401 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 Παρ Ιουν 21, 2013 1:19 am
bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αααντε μακαρι το κοριτσακι μας!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
poppaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΩ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΦΑΩ ΜΟΝΟ ΣΑΛΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΑΛΙ ΧΑΠΑΚΙ!
valgreg έγραψε:καλημέρα κορίτσια μου,ελπίζω να είστε όλες καλά!!!διάβασα όσο μπορούσα τα νέα σας.σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας,σας αγαπάω πολύ!πήγαμε σήμερα το πρωί στο γιατρό κάναμε τον υπέρηχο αλλά τα πράγματα είναι τα ίδια.παλλίνδρομος επιβεβαιωμένη πια!αύριο το πρωί στις 9 μου είπε να είμαι στο Ρέα για καθαρισμό.μετά τα ευρήματα θα σταλούν για ανάλυση συν καρυότυπο και προχωράμε ανάλογα με τα αποτελέσματα.είμαι καλά μην ανησυχείτε,έτσι ήθελε ο Θεός να γίνει και έτσι έγινε.θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας από εδώ και πέρα και μια μέρα θα ακούσουμε πάλι τα ευχάριστα!
Βικάκι πολύ χάρηκα για το νινάκιιιιιιιι,να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους.
Αλεξάνδρα μου,φιλάκια στο κοριτσάκι σου,πλησιάζει ο καιρός.
Ειρηνάκι μου σε ευχαριστώ πολύ με συγκινείς με την προσευχή σου ειλικρινά.
Βασούλα μου,Ποπάκι μου,Αννούλα μου,Lilly μου,Κάλλια μου,Κατερινάκι μου και όποια άλλη κοπέλα έγραψε σας ευχαριστώ για όλα.
Σας αγαπώ πολύ και σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους.
Εύχομαι να ακούμε μόνο ευχάριστα από εδώ και εμπρός.
Δεν πρόκειτε να χαθώ απλά είναι εδώ το αντράκι μου,θα σας στείλω και αύριο το απογευματάκι πως όλα καλά.
Φιλιά πολλά πολλά και να προσέχετε ΟΛΕΣ και ΟΛΑ τα νινάκια.
ΝΑΙ ΕΧΩ ΟΞΕΙΑ ΟΙΣΟΦΑΓΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΟΙΣΟΦΑΓΙΚΗ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ!!!ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΦΕΣΗ, ΑΛΛΕΣ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ "ΠΑΡΘΕΝΟΣ". ΕΞΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΠΙΝΩ, ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ, ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!xkaterina 28 έγραψε:poppaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΩ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΦΑΩ ΜΟΝΟ ΣΑΛΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΑΛΙ ΧΑΠΑΚΙ!
Σνιτσελ με σαλατουλα ακουω και αρχιζω να πειναω υπερβολικα...και το δικο μου στομαχι σημερα ειναι αστα να πανε.ηπια αργα χθες το απογευμα καφε,κατι το οποιο δεν συνηθιζω, και εμεινα και αυπνη σχεδον ολη νυχτα
Εχεις προβλημα με το στομαχι γενικα;;
poppaki έγραψε:ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ!!!!
ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΥΝΑΤΟΣ!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ!!!ΣΥΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!
katerina 28 έγραψε:Μια χαρα θα τα καταφερεις κοριτσακι!!Μολις ανακαλυψεις τι φταιει, ολα θα ειναι καλυτερα!Λυσεις στις μερες μας υπαρχουν παρα παρα πολλες!!!!Σιγουρα θα υπαρχει και για εσενα!Ολες θα τα καταφερουμε Δυστυχως κπ ζευγαρια ταλαιπωριομαστε παραπανω
valgreg έγραψε:katerina 28 έγραψε:Μια χαρα θα τα καταφερεις κοριτσακι!!Μολις ανακαλυψεις τι φταιει, ολα θα ειναι καλυτερα!Λυσεις στις μερες μας υπαρχουν παρα παρα πολλες!!!!Σιγουρα θα υπαρχει και για εσενα!Ολες θα τα καταφερουμε Δυστυχως κπ ζευγαρια ταλαιπωριομαστε παραπανω
Κατερινάκι μου,ευχαριστώ.
Το ξέρω ότι και εσείς περνάτε μεγαλύτερη ταλαιπωρία και γι αυτό κάνω υπομονή και λέω έχει ο Θεός.
Θα πάνε όλα καλά και για εσάς και εύχομαι σύντομα να έχετε ένα γερό μωράκι ανάμεσα σας.Μη στεναχωριέσαι
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ. Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ!ΔΥΝΑΜΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ!!valgreg έγραψε:poppaki έγραψε:ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ!!!!
ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΥΝΑΤΟΣ!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ!!!ΣΥΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!
Ποπάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πολύ.Ο Θεός μας δίνει όσα μπορούμε ο κάθε άνθρωπος να αντέξουμε,όλα είναι δοκιμασίες.
Και εγώ το εύχομαι να ξανασυμβεί σύντομα με την προυπόθεση οτί θα έχει βρεθεί η αιτία.
Άντε σύντομα να ακούσω τα δικά σου ευχάριστα.
Περαστικά για το στομαχάκι σου
ψυχουλα μου γλυκια!!! εννοειται πως θα ξανα ακουσουμε τα ευχαριστα κ αυτη τη φορα δεν θα συμβει τιποτα κακο!!!μαρεσει που σκεφτεσαι θετικα γιατι ετσι πρεπει!!καλη δυναμη για αυριο το πρωι κ να ξερεις σαγαπαμε παρα πολυ κ σε σκεφτομαστε...!να μην μας αφησεις!τωρα εχεις τον αντρουλη σου κ απολαυσε την καθε στιγμη μαζι του κ χερι χερι θα ξανα βρειτε την δυναμη κ την επομενη φορα ολα θα πανε υπεροχα.ο θεος μας δινει δοκιμασιες αλλα μας ανταμειβει με τον καλυτερο τροπο μετα.εισαι δυνατη κοπελα κ υπεροχη ψυχη!!κ γιαυτο θα γινουν τα ονειρα σου πραγματικοτητα!!εχεις τα φιλια μου κ την αγαπη μου!valgreg έγραψε:καλημέρα κορίτσια μου,ελπίζω να είστε όλες καλά!!!διάβασα όσο μπορούσα τα νέα σας.σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας,σας αγαπάω πολύ!πήγαμε σήμερα το πρωί στο γιατρό κάναμε τον υπέρηχο αλλά τα πράγματα είναι τα ίδια.παλλίνδρομος επιβεβαιωμένη πια!αύριο το πρωί στις 9 μου είπε να είμαι στο Ρέα για καθαρισμό.μετά τα ευρήματα θα σταλούν για ανάλυση συν καρυότυπο και προχωράμε ανάλογα με τα αποτελέσματα.είμαι καλά μην ανησυχείτε,έτσι ήθελε ο Θεός να γίνει και έτσι έγινε.θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας από εδώ και πέρα και μια μέρα θα ακούσουμε πάλι τα ευχάριστα!
Βικάκι πολύ χάρηκα για το νινάκιιιιιιιι,να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους.
Αλεξάνδρα μου,φιλάκια στο κοριτσάκι σου,πλησιάζει ο καιρός.
Ειρηνάκι μου σε ευχαριστώ πολύ με συγκινείς με την προσευχή σου ειλικρινά.
Βασούλα μου,Ποπάκι μου,Αννούλα μου,Lilly μου,Κάλλια μου,Κατερινάκι μου και όποια άλλη κοπέλα έγραψε σας ευχαριστώ για όλα.
Σας αγαπώ πολύ και σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους.
Εύχομαι να ακούμε μόνο ευχάριστα από εδώ και εμπρός.
Δεν πρόκειτε να χαθώ απλά είναι εδώ το αντράκι μου,θα σας στείλω και αύριο το απογευματάκι πως όλα καλά.
Φιλιά πολλά πολλά και να προσέχετε ΟΛΕΣ και ΟΛΑ τα νινάκια.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΨΥΧΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!katerina 28 έγραψε:valgreg έγραψε:katerina 28 έγραψε:Μια χαρα θα τα καταφερεις κοριτσακι!!Μολις ανακαλυψεις τι φταιει, ολα θα ειναι καλυτερα!Λυσεις στις μερες μας υπαρχουν παρα παρα πολλες!!!!Σιγουρα θα υπαρχει και για εσενα!Ολες θα τα καταφερουμε Δυστυχως κπ ζευγαρια ταλαιπωριομαστε παραπανω
Κατερινάκι μου,ευχαριστώ.
Το ξέρω ότι και εσείς περνάτε μεγαλύτερη ταλαιπωρία και γι αυτό κάνω υπομονή και λέω έχει ο Θεός.
Θα πάνε όλα καλά και για εσάς και εύχομαι σύντομα να έχετε ένα γερό μωράκι ανάμεσα σας.Μη στεναχωριέσαι
Πιστευω οτι ειναι πολυ χειροτερο να παρεις την χαρα και μετα αυτην την πικρα, ποσο μαλιστα παραπανω απο μια φορα. Εγω εχω παψει να στεναχωριεμαι πλεον, τοσο οσο στην αρχη...σε λιγους μηνες ξεκιναω προσπαθεια εξωσωματικης!αυτη η ελπιδα μου εχει δωσει μεγαλη χαρα...εχω κατι να περιμενω..ελπιζω θετικο!!Ευκολο δεν ειναι, αλλα εμεις οι γυναικες αντεχουμε περισσοτερα απο αυτα που νομιζουμε!!!
katerina 28 έγραψε: Πιστευω οτι ειναι πολυ χειροτερο να παρεις την χαρα και μετα αυτην την πικρα, ποσο μαλιστα παραπανω απο μια φορα. Εγω εχω παψει να στεναχωριεμαι πλεον, τοσο οσο στην αρχη...σε λιγους μηνες ξεκιναω προσπαθεια εξωσωματικης!αυτη η ελπιδα μου εχει δωσει μεγαλη χαρα...εχω κατι να περιμενω..ελπιζω θετικο!!Ευκολο δεν ειναι, αλλα εμεις οι γυναικες αντεχουμε περισσοτερα απο αυτα που νομιζουμε!!!
Alexandra23 έγραψε:ψυχουλα μου γλυκια!!! εννοειται πως θα ξανα ακουσουμε τα ευχαριστα κ αυτη τη φορα δεν θα συμβει τιποτα κακο!!!μαρεσει που σκεφτεσαι θετικα γιατι ετσι πρεπει!!καλη δυναμη για αυριο το πρωι κ να ξερεις σαγαπαμε παρα πολυ κ σε σκεφτομαστε...!να μην μας αφησεις!τωρα εχεις τον αντρουλη σου κ απολαυσε την καθε στιγμη μαζι του κ χερι χερι θα ξανα βρειτε την δυναμη κ την επομενη φορα ολα θα πανε υπεροχα.ο θεος μας δινει δοκιμασιες αλλα μας ανταμειβει με τον καλυτερο τροπο μετα.εισαι δυνατη κοπελα κ υπεροχη ψυχη!!κ γιαυτο θα γινουν τα ονειρα σου πραγματικοτητα!!εχεις τα φιλια μου κ την αγαπη μου!
poppaki έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΜΟΥ ΣΙΕΣΤΑ!
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΜΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!
katerina 28 έγραψε:Μονο τυχαιο που δεν ειναι Ποππακι μου!!
Φανταζεσαι οι αντρες να επρεπε να εμπαιναν σε ολες αυτες τις διαδικασιες;;;;;απαπαπαπα
με εχεις συγκινησει τοσο πολυ!!!!!απο μενα κ την αποστολια μου εχεις την αγαπη μας κ σου στελνουμε την θετικη μας ενεργεια κ τον σεβασμο μας απεναντι σου γιατι πραγματικα εισαι ΜΑΧΗΤΡΙΑ!!!!!valgreg έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ψυχουλα μου γλυκια!!! εννοειται πως θα ξανα ακουσουμε τα ευχαριστα κ αυτη τη φορα δεν θα συμβει τιποτα κακο!!!μαρεσει που σκεφτεσαι θετικα γιατι ετσι πρεπει!!καλη δυναμη για αυριο το πρωι κ να ξερεις σαγαπαμε παρα πολυ κ σε σκεφτομαστε...!να μην μας αφησεις!τωρα εχεις τον αντρουλη σου κ απολαυσε την καθε στιγμη μαζι του κ χερι χερι θα ξανα βρειτε την δυναμη κ την επομενη φορα ολα θα πανε υπεροχα.ο θεος μας δινει δοκιμασιες αλλα μας ανταμειβει με τον καλυτερο τροπο μετα.εισαι δυνατη κοπελα κ υπεροχη ψυχη!!κ γιαυτο θα γινουν τα ονειρα σου πραγματικοτητα!!εχεις τα φιλια μου κ την αγαπη μου!
Μικρούλα μου Αποστολία,σου μιλάω σιγανά για να μη μας ακούσει η μανούλα.
Να είσαι καλό κοριτσάκι και να χαρίζεις πολλά χαμόγελα στη μαμά και τον μπαμπά,να μην τους στεναχωρείς ποτέ γιατί είναι υπέροχοι και οι δύο και εσύ ένα από τα τυχερά μωράκια που θα έχεις τέτοιους γονείς στο πλευρό σου στο νέο ξεκίνημα της ζωής σου.
Και τώρα εσύ μαμά Αλεξάνδρα,σε ευχαριστώ πολύ μάτια μου για τις ευχές.Δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε τη δύναμη μας μα πάνω απ'όλα τη πίστη μας!
Θα σας στείλω νεότερα αύριο.Όλα θα πάνε καλά!
Να προσέχεις και να δώσεις και ένα χαδάκι από εμένα στη ζουζούνα σου.
Εννοείτε πως δεν θα χαθώ και πως θα τα λέμε όπως τα λέγαμε.
valgreg έγραψε:katerina 28 έγραψε:Μονο τυχαιο που δεν ειναι Ποππακι μου!!
Φανταζεσαι οι αντρες να επρεπε να εμπαιναν σε ολες αυτες τις διαδικασιες;;;;;απαπαπαπα
ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΧΕΣΤΡΟΥΛΗΔΕΣ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης