaaaaaaaaa kalhsperaaaaaaa molis grafthka sto foroum,,,,,,eimai k egw apo aytes pou prospathoun gia paidaki alla tpt.....
Γεια σου Λίλλυ μου!!τι κάνεις κοπέλα μου?Lillybell έγραψε:Κοριτσια;;;; Καλως ηρθες σοφια!
Τι κανετε ολες;;;
Καλά με αυτή την κρίση ξέρω και από τους κουμπάρους μου ότι είναι ότι να ναι!Lillybell έγραψε:Βασουλα μου.... προσπαθω να ειμαι καλα...Ακομα να βγαλουν τις μεταθεσεις....xxxxx
Καθε μια με τον νταλγκα της....
Σε καταλαβαίνω...Για πότε περιμένετε να βγουν?Lillybell έγραψε:Θελω να βαλω τη ζωη μου σε μια σειρα ρε γμτο....Πως να προσπαθησω για παιδι σε αυτη την κατασταση;;;
Κατάλαβα ελλάς το μεγαλείο σου!Lillybell έγραψε:Απο το Μαιο ηταν να βγουνε...δεν ξερω ποτε τελικα θα βγουνε...
Lillybell έγραψε:Απο το Μαιο ηταν να βγουνε...δεν ξερω ποτε τελικα θα βγουνε...
Σοφία 26 έγραψε:Lillybell έγραψε:Απο το Μαιο ηταν να βγουνε...δεν ξερω ποτε τελικα θα βγουνε...
Καλησπερα σας κοριτσια!!!
λιλλυ μου τι κανεις??
μεταθεση σε πιο τομεα?
Καλησπέρα κορίτσι μου καλά εσύ?
vasoula1 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:Lillybell έγραψε:Απο το Μαιο ηταν να βγουνε...δεν ξερω ποτε τελικα θα βγουνε...
λιλλυ μου τι κανεις??
μεταθεση σε πιο τομεα?
Έχεις παιδάκι?Πόσο χρονών?Σοφία 26 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:Lillybell έγραψε:Απο το Μαιο ηταν να βγουνε...δεν ξερω ποτε τελικα θα βγουνε...
λιλλυ μου τι κανεις??
μεταθεση σε πιο τομεα?
καλα ειμαστε!!!
βγηκαμε στην αυλη μας παιξαμε,ηρθαν και οι φιλοι μας ..τον εβαλα για υπνο και μολις ηρθε ο αντρουλης μου και τρωει!
αυτα εγω...
εσεις???
vasoula1 έγραψε:Έχεις παιδάκι?Πόσο χρονών?Σοφία 26 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:Lillybell έγραψε:Απο το Μαιο ηταν να βγουνε...δεν ξερω ποτε τελικα θα βγουνε...
λιλλυ μου τι κανεις??
μεταθεση σε πιο τομεα?
καλα ειμαστε!!!
βγηκαμε στην αυλη μας παιξαμε,ηρθαν και οι φιλοι μας ..τον εβαλα για υπνο και μολις ηρθε ο αντρουλης μου και τρωει!
αυτα εγω...
εσεις???
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης