126 Απ: ΠΕΘΕΡΙΚΑ:ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΜΑΜΑ-ΜΠΑΜΠΑ?? Παρ Ιουν 28, 2013 2:04 am
iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
demaki τι ήταν αυτό που σου έλαχε να σου μείνει η γλυκεια γιαγιούλα αμανάτι??
πω!πω! καλό κουράγιο
πω!πω! καλό κουράγιο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ασε μεγαλη πικρααααα!!!ανακουφιστηκε η πεθερα μου την φορτωθικα εγω!!!τουλαχιστον ειπα τον πονο μου και ξεθυμανα βρε κοριτσια!!!ανακουφιστικα μπορω να πω!!!!iouliana έγραψε:demaki τι ήταν αυτό που σου έλαχε να σου μείνει η γλυκεια γιαγιούλα αμανάτι??
πω!πω! καλό κουράγιο
οχι οχι οχι!!!τα κοριτσακια μου δεν θα μεινουν εδω μετα δεν θα το επιτρεψω!!θα το γκρεμησω στην τελικη!!!!ασε που περα απο την πλακα το σκεφτομαι να το φτιαξω απο την αρχη αν και ειναι πολυ ωραιο απλα για να μην μου την θυμηζει μετα!!ουστ ουστ!!!Julie85 έγραψε:Ntemaki mou de 8elw na se agxwsw alla etsi opws to kobw i giagia mallon 8a einai ekei kai otan pantreytei i kori sou kai metakomisei me ton antra tis se auto to spiti.....auti exei kako skopo...na talaipwrisei oses perissoteres genies mporei :Pxaxaxaxaxa
melinaki83 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ στην αρχή η πεθερά μου ήθελε να της μιλάω στον ενικό. Εγώ δεν ήξερα πως να την αποκαλώ και γενικά απευθυνόμουν σε εκείνη ως η μαμά του Γ...(του άντρα μου). Μετά που είδα πόσο ύπουλη είναι και τι λέει πίσω από τη πλάτη μου της μίλαγα μόνο στο πληθυντικό και την αποκαλούσα κυρία τάδε. Όπως και το πεθερό.
Τώρα πια ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ και έτσι δε χρειάζεται ούτε καν να τους αποκαλώ!!!
Και εγώ ακριβώς το ίδιο. Τους φωνάζω μπαμπά & μαμά & τους μιλάω στον πληθυντικό από σεβασμό, όπως & εσύ. Είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι!!!!poppaki έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΕΘΕΡΑ. ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΤΠΤ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΜΑΜΑ!ΤΗΣ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης