501 Απ: Το σαλόνι μας. Κυρ Ιουν 30, 2013 8:09 am
Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Τωρα αν απο "Καρυατιδα" γινεσαι "Μεδουσα"....αυτο ειναι αλλουνου παπα Ευαγγελιο..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
το ιδιο σκεφτηκα και εγω.αν μπορει καποια να μαθει καλα θα ηταν διαφορετικα θα περιμενουμεΣοφία 26 έγραψε:καλημερα και καλο μηνα!!!
για να μην ειναι η γιωτα μεσα σημαινει οτι εχει κανει την επισκεψη της στο νοσοκομειο???
εχει επικοινωνησει καμια μαζι της???
χαχα καταλαβα πιο πραγματικα γιαχχχχ ευτυχος εμενα δεν το βγαζει εχει διαφημησεις απο κυπρο.δεν ξερω αν μπορεις να το απενεργοποιησεις μιας και ειναι διαφημησηinka έγραψε:Καλημέρα!περασα κ εγω για ένα γεια από το σαλόνι.
Ρε κοριτσια αυτο το μπανερακι που εμφανιζεται πάνω-πάνω στην σελίδα, όπως και σε αλλες ιστοσελίδες, με τον αηδιαστικό τυπο που πιανει την κοιλια του μετα χερια του κ την κουναει περα-δωθε , πως θα γινει να το απενεργοποιησουμε????Αναγουλες στην εγκυμοσυνη δεν είχα, αλλά κοντευω να αποκτησω!!
zini έγραψε:να ρωτησω και εγω κατι ασχετο! εχει καμια δοκιμασει τη βαφη της λορεαλ για ομπρε που το κανεις μονη σου; γιατι το σκεφτομαι να κανω παλι ομπρε τα ειχα και προπερσι αλλα βαριεμαι τα κομμωτηρια.
zini έγραψε:ασχετη ερωτηση νο 2: εφτιαξα χθες βραδυ σαλτσα ντοματας για μακαρονια, και μου βγηκε αρκετα μεγαλη ποσοτητα, αφου κρυωσε την εβαλα σε αυτα τα ταπερ τα γυαλινα που κλεινουν αεροστεγως μεσα στο ψυγειο. Ποσες μερες εχω μεχρι να χαλασει;
mhtsaina έγραψε:zini έγραψε:να ρωτησω και εγω κατι ασχετο! εχει καμια δοκιμασει τη βαφη της λορεαλ για ομπρε που το κανεις μονη σου; γιατι το σκεφτομαι να κανω παλι ομπρε τα ειχα και προπερσι αλλα βαριεμαι τα κομμωτηρια.zini έγραψε:ασχετη ερωτηση νο 2: εφτιαξα χθες βραδυ σαλτσα ντοματας για μακαρονια, και μου βγηκε αρκετα μεγαλη ποσοτητα, αφου κρυωσε την εβαλα σε αυτα τα ταπερ τα γυαλινα που κλεινουν αεροστεγως μεσα στο ψυγειο. Ποσες μερες εχω μεχρι να χαλασει;
Kαλησπέρα zini! Λοιπόν, θα προσπαθήσω να απαντήσω και στις δυο σου απορίες.
Δεν έχω δοκιμάσει τα ombres που λες, αν και τα γλυκοκοιτάζω στη διαφήμιση, όμως γνώμη μου είναι ότι θα βγαίνουν καλά μόνο άμα έχεις σταθερό χέρι. Θυμάμαι και με κάτι κιτ για ανταύγειες που είχαν βγει, μια ξαδέλφη μου βγήκε ριγέ Οπότε, αν πιάνει το χεράκι σου, δοκίμασε
Η σάλτσα για μακαρόνια για 2-3 μερούλες είναι ασφαλής. Πρόσθεσέ την π.χ. σε κοκκινιστό κρέας ή σε σπιτική πίτσα και καλή όρεξη!
mhtsaina έγραψε:Ε αφού θα ξαναφτιάξεις μακαρόνια, τόσο το καλύτερο! Μια χαρά μου φαίνεται
Όσο για τα ombres, καλή σου επιτυχία λοιπόν! Όντως, καλό κόλπο αυτό, να μη φαίνεται τόσο τεχνητό το αποτέλεσμα..
Εγώ βαριέμαι και για απλή βαφή να πάω, πόσω μάλλον να τα βάψω και μόνη μου στο σπίτι τον τελευταίο καιρό. Θα καταντήσω γκριζομάλλα!
Και εγώ προς το παρόν δεν έχω. ......Μια στο φρύδι έχω και με νευριάζει αφάνταστα. Τώρα πταν ασπρίσω δεν νομίζω να τα βάψω. αν ξεκινήσω και γύρω στα 40 α......μπα Θα γίνω σαν την Λαγκαρντzini έγραψε:mhtsaina έγραψε:Ε αφού θα ξαναφτιάξεις μακαρόνια, τόσο το καλύτερο! Μια χαρά μου φαίνεται
Όσο για τα ombres, καλή σου επιτυχία λοιπόν! Όντως, καλό κόλπο αυτό, να μη φαίνεται τόσο τεχνητό το αποτέλεσμα..
Εγώ βαριέμαι και για απλή βαφή να πάω, πόσω μάλλον να τα βάψω και μόνη μου στο σπίτι τον τελευταίο καιρό. Θα καταντήσω γκριζομάλλα!
εγω για κουρεμα η χτενισμα δεν βαριεμαι γιατι ειναι σχετικα γρηγορο, αλλα τη βαφη δεν την μπορω, αν και δεν κανω συχνα ευτυχως εχω μονο μια λευκη τριχα απο τα 23 μου που την τραβαω με τσιμπιδακι. αλλα τη βαριεμαι τη βαφη, οταν θα γκριζαρω να δω τι θα κανω.. θα το κανω στυλ!
ede έγραψε:Εγώ πάντως βρήκα ρούχα για την βάφτιση της κόρης μου
ede έγραψε:Και εγώ προς το παρόν δεν έχω. ......Μια στο φρύδι έχω και με νευριάζει αφάνταστα. Τώρα πταν ασπρίσω δεν νομίζω να τα βάψω. αν ξεκινήσω και γύρω στα 40 α......μπα Θα γίνω σαν την Λαγκαρντzini έγραψε:mhtsaina έγραψε:Ε αφού θα ξαναφτιάξεις μακαρόνια, τόσο το καλύτερο! Μια χαρά μου φαίνεται
εγω για κουρεμα η χτενισμα δεν βαριεμαι γιατι ειναι σχετικα γρηγορο, αλλα τη βαφη δεν την μπορω, αν και δεν κανω συχνα ευτυχως εχω μονο μια λευκη τριχα απο τα 23 μου που την τραβαω με τσιμπιδακι. αλλα τη βαριεμαι τη βαφη, οταν θα γκριζαρω να δω τι θα κανω.. θα το κανω στυλ!
Μην φανταστείς τίποτα υπερπαραγωγές. Είμαι λίγο ..........φτωχός συγγενής στις εμφανίσεις μου. Μια παντελόνα και μια μεταξωτή αμάνικη μπλούζα. Σανδαλάκι φλατ να το φοράω και κάθε μέρα και ετοιμη. Το παιδί μου θα βαφτίσω δεν α πατήσω στο κόκκινο χαλίzini έγραψε:ede έγραψε:Εγώ πάντως βρήκα ρούχα για την βάφτιση της κόρης μου
για πες..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης