Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
63 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 63 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 12]

76ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 3:48 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tzeni84 έγραψε:Κοριτσια συγνωμη που επεμβαινω αλλα μια και μιλησατε για πονους... Ειμαι στη 2η μερα καθυστερησης. Ο κυκλος μου ειναι παρα παρα πολυ σταθερος, 29 ημερων. Ολα τα συμπτωματα ειναι περιοδου. Αφου το πρωι πηγα στο φαρμακειο και δεν πηρα τεστ γιατι ειμαι 1000 τοις εκατο σιγουρη οτι θα αδιαθετησω. Θυμαμαι ομως οτι την 17η μερα του κυκλου που για εμενα ειναι γονιμη ενιωσα εναν πολυ δυνατο πονο περιοδου, σαν να μου ερχεται περιοδος εκεινη τη στιγμη. μεχρι και τουαλετα πηγα γιατι νομιζα οτι ηρθε τόσο νωρίτερα!! Λέτε να εγινε τιποτα;; γιατι λενε οτι και πριν την καθυστερηση υπαρχουν πονοι περιοδου. κατα τα αλλα μακαρι οαλ να σου παε καλα κουκλα μου!!

το απογευμα τζενακι να πας να παρεις ενα τεστ...ποτε περιμενεις περιοδο; εκανες ελευθερα στις γονιμες μερες;...περα απο τους πονους περιοδου που τους ειχα και εγω για καποιες μερες εχεις τιποτε αλλο;...μακαρι να παρουμε και οι δυο θετικα αποτελεσματα κοπελα μου

77ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 3:50 am

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ γω τζενη στη 1η μερα καθυστερησης αλλα ειμαι κ γω σιγουρη πωσ θα ρ8ει.ας περιμενουμε να δουμε

78ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 3:58 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
gogoulini88 έγραψε:κ γω τζενη στη 1η μερα καθυστερησης αλλα ειμαι κ γω σιγουρη πωσ θα ρ8ει.ας περιμενουμε να δουμε

και εσυ γωγουλινι με πονους περιοδου;

79ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:03 am

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
try 30 έγραψε:
gogoulini88 έγραψε:κ γω τζενη στη 1η μερα καθυστερησης αλλα ειμαι κ γω σιγουρη πωσ θα ρ8ει.ας περιμενουμε να δουμε

αρκετες μερες πριν ναι κατι που σεν ξαναειχα . πονους μονο τη πρωτη μερα που μου ερχονταν κι αμα. εγω τζενη την 15η ενιωσα δυνατο πονο οχι σαν πονο περιοδου ομως.εσυ try ποτε περιμενεις?

80ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:04 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
gogoulini88 έγραψε:
try 30 έγραψε:

αρκετες μερες πριν ναι κατι που σεν ξαναειχα . πονους μονο τη πρωτη μερα που μου ερχονταν κι αμα. εγω τζενη την 15η ενιωσα δυνατο πονο οχι σαν πονο περιοδου ομως.εσυ try ποτε περιμενεις?

και εγω το ιδιο ρε συ πριν μια εβδομαδα ειχα πονους περιοδο για αρκετες μερες πραγμα που δεν ξανα ειχα γιατι περιμενω να αδιαθετησω στις 29 ..και εγω παντα ποναγα την ημερα που  μου ερχοντουσαν κανονικα

81ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:05 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
try 30 έγραψε:
gogoulini88 έγραψε:
try 30 έγραψε:

και εγω το ιδιο ρε συ πριν μια εβδομαδα ειχα πονους περιοδο για αρκετες μερες πραγμα που δεν ξανα ειχα γιατι περιμενω να αδιαθετησω στις 29 ..και εγω παντα ποναγα την ημερα που  μου ερχοντουσαν κανονικα
και πηρα και τεστ ωορηξιας στις 9 και μου βγηκε θετικο και απο τοτε ψιλοχαλαρωσα λιγακι

82ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:11 am

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι βρε κοριτσια για ολες ευχαριστα νεα!!!!
ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 654316ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 654316ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 654316

83ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:13 am

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
try 30 έγραψε:
try 30 έγραψε:
gogoulini88 έγραψε:
try 30 έγραψε:

και πηρα και τεστ ωορηξιας στις 9 και μου βγηκε θετικο και απο τοτε ψιλοχαλαρωσα λιγακι

εγω ειχα κανει υπερηχο και μου βρηκε ωορηξια τη 14η μερα του κυκλου.πολυ νωρις ομως ρε συ εγινε η ωορηξια σου. επρεπε να σου εχει ερθει περιοδος.

84ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:15 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
gogoulini88 έγραψε:
try 30 έγραψε:
try 30 έγραψε:
gogoulini88 έγραψε:
try 30 έγραψε:

εγω ειχα κανει υπερηχο και μου βρηκε ωορηξια τη 14η μερα του κυκλου.πολυ νωρις ομως ρε συ εγινε η ωορηξια σου. επρεπε να σου εχει ερθει περιοδος.

ναι μου το εχουν πει πολλοι αυτο ρε συ αλλα εγω παντα καθε 28 με 30 περιμενω...οποτε λογικα τα περιμενω 29...γιατι ξερω οτι αυτα τα τεστ ωορηξιας ειναι ακριβες μου το ειπε και ο φαρμακοποιος

85ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:24 am

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μακαρι να συμβει το καλυτερο σε ολες μας. Αλλα η καθε μια κακα τα ψεμματα, ξερει το σωμα της και ξερω οτι δυστυχως θα ερθει. Δεν εχω κατι εκτος απο πονο που να θυμιζει ειτε περοδο ειτε εγκυμοσυνη. Δεν νιωθω τιποτα. ουτε λιγουρες, ουτε υπνηλια, θερμοκρασια δεν μετρησα...

86ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:30 am

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tzeni84 έγραψε:Κοριτσια μακαρι να συμβει το καλυτερο σε ολες μας. Αλλα η καθε μια κακα τα ψεμματα, ξερει το σωμα της και ξερω οτι δυστυχως θα ερθει. Δεν εχω κατι εκτος απο πονο που να θυμιζει ειτε περοδο ειτε εγκυμοσυνη. Δεν νιωθω τιποτα. ουτε λιγουρες, ουτε υπνηλια, θερμοκρασια δεν μετρησα...

βρε τζενη μου ειναι πολυς νωρις για συμπτωματα,συνηθως ξεκινουν 1,5 μηνων,και σε σπανιες περιπτωσεις πιο νωρις.
επισης καπου ειχα διαβασει που εγραψε μια κοπελα 
 "αν δεν δεις αιμα,υπαρχει ελπιδα"

87ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:31 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tzeni84 έγραψε:Κοριτσια μακαρι να συμβει το καλυτερο σε ολες μας. Αλλα η καθε μια κακα τα ψεμματα, ξερει το σωμα της και ξερω οτι δυστυχως θα ερθει. Δεν εχω κατι εκτος απο πονο που να θυμιζει ειτε περοδο ειτε εγκυμοσυνη. Δεν νιωθω τιποτα. ουτε λιγουρες, ουτε υπνηλια, θερμοκρασια δεν μετρησα...

οχι κοπελα μου μην σε περνει απο κατω...ξερεις ποσες κοπελες ξερω οτι ειχαν πονους περιοδου και ακομα την περιμενουν;...μην απογοητευεσαι...κ η καθε γυναικα εχει διαφορετικο συμπτωμα...ειναι νωρις να εχεις καποια συμπτωματα....ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩΩΩΩ....ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ

88ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:44 am

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Try κανε τεστ έχεις καθυστερηση εαν είχες ωορηξια 9 του μηνός.Το έψαξα και όλοι λένε η περιοδος έρχεται πάντα 14 μερες μετα την ωορηξια.Δεν εχει  σχεση εαν έχουμε κύκλο 27 η 30 ημερων....Για μια γυναικα που εχει κύκλο ας πούμε 27 27-14=13 μερα ωορηξια... Το δανειστηκα το παράδειγμα απο ενα γιατρό....

89ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:52 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aria13 έγραψε:Try κανε τεστ έχεις καθυστερηση εαν είχες ωορηξια 9 του μηνός.Το έψαξα και όλοι λένε η περιοδος έρχεται πάντα 14 μερες μετα την ωορηξια.Δεν εχει  σχεση εαν έχουμε κύκλο 27 η 30 ημερων....Για μια γυναικα που εχει κύκλο ας πούμε 27 27-14=13 μερα ωορηξια... Το δανειστηκα το παράδειγμα απο ενα γιατρό....

τι λες τωρα; μην με κανεις να φρικαρω...ο γυναικολογος σου στο ειπε;..και ποσες μερες δηλαδη καθυστερηση εχω;

και που εχω βγαλει ενα σπυρακι δεν ειναι σημαδι περιοδου;

90ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:58 am

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
try χαλαρωσε λιγο μη φρικαρεις αλλοοοοοοοοοοοο.2 μερουλες σιγουρα τις εχεις

91ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 4:59 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
gogoulini88 έγραψε:try χαλαρωσε λιγο μη φρικαρεις αλλοοοοοοοοοοοο.2 μερουλες σιγουρα τις εχεις
και εσυ συμφωνεις με την προλαλισασα δηλαδη;

92ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 5:00 am

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σύμφωνα με την ωορηξια σου έπρεπε να αδιαθετησεις 23 του μηνός....Επειδη και γω αυτή τη φορα βρήκα την ωορηξια μου με τεστ περιμένω περιοδο στις 27 γτ είχα ωορηξια στις 13..Γι αυτο το λόγο για να ξέρω έψαξα παντού στο Ίντερνετ και λένε μετράμε πάντα 14 μερες μετα την ωορηξια για να δούμε ποτε θα μας έρθει....

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ:Η αμέσως επόμενη ερώτηση που δημιουργείται είναι πότε συμβαίνει αυτή η περίφημη ωορρηξία. Η ωορρηξία, λοιπόν, γίνεται 14 ημέρες πριν την ΕΠΟΜΕΝΗ περίοδο. Δηλαδή, σε μία γυναίκα με περίοδο κάθε 27 ημέρες, η ωορρηξία γίνεται 13 ημέρες μετά την πρώτη ημέρα περιόδου (27 - 14 = 13), ενώ αν η περίοδος έρχεται κάθε 30 ημέρες, η ωορρηξία συμβαίνει την 16η ημέρα από την αρχή της περιόδου (30 -14 = 16) κ.ο.κ. Για τις γυναίκες χωρίς τόσο σταθερό κύκλο, κυκλοφορούν στο εμπόριο ταινίες που «προβλέπουν» στα ούρα την ωορρηξία 24 με 36 ώρες πριν. Η διαδικασία γίνεται στο σπίτι εύκολα και είναι παρόμοια με το test κύησης ούρων. Εδώ, πρέπει να σημειώσουμε ότι αν μία γυναίκα έχει περίοδο κάθε 35 μέρες και πάνω ή λιγότερο από 24-25 ημέρες, είναι πιθανόν να μην έχει ωορρηξία, κάτι που απαιτεί διερεύνηση.

93ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 5:04 am

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλλα το τεστ ωορηξιας δειχνει οτι θα γινει 1 μερα ή δυο μετα απο το θετικο τεστ

94ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 5:05 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aria13 έγραψε:Σύμφωνα με την ωορηξια σου έπρεπε να αδιαθετησεις 23 του μηνός....Επειδη και γω αυτή τη φορα βρήκα την ωορηξια μου με τεστ περιμένω περιοδο στις 27 γτ είχα ωορηξια στις 13..Γι αυτο το λόγο για να ξέρω έψαξα παντού στο Ίντερνετ και λένε μετράμε πάντα 14 μερες μετα την ωορηξια για να δούμε ποτε θα μας έρθει....

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ:Η αμέσως επόμενη ερώτηση που δημιουργείται είναι πότε συμβαίνει αυτή η περίφημη ωορρηξία. Η ωορρηξία, λοιπόν, γίνεται 14 ημέρες πριν την ΕΠΟΜΕΝΗ περίοδο. Δηλαδή, σε μία γυναίκα με περίοδο κάθε 27 ημέρες, η ωορρηξία γίνεται 13 ημέρες μετά την πρώτη ημέρα περιόδου (27 - 14 = 13), ενώ αν η περίοδος έρχεται κάθε 30 ημέρες, η ωορρηξία συμβαίνει την 16η ημέρα από την αρχή της περιόδου (30 -14 = 16) κ.ο.κ. Για τις γυναίκες χωρίς τόσο σταθερό κύκλο, κυκλοφορούν στο εμπόριο ταινίες που «προβλέπουν» στα ούρα την ωορρηξία 24 με 36 ώρες πριν. Η διαδικασία γίνεται στο σπίτι εύκολα και είναι παρόμοια με το test κύησης ούρων. Εδώ, πρέπει να σημειώσουμε ότι αν μία γυναίκα έχει περίοδο κάθε 35 μέρες και πάνω ή λιγότερο από 24-25 ημέρες, είναι πιθανόν να μην έχει ωορρηξία, κάτι που απαιτεί διερεύνηση.

ωραια να σε ρωτησω κατι τωρα γιατι μπερδευτηκα....εμενα που το τεστ ωορηξιας μου βγηκε θετικο στις 9 του μηνα σημαινει οτι στις 9 ειχα ωορηξια ή 24 ωρες πιο μετα;

95ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 5:08 am

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σωστό και αυτο....εγω εκτός απο την πρωτη μερα που βγήκε θετικο το τεστ συγκεκριμένα πήρα τα clearblue έκανα και τισ Δυο επόμενες μερες..Δλδ βγήκε θετικο 12  13 14 οταν είδα πίσω τις μπλε γραμμές την 13 ηταν πιο εντονη απο τις άλλες δυο μερες και υποθέτω πως τότε ηταν...

96ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 5:13 am

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μπορει και πιο μετα...Αν υποθέσουμε είχες στις 9 ωορηξια τότε θα έπρεπε να αδιαθετησεις στις 23 του μηνός.Αν εγινε στος 10 στις 24 και αν εγινε στις 11 στις 25 Δλδ σημερα....Πιο μετα δεν μπορει να εγινε...Λένε απο τη στιγμή που βγαίνει θετικο κάνουμε ελεύθερα την ίδια και τις επόμενες δυο...

97ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 5:14 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aria13 έγραψε:Σωστό και αυτο....εγω εκτός απο την πρωτη μερα που βγήκε θετικο το τεστ συγκεκριμένα πήρα τα clearblue έκανα και τισ Δυο επόμενες μερες..Δλδ βγήκε θετικο 12  13 14 οταν είδα πίσω τις μπλε γραμμές την 13 ηταν πιο εντονη απο τις άλλες δυο μερες και υποθέτω πως τότε ηταν...

τι σκατα το ιδιο τεστ χρησιμοποιησαμε...εμενα ηταν οταν σου βγαινει κυκλος ειναι αρνητικο...οταν σου βγαινει χαμογελο ειναι θετικο
το clearblue που πηρα εγω λενε οι οδηγιες οτι κανεις ενα τεστακι καθε μερα μεχρι να σου βγει χαμογελο...οταν σου βγει χαμογελο ξερεις οτι διανυεις τις πιο γονιμες μερες σου και δεν χρειαζεται να το ξανακανεις αυτο το μηνα γιατι την βρηκες την ωορηξια σου...εγω το εκανα στις 9 και μετα στις 10 αλλα στις 10 εγινε ενα ψιλοατιχιμα να το πω :/ αλλα ο αντρας μου μου ειπε οτι η δουλεια εγινε Wink

98ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 5:19 am

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το ξέρω πως λέει δεν χρειάζεται να το κανεις μετα αλλα εγω ήθελα να ξέρω ακριβως ποια μερα αρχίζει και ποια τελειώνει...Επισης κράτησαν όλα τα τεστ για να συγκρινω τις γραμμές πίσω που υπαρχουν αν έχεις προσέξει.....Εγω για να καταλάβεις 12 του μηνός το κάνω πρωί και μου βγαινει αρνητικο μετα το βράδυ κάνω ξανα και μου βγαίνει θετικο οπότε ήρθα σε επαφη....Έκανα δίπλα τεστ για να είμαι σίγουρη...Το προηγούμενο μήνα με τα απλα τεστ απο τη hometest τα έκανα μανταρα...Δεν βρήκα τπτ...

99ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 5:22 am

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aria13 έγραψε:Το ξέρω πως λέει δεν χρειάζεται να το κανεις μετα αλλα εγω ήθελα να ξέρω ακριβως ποια μερα αρχίζει και ποια τελειώνει...Επισης κράτησαν όλα τα τεστ για να συγκρινω τις γραμμές πίσω που υπαρχουν αν έχεις προσέξει.....Εγω για να καταλάβεις 12 του μηνός το κάνω πρωί και μου βγαινει αρνητικο μετα το βράδυ κάνω ξανα και μου βγαίνει θετικο οπότε ήρθα σε επαφη....Έκανα δίπλα τεστ για να είμαι σίγουρη...Το προηγούμενο μήνα με τα απλα τεστ απο τη hometest τα έκανα μανταρα...Δεν βρήκα τπτ...

ποια γραμμη λες; εμενα δεν μου εχεις γραμμη μονο κυκλο ή χαμογελο;

100ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ Τρι Ιουν 25, 2013 5:23 am

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πιστω απο το τεστ απο το stik υπαρχουν κατι παραθυράκια που εμφανίζουν μπλε γραμμές οταν το κανεις...Αν σου εχει μείνει κανέναν πήγαινε να κοιτάξεις....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις