251 Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουν 28, 2013 7:55 am
freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
εεε τοση ωρα στο σαλονι πιαστικε ο κ@λος μας πινασαμε κι ολας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εγω πηρα το κολατσιο μου στο σαλονι!!καφε θελω αλλα βαριεμαι να φτιαξω!!!!freskia mama έγραψε:εεε τοση ωρα στο σαλονι πιαστικε ο κ@λος μας πινασαμε κι ολας
ελα ακυ εδω να γιανεις!!!! https://www.youtube.com/watch?v=mT2-PRJnlo0freskia mama έγραψε:ευτιχος που δεν ειναι ο αντρας μου εδω θα του εσπαγε τα οργανα του στο κεφαλι...........φυρη φυρι το πας να με κανεις να γεννησω λιλιμπελ θα με κανει να γεννησω
αναμεσα σε κουζίνα και σαλόνι. Εχω ενα σίδερο πωπωωωωωωωωωω. Βάζω την ημέρα περίπου 2-3 πλυντήρια. Φαντάζεσαι τι γίνεται? Ηταν αν παω για ψώνια σήμερα αλλά που.....δεν έιχα κανένα να μου κρατήσει τα μικρά και ήθελα πολλά πρα΄γματα να κάνω για να τα πάρω μαζί μου. αλλη μερα.freskia mama έγραψε:εσυ που γυριζεις και μας εχεις μονες
xixix kalomoira se anriki fonh mou liphs mou liphs xaxaxaxaxaxdemaki88 έγραψε:κοριτσια θελετε να γελασε με την ψυχη σας??? https://www.youtube.com/watch?v=rvWTGKyq6no ακουστε!!!!
ela na mou sideroshs tora......markella_p έγραψε:ουφ! τελειωσα με το σφουγγαρισμα!!!
anampel έγραψε:ela na mou sideroshs tora......markella_p έγραψε:ουφ! τελειωσα με το σφουγγαρισμα!!!
pare paidi mou ton anemnistira konta sou kai arxise na sideroneis asta kai ego ta paratisa ola shmera piata sideroma den tha skaso kiolas ego tha paro plintirio piaton den mporo allo dio atoma eimaste kai exoun figei ola ta potiria pine o enas pine o allos oxi pige h miga oxi to eixame ekso na sou ola ta pothria aplita ouf einai kalo na se gineka alla ola apo to xeri mas pernane den mporo allo paretoume apo doulies exei kai mia zesth h kaliterh ora gia sideroma pandos einai to proh.........markella_p έγραψε:anampel έγραψε:ela na mou sideroshs tora......markella_p έγραψε:ουφ! τελειωσα με το σφουγγαρισμα!!!
δεν παιζει αυτο που λες με τιποτα ομως. πρεπει να εχω και 12 πλυντηρια για σιδερωμα! αν δεν πεσει η θερμοκρασια στους 24 βαθμους αποκλειεται. θα γεμισει το σπιτι με βουνα απο ασιδερωτα!
freskia mama έγραψε:εγω μολις εφαγα και περιμενω να παρω το ζαχαρο μου ουφφφφφφφφφ ταλεπορια και αυτο το ζαχαρο εχω και τους πονους μου που βασανιζομαι τρελα αλλα και απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν δεν ειχα κανει και την περιδεση τωρα θα ειχα γεννηση και δεν ξερω αν το μικρο μου θα ηταν καλα τωρα τουλαχιστον ειναι καλα........και ας ποναω εγω
tiganise manaraki mou tiganise ego perimeno kokoretsi miammmmmm.........markella_p έγραψε:και γω θελω πλυντηριο πιατων.
αυτος ο νεροχυτης δεν αδειαζει ποτε.
τωρα μου ηρθε να τηγανισω πατατες να φαω.
anampel έγραψε:tiganise manaraki mou tiganise ego perimeno kokoretsi miammmmmm.........markella_p έγραψε:και γω θελω πλυντηριο πιατων.
ondos o neroxiths einai panda foyl exo na kano kai gemista ayrio kai ton exo ton ermo xalia dio fores kourash ayrio pffffffffgemista po po po ti tha fame miam miam miammmanampel έγραψε:tiganise manaraki mou tiganise ego perimeno kokoretsi miammmmmm.........markella_p έγραψε:και γω θελω πλυντηριο πιατων.
sugnomh to souvlaki se volevi?pes ston antrouli sou na sou parei..........ego exo skash gia pagoto kai den kanei na troo eimai latreis kai den troo mono ena otan pairno troo me thn xoufta alla tha arostiso kai den kanei me pianei amesos o lemos me ta kria kai den kanei tora na fao gamoto gamoto........markella_p έγραψε:anampel έγραψε:tiganise manaraki mou tiganise ego perimeno kokoretsi miammmmmm.........markella_p έγραψε:και γω θελω πλυντηριο πιατων.
ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι ειπες τωρα? κοκορετσι??????
δεν επρεπε να την πεις αυτη την κουβεντα!!!
anampel έγραψε:sugnomh to souvlaki se volevi?pes ston antrouli sou na sou parei..........ego exo skash gia pagoto kai den kanei na troo eimai latreis kai den troo mono ena otan pairno troo me thn xoufta alla tha arostiso kai den kanei me pianei amesos o lemos me ta kria kai den kanei tora na fao gamoto gamoto........markella_p έγραψε:eipa kai gemista xixix eimai kakia eeee melitzana thelo po po ande na thn valo kai aythn sto tapsi aurio............anampel έγραψε:tiganise manaraki mou tiganise ego perimeno kokoretsi miammmmmm.........markella_p έγραψε:και γω θελω πλυντηριο πιατων.
ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι ειπες τωρα? κοκορετσι??????
δεν επρεπε να την πεις αυτη την κουβεντα!!!
anampel έγραψε:ondos o neroxiths einai panda foyl exo na kano kai gemista ayrio kai ton exo ton ermo xalia dio fores kourash ayrio pffffffffgemista po po po ti tha fame miam miam miammmanampel έγραψε:tiganise manaraki mou tiganise ego perimeno kokoretsi miammmmmm.........markella_p έγραψε:και γω θελω πλυντηριο πιατων.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης