976 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 Πεμ Ιουλ 04, 2013 12:56 pm
Julie85
Η ψυχή της παρέας!
συμφωνω απολυτα με τον παραμυθενιο!!!!! να το αποφασισετε μονοι σας κ να το ανακοινωσετε!!!!ειναι εξ ολοκληρου δικη σας αποφαση αλλωστε!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Julie85 έγραψε:Σοφάκι δε ξέρω ακόμα πως θα είναι ο άντρας μου με την κόρη, αλλα μεγάλωσα ως κορη ενός τέτοιου τρελαμένου υπερπροστατευτικού μπαμπα και ήταν τελειο!!!!ενταξει ωρες ωρες ηταν πολυ σπαστικό, αλλα η ασφαλεια που νιωθεις διπλα σε εναν τετοιο μπαμπα είναι άλλο πράγμα
Paramythenia έγραψε:Julie85 έγραψε:Σοφάκι δε ξέρω ακόμα πως θα είναι ο άντρας μου με την κόρη, αλλα μεγάλωσα ως κορη ενός τέτοιου τρελαμένου υπερπροστατευτικού μπαμπα και ήταν τελειο!!!!ενταξει ωρες ωρες ηταν πολυ σπαστικό, αλλα η ασφαλεια που νιωθεις διπλα σε εναν τετοιο μπαμπα είναι άλλο πράγμα
Κι εμένα ο δικός μου έτσι ήταν! Και νομίζω ότι έγινε ακόμη περισσότερο στη μετά γάμου εποχή! Αχ κι εγώ όμως του έχω αδυναμία... Ρε τι έχουμε να τραβήξουμε με τις κόρες μας! Θα χάσουμε τους άντρες μας! Εβίνι ακούς;;;
Paramythenia έγραψε:Julie85 έγραψε:Σοφάκι δε ξέρω ακόμα πως θα είναι ο άντρας μου με την κόρη, αλλα μεγάλωσα ως κορη ενός τέτοιου τρελαμένου υπερπροστατευτικού μπαμπα και ήταν τελειο!!!!ενταξει ωρες ωρες ηταν πολυ σπαστικό, αλλα η ασφαλεια που νιωθεις διπλα σε εναν τετοιο μπαμπα είναι άλλο πράγμα
Κι εμένα ο δικός μου έτσι ήταν! Και νομίζω ότι έγινε ακόμη περισσότερο στη μετά γάμου εποχή! Αχ κι εγώ όμως του έχω αδυναμία... Ρε τι έχουμε να τραβήξουμε με τις κόρες μας! Θα χάσουμε τους άντρες μας! Εβίνι ακούς;;;
bini έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΣΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕ!ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΑ.
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ!ΧΑΧΑΧΑΧ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ!
evini7 έγραψε:sophia έγραψε:evini7 έγραψε:ax sygnomi gia ta greekglish! den exei ellinika to pc tou spitiou. se 2 vdomadoules omos tha exo kainourgio kai tha sas grafo ellinika.
Julie psifisa to doryllia me delta ellinko!
oxi tsiritri, sxolasa noris simera, efyga stis epta kai piga na do paidika! mas edose o mpampas lefta gia to proto mas rouxalaki alla den tis pira tipota...mallon me ti sophia symfono, mov ktl...prasino xroma sto spiti mas apokleietai na perasei. tha mas faei o gavros!
tin pethera mou koritsia tin lene simela...e leo ki ego as tin timiso, simela, simelina, melina!! to kalytero pou mporousa na vro...
oste otan ki an me to kalo kano agoraki na doso to onoma tou paterouli mou!
Μμμμμμμμμμμμμμ βρε τι μου θυμιζει τι????
Μου λεει και να σου πω θα λεει 2013 το πιστοποιητικο γεννησης?
Οχι καλε να βαλουμε 2012 αν δεν σου αρεσει!!!!
xaxaxa! ego sto tsak glitosa to kokkino domatio tis mpempas! ase pou eipa na pairname 2-3pragmatakia se fystiki i pal prasino kai evgale afrous! ti na kanoume sofaki? mas vlepo oikogeneiakos pleon sta gipeda giati mexri protinos pigainame oi 2 mas...
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης