751 Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 2:50 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ντρεπομαι για το κορμί μου. να βγαλεις εσυ το βρωμοπουλο και μετα εγω.margdimitra έγραψε:Χρυσό μου κορίτσι ede... ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΥ!!!
Θα σε κοπανήσω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δεν ντρεπομαι για το κορμί μου. να βγαλεις εσυ το βρωμοπουλο και μετα εγω.margdimitra έγραψε:Χρυσό μου κορίτσι ede... ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΥ!!!
Θα σε κοπανήσω
το ''αστειο της υποθεσης είναι το εξής. Την γωνρίζω απο μικρή κάποτε διαγωστήκε σε εμένα κάποιο γυναικολογικό προβλημα που χρειαστηκε χειρουργίο και στην συνέχεια με΄γλαη ταλαπωρία. Το ιδιο ακριβω΄ς διάστημα το ίδιο προβλημα παρουσιάστηκε σε εκέινη. απο τον φόβο της με αυτά που περασα εγώ το άφησε στην τυχη του. οταν πήγε για τις εξετασεις της ο γιατρό φρίκαρε με το ποσο πολύ ειχε α΄φησει το θεμα της. Εκει ξεκίνησαν και οι τύψεις και ''ζήλεια'' (λάθος λέξη αλλά δεν ξέρω πως να το πω. Παντως οχι με την εννοια ζήλεια που ξερουμε) γιατί δεν είχε τρεξει και εκείνη οπως εγώ. Θα χαρώ ομως πολύ αν κανει ενα παιδακι. Ισως ξαναβρώ την φίλη μου.margdimitra έγραψε:Αχ ede ακριβώς ίδια περίπτωση έχω να θυμηθώ.
Τις καταλαβαίνω κάποιες γυναίκες που θέλουν τόσο ένα παιδάκι αλλά δεν τυχαίνει.
Και είναι φυσικό να νοιώθουμε αμήχανα απέναντι σε κορίτσια που προσπαθούν. Και εκείνες να είναι κάπως απεναντί μας. Και κάπως έτσι απομακρυνθήκαμε και εμείς από ένα φιλικό ζευγάρι.
Δεν κακίζω κανέναν. Έτσι τα φέρνει η ζωή.
Καταλαβαίνω αλλά είναι κρίμα να χάνεις φιλίες για το λόγο αυτό.
Dori έγραψε:Εγω εχω 3 φίλες κολλητες.οι 2 είχανε παιδιά και η μια ηταν έγκυος.εγω ακομα δεν είχα μείνει έγκυος και παρόλο που δεν μου πήρε καιρό ένιωθα να απομακρύνομαι εκείνο το διάστημα.εβλεπα οτι είχαν αλλα ενδιαφέροντα που εγω δεν μπορούσα να συμμετέχω.οταν λοιπον έμεινα έγκυος ξανά εντάχθηκα απο μονη μου.δεν σου φταίει κανείς ο εαυτός σου σου φταίει σε αυτές τις καταστάσεις.απλα καταλαβαίνω εν μέρη την αγωνία που μπορει να σου γυρίσει σε νεύρα η οτι άλλο.
margdimitra έγραψε:Σε μερικές γυναίκες το παιδί είναι αυτοσκοπός και το μοναδικό ζητούμενο στη σχέση. Αν είσαι τέλεια με τον άνθρωπό σου το ξεπερνάς πιο γρήγορα ένα πρόβλημα της απουσίας ενός παιδιού.
Αν θες τότε σώνει και ντε δεν ξέρω... δεν το έχω ζήσει. Τραβηγμένο όμως μου φαίνεται.
ede συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.και για το θέμα της έξωσωματικης και για την υιοθεσία.κι εγω ετσι έλεγα παντα οτι αν δεν καταφέρω να κάνω παιδι θα προσπαθούσα να υιοθέτησω.και ειμαι σίγουρη οτι θα το λάτρευα.και τωρα ακομα που εχω ενα ποτε δεν αποκλείω το ενδεχόμενο της υιοθεσίας.αλλα δυστυχώς ειναι πολυ χρονοβόρα διαδικασία.λενε οτι μπορει να πάρει και χρόνια για να σου δώσουν παιδι.ede έγραψε:Εγώνκορίτσια ήθελα πολύ ενα παιδί. Οχι να γεννήσω ενα παιδί . να μεγαλώσω και να ε΄χω ενα παιδί. Αν δεν μπορούσα να κάνω σίγουρα θα προσπαθούσα με κάθε τρόπο που μπορούσα εξετάσεις, θεραπείες , εξωσωματικές κλπ. Και πάλι όσο μου επετρεπε η ψυχολογία και ητ ΄σεπη μου γιατί ειναι διαδικάσιες πολυδάπανες. Αν έφτανα λοιπ΄΄ον να έιμαι 10 χρόνια χωρίς παιδί θα σκεφτόμουν σοαβαρότατα την υιοθεσία. και για να σας προλάβω οπως και η νταρσελα πάλι δεν μιλάω εκ του ασφαλούς. Οταν είχα τις αποβολες είχα ήδη ένα παιδί. ηθελα σίγουρα και δευτερο. Σκεφτόμουν την λύση στο να πάρω ένα παιδι. ήμουν πολύ σίγουρη οτι θα μπορούσα να το αγαπήσω όπως και τα δικά μου. Για έναν λόγο . θα ήταν και αυτό δικό μου. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν οταν σου ξεκόβει η επιστήμη να μείνεις έγκυος για΄τι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικάσια? Μου ειχε πει κα΄ποτε μια ''και αν μετα τα καταφέρεις τι κάνεις? Το δίνεις πίσω? απλά θα εχεις 2 παιδιά. Τώρα υτό που λεει η Νταρσελ οτι κάποιος βγαζει κακία δεν θέλω μωρέ να το βλέπω έτσι. Πικρία ναι κακία όχι. Δεν ΄γινεται να αισθάνεσαι μίσος γιατί κάποιος κάνει παιδιά. με τίποτα. Δεν θέλω να το βλέπω έτσι. Μπορεί να με επιανε και εμένα το παράπονο ,και η πίκρα και πολλά. κακία όμως ...............Χοντρή λέξη.
Aς παρει χρονια. Αφου δεν κανεις καθολου ας παρει. Για αυτο πολλα ζευγαρια καταφευγουν στο εξωτερικό ή αγοράζουν'' απο διάφορους .....''επιχειρηματίες''. Ειχα παντως γνωστη που πηρε παιδι απο Ουκρανια γιατι στην ελλαδα δεν της εδιναν. ηταν ,,,,,,,,,,,γρια.................44 χρονων. Το πηρε ,το λατρευει ,το σπουδαζει στα καλυτερα και το φοβερό έιναι το μικρό ....της μοιάζει φοβερά. Τι να πω ίσως έγινε ότι έγινε για να βρεί αυτο το παιδάκι μια μαμά. Ειχαν σκοτωθεί και οι 2 γονεις .Dori έγραψε:ede συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.και για το θέμα της έξωσωματικης και για την υιοθεσία.κι εγω ετσι έλεγα παντα οτι αν δεν καταφέρω να κάνω παιδι θα προσπαθούσα να υιοθέτησω.και ειμαι σίγουρη οτι θα το λάτρευα.και τωρα ακομα που εχω ενα ποτε δεν αποκλείω το ενδεχόμενο της υιοθεσίας.αλλα δυστυχώς ειναι πολυ χρονοβόρα διαδικασία.λενε οτι μπορει να πάρει και χρόνια για να σου δώσουν παιδι.ede έγραψε:Εγώνκορίτσια ήθελα πολύ ενα παιδί. Οχι να γεννήσω ενα παιδί . να μεγαλώσω και να ε΄χω ενα παιδί. Αν δεν μπορούσα να κάνω σίγουρα θα προσπαθούσα με κάθε τρόπο που μπορούσα εξετάσεις, θεραπείες , εξωσωματικές κλπ. Και πάλι όσο μου επετρεπε η ψυχολογία και ητ ΄σεπη μου γιατί ειναι διαδικάσιες πολυδάπανες. Αν έφτανα λοιπ΄΄ον να έιμαι 10 χρόνια χωρίς παιδί θα σκεφτόμουν σοαβαρότατα την υιοθεσία. και για να σας προλάβω οπως και η νταρσελα πάλι δεν μιλάω εκ του ασφαλούς. Οταν είχα τις αποβολες είχα ήδη ένα παιδί. ηθελα σίγουρα και δευτερο. Σκεφτόμουν την λύση στο να πάρω ένα παιδι. ήμουν πολύ σίγουρη οτι θα μπορούσα να το αγαπήσω όπως και τα δικά μου. Για έναν λόγο . θα ήταν και αυτό δικό μου. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν οταν σου ξεκόβει η επιστήμη να μείνεις έγκυος για΄τι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικάσια? Μου ειχε πει κα΄ποτε μια ''και αν μετα τα καταφέρεις τι κάνεις? Το δίνεις πίσω? απλά θα εχεις 2 παιδιά. Τώρα υτό που λεει η Νταρσελ οτι κάποιος βγαζει κακία δεν θέλω μωρέ να το βλέπω έτσι. Πικρία ναι κακία όχι. Δεν ΄γινεται να αισθάνεσαι μίσος γιατί κάποιος κάνει παιδιά. με τίποτα. Δεν θέλω να το βλέπω έτσι. Μπορεί να με επιανε και εμένα το παράπονο ,και η πίκρα και πολλά. κακία όμως ...............Χοντρή λέξη.
demaki88 έγραψε:εγω βρε κοριτσια ξερετε τι σκεφτομαι και το βλεπω εδω μεσα και με μια κοπελα που μιλουσαμε χθες μεσω πμ το συμφωνουσαμε ηταν οτι υπαρχουν κοπελες που προσπαθουν για παιδακι και βγαζουν μια κακια για τις ηδη μανουλες!!!το βλεπω και πραγματικα ειναι κριμας!!
την ελειψη χιουμορ απλα την διακρινεις???αχνοφαινεται δηλαδη???η ειναι ολοφανερη??iouliana έγραψε:demaki88 έγραψε:εγω βρε κοριτσια ξερετε τι σκεφτομαι και το βλεπω εδω μεσα και με μια κοπελα που μιλουσαμε χθες μεσω πμ το συμφωνουσαμε ηταν οτι υπαρχουν κοπελες που προσπαθουν για παιδακι και βγαζουν μια κακια για τις ηδη μανουλες!!!το βλεπω και πραγματικα ειναι κριμας!!
για κακια δεν ειμα σιγουρη αλλα μια παντελη ελλειψη χιουμορ την διακρινω!
demaki88 έγραψε:την ελειψη χιουμος απλα την διακρινεις???αχνοφαινεται δηλαδη???η ειναι ολοφανερη??iouliana έγραψε:demaki88 έγραψε:εγω βρε κοριτσια ξερετε τι σκεφτομαι και το βλεπω εδω μεσα και με μια κοπελα που μιλουσαμε χθες μεσω πμ το συμφωνουσαμε ηταν οτι υπαρχουν κοπελες που προσπαθουν για παιδακι και βγαζουν μια κακια για τις ηδη μανουλες!!!το βλεπω και πραγματικα ειναι κριμας!!
O kαθένας ε΄χιε διαφορετική αισθηση του χιούμορ. και πολλοι άνθρωποι δενμπορούν να κάνουν χιούμορ με όλα τα θέματα.iouliana έγραψε:demaki88 έγραψε:την ελειψη χιουμος απλα την διακρινεις???αχνοφαινεται δηλαδη???η ειναι ολοφανερη??iouliana έγραψε:demaki88 έγραψε:εγω βρε κοριτσια ξερετε τι σκεφτομαι και το βλεπω εδω μεσα και με μια κοπελα που μιλουσαμε χθες μεσω πμ το συμφωνουσαμε ηταν οτι υπαρχουν κοπελες που προσπαθουν για παιδακι και βγαζουν μια κακια για τις ηδη μανουλες!!!το βλεπω και πραγματικα ειναι κριμας!!
βγαζει ματι!!!!
Εγώ εκανα μεγάλη κοτ΄σνα και απλά περιμένω. Η μικρή έχει ξεκινήσει να τρώει απο όλα τα φαγητά. Εκτος αυγό. Σήμρα το ξέχασα τον ζώον και στα γιουρβαλακια έιχε αυγο. Της το έδωσα και όλα καλά. Το απογευμα βλέπω κάτι κοκκινίλες και πρηξίματα που φεύγουν μεν γρηγορα αλλά εμφανίζονται αλλού. φοβάμαι οτι μπορεί να της ε΄κανε αλλεργία. Αρα περιμένω, παρακολουθώ και πέρνω γιατρό τηλέφωνο ή πάω νοσοκομείο. Μπράβο μου!demaki88 έγραψε:αντε βρε κοριτσια πειτε κανενα νεο!!!!εγω εχω την μεγαλη μου με πυρετο..
demaki88 έγραψε:αντε βρε κοριτσια πειτε κανενα νεο!!!!εγω εχω την μεγαλη μου με πυρετο..
να σου πω,γιατι δεν παιρνεις τηλ τον παιδιατρο ωστε να μην ανησυχεις???ede έγραψε:Εγώ εκανα μεγάλη κοτ΄σνα και απλά περιμένω. Η μικρή έχει ξεκινήσει να τρώει απο όλα τα φαγητά. Εκτος αυγό. Σήμρα το ξέχασα τον ζώον και στα γιουρβαλακια έιχε αυγο. Της το έδωσα και όλα καλά. Το απογευμα βλέπω κάτι κοκκινίλες και πρηξίματα που φεύγουν μεν γρηγορα αλλά εμφανίζονται αλλού. φοβάμαι οτι μπορεί να της ε΄κανε αλλεργία. Αρα περιμένω, παρακολουθώ και πέρνω γιατρό τηλέφωνο ή πάω νοσοκομείο. Μπράβο μου!demaki88 έγραψε:αντε βρε κοριτσια πειτε κανενα νεο!!!!εγω εχω την μεγαλη μου με πυρετο..
προστο παρον μονο πυρετο μου κανει και δεν εχει ουτε βηχα ουτε μυξουλα..ειχα ολη την εβδομαδα εγω αμυγδαλιτιδα και λεω μηπως την κολλησα αλλα δεν ποναει ο λαιμος της!iouliana έγραψε:demaki88 έγραψε:αντε βρε κοριτσια πειτε κανενα νεο!!!!εγω εχω την μεγαλη μου με πυρετο..
κρυωσε η μικρη, τι επαθε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης