176 Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Κυρ Ιουν 30, 2013 4:17 am
freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
freskia mama έγραψε:aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
ξερεις γιατι το λεςtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
αρια τωρα ειναι η σειρα σου...χαχαχαχαχαχαχαχ
freskia mama έγραψε:ξερεις γιατι το λεςtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
ναι και ο σαμαρας κανει δηλωσεις εχεις καμια σχεση μαζι του...............μαρη θα σε χτυπησω τι ειναι αντιβιοση και θα την κανεις την τριτη η μανικιουρ αι πηγενε παρε τεστ να το κανεις και μην με συνχιζεις γιατι θα γεννησωaria13 έγραψε:freskia mama έγραψε:ξερεις γιατι το λεςtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
Freskia mama την Τρίτη θα κάνω...Αφού έκανα δήλωση
freskia mama έγραψε:ναι και ο σαμαρας κανει δηλωσεις εχεις καμια σχεση μαζι του...............μαρη θα σε χτυπησω τι ειναι αντιβιοση και θα την κανεις την τριτη η μανικιουρ αι πηγενε παρε τεστ να το κανεις και μην με συνχιζεις γιατι θα γεννησωaria13 έγραψε:freskia mama έγραψε:ξερεις γιατι το λεςtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
freskia mama έγραψε:ναι και ο σαμαρας κανει δηλωσεις εχεις καμια σχεση μαζι του...............μαρη θα σε χτυπησω τι ειναι αντιβιοση και θα την κανεις την τριτη η μανικιουρ αι πηγενε παρε τεστ να το κανεις και μην με συνχιζεις γιατι θα γεννησωaria13 έγραψε:freskia mama έγραψε:ξερεις γιατι το λεςtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
try 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:ναι και ο σαμαρας κανει δηλωσεις εχεις καμια σχεση μαζι του...............μαρη θα σε χτυπησω τι ειναι αντιβιοση και θα την κανεις την τριτη η μανικιουρ αι πηγενε παρε τεστ να το κανεις και μην με συνχιζεις γιατι θα γεννησωaria13 έγραψε:freskia mama έγραψε:ξερεις γιατι το λεςtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
freskia mama έγραψε:try 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:ναι και ο σαμαρας κανει δηλωσεις εχεις καμια σχεση μαζι του...............μαρη θα σε χτυπησω τι ειναι αντιβιοση και θα την κανεις την τριτη η μανικιουρ αι πηγενε παρε τεστ να το κανεις και μην με συνχιζεις γιατι θα γεννησωaria13 έγραψε:freskia mama έγραψε:ξερεις γιατι το λεςtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
εσυ μαρη τι γελας εσυ νομιζεις την γλυτοσες
ναι οντος τα ακουσες δεν μπορω να πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:try 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:ναι και ο σαμαρας κανει δηλωσεις εχεις καμια σχεση μαζι του...............μαρη θα σε χτυπησω τι ειναι αντιβιοση και θα την κανεις την τριτη η μανικιουρ αι πηγενε παρε τεστ να το κανεις και μην με συνχιζεις γιατι θα γεννησωaria13 έγραψε:freskia mama έγραψε:ξερεις γιατι το λεςtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
εσυ μαρη τι γελας εσυ νομιζεις την γλυτοσες
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥΥΥΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....εγω τα ακουσα και γραπτως και τηλεφωνικος ....παραπονο δεν εχω...χαχαχαχαχαχαχα
freskia mama έγραψε:αν ερθω εκει θα κανεις 31 μερες στο νοσοκομειο πηγε μαρη να κανεις τεστ τι περιμενεις να παμε να το παρουμε μαζι και να το κατουρισουμε παρεαααααααααααα
aria13 έγραψε:freskia mama έγραψε:ναι και ο σαμαρας κανει δηλωσεις εχεις καμια σχεση μαζι του...............μαρη θα σε χτυπησω τι ειναι αντιβιοση και θα την κανεις την τριτη η μανικιουρ αι πηγενε παρε τεστ να το κανεις και μην με συνχιζεις γιατι θα γεννησωaria13 έγραψε:freskia mama έγραψε:ξερεις γιατι το λεςtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
Χαχα φαντασου τι φόβο εχω και κρατιέται....Καλα μη βαρας freskia manoulaaaa μπορει και αύριο.....Και αύριο ειναι πιθανη μερα να μου έρθει αν ο κύκλος μου τρελαθηκα εντελώς....Αν και 31 μερες ποτε στη ζωη μου δεν εκανε....Εεεε δεν νομίζω να κανει τωρα....
πιο απο τα δυο το 31 μερος στο νοσοκομειο η αν το κατουρισουμε παρεαtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:αν ερθω εκει θα κανεις 31 μερες στο νοσοκομειο πηγε μαρη να κανεις τεστ τι περιμενεις να παμε να το παρουμε μαζι και να το κατουρισουμε παρεαααααααααααα
ΑΧΧΧΧΧ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
πηγενε και εσυ να κανεις ενα ............αγαλμα θα μου κανουν οι φαρμκοποιοιΣοφία 26 έγραψε:aria13 έγραψε:freskia mama έγραψε:ναι και ο σαμαρας κανει δηλωσεις εχεις καμια σχεση μαζι του...............μαρη θα σε χτυπησω τι ειναι αντιβιοση και θα την κανεις την τριτη η μανικιουρ αι πηγενε παρε τεστ να το κανεις και μην με συνχιζεις γιατι θα γεννησωaria13 έγραψε:freskia mama έγραψε:ξερεις γιατι το λεςtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
Χαχα φαντασου τι φόβο εχω και κρατιέται....Καλα μη βαρας freskia manoulaaaa μπορει και αύριο.....Και αύριο ειναι πιθανη μερα να μου έρθει αν ο κύκλος μου τρελαθηκα εντελώς....Αν και 31 μερες ποτε στη ζωη μου δεν εκανε....Εεεε δεν νομίζω να κανει τωρα....
τοσο μου εχεται να παω εγω να κανω και για τις δυο
try 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:αν ερθω εκει θα κανεις 31 μερες στο νοσοκομειο πηγε μαρη να κανεις τεστ τι περιμενεις να παμε να το παρουμε μαζι και να το κατουρισουμε παρεαααααααααααα
Σοφία 26 έγραψε:aria13 έγραψε:freskia mama έγραψε:ναι και ο σαμαρας κανει δηλωσεις εχεις καμια σχεση μαζι του...............μαρη θα σε χτυπησω τι ειναι αντιβιοση και θα την κανεις την τριτη η μανικιουρ αι πηγενε παρε τεστ να το κανεις και μην με συνχιζεις γιατι θα γεννησωaria13 έγραψε:freskia mama έγραψε:ξερεις γιατι το λεςtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:aria13 και εσυ εχεις καθηστεριση................και ακομα δεν εκανες τεστ
τοσο μου εχεται να παω εγω να κανω και για τις δυο
Σοφία 26 έγραψε:try 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:αν ερθω εκει θα κανεις 31 μερες στο νοσοκομειο πηγε μαρη να κανεις τεστ τι περιμενεις να παμε να το παρουμε μαζι και να το κατουρισουμε παρεαααααααααααα
εεεε εκει θα εβγαινε 1000 τα 100 θετικο!!!
αν το κατουρισω εγω θα σπασειtry 30 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:try 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:αν ερθω εκει θα κανεις 31 μερες στο νοσοκομειο πηγε μαρη να κανεις τεστ τι περιμενεις να παμε να το παρουμε μαζι και να το κατουρισουμε παρεαααααααααααα
ΕΜΜΜΜ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ....ΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΑΣ;;;;....ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.....ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΩ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
freskia mama έγραψε:αν το κατουρισω εγω θα σπασειtry 30 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:try 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:αν ερθω εκει θα κανεις 31 μερες στο νοσοκομειο πηγε μαρη να κανεις τεστ τι περιμενεις να παμε να το παρουμε μαζι και να το κατουρισουμε παρεαααααααααααα
ΕΜΜΜΜ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ....ΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΑΣ;;;;....ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.....ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΩ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
αν ερθω εκει το κεφαλι θα σου σπασει ο γιος μουtry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:αν το κατουρισω εγω θα σπασειtry 30 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:try 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:αν ερθω εκει θα κανεις 31 μερες στο νοσοκομειο πηγε μαρη να κανεις τεστ τι περιμενεις να παμε να το παρουμε μαζι και να το κατουρισουμε παρεαααααααααααα
ΕΕΕΕΕ ΑΣ ΣΠΑΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
αν ερθω εκει το κεφαλι θα σου σπασει ο γιος μου[/quottry 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:αν το κατουρισω εγω θα σπασειtry 30 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:try 30 έγραψε:freskia mama έγραψε:αν ερθω εκει θα κανεις 31 μερες στο νοσοκομειο πηγε μαρη να κανεις τεστ τι περιμενεις να παμε να το παρουμε μαζι και να το κατουρισουμε παρεαααααααααααα
ΕΕΕΕΕ ΑΣ ΣΠΑΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης