901 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 Πεμ Ιουλ 04, 2013 5:11 am
tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Άστα μαιμουδάκι άστα...δε θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνεται όταν πλακώνει κόσμος εκεί μέσα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Julie85 έγραψε:xaxaxaxa maria-lar τρελομπαμπας και ο δικός σας!!!και μενα έχει κολλημα με τα αυτοκινητα ο άντρας μου. αλλα ευτυχως περιοριζεται στο να τα βλεπει αγκαλια με τον γιο του στο υπολογιστη και μου αφηνουν την τηλεοραση ευτυχως να βλεπω κατι και γω η κακομοιρα!!! Δε θα βγει η κορη???θα τους βομβαρδιζουμε με barbie και μικρα μου πόνυ όλη μέρα να δουν αυτοι...
Ασε ασε αστεράκι θα μας βάλουν τα γυαλιά τα παιδιά μας .... Τα σκασμένα είναι πανέξυπνα. Λογικό μεν αν σκεφτεις οτι έχουν περισσοτερα ερεθισματα απο οτι είχαμε εμεις. Οπως και εμεις σε σχεση με τους γονεις μας...
bini ολοκληρο παλικάρι ο γιοκας ε??φτου φτου, μπραβο!!! ανυπομονώ και γω να ρθει η Τριτη να δω την κορούλα!!!Τα μινερβάκια με τους ιπποτες και τους δράκους τα εχουμε και μεις!!Ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!
Οσο για τις κόρες γκαζοφονιάδες....κοβω τους χαζομπαμπαδες να παιρνουν το τροχοσπιτο της barbie και να του αλλαζουν τα φωτα (ζαντολάστιχα, αεροτομές, φιμέ τζάμια και δε συμμαζευεται..χαχαχα;χχα)
maria-lar έγραψε:Julie85 έγραψε:xaxaxaxa maria-lar τρελομπαμπας και ο δικός σας!!!και μενα έχει κολλημα με τα αυτοκινητα ο άντρας μου. αλλα ευτυχως περιοριζεται στο να τα βλεπει αγκαλια με τον γιο του στο υπολογιστη και μου αφηνουν την τηλεοραση ευτυχως να βλεπω κατι και γω η κακομοιρα!!! Δε θα βγει η κορη???θα τους βομβαρδιζουμε με barbie και μικρα μου πόνυ όλη μέρα να δουν αυτοι...
Ασε ασε αστεράκι θα μας βάλουν τα γυαλιά τα παιδιά μας .... Τα σκασμένα είναι πανέξυπνα. Λογικό μεν αν σκεφτεις οτι έχουν περισσοτερα ερεθισματα απο οτι είχαμε εμεις. Οπως και εμεις σε σχεση με τους γονεις μας...
bini ολοκληρο παλικάρι ο γιοκας ε??φτου φτου, μπραβο!!! ανυπομονώ και γω να ρθει η Τριτη να δω την κορούλα!!!Τα μινερβάκια με τους ιπποτες και τους δράκους τα εχουμε και μεις!!Ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!
Οσο για τις κόρες γκαζοφονιάδες....κοβω τους χαζομπαμπαδες να παιρνουν το τροχοσπιτο της barbie και να του αλλαζουν τα φωτα (ζαντολάστιχα, αεροτομές, φιμέ τζάμια και δε συμμαζευεται..χαχαχα;χχα)
χαχαχαχαχα δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Θα του πω συμβιβάσου με τα αυτοκινητάκια της barbie.
maria-lar έγραψε:Εμένα η γιατρός μου δεν μου παίρνει καν χρήματα στις επισκέψεις και πολλές φορές με βλέπει στις εφημερίες της για να μην πληρώνω στο νοσοκομείο.
Paramythenia έγραψε:Εγώ ειλικρινά πάλι δεν καταλαβαίνω... Μόνο εδώ οι γιατροί ψαχνουν να θησαυρίσουν;;; Στην Αθήνα μου φαίνονται λογικές οι τιμές...
sophia έγραψε:Άσχετο αλλά κουβέντα να γίνεται έρχεται σκεφτεί όνοματα για τα λουλούδια σας?
tsiritri έγραψε:Αχ μπράβο Μαράκι μου μπράβο!!!!
Συγχαρητήρια!!!
Όλα τέλεια!!!!
Λίγο προσοχή και όλα πάνε υπέροχα!!!
Με το καλό να την κρατήσετε στην αγκαλιά σας!!!
tsiritri έγραψε:Βινάκι μου από τότε που έκοψα το αλάτι έχασα 2 κιλά και κάτι ψιλά.
Στην ουσία τώρα είμαι στα +3.5 από όταν ξεκίνησα (3.3 για την ακρίβεια αλλά όπου να ναι που θα πάει θα γίνουν 3.5).
Αλλά ήταν πολύ ευχαριστημένος.
Σοφάκι αύριο Β επιπέδου?
Αχ άντε κοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα να έχεις!!!
Το Ξ είναι δύσκολο που να το πει η μικρούλα??? Με την ησυχία της!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης