Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
680 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 680 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sophia έγραψε:
tsiritri έγραψε:Βινάκι μου από τότε που έκοψα το αλάτι έχασα 2 κιλά και κάτι ψιλά.
Στην ουσία τώρα είμαι στα +3.5 από όταν ξεκίνησα (3.3 για την ακρίβεια αλλά όπου να ναι που θα πάει θα γίνουν 3.5).
Αλλά ήταν πολύ ευχαριστημένος.

Σοφάκι αύριο Β επιπέδου?
Αχ άντε κοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα να έχεις!!!
Το Ξ είναι δύσκολο που να το πει η μικρούλα??? Με την ησυχία της!

Nαι αυριο...Smile
Τα κιλα σου τελεια!
Καλα ναι εννοειται οποτε θελει 3,5 χρονων ειναι ακομη...και μεγαλη γλωσσου!

Την πηρα τωρα τηλ και ακολουθησε η εξης συζητηση
Αγαπη μου τι κανεις?
Παιζω ουνο με τη γιαγια μου
Περνας ομορφα
Ναι μανουλα
Την Δευτερα θα ερθεις ομως ε?Μας ελειψες
Μπα κανω μπανια δε νομιζω..ελα εσυ
Θες?Μηπως να ερθω να σε παρω?
Οχι μαμαααα κατσε εκει να πας στο γιατρο σου και ελα οταν γεννηθει η αδερφουλα μου!!!!
ΝΤΟΙΝΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚbom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom 

χαχαχαχαχαχα!!!!Απίστευτη η μικρή!!!!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι συγχαρητήρια με το καλο η μπουμπου σου!
Τσιριτρι μπράβο κ σε σας,αντε θα πας κ εκδρομουλα!
Εμεις θα δώσουμε στις μικρές τα ονόματα των μαμαδων μας,Σταματινα κ Κατερινα,πρώτα ο Θεός να ειμαστε καλα.
Αυριο έχω κ γω εξετασεις,μου έγραψε κ κατι έξτρα να δει για προεκλαμψια,μακριά απο μας!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maimou2009 στις Πεμ Ιουλ 04, 2013 9:52 am, 1 φορά

bini

ΠΩΠΩ Η ΣΟΥΡΤΟΥΚΟ ΣΟΦΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ Ξ?
ΤΣΙΡΙΤΡΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΑΥΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΙΤΑ!

ΜΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ

tsiritri

tsiritri
Βινάκι και το αλεύρι μαζί....ζάχαρη, αλάτι, αλεύρι!
Τα 3 λευκά κακά!

Μαιμουδάκι καλά αποτελέσματα!!! Μακριά από μας δε λες τίποτα!

Καλά Σοφία δεν υπάρχει η μικρή!!!! χαχαχαχαχαχα ΘΕΑ!!!!
Καλοπερνάει.. Laughing Laughing 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Bini τα μινερβακια με κοντό μανίκι τα πήρες ή κ αμανικα;

bini

ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΤΑ ΑΜΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ Ή ΤΟ ΠΟΛΥ 2-3 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ.ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ HONDOS ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΟΧΙ ΡΟΥΧΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ 4 ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3-6 ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ

tsiritri

tsiritri
Α επίσης ξέχασα να σας πω τι ανακάλυψα.
Ο υπέρηχος πάνω έχει κάτι μετρήσεις.
Η μία από αυτές ο BPD που είναι αν διάβασα καλά (στο ίντερνετ) η περίμετρος της κεφαλής μου βγήκε σήμερα ότι αντιστοιχεί στις 20+5 ενώ είμαι 21+6. Όλες οι υπόλοιπες ήταν στις 22 βδομάδες και η FL που είναι το μήκος μηριαίου οστού στις 22+5.

Θα σας απασχολούσε το θέμα καθόλου?
Βέβαια προχτές στην Β μου είπαν ότι αντιστοιχούν οι μετρήσεις σωστά και σήμερα ο γιατρός όλα καλά μου είπε, ούτε μου ανέφερε τίποτα.
Στον προηγούμενο υπέρηχο ήταν όλα πιο μπροστά.
Είναι λογικό να έχει τέτοιες αποκλίσεις?
(αν του πω του γιατρού τι κάθομαι και ψάχνω νομίζω θα με κράξει!)

bini

οπως το εγραψες τσιριτρι στην παρενθεση!παντα εχει αποκλιση ο υπερηχος και μη νομιζεις οτι παντα το πιανουνε ακριβως απο την ακρη!

εμενα ας πουμε μου βγαζει δυο διαφορετικες μεγαλυτερες σε εβδομαδα για τον γιατρο ομως μετραει η εβδομαδα με τελευταια περιοδο αν ηταν κατι θα σου το ειχε πει αυτος δεν το ειδε?

sophia

sophia
tsiritri έγραψε:Α επίσης ξέχασα να σας πω τι ανακάλυψα.
Ο υπέρηχος πάνω έχει κάτι μετρήσεις.
Η μία από αυτές ο BPD που είναι αν διάβασα καλά (στο ίντερνετ) η περίμετρος της κεφαλής μου βγήκε σήμερα ότι αντιστοιχεί στις 20+5 ενώ είμαι 21+6. Όλες οι υπόλοιπες ήταν στις 22 βδομάδες και η FL που είναι το μήκος μηριαίου οστού στις 22+5.

Θα σας απασχολούσε το θέμα καθόλου?
Βέβαια προχτές στην Β μου είπαν ότι αντιστοιχούν οι μετρήσεις σωστά και σήμερα ο γιατρός όλα καλά μου είπε, ούτε μου ανέφερε τίποτα.
Στον προηγούμενο υπέρηχο ήταν όλα πιο μπροστά.
Είναι λογικό να έχει τέτοιες αποκλίσεις?
(αν του πω του γιατρού τι κάθομαι και ψάχνω νομίζω θα με κράξει!)

Να ξερεις μπορει μια εβδομαδα να ειναι λιγο πιο μεγαλο το κεφαλι η λιγο πιο μικρη η κοιλια κτλ αν ηταν εκτος οριων θα στο ελεγαν.Την αλλη εβδομαδα πχ μπορει να ειναι οκ...οχι οτι τωρα δεν ειναι καταλαβες πως το λεω!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω Βινι !
Τσιριτρι κ γω τα κοιταω αυτα αλλα άκρη δεν βγάζω,κ μένα ο γιατρός μου λέει οτι πάμε σύμφωνα με τις εβδομαδες,αλλωστε αυτες οι μετρήσεις εχουν αποκλίσεις!

Paramythenia

Paramythenia
Ξεκινάω...

Τσιριτράκι συγχαρητήρια για τις εξετάσεις σου! Αιματοκρίτη 39 βρε θηρίο; Πώς το κάνεις αυτό;Μπράβο και για τα κιλάκια!!!
Τα δύο ονόματα είναι Σταματία -της μαμάς- και Κωνσταντίνα -από το όνομα μπαμπά και πεθερού. Προτιμώ το Κωνσταντίνα αλλά αν κάνουμε δεύτερο και είναια αγόρι δε θα έχουμε άλλο όνομα...

Μαράκι μου υγιέστατο κι εσένα το κοριτσάκι σου!!! Μπράβο σε μαμά και κόρη! Πόσο χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!!!

Σοφάκι μου θεά η Αλετσία!!! Καλή επιτυχία και σ'εσένα αύριο!

Έλαβα το μπιμπεράκι, σε πρασινάκι. Είναι καλό μωρέ!!! Το πρώτο μας για τη μικρούλα! Έκανα μπανάκι, έφαγα τα φρουτάκια μου και λίγη τουρτίτσα και αισθάνομαι σκασμένη. Γιαουρτάκι με μελάκι για το βράδυ. Αύριο θα πάρουμε μάλλον και τις εξετάσεις. Για να ιδούμε...

Φιλάκια σε όλες πολλά και γλυκά!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κουκλιτσες τι κανετε???εγω πήγα σουπερμαρκετ, φορτωθηκα σαν τον γαιδαρο και πριν λιγο γυρισα (εννοειται κομμάτια)..Είχε προσφορά και πήρα pampers για την μπέμπααααα!!!πωπω σιγά σιγά να κάνουμε και καμια βαλίτσα...ή νωρις ειναι ακόμη????
Τσιριτράκι τοχεις ψαξει ΠΟΛΥ το θεμα με τον υπέρηχο μιλάμε δεν έχω λόγια!!!αφου σου ειπε ο γιατρος όλα καλα εσυ γτ πας να βγάλεις απ τη μύγα ξιγκι ρε παιδάκι μου???? χαχαχα
βινι συμφωνώ και γω απολυτα για τα κορμάκια. μόνο κοντομάνικα.
Μαιμουδιτσα βολευεις και τις δυο μαμαδες με τη μια,ε???τελειο!!!Τελειες θα ειναι οι εξετάσεις σου αυριο, μην αγχώνεσαι!!
Σοφάκι η κόρη όλα τα λεφτά,ε???φτου φτου σκόρδα!!!ποτε θα αρχισει και μενα να μιλάει να ακούω τετοιες ατακες ρε γ@μώτο???
μαρακι 27 πολύ μ αρεσει η ιδεα για το άσχετο όνομα!!!ειδες αν δεν ειναι κολλημενοι οι παππουδες τι ωραία???δεν εχετε καταληξει σε συγκεκριμενο ονομα??
Τσιριτράκι και μαρακι-ηρακλειο τι καλα που ειδατε τις κουκλιτσες σας????ζηλευω πολυ πολυ!!!α και τσιριτρακι....3,5 κιλα??????? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ????χαχαχαχα

Εγω έβγαλα τον γιο μου απ τον πεθερο.τωρα σκέφτομαι τον συνδυασμό των ονομάτων Στυλιανή και Θεοδώρα.... οι πιθανοί μου συνδυασμοί είναι
Δωρύλια
Δωριέλλα (από το Στέλλα)
Ντορύλια
Ντοριέλλα
και Λώρα (αν και μου θυμίζει το μικρό σπίτι στο λιβάδι.. )
Θα ήθελα πολύ και τη γνώμη σας για αυτούς ή και άλλους πιθανούς συνδυασμούς!!!

sophia

sophia
Εμεις πριν κανουμε παιδι καναμε μια κουβεντα ...ή θα βγαζαμε ενα και ενα να μην εχει κανεις παραπονο ή θα βγαζαμε ασχετα!Εγω να σας πω την αληθεια θα προτιμουσα το ασχετα αλλα ο Κωστας ηθελε να παρουν ονοματα απο τους παππουδες....οταν γεννησα δε ουτε που με ενοιαζε...μονο που ηταν καλα!!!

Αλλα υπαρχουν τοσο ομορφα ονοματα...Νεφελη, Λυδια, Δαναη
Στεφανος, Εκτορας, Απολλωνας, Παρης και τοσα τοσα αλλα!

sophia

sophia
Julie85 έγραψε:Κουκλιτσες τι κανετε???εγω πήγα σουπερμαρκετ, φορτωθηκα σαν τον γαιδαρο και πριν λιγο γυρισα (εννοειται κομμάτια)..Είχε προσφορά και πήρα pampers για την μπέμπααααα!!!πωπω σιγά σιγά να κάνουμε και καμια βαλίτσα...ή νωρις ειναι ακόμη????
Τσιριτράκι τοχεις ψαξει ΠΟΛΥ το θεμα με τον υπέρηχο μιλάμε δεν έχω λόγια!!!αφου σου ειπε ο γιατρος όλα καλα εσυ γτ πας να βγάλεις απ τη μύγα ξιγκι ρε παιδάκι μου???? χαχαχα
βινι συμφωνώ και γω απολυτα για τα κορμάκια. μόνο κοντομάνικα.
Μαιμουδιτσα βολευεις και τις δυο μαμαδες με τη μια,ε???τελειο!!!Τελειες θα ειναι οι εξετάσεις σου αυριο, μην αγχώνεσαι!!
Σοφάκι η κόρη όλα τα λεφτά,ε???φτου φτου σκόρδα!!!ποτε θα αρχισει και μενα να μιλάει να ακούω τετοιες ατακες ρε γ@μώτο???
μαρακι 27 πολύ μ αρεσει η ιδεα για το άσχετο όνομα!!!ειδες αν δεν ειναι κολλημενοι οι παππουδες τι ωραία???δεν εχετε καταληξει σε συγκεκριμενο ονομα??
Τσιριτράκι και μαρακι-ηρακλειο τι καλα που ειδατε τις κουκλιτσες σας????ζηλευω πολυ πολυ!!!α και τσιριτρακι....3,5 κιλα??????? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ????χαχαχαχα

Εγω έβγαλα τον γιο μου απ τον πεθερο.τωρα σκέφτομαι τον συνδυασμό των ονομάτων Στυλιανή και Θεοδώρα.... οι πιθανοί μου συνδυασμοί είναι
Δωρύλια
Δωριέλλα (από το Στέλλα)
Ντορύλια Εδω η ψηφος μου Smile
Ντοριέλλα
και Λώρα (αν και μου θυμίζει το μικρό σπίτι στο λιβάδι.. )
Θα ήθελα πολύ και τη γνώμη σας για αυτούς ή και άλλους πιθανούς συνδυασμούς!!!

μαρακι27

μαρακι27
Ευτυχώς με τον άντρα μου έχουμε τις ιδιες απόψεις!Το κακό είναι ότι ενώ πριν μάθουμε το φύλο είχαμε καταλήξει στο κοριτσίστικο όνομα, στο αγόρι δυσκολέυομαι πάρα πολύ να αποφασίσω...

sophia

sophia
Καλα εγω δεν μπορω να πω πως διαφωνουσαμε απλα ειπαμε θα διαλεξουμε εναν απο τους δυο δρομους!

Ευτυχως και εγω και εκεινος εχουμε καλες σχεσεις με τις πεθερουλες οποτε μας χαραποιει που καμαρωνουν οι τρελες...και ας μη το παραδεχονται Smile

tsiritri

tsiritri
Καλέ ξεχνάω  τι θέλω να πω και σε ποιά μέχρι να διαβάσω τι γράψατε! Μη με παρεξηγείτε!!! Laughing Laughing Laughing 

Είμαι ψαχτήρι ναι το παραδέχομαι....τρώγομαι με το παραμικρό, θα το έχετε καταλάβει άλλωστε ως τώρα Embarassed 
Το θέμα με τους υπερήχους το έψαξα σήμερα μπαμ μπαμ Julie μου, αυτό το google, σώζει και καταστρέφει ταυτόχρονα!!!
Βίνι μου έχεις δίκιο, θα μου το έλεγε ο χριστιανός....πρέπει να σταματήσω το ψάξιμοοοοο......
Μαιμουδάκι τουλάχιστον εσύ σταματάς στο κοίταγμα...εγώ τους αναλύω κιόλας....Laughing Laughing Laughing 

Τα κιλά ε?
Ναι καλά είναι αλλά λιγουρεύομαι ρε κορίτσια και δε μπορώ να φάω....έχω επιθυμήσει μια καρμπονάρα, λίγα πατατάκια, σουβλάκια και πατατούλες κανονικά αλατισμένα....και διάφορα άλλα....
Τι να κάνουμε?
Υπομονή όσο μπορώ γιατί είμαι και λιχούδης (όχι τόσο στο γλυκό παρά τα παγωτά, πάντα ήμουν πιο πολύ του αλμυρού).

Α επίσης Julie η ψήφος μου είναι μαζί με της Σοφίας......

Παραμυθένια μου να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια και εμένα το Κωνσταντίνα μου αρέσει πιο πολύ.
Άσε που θα γιορτάζετε και μαζί!
Αν τώρα θες να την πεις έτσι με το καλό και έρθει μετά ένα αγοράκι το βγάζετε ένα άσχετο όνομα!
Μεγιά και το μπιμπεράκι της μπουμπούς!!! Με το καλό να το χρησιμοποιήσετε!!
Είναι καλός λες ο αιματοκρίτης?
Έσας πόσο ήταν που είχε πέσει και δε θυμάμαι?

Σοφία ειδικά στα κοριτσίστικα ονόματα που ανέφερες βάζω 10!!! Και εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά ειδικά το Νεφέλη!
Αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα πανέμορφα ονόματα για κοριτσάκια!

Paramythenia

Paramythenia
Τσιριτράκι εγώ που δεν τρώω αλάτι από την αρχή της εγκυμοσύνης θα σου πω ότι έχω συνηθίσει το ανάλατο φαγητό. Σε σημείο που όταν βγαίνουμε έξω για φαγητό μου φαίνεται πολύ αλμυρό και μετά πίνω λίτρα νερό... Μια ιδέα είναι μωρέ! Όσο για καρμπονάρα γιατί δε φτιάχνεις με γαλοπούλα βραστή αντί για μπέικον, μακαρόνια ολικής και κρέμα γάλακτος λίγων λιπαρών ή γάλα; Να σου πω την αλήθεια εγώ την προτιμώ από την κανονική που έχει τόσα λιπαρά.

Όσο για το όνομα ο άντρας μου θέλει να συνεχιστεί η παράδοση αν κάνουμε αγόρι π.χ Κων/ντίνος τάδε του τάδε, όπως ο μπαμπάς του κλπ. Θα δούμε... Το πολύ πολύ να έχουμε Κων/νο και Κων/να!Razz 

Το Νεφέλη είναι υπέροχο όνομα. Εμένα μου αρέσει και το Λυδία και άλλα τέτοια... Αλλά του αντρός μου δεν του αρέσουν τα άσχετα!Crying or Very sad

Ο αιματοκρίτης είναι πάρα πολύ καλός. Εμένα ήταν 43 και έπεσε στο 37. Αύριο θα δω αν έχει πέσει κι άλλο. Παίρνεις σίδηρο, έτσι δεν είναι; Τρως συχνά μοσχάρι; Εγώ το πάλεψα λίγο αυτή τη φορά αλλά με το κρέας δεν έχω ιδιαίτερη αγάπη...

tsiritri

tsiritri
Παραμυθένια μου δε βάζεις καθόλου αλάτι στο μαγείρεμα?
Πω πω...δε μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα!!!

Με τα μακαρόνια πχ και την καρμπονάρα δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα φάω έτσι.
Ίσα ίσα όποτε έφτιαχνα σπίτι άσπρη σάλτσα (αν και συνήθως προτιμώ τις κόκκινες) πάντα έπαιρνα λάιτ κρέμα και από αλλαντικό γαλοπούλα ακόμη και στην πίτσα.
Στις κρεπάλες τις μεγάλες μπορεί στην πίτσα πχ να έβαζα και λίγο μπέικον.
Το θέμα όμως είναι ότι μου έχει πει και όχι ζυμαρικά, άντε πες για μια φορά δε χάθηκε ο κόσμος, αλλά η γαλοπούλα όπως και όλα τα αλλαντικά είναι τίγκα στο αλάτι Sad Sad βάλε και το τυράκι που θα μπει από πάνω με πήρε και με σήκωσε...

Και το Κων/νος - Κων/να δεν είναι καθόλου κακή ιδέα πάντως! Very Happy 

Paramythenia

Paramythenia
Όχι, δε βάζω καθόλου. Κι ούτε μου λείπει κιόλας.
Τα ζυμαρικά γιατί στα έχει κόψει; Τα λευκά το καταλαβαίνω αλλά τα ολικής γιατί;

tsiritri

tsiritri
Από την πρώτη πρώτη επίσκεψη μου είχε πει, όχι μακαρόνια, πίτες, πίτσες, ψωμιά!!!
Στο ψωμί λοιπόν τον είχα ρωτήσει, ούτε μαύρο?
Και μου απαντάει "ούτε μαύρο ούτε κίτρινο ούτε τίποτα!" ΣΟΚ εγώ. Μόνο στο πρωινό μου επέτρεπε μια φέτα ψωμί και όχι σε καθημερινή βάση.
Φυσικά δεν τον άκουγα...
Ε τώρα πια έχω αρχίσει να τον ακούω...
Το γιατί σε αυτά όχι δεν το ρώτησα, φαντάζομαι όμως ότι ίσως φταίνε γλυκαιμικοί δείκτες και τέτοια και θέλει να αποφύγει τις πιθανότητες ανάπτυξης διαβήτη? Εκεί πάει το μυαλό μου...

Paramythenia

Paramythenia
Αφού μωρέ το ζάχαρό σου είναι μια χαρά... Καλά όμως κάνεις και ακούς το γιατρό σου. Άσε που χωρίς πολλούς υδατάνθρακες θα είσαι φιτ εγκυούλα!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Ευχαριστώ πολύ και πάλι κορίτσια!!

Τσιριτρί μου μην σκας με τις μετρήσεις!!!Και είπαμε όχι ίντερνετ!!!Εμένα την βρήκε πάλι 5 μέρες μικρότερη όπως πάντα και ούτε καν το συζητούν πια!!
Χωρίς αλάτι εγώ δεν μπορώ!!!Αλήθεια μακαρόνια δεν σε αφήνει?Εμένα μου τα έχει 1 φορά την βδομάδα.

Βινάκι μου με γεια τα μινερβάκια.Θέλω και γωωω!!!

Μαιμουδάκι καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις αύριο!

Τζούλι μου η δική μου ψήφος πάει στο Δωρύλια!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Δεν σας είπα...μου έγραψε και την καμπύλη γλυκόζης για τις 22 του μήνα.Θα κάνω των 75 γρ. αυτή πόσο κρατάει θυμάστε? 2 ώρες νομίζω?

evini7

evini7
Koritsia bravo pou antistekeste sthenara stis lefkes trofes. emena o kalos mou ta troei poly ola ta apagorevmena kai den mporo na mageirevo 2 fagita. Den troei ta ygieina me tipota. Kai na fantasteite pos einai kai athlitis kai poly poly gymnasmenos. xaxa! tosa xronia synadelfoi oute fantazomoyn ti ekryve kato apo ta kostoumia...Embarassed  ego pali kafes kai tsigaro. pos tairiaxame den ksero...
anyway, emeis opos exo ksanapei tha dosoume to onoma tis petheras alla tha tin fonazoume melina! Tsiitri mporeis na kaneis oraious syndyasmous me afta ta onomata gia tin kluklitsa sou.
Paramythenia mou ki ego protimo to Konstantina, einai pio arxontiko apo to stamatia. Mporeis na apofasiseis molis tin deis, isos i fatsoula tis sas empnefsei!
sto thema psifoforias psifizo to Doryllia!
piga ligo sta magazia simera na do eidi bebe, to ena mou vromage to allo mou ksinize...den ksero re koritsia, poly roz, poly louloudi kai kako. ego eimai pio giini, pio liti....alla tha mou peis moro xoris xromata?? Ax den ksero.....Rolling Eyes 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις