Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
719 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 719 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 42]

951Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 5:47 am

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαζεύω το φόρουμ και ακούω ένα μπαμ. Πάω μέσα φωνάζω τον μικρό δεν απαντά το σκατό. Γυρίζω όλο το σπίτι, βγαίνω στο μπαλκόνι τίποτα. Τελικά ακούω ένα γελάκι. Κρυμμένος να με κοροϊδεύει.

Θα με τρελάνει!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

952Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 6:02 am

nanakaboubou

nanakaboubou
margdimitra έγραψε:Χαζεύω το φόρουμ και ακούω ένα μπαμ. Πάω μέσα φωνάζω τον μικρό δεν απαντά το σκατό. Γυρίζω όλο το σπίτι, βγαίνω στο μπαλκόνι τίποτα. Τελικά ακούω ένα γελάκι. Κρυμμένος να με κοροϊδεύει.

Θα με τρελάνει!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

xaxaxa τι σκατουλια ειναι Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 536304 Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 536304 

953Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 6:04 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dori έγραψε:Βρε γαλιαντρες λύσσαξατε!καντε μου μια περίληψη γιατι βαριέμαι να διαβάζω τόσες σελίδες!εχει παιχτεί τίποτα της προκοπής η μπά;
μπα.

954Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 6:18 am

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παγωμενο πεπόνι, διαβασμα, φορουμ ανοιχτο και μουσικουλα...hapiness!

https://www.youtube.com/watch?v=wLkjMLdLf3s

955Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 12:45 pm

margdimitra

margdimitra
Μόλις διάβασα ένα θέμα που γίνεται μιλάμε "το κράξιμο" σε παχιές κοπέλες. Εκει δεν είδα αντιδράσεις. Μόνο εδω βρήκαν να θιχτουν με την πλάκα?

Shocked 

Αυτα με ξεπερνούν. Δεν μπορω να καταλάβω πια...Rolling Eyes 

956Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 12:51 pm

zini

zini
margdimitra έγραψε:Μόλις διάβασα ένα θέμα που γίνεται μιλάμε "το κράξιμο" σε παχιές κοπέλες. Εκει δεν είδα αντιδράσεις. Μόνο εδω βρήκαν να θιχτουν με την πλάκα?

Shocked 

Αυτα με ξεπερνούν. Δεν μπορω να καταλάβω πια...Rolling Eyes 
εμα πες σε παρακαλω! και οτι ο αλλος θεωρησε πως επειδη ειπα οτι εμενα δεν με ενοχλει οτι σωνει και ντε ειμαι ιπποποταμος με στρινγκ; Rolling Eyes 

957Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:06 pm

margdimitra

margdimitra
Και δεν τα διάβασα και όλα να σκεφτείς , τέτοια σεντόνια  λογοδιάρροιας με ζαλιζουν.

958Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:10 pm

zini

zini
τελοσπαντων Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

959Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:12 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το να θιχτώ από ένα άτομο τετοιου επιπέδου θα ήταν τουλάχιστον αστείο. Απλά πίστευα οτι εσείς δεν είστε τόσο χαμηλά γι αυτό και τα σεντόνια που τόσο πια σας κούρασαν.... Αλλά είναι τουλάχιστον υποκριτικό εδώ να κάνετε χαβαλέ για τις παχουλές αλλά όταν το κάνει ο Αντώνης απλά επειδή δεν τον χωνεύετε αντιδράσατε αμέσως... Οπότε απο κει και πέρα τί να πει κανείς... Το τι φοράει ο καθένας και πως κυκλοφορεί είναι προβημα του. Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν κοιτάει. Και μένα μου φαίνονται αστεία κάποιες φορές το τι επιλέγει ο κόσμος να φορέσει αλλά τέτοιου είδους άκομψα σχόλια και κοινωνικό ρατσισμό δεν κάνω ποτέ.

Να προσθέσω για άλλη μια φορά οτι το θέμα δεν είναι ο χαβαλές αλλά το να αποκαλείς τις παχουλές ξινές επειδή μπορεί να θιχτούν από το χιούμορ σας είναι τουλάχιστον αγένεια. Αν επιλέγετε να διαβάζετε επιλεκτικά και να βγάζετε οτι συμπεράσματα θέλετε από αυτα που γράφω δεν είναι δικό μου πρόβλημα να το λύσω.

960Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:15 pm

zini

zini
esprit έγραψε:Το να θιχτώ από ένα άτομο τετοιου επιπέδου θα ήταν τουλάχιστον αστείο. Απλά πίστευα οτι εσείς δεν είστε τόσο χαμηλά γι αυτό και τα σεντόνια που τόσο πια σας κούρασαν.... Αλλά είναι τουλάχιστον υποκριτικό εδώ να κάνετε χαβαλέ για τις παχουλές αλλά όταν το κάνει ο Αντώνης απλά επειδή δεν τον χωνεύετε αντιδράσατε αμέσως... Οπότε απο κει και πέρα τί να πει κανείς... Το τι φοράει ο καθένας και πως κυκλοφορεί είναι προβημα του. Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν κοιτάει. Και μένα μου φαίνονται αστεία κάποιες φορές το τι επιλέγει ο κόσμος να φορέσει αλλά τέτοιου είδους άκομψα σχόλια και κοινωνικό ρατσισμό δεν κάνω ποτέ.

Εγω δεν εκανα πλακα με τις παχουλες. Και να εκανα, δεν θα χρησιμοποιουσα, ουτε θα σκεφτομουν τετοια λογια. Δεν θιχτηκα με τον κυριο, απλα επισημανα αυτη τη συμπεριφορα του, επειδη καου γραφτικε οτι δεν προσβαλει κανενα, αλλα με τα λεγομενα του εμενα θα μπορουσε να με προσβαλει.

961Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:20 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ede πραγματικά πιστεύεις οτι στέκει στα καλά του αυτό το άτομο; Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα... Θα έδινες ποτέ βάση σε τί λέει ένας ψυχασθενής; Ας δει την μαπα του σε καθρέφτη πρώτα και έπειτα αν θέλει σχολιάζει και τους άλλους. Σε λίγο θα μας πει να βάλουμε όλες μπουρκα και όσες δεν έχουν ωραία μάτια να φοράνε και γυαλιά... Να χαλάσω φαιά ουσία να πω τί σε εκείνο το θέμα;

962Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:22 pm

zini

zini
esprit έγραψε:Ede πραγματικά πιστεύεις οτι στέκει στα καλά του αυτό το άτομο; Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα... Θα έδινες ποτέ βάση σε τί λέει ένας ψυχασθενής; Ας δει την μαπα του σε καθρέφτη πρώτα και έπειτα αν θέλει σχολιάζει και τους άλλους. Σε λίγο θα μας πει να βάλουμε όλες μπουρκα και όσες δεν έχουν ωραία μάτια να φοράνε και γυαλιά... Να χαλάσω φαιά ουσία να πω τί σε εκείνο το θέμα;

Ποια Εντε καλε; Ζινι!!! Very Happy Very Happy 
Εχεις δικιο σε αυτο που λες! Και ουτε θα εδινα η θα δωσω περισσοτερη σημασια! το σχολιασα μονο στο θεμα υπερασπισης του επειδη δεν προσβαλει υποτιθεται Very Happy Very Happy 

963Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:28 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σόρρυ μπερδεύτηκα! Τί να κάνω μου χετε βάλει και οι δυο εκεί τις ποδάρες σας έχω αρχίσει να νιώθω και σαν ιπποπόταμος με στρίνγκ με αυτα που λέει ο άλλος όσο να ναι τα μπέρδεψα :Ρ

Πάντως είναι κρίμα να γινεται τέτοιος διαχωρισμός σύμφωνα με την εξωτερική εμφάνιση... όμορφος, ασχημος, αδυνατος, παχουλος ολοι έχουμε δικαιωμα να ζήσουμε...
Και μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Στο εξωτερικό κανείς δεν νοιάζεται αν είσαι ιπποποταμός ή θωρηκτό όπως είπε ο "κύριος" αν είσαι η πεντάμορφη ή το τέρας αν είσαι νάνος ή αν είσαι ψηλολέλεκας... Πάντως εγώ σορτσάκι δεν βάζω! Κολάν φοράω το παραδέχομαι αλλά πάντα με μπλούζες που φτάνουν πάνω από το γόνατο!!! Όχι τίποτα άλλο για να μην χαλάω την αισθητική του κάθε Αντώνη!

964Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:32 pm

roodie

roodie
esprit έγραψε:Σόρρυ μπερδεύτηκα! Τί να κάνω μου χετε βάλει και οι δυο εκεί τις ποδάρες σας έχω αρχίσει να νιώθω και σαν ιπποπόταμος με στρίνγκ με αυτα που λέει ο άλλος όσο να ναι τα μπέρδεψα :Ρ

Πάντως είναι κρίμα να γινεται τέτοιος διαχωρισμός σύμφωνα με την εξωτερική εμφάνιση... όμορφος, ασχημος, αδυνατος, παχουλος ολοι έχουμε δικαιωμα να ζήσουμε...  
Και μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Στο εξωτερικό κανείς δεν νοιάζεται αν είσαι ιπποποταμός ή θωρηκτό όπως είπε ο "κύριος" αν είσαι η πεντάμορφη ή το τέρας αν είσαι νάνος ή αν είσαι ψηλολέλεκας... Πάντως εγώ σορτσάκι δεν βάζω! Κολάν φοράω το παραδέχομαι αλλά πάντα με μπλούζες που φτάνουν  πάνω από το γόνατο!!! Όχι τίποτα άλλο για να μην χαλάω την αισθητική του κάθε Αντώνη!

Φόρεσε κορίτσι μου ότι θες. Σε παρακαλώ που θα απολογηθούμε στον καθένα τι φοράμε.Στην τελική κι εμένα ο Αντώνης μου χαλάει την αισθητική μου μ' αυτά που γράφει. Τι θές να κάνουμε?

965Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:34 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαχα άσε δε το διακινδυνεύω... να περάσει και κάνα τσίρκο να με μαζέψει; Άσε καλά είμαι με την μπούρκα! :Ρ

Πάντως πραγματικά σύμφωνα με την λογική του θα πρέπει χοντροί/άσχημοι/κοντοί κτλ και ότι ξευφέγει απο τα στάνταρ του Αντώνη να κλειστούμε σπίτια μας ε; Οκ...

966Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:38 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακου να δεις esprit. Ναι προσωπικά δεν μου αρεσει να βλεπω υπερβολες. Δεν ιλαω ομως εκ του ασφαλους.
ειαμι ένα α΄τομοπολυ κομπλεξικό όσο αφορα΄τ ην εξωτεική μου εμφάνιση για τον αντίθετο λ΄γοο όμως απο εσένα. Μπορει να σου φαινεται γελοιο αλλα ετσι έιναι. Δεν θα βάλω ραντακια, δν θα βαλω φόρεμα ή σορτς γιατί δεν μου αρεσει επάνω μου. Αν προκαλώ το γέλιο ή την κοροιδια με καποιες επιλογες μου το καταλαβαίνω. Χεστηκα. με αυτές που κάνω εγω αισθάνομαι καλά. Ως εκει. ειλικρινά όμως δεν ειπαμε κατι τοσο χοντρο ώστε να παρεξηθεις. Τώρα οσο αφορα΄τον αντωνη.................ε τι να πω? Φαινεσαι έξυπνο κορίτσι μην ρωτάς βλακείες. Razz Razz

Συγνωμη σε αυτο το ποστ καταλαβατε τι λεω?Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede στις Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:51 pm, 1 φορά

967Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:43 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν παρεξηγήθηκα καλό μου ειλικρινά σου μιλάω. Απλά θα μπορούσε να το δεί κάποιος/α και να πληγωθεί. Σε εμάς/εσάς μπορεί κάτι να φαίνεται αστείο αλλά για κάποιον άλλο να είναι ένα πονεμένο θέμα. Το να πληγωθεί/παρεξηγηθεί δεν σημαίνει οτι δεν εχει χιούμορ ή οτι είναι ξινός όμως. Αυτό προσπαθώ να πω... Όσο για τον φίλτατο Αντώνη ήταν ρητορικά τα ερωτήματά μου Wink

968Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:46 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
esprit έγραψε:Δεν παρεξηγήθηκα καλό μου ειλικρινά σου μιλάω. Απλά θα μπορούσε να το δεί κάποιος/α και να πληγωθεί. Σε εμάς/εσάς μπορεί κάτι να φαίνεται αστείο αλλά για κάποιον άλλο να είναι ένα πονεμένο θέμα. Το να πληγωθεί/παρεξηγηθεί δεν σημαίνει οτι δεν εχει χιούμορ ή οτι είναι ξινός όμως. Αυτό προσπαθώ να πω... Όσο για τον φίλτατο Αντώνη ήταν ρητορικά τα ερωτήματά μου Wink
Ε τι νακανουμε αν πληγωθει κα΄ποιος απο εδώ.................Εεεε τι να κανουμε. να σκληρύνει λίγο γιατί έξω ειναι χειρότερα, Τεσπα ασε με τωρα με τα ''κορμια ''μας και πες μου που ειναι τα θεματα του μπαμπαντωνη?

969Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:53 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το εδώ μέσα είναι ο καθρέφτης του έκει έξω. Απλά υπάρχει η οθόνη στην μέση. Wink

Όσο για τα θέματα του Αντωνάκη ορίστε όλα στην σειρά!

http://forum.eimaimama.gr/sta/BABAS_ANTONIS

970Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 1:58 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
esprit έγραψε:Το εδώ μέσα είναι ο καθρέφτης του έκει έξω. Απλά υπάρχει η οθόνη στην μέση. Wink

Όσο για τα θέματα του Αντωνάκη ορίστε όλα στην σειρά!

http://forum.eimaimama.gr/sta/BABAS_ANTONIS
Μπαααα λες ? να ειναι και εξω ετσι? Δεν γινεται. Παντως τα θεματα ηταν μια χαρα στην πλειοψηφια τους αλλά όλα μαζί με επιασε θολουρα. να σας πω τωρα............Μηπως σκασατε λιγακι γιατι μου εκενε κοπλιμεντα και τον ......μισήσατε? ΖηλιαρεςRazz 

971Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 2:00 pm

zini

zini
esprit έγραψε:Σόρρυ μπερδεύτηκα! Τί να κάνω μου χετε βάλει και οι δυο εκεί τις ποδάρες σας έχω αρχίσει να νιώθω και σαν ιπποπόταμος με στρίνγκ με αυτα που λέει ο άλλος όσο να ναι τα μπέρδεψα :Ρ

Και μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Στο εξωτερικό κανείς δεν νοιάζεται αν είσαι ιπποποταμός ή θωρηκτό όπως είπε ο "κύριος" αν είσαι η πεντάμορφη ή το τέρας αν είσαι νάνος ή αν είσαι ψηλολέλεκας... Πάντως εγώ σορτσάκι δεν βάζω! Κολάν φοράω το παραδέχομαι αλλά πάντα με μπλούζες που φτάνουν  πάνω από το γόνατο!!! Όχι τίποτα άλλο για να μην χαλάω την αισθητική του κάθε Αντώνη!

Η Εντε εχει ποδαρες εγω απλα ποδια μην τα ξαναλεμε Razz Razz Razz 

Λοιπον εγω συμφωνω μαζι σου, και αν δεν ηταν και θεμα υγειας εγω δεν θα ειχα και καμια ενσταση σε ολο αυτο. Αισθητικα δεν με νοιαζει οπως ειπα πιστευω οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα να φοραει οτι τον εκφραζει. Δικο το θεμα ειναι πως θελει να τον βλεπουν οι αλλοι. Και οπως ειπα οποιος εχει προβλημα να κατσει σπιτι του Razz

972Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 2:07 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και οι δύο έχετε ποδάρες και να αφήσετε τα χαζά και τα κόμπλεξ! Χαζούλες!

Υ.Γ. Άσχετο αλλά η φρέσκια μαμά εξαφανίστηκε... λέτε να γέννησε τελικά;

973Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 2:08 pm

zini

zini
esprit έγραψε:Και οι δύο έχετε ποδάρες και να αφήσετε τα χαζά και τα κόμπλεξ! Χαζούλες!

Υ.Γ. Άσχετο αλλά η φρέσκια μαμά εξαφανίστηκε... λέτε να γέννησε τελικά;

κανενα κομπλεξ δεν εχω, και τωρα που βλεπω τη φωτογραφια, το εχω αρπαξει το εγκαυματακι μου εκει που με ετρεχαν στα κατσαβραχαEmbarassed Embarassed 

974Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 2:10 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οτι θελουμε θα εχουμε. Δεν θα σε ρωτησουμε.Razz Razz Razz Razz Καταρχήν που ξέρεις αν αυτε΄ς οι ποδάρες είναι δικές μου και δεν έιναι ο κωλος της κυρίας με το στρινγκ? εεεεεε? μπορεί να ειμαι εγώ .............λαστ γιαρ. Το ξερεις? Πως πιστευεις τι λεμε? Razz 

975Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 Empty Απ: Το σαλόνι μας. Σαβ Ιουλ 06, 2013 2:13 pm

katerina1983

katerina1983
ΕΔΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ#2!!!!!
ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΝΕΑ ΦΩΤΟ ΣΟΥ!!!!Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 328109 Το σαλόνι μας. - Σελίδα 39 328109 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις