276 Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουν 28, 2013 11:27 am
freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Θελω κοκορετσι και γεμιστα αλλα κοκορέτσι πιο πολυ και πατσα θελω πατσα πρεπει να βρω να φτιαξω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
freskia mama έγραψε:Θελω κοκορετσι και γεμιστα αλλα κοκορέτσι πιο πολυ και πατσα θελω πατσα πρεπει να βρω να φτιαξω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Σοφία 26 στις Παρ Ιουν 28, 2013 11:33 am, 1 φορά
Μην το φας μανα μου. Αν σε πιασουν πονοι και πας μαιευτήριο με το κλίσμα δεν θα περάσεις καλά Τρώγε κάτι ελαφρύ ...........ενα πιτόγυρο ας πούμε.freskia mama έγραψε:Θελω κοκορετσι και γεμιστα αλλα κοκορέτσι πιο πολυ και πατσα θελω πατσα πρεπει να βρω να φτιαξω
Σε τι κατάσταση είσαι? Επειδή σφουγγάρισες?markella_p έγραψε:τελος!!! θα του πω να μου φερει κοκορετσι. στην κατασταση που ειμαι...
ase ths patates kai fae kana kokoretsaki na staniaris na dinamoshs ande pou einai akoma na mou erthi katse arxizoun ta thlefona tora tha ton trelano........markella_p έγραψε:τελος!!! θα του πω να μου φερει κοκορετσι. στην κατασταση που ειμαι...
ede έγραψε:Σε τι κατάσταση είσαι? Επειδή σφουγγάρισες?markella_p έγραψε:τελος!!! θα του πω να μου φερει κοκορετσι. στην κατασταση που ειμαι...
pare kai esu ede kokoretsaki na dis ti kalo pou einai kai tha me thimithis........ede έγραψε:Μην το φας μανα μου. Αν σε πιασουν πονοι και πας μαιευτήριο με το κλίσμα δεν θα περάσεις καλά Τρώγε κάτι ελαφρύ ...........ενα πιτόγυρο ας πούμε.freskia mama έγραψε:Θελω κοκορετσι και γεμιστα αλλα κοκορέτσι πιο πολυ και πατσα θελω πατσα πρεπει να βρω να φτιαξω
αααααααααααααα λιτοδιαιτη μου εισαιmarkella_p έγραψε:ede έγραψε:Σε τι κατάσταση είσαι? Επειδή σφουγγάρισες?markella_p έγραψε:τελος!!! θα του πω να μου φερει κοκορετσι. στην κατασταση που ειμαι...
μονο σφουγγαρισα νομιζεις? εβαλα τρια πλυντηρια, τα απλωσα, μαζεψα οτι εχει στεγνωσει, κυνηγουσα τον μικρο, κοιταζω με τις ωρες τα ασιδερωτα και τωρα τρωω την ομελετα που εφτιαξα επισης μονη μου. Και εχω αλλη μια τηγανια πατατες στη φριτεζα!
omeleta po po ti mou kaneis tora exo kai freska ayga pao na kano mia tigania kai erxome...............markella_p έγραψε:ede έγραψε:Σε τι κατάσταση είσαι? Επειδή σφουγγάρισες?markella_p έγραψε:τελος!!! θα του πω να μου φερει κοκορετσι. στην κατασταση που ειμαι...
μονο σφουγγαρισα νομιζεις? εβαλα τρια πλυντηρια, τα απλωσα, μαζεψα οτι εχει στεγνωσει, κυνηγουσα τον μικρο, κοιταζω με τις ωρες τα ασιδερωτα και τωρα τρωω την ομελετα που εφτιαξα επισης μονη μου. Και εχω αλλη μια τηγανια πατατες στη φριτεζα!
ede έγραψε:Μην το φας μανα μου. Αν σε πιασουν πονοι και πας μαιευτήριο με το κλίσμα δεν θα περάσεις καλά Τρώγε κάτι ελαφρύ ...........ενα πιτόγυρο ας πούμε.freskia mama έγραψε:Θελω κοκορετσι και γεμιστα αλλα κοκορέτσι πιο πολυ και πατσα θελω πατσα πρεπει να βρω να φτιαξω
ede έγραψε:αααααααααααααα λιτοδιαιτη μου εισαιmarkella_p έγραψε:ede έγραψε:Σε τι κατάσταση είσαι? Επειδή σφουγγάρισες?markella_p έγραψε:τελος!!! θα του πω να μου φερει κοκορετσι. στην κατασταση που ειμαι...
anampel έγραψε:omeleta po po ti mou kaneis tora exo kai freska ayga pao na kano mia tigania kai erxome...............markella_p έγραψε:ede έγραψε:Σε τι κατάσταση είσαι? Επειδή σφουγγάρισες?markella_p έγραψε:τελος!!! θα του πω να μου φερει κοκορετσι. στην κατασταση που ειμαι...
anampel έγραψε:pare kai esu ede kokoretsaki na dis ti kalo pou einai kai tha me thimithis........ede έγραψε:Μην το φας μανα μου. Αν σε πιασουν πονοι και πας μαιευτήριο με το κλίσμα δεν θα περάσεις καλά Τρώγε κάτι ελαφρύ ...........ενα πιτόγυρο ας πούμε.freskia mama έγραψε:Θελω κοκορετσι και γεμιστα αλλα κοκορέτσι πιο πολυ και πατσα θελω πατσα πρεπει να βρω να φτιαξω
Ειμαι κοροιδιαρα τι να καμουμε? Πάντως η ομελέτα γίνεται ωραία και στον φούρνο με μπόλικο τυρί στο τέλος.markella_p έγραψε:anampel έγραψε:omeleta po po ti mou kaneis tora exo kai freska ayga pao na kano mia tigania kai erxome...............markella_p έγραψε:ede έγραψε:Σε τι κατάσταση είσαι? Επειδή σφουγγάρισες?markella_p έγραψε:τελος!!! θα του πω να μου φερει κοκορετσι. στην κατασταση που ειμαι...
και γω φρεσκα αυγα ειχα μωρε, γι' αυτο την εκανα. και εχεις την ede και κοροιδευει!!
nai mou eipe na prosexo thn diatrofh mou alla na sou po thn gnosth parimia?mou mirise ti na kano?ede έγραψε:anampel έγραψε:pare kai esu ede kokoretsaki na dis ti kalo pou einai kai tha me thimithis........ede έγραψε:Μην το φας μανα μου. Αν σε πιασουν πονοι και πας μαιευτήριο με το κλίσμα δεν θα περάσεις καλά Τρώγε κάτι ελαφρύ ...........ενα πιτόγυρο ας πούμε.freskia mama έγραψε:Θελω κοκορετσι και γεμιστα αλλα κοκορέτσι πιο πολυ και πατσα θελω πατσα πρεπει να βρω να φτιαξω
οχι αγαπητη ευχαριστώ και απ έξω κιόλας. πρόσεχε μαρή στην κατάσταση σου. Τρώς τα έντερα και τα συκώτια. Που ξέριες πως τα έπλυνε ο σουβλατζής? Τα επλυνε κατα αρχήν ή ειναι με................... Μην τρως τέτοια φρεσκογκαστρωμένη. Δεν σε ειπε ο γιατρό να προσέχεις τι τρώς?
ton ksero se xorio eimaste kai exoume ta kalitera kreata nai eimai kai ego edo me esas freskomanoula......markella_p έγραψε:ede εχεις δικιο για την ομελετα στο φουρνο, αλλα ειχα μια βιασυνηηηηηη...
anampel καλε συ? εισι εγκυα? δεν το γνωριζα. και μου λες δεν κανει να τρωω παγωτα αλλα θα φας κοκορετσι? ελα, ασε τις χαζομαριτσες και στειλε το κοκορετσι σε μενα. εσυ δεν κανει. πρεπει να προσεχεις.
Να βάλεις βασιλικό και δυόσμο στο σπίτι να μην σε μυιρίζουν εντερα και συκώτια. Και να σε πω......μεταξύ μας. Αυτα τα με μύρισε δεν ισχύουν αυτά τα έλεγε η Αντζελα Ζηλια στον Ξανθόπουλο για να τον έχει στην πρίζα.anampel έγραψε:nai mou eipe na prosexo thn diatrofh mou alla na sou po thn gnosth parimia?mou mirise ti na kano?ede έγραψε:anampel έγραψε:pare kai esu ede kokoretsaki na dis ti kalo pou einai kai tha me thimithis........ede έγραψε:Μην το φας μανα μου. Αν σε πιασουν πονοι και πας μαιευτήριο με το κλίσμα δεν θα περάσεις καλά Τρώγε κάτι ελαφρύ ...........ενα πιτόγυρο ας πούμε.freskia mama έγραψε:Θελω κοκορετσι και γεμιστα αλλα κοκορέτσι πιο πολυ και πατσα θελω πατσα πρεπει να βρω να φτιαξω
οχι αγαπητη ευχαριστώ και απ έξω κιόλας. πρόσεχε μαρή στην κατάσταση σου. Τρώς τα έντερα και τα συκώτια. Που ξέριες πως τα έπλυνε ο σουβλατζής? Τα επλυνε κατα αρχήν ή ειναι με................... Μην τρως τέτοια φρεσκογκαστρωμένη. Δεν σε ειπε ο γιατρό να προσέχεις τι τρώς?
5 κιλα μονο? Τι λες καλε? Εγω ειχα παρει 5 κιλα το πρωτο διμηνοfreskia mama έγραψε:Ααααα ετσι και αλιος εγω για βραδυνο τρωω στις 6 πιο βραδυ θα φαω λιγο γιαουρτι η ενα ποτηρι γαλα γιαυτο εχω παρει μονο 5 κιλα σε ολη την εγκημοσηνη μου ....καλα σε λεει μαρη η εντε μην τρως τετοια απεξω εκτος και αν ξερεις αυτον που τα φτιαχνει
αχαχαχαχαχαχαχαfreskia mama έγραψε:αναμπελ δεν ξερεις ποσο εχω χαρη με την εγκυμοσηνη σου θυμαμε τα δικα μου οταν ειχα κανει το τεστ και βγηκα κλεγοντας απο το μπανιο και φωναζα θα κανω γιο θα κανω γιο και μου λεει ο κουνιαδος μου το γραφει το τεστ και εγω κοιταζα να δω αν γραφει οτι θα κανω γιο εκτος απο το οτι εγραφε εγκυος στα γερμανικα τοσο ειχα χαζεψει
ede έγραψε:Να βάλεις βασιλικό και δυόσμο στο σπίτι να μην σε μυιρίζουν εντερα και συκώτια. Και να σε πω......μεταξύ μας. Αυτα τα με μύρισε δεν ισχύουν αυτά τα έλεγε η Αντζελα Ζηλια στον Ξανθόπουλο για να τον έχει στην πρίζα.anampel έγραψε:nai mou eipe na prosexo thn diatrofh mou alla na sou po thn gnosth parimia?mou mirise ti na kano?ede έγραψε:anampel έγραψε:ayto kano kai ego ton exo sthn tsita oti thelo to exo o glukoulis mou trexei kai den ftanei..........ede έγραψε:Μην το φας μανα μου. Αν σε πιασουν πονοι και πας μαιευτήριο με το κλίσμα δεν θα περάσεις καλά Τρώγε κάτι ελαφρύ ...........ενα πιτόγυρο ας πούμε.freskia mama έγραψε:Θελω κοκορετσι και γεμιστα αλλα κοκορέτσι πιο πολυ και πατσα θελω πατσα πρεπει να βρω να φτιαξω
pare kai esu ede kokoretsaki na dis ti kalo pou einai kai tha me thimithis........
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης