651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 Κυρ Ιουν 23, 2013 11:47 pm
Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!!
τι κανετε???
τι κανετε???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημερα σοφια!καλα ειμαστε εσεις?Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!
τι κανετε???
kallia24 έγραψε:καλημερα σοφια!καλα ειμαστε εσεις?Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!
τι κανετε???
ελπιζω να μην ηταν κτ σβαρο!!Σοφία 26 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα σοφια!καλα ειμαστε εσεις?Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!
τι κανετε???
καλα ειμαστε ..μετα απο μια περιεργη κυριακη,
ειμαστε καλα!
μονο υλικες ζημιες αρα ολα οκ!!!kallia24 έγραψε:ελπιζω να μην ηταν κτ σβαρο!!Σοφία 26 έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα σοφια!καλα ειμαστε εσεις?Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!
τι κανετε???
καλα ειμαστε ..μετα απο μια περιεργη κυριακη,
ειμαστε καλα!
Ωχ Παναγια μου!!!Σοφία 26 έγραψε: μονο υλικες ζημιες αρα ολα οκ!!!
ειχε ενα ατυχημα η μητερα μου με το αυτοκινητο αλλα ολα καλα!!!
το αυτοκινητο καηκε αλλα η μανουλα ΚΑΛΑ
ευχαριστω πολυ λιλλι μου!!!Lillybell έγραψε:Ωχ Παναγια μου!!!Σοφία 26 έγραψε: μονο υλικες ζημιες αρα ολα οκ!!!
Ευτυχως που ειναι καλα η μανουλα σου! Περαστικα βρε κοριτσι μου...!
δυνατη προσωπικοτητα αφου μας μεγαλωσε μονη κ εχει καταφερει πολλα!Σοφία 26 έγραψε:ευχαριστω πολυ λιλλι μου!!!Lillybell έγραψε:Ωχ Παναγια μου!!!Σοφία 26 έγραψε: μονο υλικες ζημιες αρα ολα οκ!!!
Ευτυχως που ειναι καλα η μανουλα σου! Περαστικα βρε κοριτσι μου...!
δε μασαει η μαμα!!!
Ανθρωποι - αληθινοι ηρωες, παραδειγματα για εμας....Σοφία 26 έγραψε:δυνατη προσωπικοτητα αφου μας μεγαλωσε μονη κ εχει καταφερει πολλα!
ποσο δικιο εχεις λιλλι μου!!!Lillybell έγραψε:Ανθρωποι - αληθινοι ηρωες, παραδειγματα για εμας....Σοφία 26 έγραψε:δυνατη προσωπικοτητα αφου μας μεγαλωσε μονη κ εχει καταφερει πολλα!
κι εγω το ιδιο.................Η Ανοιξη ειναι η εποχη μου!Σοφία 26 έγραψε:γεια σου ποπακι!
ρε κοριτσια αν εξαιρεσεις τις μπυριτσες και τα μπανακια ποτε δεν το συμπαθησα το καλοκαιρι!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΠΑΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΩ!ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ, ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΑΝΑΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ....ΜΕ ΤΠΤ ΛΕΜΕ. ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΠΑΣ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΧΑΛΙΑ!!!Σοφία 26 έγραψε:γεια σου ποπακι!
ρε κοριτσια αν εξαιρεσεις τις μπυριτσες και τα μπανακια ποτε δεν το συμπαθησα το καλοκαιρι!
ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ!Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια δοστε βαση,λοιπον!
αδιαθετησα 2 ιουνιου-8.
εκανα μια θεραπεια για μυκητες,οι οποιοι μου εκαναν τραχηλιτιδα ..
με κυκλο 34 μερων (τους τελευταιους 5 μηνες) ειχαμε επαφες 16, 19, 21, 22.
αν σκεφτεις οτι ωορεξια ειχα 20 μερα ,σημαινει οτι την επιασα.
τα υγρα της ωορεξιας ξεκινησαν 19 και τελειωσαν εχθες και λιγα σημερα.
εχθες με αυτο που εγινε με τη μητερα μου..που μυαλο για .....!
ρε κοριτσια τι λετε,επιασα καμια μερα??
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης