Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
47 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 47 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Paramythenia

Paramythenia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eva evaki έγραψε:KALHSPERA KOEITSAKIA MOU DWXA TO THEO EKANA PERIDESH K PHGAN OLA POLY KALA K TO MWRAKI M EINAI KALA AYTO M ENIAZE..THA KATSW AKOMA..GIA PARAKOLHTHISH PETRONH H KOILIA M K AUTO ME ANXONEI.MOLIS XYPNHSA PONAGA ARKETA..TWRA OXI AKOMA TOULAXISTON.NA SAS RWTHSW TWRA ME THN PERIDESH DEN YPARXEI PERIPTWSH FYSIOLOGIKOU?SAS EYXARISTW PARA POLU G THN SYMPARASTASH

Ευάκι μου είδες που όλα πήγαν καλά για σένα και για τη μικρούλα σου; Μη φοβάσαι για τίποτε τώρα εφόσον είσαι υπό ιατρική παρακολούθηση. Νομίζω ότι η περίδεση δεν αποκλείει το φυσιολογικό τοκετό. Τουλάχιστον έτσι έχει αναφέρει το Βινάκι.
Περαστικά σου κοπέλα μου! Να προσέχεις και για τις 2 σας!

tsiritri

tsiritri
Ήρθα ήρθα ήρθα ήρθα ήρθα!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109  Ναιιιιι με ευχάριστα!!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 

Όλα καλά κορίτσια με το μωράκι μου!!!!
Να σας πω φύλο που τελικά το μάθαμε?????
Τι λέτε τι λέτε????

Το μωράκι μου είναι μια χαρά μου είπαν, έκανα και την καμπύλη, δε ξέρω γιατί μου την έβαλε τόσο νωρίς, πάντως έκανα μόνο 2 λήψεις. Μια προ γλυκόζης και μία 2 ώρες μετά.
Τη γλυκόζη την ήπια ανετότατα και μονορούφι!
2 Πλαστικά ποτήρια μου είχαν γεμίσει. Σα λεμοναδίτσα ήταν.

Τράχηλο κολπικά δεν είδαν.
Όταν ρώτησα το γιατρό μου, άρχισε πάλι τα γνωστά του, που τα έμαθες αυτά και ποιος σου είπε τι και τέτοια.
Μου είπε ότι δεν χρειάζεται και ότι αυτό πρέπει να ελέγχεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και εγώ δεν το χρειάζομαι.
Δεν επέμεινα παραπάνω ελπίζω να έχει δίκιο...

Επίσης να σας πω ότι τελευταία ήθελαν να μετρήσουν κάτι στην καρδιά (την έξοδο της αορτής αν άκουσα καλά?) και το ξεροκεφαλάκι μου δεν άλλαζε θέση με τίποτα!!!
Βρε να το κουνάν από δω να το κουνάν από κει τίποτα!!!!
Τελικά βγήκα και ξαναμπήκα!

Τώρα πια την Πέμπτη θα ξαναπάω στο γιατρό να ρωτήσω και τις πολλές απορίες μου να δω μήπως έχει κ τις απαντήσεις από τις αιματολογικές και ούρων.

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ έφυγε ένα βάρος κορίτσια μου!!!

Μακάρι να έχουν και τα κοριτσάκια που θα ακολουθήσουν το ίδιο καλά αποτελέσματα και να πάνε και στο Εβάκι μας όλα καλά!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Ήρθα ήρθα ήρθα ήρθα ήρθα!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109  Ναιιιιι με ευχάριστα!!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 

Τι λέτε τι λέτε????

Το μωράκι μου είναι μια χαρά μου είπαν, έκανα και την καμπύλη, δε ξέρω γιατί μου την έβαλε τόσο νωρίς, πάντως έκανα μόνο 2 λήψεις. Μια προ γλυκόζης και μία 2 ώρες μετά.

Όταν ρώτησα το γιατρό μου, άρχισε πάλι τα γνωστά του, που τα έμαθες αυτά και ποιος σου είπε τι και τέτοια.
Μου είπε ότι δεν χρειάζεται και ότι αυτό πρέπει να ελέγχεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και εγώ δεν το χρειάζομαι.

Επίσης να σας πω ότι τελευταία ήθελαν να μετρήσουν κάτι στην καρδιά (την έξοδο της αορτής αν άκουσα καλά?) και το ξεροκεφαλάκι μου δεν άλλαζε θέση με τίποτα!!!

Τώρα πια την Πέμπτη θα ξαναπάω στο γιατρό να ρωτήσω και τις πολλές απορίες μου να δω μήπως έχει κ τις απαντήσεις από τις αιματολογικές και ούρων.

Μακάρι να έχουν και τα κοριτσάκια που θα ακολουθήσουν το ίδιο καλά αποτελέσματα και να πάνε και στο Εβάκι μας όλα καλά!

Συγχαρητήρια!!!! ζήτωωωωω!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 

Ε, πες και το φύλο τώρα, ντε!!!!!

Paramythenia

Paramythenia
ioazon έγραψε:
Ψάξε από τώρα παιδίατρο με τον οποίο να τα βρίσκετε... Καλό θα ήταν να τον έχουμε βρει πριν τη γέννα!
Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχουν ούτε πολλοί ούτε καλοί. Μάλλον τον έχουμε βρει, δεν έχουμε βέβαια έρθει σε επαφή μαζί του... Πάντως και αυτός συστήνει τα συγκεκριμένα παιδικά γιαουρτάκια που είναι γνωστά τοις πάσι και τίγκα στη ζάχαρη. Για να μην αναφέρω ότι δεν είναι καν γιαουρτάκια αλλά επιδόρπια γιαουρτιού. Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς για όλα αυτά αλλά η στάση του άντρα μου μου δείχνει ότι μπορεί να έρθουμε σε σύγκρουση και δεν το θέλω...

tsiritri

tsiritri
Αχ τώρα το είδα!
Μπράβο Εβάκι μπράβο κορίτσι μου!!!!!
Περαστικούλια σου και σύντομα σπιτάκι σου!!!
Όλα καλά θα πάνε από δω και μπρος κοριτσάκι μου όλα καλά!!!
Το παν είναι ότι το προλάβατε!!!

Εvinaki σε παρακαλώ πρόσεχε λιγάκι ρε συ και χαλάρωσε ρυθμούς!
Το καταλαβαίνω ότι θα γίνεται της μουρλής στο γραφείο σας και ειδικά τέτοια εποχή αλλά σε παρακαλώ μην το παρακάνεις!!!!!!!
Πάνω από όλα η μπεμπούλα σου!!!!
Με τα buscopan πέρασα πολύ καιρό....τρία τη μέρα έπινα σχεδόν σερί 4 μήνες...
Σε παρακαλώ ξεκούραση!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:
ioazon έγραψε:
Ψάξε από τώρα παιδίατρο με τον οποίο να τα βρίσκετε... Καλό θα ήταν να τον έχουμε βρει πριν τη γέννα!
Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχουν ούτε πολλοί ούτε καλοί. Μάλλον τον έχουμε βρει, δεν έχουμε βέβαια έρθει σε επαφή μαζί του... Πάντως και αυτός συστήνει τα συγκεκριμένα παιδικά γιαουρτάκια που είναι γνωστά τοις πάσι και τίγκα στη ζάχαρη. Για να μην αναφέρω ότι δεν είναι καν γιαουρτάκια αλλά επιδόρπια γιαουρτιού. Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς για όλα αυτά αλλά η στάση του άντρα μου μου δείχνει ότι μπορεί να έρθουμε σε σύγκρουση και δεν το θέλω...
Ξεκινήστε να το συζητάτε από τώρα, έστω πιο "θεωρητικά" γιατί εκείνη την ώρα θα είναι πιο έντονα τα συναισθήματα

Paramythenia

Paramythenia
tsiritri έγραψε:Ήρθα ήρθα ήρθα ήρθα ήρθα!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109  Ναιιιιι με ευχάριστα!!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 

Τι λέτε τι λέτε????

Συγχαρητήρια!!!
Υγιέστατο το μπεμπίνι!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 215994 
Εγώ στο έχω πει, για αγορομάνα σε έχω!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paramythenia στις Τρι Ιουλ 02, 2013 11:02 am, 1 φορά

tsiritri

tsiritri
ioazon έγραψε:
Συγχαρητήρια!!!! ζήτωωωωω!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 328109 

Σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου!
Άντε και στα δικά σου τώρα!!!

Εεεεε περιμένω στοιχήματα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:
ioazon έγραψε:

Σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου!
Άντε και στα δικά σου τώρα!!!

Εεεεε περιμένω στοιχήματα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

Κοριτσάκι λέω γω!

Paramythenia

Paramythenia
ioazon έγραψε:
Ξεκινήστε να το συζητάτε από τώρα, έστω πιο "θεωρητικά" γιατί εκείνη την ώρα θα είναι πιο έντονα τα συναισθήματα
Αχ Σβουρίτσα μου, το ξέρω, δεν το ξέρω... Δεν ξέρω όμως αν μπορώ να του αλλάξω γνώμη... Ουφ!

Άντε Τσιριτράκι! Πες μας!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:
ioazon έγραψε:
Αχ Σβουρίτσα μου, το ξέρω, δεν το ξέρω... Δεν ξέρω όμως αν μπορώ να του αλλάξω γνώμη... Ουφ!

Άντε Τσιριτράκι! Πες μας!
Εμείς έχουμε το ίδιο "άγχος" να μην έχουμε παχύσαρκο παιδί γιατί ξέρουμε και οι δυο τι βάσανο είναι να προσπαθείς να διατηρήσεις ένα καλό/υγιές βάρος, οπότε σε τέτοια θέματα τα βρίσκουμε.
Και επίσης επειδή δεν τα έχει ψάξει πολύ, τα συζητάμε τώρα και διαμορφώνει γνώμη από αυτά που του λέω. Γενικά όμως ταιριάζουμε και στις απόψεις μας, οπότε δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω τρελά.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εβακι μπράβο!ολα καλα θα πανε θα δεις!θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρο κ ολα οκ
Τσιριτρι συγχαρητηρια!θα μας το πεις το φίλο ή θα μας σκασεις;
Παραμυθένια κι εγω το ίδιο θέμα θα έχω γι αυτο θα ξεκινήσω απο τωρα τς έρευνες για παιδιατρο.

tsiritri

tsiritri
Κόντρα στα περισσότερα προγνωστικά μέσα στα οποία και τα δικά μου γιατί κ εγώ για αγορομάνα με είχα, το μωρουλίνι είναι μπεμπίνα!!!!!

Γεμίσαμε κορίτσιααααα!!!!
Δε θα βρίσκουμε γαμπρούς καλέ με το ψαροντούφεκο θα τους κυνηγάμε!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Κόντρα στα περισσότερα προγνωστικά μέσα στα οποία και τα δικά μου γιατί κ εγώ για αγορομάνα με είχα, το μωρουλίνι είναι μπεμπίνα!!!!!

Δε θα βρίσκουμε γαμπρούς καλέ με το ψαροντούφεκο θα τους κυνηγάμε!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 
Φίλη μου που γράφει σε άλλο φορουμ μου έλεγε πως εκεί είναι γεμάτες αγοράκια (στην ομάδα του Αυγούστου-Σεπτέμβρη)
Μη φοβάσαι! Θα της βρούμε γαμΒρό της τσούπρας σου!!!!

Κάτσε να ενημερώσω και τη λίστα!

Paramythenia

Paramythenia
ioazon έγραψε:
Εμείς έχουμε το ίδιο "άγχος" να μην έχουμε παχύσαρκο παιδί γιατί ξέρουμε και οι δυο τι βάσανο είναι να προσπαθείς να διατηρήσεις ένα καλό/υγιές βάρος, οπότε σε τέτοια θέματα τα βρίσκουμε.
Και επίσης επειδή δεν τα έχει ψάξει πολύ, τα συζητάμε τώρα και διαμορφώνει γνώμη από αυτά που του λέω. Γενικά όμως ταιριάζουμε και στις απόψεις μας, οπότε δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω τρελά.

Εμένα πάλι ο άντρας μου δε σκέφτεται έτσι. Π.χ. δεν καταλαβαίνει ότι το παιδί δεν πρέπει να τρώει ζάχαρη και άλλα παρόμοια... Κι έχω και μια πεθερά που πιστεύει το ίδιο... Αχ τι θα τραβήξω!!!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Κόντρα στα περισσότερα προγνωστικά μέσα στα οποία και τα δικά μου γιατί κ εγώ για αγορομάνα με είχα, το μωρουλίνι είναι μπεμπίνα!!!!!

Με το καλο κοριτσαρα να την κρατησετε στα χέρια σας!γεμισαμε κορίτσια όντως!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 654316 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και tsiritri: ΖΗΤΩ!!!!! Όλα ροζ!

Paramythenia

Paramythenia

Και σε εμένα και σε εσένα έπεσα έξω λοιπόν! Είστε και μακριά για να σας έχουμε φιλενάδες!!! Εμείς έχουμε από τώρα στα υπόψη 2 γαμπρούς, ο ένας δε θα είναι λίγο μικρότερος αλλά δε μας χαλάει!Laughing 
Με το καλό λοιπόν να έρθει το κοριτσάκι σας!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ!
pely 11/9 αγοράκι
miapetite 17/9 κοριτσάκι Ολύμπιον (Πάτρα)
julie85 23/9 κοριτσάκι Ελευθώ (Καβάλας)
klaramaria 26/9 αγοράκι
popisofia 28/9 αγοράκι Γ.Ν.Μυτιλήνης
mamageorge 3/10 κοριτσάκι Γενική Κλινική (Θεσσαονίκη)
Maimou2009 4/10 δίδυμα κοριτσάκια Ιασώ (Λάρισας)
maraki85 5/10 αγοράκι
bini 7/10 αγοράκι Γ.Ν. Τρικάλων
maraki27 3/11 αγοράκι ΠΓΝΛάρισας
ifi 8/11 κοριτσάκι ΓΝ Λάρισας
paramythenia 11/10 κοριτσάκι Γ.Ν. Ζακύνθου
mariathess 12/10 κοριτσάκι Έλενα
evini 7 18/10 κοριτσάκι ΛΗΤΩ
marpap 20/10 κοριτσάκι μάλλον Έλενα
maria-lar 21/10 κοριτσάκι μάλλον ΠΓΝ Λάρισας
asteraki1989 30/10 αγοράκι Ρίο (Πάτρα)
evaevaki 6/11 κοριτσάκι Ρέα
triritri 8/11 κοριτσάκι ΙΑΣΩ
maroula 11/11 κοριτσάκι Γενική (Θεσ/νικη)
sophia 11/11 αγοράκι (μάλλον) ΡΕΑ
maraki_Iraklio 12/11 κοριτσάκι Μητέρα Κρήτης
ioazon 23/11 δεν μας έδειξε τα προσόντα του/της Μητέρα

Συγκεντρωτικά:
Αγοράκια 8
Κοριτσάκια 15
Δεν ξέρω/δεν απαντώ (ακόμα) 1 {το δικό μου}

tsiritri

tsiritri
Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ κοριτσάρες μου!!!!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 654316 

Πάαααλι καλά αφού άλλη ομάδα είναι γεμάτη αγόρια κάπως τα ισορροπούμε τα πράγματα!!!!

Πω πω...απίστευτο μου φαίνεται ότι έχω μια μπέμπα στην κοιλιά μου και κλωτσοβολεί!!!! Laughing Laughing Laughing 

Ιοαζόν μου εσύ πότε με το καλό έχεις πάλι ραντεβού?

Καλέ κορίτσια, στις 23 κοπέλες μόνο 8 αγοράκια????
Στα 24 μωρά βασικά....
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Παραμυθένια και κ εσύ αγοράκι νόμιζες ότι θα έχεις???

Με το καλό όλες μας να κρατήσουμε τα ΓΕΡΑ μωράκια μας και να μας πάνε όλα καλά από δω και μπρος μέχρι τέλους!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
11/7 επιτέλους κάνω β επιπέδου και θα μάθω κι εγώ τι είναι αυτό που μεγαλώνει μέσα μου. Παιδί είναι σίγουρα πάντως Razz 

bini

κοριτσια συγχωρεστε με εχω παθει ενα μικροεγκεφαλικο!

ευακι πηγαν ολα καλα τελικα!μπραβο τωρα θελει προσοχη πολυ μην κανεις συσπασεις αστο τοκετο για αργοτερα και οπωσδηποτε τεζα!απο οτι καταλαβα ο γιατρος ειναι αστερι!μην επεναπαυεσαι θελει πολυ ξεκουραση και οχι αγχος!
οταν μπεις στο μηνα σου θα σου κοψει το ραμμα και περιμενεις να γεννησεις φυσιολογικα οτι ισχυει δηλ για ολες

τσιριτρακι ερχεται η κορακλα!μπραβοΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 25 215994 

κοριτσια ξερω οτι γουσταρετε αλλα δεν μπορει ο γιος να σας εξυπηρετησει ολες αλλα κατι θα κανουμε!χαχαχα!

bini

μετα τη βροχη βγαινει ουρανιο τοξο!

tsiritri

tsiritri
Άντε Ιωαννάκι πλησιάζει και εσένα η μέρα σου!!!
Θα μάθουμε το μυστήριο και της μικρής σβουρίτσας ή του μικρού .....σβουρίτσου???? Laughing Laughing Laughing 
Με το καλό!

Βινάκι πρέπει να τον εκπαιδεύσεις το μικρό, θα έχει πολύ δουλειά Laughing Laughing Laughing 

Paramythenia

Paramythenia
tsiritri έγραψε:
Παραμυθένια και κ εσύ αγοράκι νόμιζες ότι θα έχεις???

Με το καλό όλες μας να κρατήσουμε τα ΓΕΡΑ μωράκια μας και να μας πάνε όλα καλά από δω και μπρος μέχρι τέλους!

Ναι, κι εγώ. Και όλοι όσοι με ξέρουν περίμεναν ότι θα είναι αγόρι. Και η αλήθεια είναι ότι συνήθως έπεφτα μέσα όταν μάντευα το φύλο, στον εαυτό μου όμως έπεσα έξω. Σημασία όμως δεν έχει τι περιμέναμε, μιας και ιδιαίτερη προτίμηση δεν είχαμε. Να είναι υγιή και να έχουμε ένα καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης, όπως ακριβώς το ανέφερες.

Ιοαζόν με το καλό και η δική σου β' επιπέδου! Καμία άλλη τώρα κοντά είναι;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις