Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
668 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 668 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

sophia

sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Α και εγω δεν τα μπορω τα ροζ!Οκ εχει ροζ ρουχα και η Αλέξια αλλα εχει και πολλα αλλα ...πολυ μωβ απο λιλα μεχρι σκουρο γκρι μαυρα κιτρινα φουξια ολα τα χρωματα και μπλεδακια!Επισης της παει πολυ το λευκο!(ειναι και τελειο το λουλουδι μου και του πανε ολαflower flower flower flower flower flower flower flower Κουκουβα κουκουβα κου κου κου βααααααααααααααααααααα)Τα δωρα ομως και ειδικοτερα του πρωτου χρονου ειναι ολα ροζ!!!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γτ τοσο αυστηρός ρε τσιριτρι??? αφου είσαι ουτως η αλλως αδυνατη ρε πουλάκι μου...γτ τοσο αυστηρες απαγορευσεις??? επισης είχα δει σε μια εκπομπη μαγειρικης (δε θυμαμαι ποια γτ ειναι και απειρες) που εκανε ο σεφ ασπρη σαλτσα και αντι για κρεμα γαλακτος (ουτε καν λαιτ) εβαλε στραγγιστο γιαουρτι στο κατσαρολακι. Το είχα δοκιμάσει και ηταν νοστιμο αλλα δεν ειμαι και εντελως αντικειμενικη γτ εμενα μαρεσουν ετσι κι αλλιως ολα τα γαλακτοκομικά..
Παρεπιπτοντως...ευχαριστω για την ψήφο!!
μια φιλη μου μου ειπε επισης και τον συνδυασμο Ντίλια αλλα μου κανει υπερβολικά ξενικό.
Εβινι τεεεεεεελειο το μελινα!!!πως ειναι το ονομα της πεθερας αν επιτρεπεται??
Ψηφίζεις Ντορυλια ή Δωρύλια??γτ το γραφεις αγγλικα και δεν μπορω να καταλαβω...χαχαχαχα
Οσο για τα χρωματα, αν δεν εισαι και τοσο πολυ του ροζ, παρε μπεζ,κιτρινα,πορτοκαλί κτλ...Εμένα παντως η κορη μου αναγκαστικά θα βάλει και πολλά μπλε (απο τον αδερφό της...τι θα τα πεταξω ρε κοριτσια???για μεσα στο σπιτι μια χαρα ειναι Razz)
Παραμυθενια μου και γω προτιμω το Κωνσταντίνα απο το Σταματια...αλλα ολοκληρο το Κων/να...οχι Ντινα κτλ

Paramythenia

Paramythenia
maraki_iraklio έγραψε:Δεν σας είπα...μου έγραψε και την καμπύλη γλυκόζης για τις 22 του μήνα.Θα κάνω των 75 γρ. αυτή πόσο κρατάει θυμάστε? 2 ώρες νομίζω?

Μαράκι μου την έκανα εγώ την Τρίτη.2 ώρες κρατάει και 3 μετρήσεις γίνονται.

Εβινάκι υπέροχο όνομα το Μελίνα,τόσο γλυκό...
Όσο για το ροζ κι εμένα δε μου αρέσει όταν υπάρχει στην υπερβολή του!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paramythenia στις Πεμ Ιουλ 04, 2013 12:04 pm, 1 φορά

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evinaki μπορείς να βάλεις ουδέτερα χρώματα,πράσινο,μπεζ.εμεις βαψαμε το δωμάτιο φυστικι για να μη πέσει πολυ ροζ.οι προικες που μου αρέσουν εχουν πιο πολυ λευκό κ λιγότερο ροζ.αλλα μπορείς να βρεις κ ουδέτερα.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sophia η κουκουβάγια το κουκουβαγακι?????χαχαχα Σίγουρα είναι μια κουκλα η κορη σου και επίσης μου αρεσει πάρα πολυ που την φωνάζετε Αλέξια και όχι Αλεξία...(βεβαια μου αρεσει και ολοκληρο το Αλεξάνδρα, αλλα το Αλέξια ειναι πιο παιχνιδιαρικο!!!)

tsiritri

tsiritri
Παραμυθένια μου άλλον είναι της λογικής προσέχουμε για να έχουμε....
Άσε άσε σου λέω πολύ αυστηρός με αυτό το θέμα....

Τώρα βέβαια αν μου βγει σε καλό και δεν πάρω και πολλά κιλά δε θα με χαλάσει!
Αρκεί να αντέξω!

Μαράκι μου ναι άσε....εν τω μεταξύ ο γιατρός είναι χοντρός!!!
Εκεί να δεις....να έχεις ένα χοντρό γιατρό να σου λέει να μην τρως και να σε μαλώνει!!!
Η γραμματέας μου έλεγε τις προάλλες, όταν ήταν έγκυος και της φώναζε, του έλεγε "προσπαθώ να σε φτάσω αλλά δεν τα καταφέρνω!" Laughing Laughing Laughing Laughing 
Περιμένουμε τα ευχάριστα νεάκια σου αύριο!!!

Εβινάκι θα σε μαλώσω εεε!!
Τι ώρες είναι αυτές??
Ελπίζω να μη δούλευες πάλι μέχρι τέτοια ώρα!!!
Πω πω ωραίο πράγμα το ωραίο σώμα!!!
Τυχερή είσαι!
Κ ο δικός μου έχει....ωραία κοιλίτσα! Laughing Laughing Laughing 
Κάποτε είχε απίστευτο σώμα!
Κόλλημα με το γυμναστήριο, διατροφές και τα συναφή.
Τον γνώρισα πάνω που άρχισε να χαλαρώνει από το πολύ αυστηρό πρόγραμμα και από κει και πέρα άρχισε το κακό!
Να οι ταβερνούλες να τα μεζεδάκια...πάει το πουλάκι...έφυγε και δεν ξαναγύρισε!
Επίσης ούτε σε εμένα αρέσουν τα ροζ....
Το Μελίνα είναι Υπέροχο!!!!

Τι συνδιασμούς εκτός από τους κλασσικούς?
Μαριλένα, Μαριαλένα? Δε μου έρχεται τίποτα Rolling Eyes 

Σοφία χιχιχιχι κου κου βαααα κου κου βααααα!!!
Να σου πω όμως την αλήθεια μου?
Όταν είδα πρώτη φορά το άβαταρ που είχες βάλει με το Αλεξάκι σου που φαινόταν πλάτη για πρώτη μου φορά σκέφτηκα "κοίτα τι καλά που είναι και τα κοριτσάκια τελικά!!" όταν ακόμη νόμιζα ότι είχα αγοράκι!

Julie μου δε μου αρέσει το Ντίλια να σου πω την αλήθεια...όχι ότι είναι άσχημο αλλά μου κάνει αυτό που λες...ξένο!

Θα σας καληνυχτίσω σιγά σιγά, καλό βράδυ να έχουν όλα τα κοριτσάκια μας!!!

Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 39 417472

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαράκι και Tsiritri μπράβο, όλα καλά με τα μπεμπάκια σας. Με το καλό να τα κρατήσετε αγκαλίτσα.
Σοφάκι άπαιχτη η κορούλα σου, είναι όλα τα λεφτά.
Tsiritri και εγώ τα ίδια κάνω με τις μετρήσεις αλλά δε το λέω στη γιατρό μου γιατί θα φωνάζει.
Όσο για το όνομα δεν ξέρουμε ακόμη.

Paramythenia

Paramythenia
Julie85 έγραψε:
Παραμυθενια μου και γω προτιμω το Κωνσταντίνα απο το Σταματια...αλλα ολοκληρο το Κων/να...οχι Ντινα κτλ

Ολόκληρο οπωσδήποτε! Άκου Ντίνα το παιδί μου!!!Razz 
Πάντως και το Ματίνα δεν το απορρίπτω, παρόλο που η μεγαλύτερη πρώην σχέση του συζύγου είχε αυτό το όνομα. Laughing Το Σταματία δε μου αρέσει καθόλου αλλά το Ματίνα μου κάνει πιο γλυκό. Θα δούμε...

sophia

sophia
Α Julie εννοειται οτι θα βαλει!Ειδικα στο πρωτο παιδι υπερβαλλουμε και παιρνουμε και μας παιρνουν 1002 αχρηστα πραγματα!

Η δικια μου εχει 5 παλτο (3,5 ετων ) το ενα γουνα και εχει βαλει το ενα ΜΙΑ φορα!Οι δυο τρελες οι κολλητες μου ψωνιζουν ασταματητα!Εχω παπουτσια αφορετα ρουχα ολοκαινουρια γιατι να μη τα χρησιμοποιησω???Παπουτσια των 80 των 100 ευρω φορεμενα 1 ή 2 φορες γιατι να μην τα βαλω στη μικρουλινα?

Οκ υπαρχουν αθλητικα που τα εχει πολυ φορεσει αυτα δε θα τα βαλω αλλα τα αλλα γιατι?

Κοκκινιζω κοκκινιζω οταν μιλατε για το νεραιδακι μου!Θα κανουμε add στο φεις να σας ξεκλειδωσω τις φωτο της που ανεβαζω για τους στενους...μανουλες και εσεις....στους ασχετους τις κλειδωνω <3

Paramythenia

Paramythenia
tsiritri έγραψε:Παραμυθένια μου άλλον είναι της λογικής προσέχουμε για να έχουμε....
Άσε άσε σου λέω πολύ αυστηρός με αυτό το θέμα....

Τώρα βέβαια αν μου βγει σε καλό και δεν πάρω και πολλά κιλά δε θα με χαλάσει!
Αρκεί να αντέξω!

Μωρέ κι ο δικός μου τα ίδια είναι, σε καταλαβαίνω. Πάντως πλέον με προσκυνά όπως λέει!!! Την τελευταία φορά ούτε που με ζύγισε, απλά με ρώτησε πόσο είμαι. Laughing 

evini7

evini7
ax sygnomi gia ta greekglish! den exei ellinika to pc tou spitiou. se 2 vdomadoules omos tha exo kainourgio kai tha sas grafo ellinika.
Julie psifisa to doryllia me delta ellinko! Razz 
oxi tsiritri, sxolasa noris simera, efyga stis epta kai piga na do paidika! mas edose o mpampas lefta gia to proto mas rouxalaki alla den tis pira tipota...mallon me ti sophia symfono, mov ktl...prasino xroma sto spiti mas apokleietai na perasei. tha mas faei o gavros!
tin pethera mou koritsia tin lene simela...e leo ki ego as tin timiso, simela, simelina, melina!! to kalytero pou mporousa na vro...
oste otan ki an me to kalo kano agoraki na doso to onoma tou paterouli mou!

sophia

sophia
evini7 έγραψε:ax sygnomi gia ta greekglish! den exei ellinika to pc tou spitiou. se 2 vdomadoules omos tha exo kainourgio kai tha sas grafo ellinika.
oxi tsiritri, sxolasa noris simera, efyga stis epta kai piga na do paidika! mas edose o mpampas lefta gia to proto mas rouxalaki alla den tis pira tipota...mallon me ti sophia symfono, mov ktl...prasino xroma sto spiti mas apokleietai na perasei. tha mas faei o gavros!
tin pethera mou koritsia tin lene simela...e leo ki ego as tin timiso, simela, simelina, melina!! to kalytero pou mporousa na vro...

Μμμμμμμμμμμμμμ βρε τι μου θυμιζει τι????
Μου λεει και να σου πω θα λεει 2013 το πιστοποιητικο γεννησης?
Οχι καλε να βαλουμε 2012 αν δεν σου αρεσει!!!!

evini7

evini7
sophia έγραψε:
evini7 έγραψε:ax sygnomi gia ta greekglish! den exei ellinika to pc tou spitiou. se 2 vdomadoules omos tha exo kainourgio kai tha sas grafo ellinika.

xaxaxa! ego sto tsak glitosa to kokkino domatio tis mpempas! ase pou eipa na pairname 2-3pragmatakia se fystiki i pal prasino kai evgale afrous! ti na kanoume sofaki? mas vlepo oikogeneiakos pleon sta gipeda giati mexri protinos pigainame oi 2 mas...

evini7

evini7
Paramythenia έγραψε:
Julie85 έγραψε:

Ολόκληρο οπωσδήποτε! Άκου Ντίνα το παιδί μου!!!Razz 
Πάντως και το Ματίνα δεν το απορρίπτω, παρόλο που η μεγαλύτερη πρώην σχέση του συζύγου είχε αυτό το όνομα. Laughing Το Σταματία δε μου αρέσει καθόλου αλλά το Ματίνα μου κάνει πιο γλυκό. Θα δούμε...

Matinaki! san tis Maimous (Katerina kai Stamatina)! Mia xara Paramythenia, opos agapas kai sou aresei!
Den anoigeis kai to neo themataki na mas fereis gouri???

sophia

sophia
evini7 έγραψε:
sophia έγραψε:

xaxaxa! ego sto tsak glitosa to kokkino domatio tis mpempas! ase pou eipa na pairname 2-3pragmatakia se fystiki i pal prasino kai evgale afrous! ti na kanoume sofaki? mas vlepo oikogeneiakos pleon sta gipeda giati mexri protinos pigainame oi 2 mas...

Σου εχω πει πως το αγαπημενο μωρο της Αλέξιας τον λενε Τζιμπουρ?????Ας τα να μην τα συζηταμε αλλο....
Καθε σπιτι ενας τρελος....

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
paramu8enia mou η ανωτεροτητά σου (οσον αφορά στο όνομα) ειναι πραγματικά..παραμυθένια!!!φτου σου κοριτσι μου!!! εγω ειμαι λιιιιιιγο ζηλιαρα να το πω...κομπλεξικη να το πω.... !!! Razz
Sophia εσενα ειναι σαφως πιο ευκολο γτ ειναι και το ιδιο φύλο....ε εμενα αναγκαστικα κάποια με αυτοκινητα, μηχανες ή αγοριστικα στιχάκια πάνω τυπου "mommy's prince" θα πάνε άκλαφτα!!!χαχαχα ελπιζω οι συνυφάδες μου να κάνουν αγόρια!!!

evini7

evini7
sophia έγραψε:
evini7 έγραψε:
sophia έγραψε:

Σου εχω πει πως το αγαπημενο μωρο της Αλέξιας τον λενε Τζιμπουρ?????Ας τα να μην τα συζηταμε αλλο....

xaxaxaxaxaxa! oxi! Afto den to fantazomoun! xaxaxa! akou ekei, paixnidia me onomata podosfairiston! theos o antra sou!

sophia

sophia
evini7 έγραψε:
sophia έγραψε:
evini7 έγραψε:
sophia έγραψε:

xaxaxaxaxaxa! oxi! Afto den to fantazomoun! xaxaxa! akou ekei, paixnidia me onomata podosfairiston! theos o antra sou!

Καλε μια μερα ειμαστε στην Πειραιως στη σειρα να πληρωσω τη δεη μου λεει η μικρη μαμα παρε το Τζιμπουρ να πατησω εγω τα κουμπακια σηκωνετε και ο διευθυντης και μου λεει "Συγνωμη κυρια μου πως ειπε το μωρακι την κουκλα?????"
Αντε να απαντησεις εσυ....

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εβινάκι ε ναι.....το Μελινα είναι σαφως καλυτερο απο το Συμέλα!!!χαχαχαχαχα
Σου εκατσε πολυ καλα παντως γτ ειναι και υπεροχο ονομα απο μόνο του!!!
Ευτυχως εμενα ο αντρας μου εχει μονο κολλημα με τα αυτοκινητα και όχι με τις ομάδες!!!Δε θα τα αντεχα και τα δυο Razz
Sophia ακομα κλαιω με το Τζιμπουρ xaxaxaxaxa

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Julie85 έγραψε:Εβινάκι ε ναι.....το Μελινα είναι σαφως καλυτερο απο το Συμέλα!!!χαχαχαχαχα
Σου εκατσε πολυ καλα παντως γτ ειναι και υπεροχο ονομα απο μόνο του!!!
Ευτυχως εμενα ο αντρας μου εχει μονο κολλημα με τα αυτοκινητα και όχι με τις ομάδες!!!Δε θα τα αντεχα και τα δυο Razz
Sophia ακομα κλαιω με το Τζιμπουρ xaxaxaxaxa

Μία από τα ίδια κ εμείς. Ευτυχώς δε βλέπει μπάλα, αλλά δώστου αυτοκίνητα κ πάρτου την ψυχή. Αφού σκέφτομαι ότι το αμάξι της barbie που θα πάρουμε θα είναι φτιαγμένο, θα έχει πολλά άλογα και θα γκαζώνει.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
standaraki maria-lar!!!Μη σου πω οτι εμένα ήδη εχει αρχισει να το ψαχνει στο car.gr!!!! καμια μερα θα δουμε στο ιστορικο της μηχανης αναζητησης του υπολογιστη "φτιαγμενο τροχοσπιτο barbie"!!!! ΑΑΑΑΑΑνετα σου λεω!!!!

sophia

sophia
Χαχαχαχαχαχαχ Julie!

Ε μπαλα αυτοκινητα μηχανες γκατζετ ο καθενας τα δικα του!Παιδια ειναι και αυτοι ....

Paramythenia

Paramythenia
Julie85 έγραψε:paramu8enia mou η ανωτεροτητά σου (οσον αφορά στο όνομα) ειναι πραγματικά..παραμυθένια!!!φτου σου κοριτσι μου!!! εγω ειμαι λιιιιιιγο ζηλιαρα να το πω...κομπλεξικη να το πω.... !!! Razz

Μη νομίζεις, κι εγώ όταν με σκέφτομαι να τη φωνάζουμε Ματίνα κάπως μου κάνει, λέω λες να θυμάται την πρώην κάθε φορά που θα φωνάζει το παιδί μας;Laughing Αλλά έλα που η μοίρα το είχε να είναι το όνομα της μητέρας μου! Τι να κάνουμε; Το Αγγελική της πεθεράς μου έχει βγει, δε θα ήθελα 2 ξαδερφάκια να έχουν το όνομα αυτό και κυρίως δε θα ήθελα η μανουλα μου να βγει παραπονεμένη-ο αδερφός μου ενώ αρχικά είχε πει ότι θα έβγαζε το δικό της τελικά έβαλε το όνομα του πατέρα της γυναίκας του, στο γυναικείο του βέβαια. Ωστόσο το ομολογώ, πως αν ο πεθερός μου ήθελε να βγει Κωνσταντίνα εγώ θα ήθελα να το βγάλουμε έτσι... Αλλά ο άντρας μου λέει ότι δε θα ρωτήσουμε κανένα, μόνοι μας θα αποφασίσουμε και θα τους το ανακοινώσουμε!

sophia

sophia
Eπισης να δειτε γελια οταν μεγαλωνουν και παιζουν με αγορακια....η Αλέξια εχεις 3-4 φιλους στη μαμα μου που παιζουν στην θαλασαα τα δυο απο αυτα ειναι διδυμακια η Λουκια κ ο Γιαννης 5-6 χρονων!Η μικρη παιζει πολυ ομορφα μαζι τους...μου λεει μια φορα πες την κορη σου να σταματησει με το Γιαννακη και το Γιαννκη γιατι ανεβαζω πιεση και πες στο φλωρο το Γιαννακη θα τον παω στα βραχια να τον περασω ενα σχολειο ...τα κουβαδακια του και σε αλλη παραλια!!!

Παιδι πας καλα????το 5χρονο????εχεις ψυχολογικα????

Ρε κοριτσια οι αντρε κατι παθαινουν με τις κορες γενικα...οκ κυκλοφορουν και πιο νορμαλ μοντελακια απο τον δικο μου ....αλλα υπερβαλλουν!

Paramythenia

Paramythenia
sophia έγραψε:
Καλε μια μερα ειμαστε στην Πειραιως στη σειρα να πληρωσω τη δεη μου λεει η μικρη μαμα παρε το Τζιμπουρ να πατησω εγω τα κουμπακια  σηκωνετε και ο διευθυντης και μου λεει "Συγνωμη κυρια μου πως ειπε το μωρακι την κουκλα?????"
Αντε να απαντησεις εσυ....

Εντάξει, πέθανα στο γέλιο!!! ΘΕΑ η μικρή, ΘΕΑ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις