Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

tsiritri

tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Άστα μαιμουδάκι άστα...δε θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνεται όταν πλακώνει κόσμος εκεί μέσα Shocked 

sophia

sophia
Κοριτσια μου καλησπερα!Ημουν στο μαγαζι απο το πρωι και τωρα γυρισα!

Το Ιασω κοριτσια ειναι το πιο ακριβο σε σχεση με τα αλλα ιδιωτικα!Η κουνιαδα μου και τις δυο φορες που γεννησε εκει ειχε θεματακια!Αυτα φυσικα συμβαινουν σε ολα τα μαιευτηρια αλλες μενουν ευχαριστημενες αλλες οχι!Αλλα δε θα ξεχασω στη δευτερη γεννα της , τελος Ιανουαριου δεν υπηρχαν 3 κλινα και την εβαλαν σε 6κλινο!!!!Στο επισκεπτηριο δε ........6 λεχωνες 6 μωρα ...οι μανες να θηλαζουν και 2-3 επισκεπτες σε καθε κρεβατι!!!!Σοκ!!!!Ελπιζω να τα εχουν κοψει αυτα τωρα!!!

Στο Λητω οταν γεννησα εγω καμια σχεση τα μωρα δεν εβγαιναν εξω αν δεν εφευγαν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ!!!Τα πεθερικα μου,ο πατερας μου και ο αδερφος μου να καταλαβετε ειδαν την μικρη οταν γεννηθηκε και μετα οταν γυρισαμε σπιτι!Μονο οι μπαμπαδες μπορουσαν να μεινουν μεσα ολη μερα!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Julie85 έγραψε:xaxaxaxa maria-lar τρελομπαμπας και ο δικός σας!!!και μενα έχει κολλημα με τα αυτοκινητα ο άντρας μου. αλλα ευτυχως περιοριζεται στο να τα βλεπει αγκαλια με τον γιο του στο υπολογιστη και μου αφηνουν την τηλεοραση ευτυχως να βλεπω κατι και γω η κακομοιρα!!! RazzΔε θα βγει η κορη???θα τους βομβαρδιζουμε με barbie και μικρα μου πόνυ όλη μέρα να δουν αυτοι... Smile
Ασε ασε αστεράκι θα μας βάλουν τα γυαλιά τα παιδιά μας .... Τα σκασμένα είναι πανέξυπνα. Λογικό μεν αν σκεφτεις οτι έχουν περισσοτερα ερεθισματα απο οτι είχαμε εμεις. Οπως και εμεις σε σχεση με τους γονεις μας...
bini ολοκληρο παλικάρι ο γιοκας ε??φτου φτου, μπραβο!!! ανυπομονώ και γω να ρθει η Τριτη να δω την κορούλα!!!Τα μινερβάκια με τους ιπποτες  και τους δράκους τα εχουμε και μεις!!Ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!

Οσο για τις κόρες γκαζοφονιάδες....κοβω τους χαζομπαμπαδες να παιρνουν το τροχοσπιτο της barbie και να του αλλαζουν τα φωτα (ζαντολάστιχα, αεροτομές, φιμέ τζάμια και δε συμμαζευεται..χαχαχα;χχα)

χαχαχαχαχα δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Θα του πω συμβιβάσου με τα αυτοκινητάκια της barbie.

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμένα η γιατρός μου δεν μου παίρνει καν χρήματα στις επισκέψεις και πολλές φορές με βλέπει στις εφημερίες της για να μην πληρώνω στο νοσοκομείο.

bini

ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΣΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕ!ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΑ.

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ!ΧΑΧΑΧΑΧ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ!

sophia

sophia
maria-lar έγραψε:
Julie85 έγραψε:xaxaxaxa maria-lar τρελομπαμπας και ο δικός σας!!!και μενα έχει κολλημα με τα αυτοκινητα ο άντρας μου. αλλα ευτυχως περιοριζεται στο να τα βλεπει αγκαλια με τον γιο του στο υπολογιστη και μου αφηνουν την τηλεοραση ευτυχως να βλεπω κατι και γω η κακομοιρα!!! RazzΔε θα βγει η κορη???θα τους βομβαρδιζουμε με barbie και μικρα μου πόνυ όλη μέρα να δουν αυτοι... Smile
Ασε ασε αστεράκι θα μας βάλουν τα γυαλιά τα παιδιά μας .... Τα σκασμένα είναι πανέξυπνα. Λογικό μεν αν σκεφτεις οτι έχουν περισσοτερα ερεθισματα απο οτι είχαμε εμεις. Οπως και εμεις σε σχεση με τους γονεις μας...
bini ολοκληρο παλικάρι ο γιοκας ε??φτου φτου, μπραβο!!! ανυπομονώ και γω να ρθει η Τριτη να δω την κορούλα!!!Τα μινερβάκια με τους ιπποτες  και τους δράκους τα εχουμε και μεις!!Ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!

Οσο για τις κόρες γκαζοφονιάδες....κοβω τους χαζομπαμπαδες να παιρνουν το τροχοσπιτο της barbie και να του αλλαζουν τα φωτα (ζαντολάστιχα, αεροτομές, φιμέ τζάμια και δε συμμαζευεται..χαχαχα;χχα)

χαχαχαχαχα δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Θα του πω συμβιβάσου με τα αυτοκινητάκια της barbie.

Θα σας πω ατακα χαζο μπαμπα με κορη...εχουμε παει σινεμα εγω η μικρη και η φιλη μου να δουμε την καινουρια ταινια της tinkerbell μολις επιστρεψαμε σπιτι με ρωταει ο δικος μου...
Ηταν καλο???
Ναι το χαρηκε η μικρη!
Α, ωραια θα το κατεβασω να το δω και εγω!!!
(Οκ μαζι της εννοουσε αλλα και παλιEmbarassed Embarassed Embarassed )

Εμενα ο γιατρος μου παιρνει 20 ευρω το μηνα..ειτε μια φορα παω ειτε 2-3!Τωρα εχω σκοπο αν ειναι ολα καλα αυριο πρωτα ο Θεος (στη β επιπεδου) στην επομενη επισκεψη να τον ρωτησω ποσο θελει αυτη τη φορα!Περισσοτερα απο την πρωτη το αποκλειω.

Paramythenia

Paramythenia
Kορίτσια με πήραν από την κούριερ! Ήρθε το μπιμπεράκι μας!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 37 654316 

asteraki1989

asteraki1989
τι κανετε κοριτσουδες?και εμενα μου ειπαν θα το στειλουν το μπιμπερο τωρα ποτε δεν γνωριζω

sophia

sophia
maria-lar έγραψε:Εμένα η γιατρός μου δεν μου παίρνει καν χρήματα στις επισκέψεις και πολλές φορές με βλέπει στις εφημερίες της για να μην πληρώνω στο νοσοκομείο.

Α ειναι σε νοσοκομειο ε?Για αυτο δεν πληρωνεται!Παντα εκει σας βλεπουν ή πηγαινετε και στα ιδιωτικα τους ιατρεια?

Παντως αυτο με τις επισκεψεις οι ιδιωτες το κανουν για αλλο λογο!Ξερετε ποσες φορες γυναικες πανε σε εναν ιδιωτη να τις παρακολουθει και οταν ερθει η ωρα να γεννησουν πανε σε δημοσιο?Με το δικιο τους και αυτοι σου λενε πληρωσε επισκεψη γιατι αντικειμενικα δεν ειναι σωστο να πηγαινεις 9 μηνες χωρις επισκεψη και μετα να γεννας αλλου!Τωρα οι αμοιβες του και ειδικοτερα στην Αθηνα θεωρω οτι παραμενουν παραλογες ..ειδικα στις μερες μας!Καθε σπιτι και ενας ανεργος!

Εμενα ας πουμε απο μονος του μου μειωσε την επισκεψη στη μεση!Στην Αλεξ εδινα 40/μηνα τωρα δινω 20!

Paramythenia

Paramythenia
Εγώ ειλικρινά πάλι δεν καταλαβαίνω... Μόνο εδώ οι γιατροί ψαχνουν να θησαυρίσουν;;; Στην Αθήνα μου φαίνονται λογικές οι τιμές...

sophia

sophia
Paramythenia έγραψε:Εγώ ειλικρινά πάλι δεν καταλαβαίνω... Μόνο εδώ οι γιατροί ψαχνουν να θησαυρίσουν;;; Στην Αθήνα μου φαίνονται λογικές οι τιμές...

Καλα μη το λες εγω ξερω γιατρους εδω που ζητουν 3000-3500 για μια γεννα και πολλους που εχουν επισκεψη 70-80 ευρω!Σιγα ρε φιλε...

Εκει ποσα παιρνουν δλδ?

bini

παραμυθενια θα δεις τι ωραιο ειναι!

εδω παντως κοριτσια εχουν χασει πολυ κοσμο οι ιδιωτες σε σημειο να σου κανουνε παζαρια!και παλι φευγουν πανε ή στο νοσοκομειο ή στο πανεπιστημιακο!

sophia

sophia
Άσχετο αλλά κουβέντα να γίνεται έρχεται σκεφτεί όνοματα για τα λουλούδια σας?

Paramythenia

Paramythenia
Εδώ έχουμε 3 ιδιώτες, ο ένας από αυτούς ξέρω ότι παίρνει 60 ευρώ στην επίσκεψη αλλά παίρνει πολλά στη γέννα.

Στο νοσοκομείο όσους έχω ρωτήσει, παλιότερα και τώρα, έδιναν ή δίνουν 50.

Paramythenia

Paramythenia
sophia έγραψε:Άσχετο αλλά κουβέντα να γίνεται έρχεται σκεφτεί όνοματα για τα λουλούδια σας?

Χμ... Εμείς έχουμε ένα θεματάκι με αυτό...
Ο κουνιάδος μου έχει βγάλει το όνομα της πεθεράς μου. Έτσι εμείς έχουμε είτε το όνομα της μαμάς μου είτε το όνομα του πατέρα μου και του πεθερού μου, είναι το ίδιο, στο γυναικείο του. Και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Να βγάλουμε τη μαμά μου -που δε με ενθουσιάζει- ή το όνομα του μπαμπα κ του πεθερού. Κι αν το δεύτερο είναι αγόρι; Κι αν δεν κάνουμε άλλο; Ουφ, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε...

tsiritri

tsiritri
Παραμυθένια μου πες μας τα ονοματάκια να σου πούμε γνώμες! Very Happy 

Την πεθερά μου την έλεγαν Ελένη αλλά δεν πρόλαβα να τη γνωρίσω....Rolling Eyes έτσι σίγουρα η μικρή θα πάρει με το καλό ή το όνομα της ή και τα δύο.
Τη μαμά μου τη λένε Μαρία.
Θα ήθελα να ακουστεί κ της μαμάς μου αλλά δε μου αρέσει ο συνδιασμός δηλ, Μαριλένα, Μαριαλένα κλπ ιδιαίτερα.

Γύρισα από το γιατρό!
Όλα καλά μου είπε και ένα μεγάλο μπράβο για τα κιλά Very Happy Very Happy
Οι εξετάσεις μου σούπερ, όλα καλά μου είπε!
Το ζάχαρο μου είναι 80, η καμπύλη επίσης βγήκε σούπερ, σίδηρος 133, αιματοκρίτης 39 και κάτι άλλες που δεν ξέρω τι είναι!
Δε μου ανέλυσε τίποτα, μου είπε απλά ότι είναι πολύ καλές.
Η δε μπεμπούλα είναι 427 γραμμάρια η μικρούλα μου I love you 

Επίσης μου είπε για τα μπάνια απογευματινές ώρες θάλασσα και όχι ηλιοθεραπεία.
01/08 ξανά ραντεβού, διακοπές οκ (επειδή του είπα Ναύπλιο και Καλαμάτα, Σαντορίνη μου είπε όχι). Βόλο για το ΣΚ επίσης πήρα το οκ.
Απλά μου είπε στις διακοπές και τώρα στο Βόλο 3 Buscopan τη μέρα πάλι.

Τα χάπια συνεχίζω τα ίδια, ασβέστιο δε μου έχει βάλει και μου είπε ότι μπορεί να μην χρειαστεί να πιω και καθόλου, επίσης για το αλάτι που τον ρώτησα για πόσο καιρό δε θα τρώω μου είπε μέχρι να γεννήσω Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 37 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 37 534787 
Υποκατάστατα αλατιού που ρώτησα μου είπε ότι κάνουν μεγαλύτερο κακό γιατί δημιουργούν ηπατικές διαταραχές Rolling Eyes 
Για την αμοιβή τελικά δεν ρωτήσαμε Rolling Eyes την επόμενη φορά 01/08.

Για το Ιασώ συμφωνώ κ εγώ, δεν είναι η καλύτερη μου... πλέον βέβαια δεν υπάρχουν 6κλινα, τα χουν κλείσει και τα έχουν κάνει όλα από 3κλινα και κάτω αλλά είναι τρύπες.

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλησπέραααα!!!Είμαι ξετρελαμένη!!!Η πριγκίπισσα μας είναι υγιέστατη δόξα τον θεό!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 37 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 37 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 37 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 37 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 37 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 37 654316 
Όλα τα βρήκαμε φυσιολογικά.Την είδαμε και 3d μου φάνηκε πανέμορφη!!Μας έκρυβε βέβαια με τον αγκώνα της λίγο το πρόσωπο αλλά μια χαρά φαινόταν!!!Το κεφαλάκι το έχει κάτω και τα ποδαράκια της οκλαδόν στην δεξιά μεριά του ομφαλού μου!!!
Ο πλακούντας παραμένει όπως ήταν επιχείλιος οπότε οι οδηγίες περί ξεκούρασης δεν άλλαξαν!
Τράχηλος 3,6...πολύ καλός μου είπε.Του ζήτησα να τον κοιτάξει κολπικά αλλά μου είπε λόγω πρόδρομου πλακούντα μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία και εφόσον δεν υπάρχει ένδειξη δεν το ρισκάρουμε.
Βάρος της μπέμπας 360 γρ. πήρε 30 γρ.από την προηγούμενη πέμπτη.
Νομίζω σας τα είπα όλα!!!Αχ την ερωτεύτηκα!!!I love you I love you !!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές πραγματικά μέσα από την καρδιά μου!!!!Μπορεί να μην γνωριζόμαστε αλλά δίνουμε μεγάλο κουράγιο η μία στην άλλη!
Εύχομαι στα κορίτσια που έχουν σειρά τα πιο τέλεια αποτελέσματα και σε όλες μας τελειόμηνες χωρίς απρόοπτα εγκυμοσύνες!!!!

tsiritri

tsiritri
Αχ μπράβο Μαράκι μου μπράβο!!!!
Συγχαρητήρια!!!
Όλα τέλεια!!!!
Λίγο προσοχή και όλα πάνε υπέροχα!!!
Με το καλό να την κρατήσετε στην αγκαλιά σας!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
tsiritri έγραψε:Αχ μπράβο Μαράκι μου μπράβο!!!!
Συγχαρητήρια!!!
Όλα τέλεια!!!!
Λίγο προσοχή και όλα πάνε υπέροχα!!!
Με το καλό να την κρατήσετε στην αγκαλιά σας!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!Όλες μας με το καλό να τα αγκαλιάσουμε!!!!

bini

μαρακι συγχαρητηρια ολα καλα μπραβο!ομορφη η μπεμπα ε?

τσιριτρακι μπραβο σας και εσας!τι εννοεις σου ειπε μπραβο για τα κιλα δεν πηρες ή εχασες?
και εμενα το εχει θεμα...

εγω κοριτσια για το ονομα το εχω ξαναπει ΕΦΡΑΙΜ!καναμε ταμα και αμεσως μας ακουσε και μας βοηθησε οΑΓΙΟΣ

sophia

sophia
Μαρακι εγω στα ειπα διπλα....πολλα πολλα μπραβο στο κοριτσι και απο εδω!

Μπραβο και στην αλλη δεσποινιδα της παρεας!Σχεδον μισο κιλο ανθρωπος ε???Ποσα κιλα εχεις παρει Τσιριτρι?Εγω εν οψη της αυριανης μερας εχω βγαλει εξω αυχενικες , β επιπεδου και doppler και διαβαζω!!!Οκ, τρελενομαιcheers cheers cheers 

Η Αλέξια εχει το ονομα της πεθερας μου Αλεξανδρα (εχουμε μια χαρα σχεσεις) μου την εδινε στα νευρα ομως που την φωναζαν Αλεξαντρουλα οταν ηταν μωρο και ετσι ειπαμε να την φωναζουμε Αλέξια μια και το Αλεξία ειναι αλλο ονομα (απο το Αλεξιος). Μονο οι γονεις μου την φωναζουν Αλεξανδρα και θυμωνει κιολας..."Δεν με λενε Αλετσανδρα ΑΛΕΤΣΙΑ με λενε!!!!!' (Το ξ ειναι το μονο γραμμα που δεν μας εχει επισκεφθει ακομηtongue )

Το μικρο το λουλουδακι πρωτα ο Θεος λεμε να το βαπτισουμε Ευδοκια απο το ονομα της μανουλας μου!Επισης θα ηθελα πολυ να ακουστει και το ονομα του one and only τρελοκοριτσου που λατρευω...της γιαγιας μου...αλλα επειδη εχει ιδιο ονομα με τον αντρα μου (στο θηλυκο φυσικα) μαλλον δεν το βλεπω.Θα δουμε....να ναι καλα πανω απο ολα!

tsiritri

tsiritri
Βινάκι μου από τότε που έκοψα το αλάτι έχασα 2 κιλά και κάτι ψιλά.
Στην ουσία τώρα είμαι στα +3.5 από όταν ξεκίνησα (3.3 για την ακρίβεια αλλά όπου να ναι που θα πάει θα γίνουν 3.5).
Αλλά ήταν πολύ ευχαριστημένος.

Σοφάκι αύριο Β επιπέδου?
Αχ άντε κοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα να έχεις!!!
Το Ξ είναι δύσκολο που να το πει η μικρούλα??? Με την ησυχία της!

μαρακι27

μαρακι27
Μαράκι και tsiritri συγχαρητησια για τα αποτελέσματα σας...μόνο καλά πράγματα ν'ακούμε!

Εμείς πάλι απο όνομα θα πάρει άσχετο των γονιών μας...είμαστε κάθετοι σε αυτό το θέμα με τον άντρα μου...ακόμα βέβαια δ έχουμε αποφασίσει, έχει ο θεός!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Βίνι μου σε ευχαριστώ πολύ,πολυ!!!Όλα να σου πάνε δεξιά!!!Μου φάνηκε κουκλίτσα ρεεε!!!Αλλά θα μου πεις ποια μαμά βλέπει άσχημο το μωρό της!!!

Μαράκι27 να είσαι καλά!!!Ευχαριστώ πολύ!!!

Σοφία μου σε ευχαριστώ και από δω!!!

Εγώ θα την βαφτήσω Ειρήνη αφού το έχω τάξει το κοριτσάκι μου στην Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλάντου.Θα την βαφτήσουμε και στο μοναστήρι όταν έρθει η ώρα με το καλό!

sophia

sophia
tsiritri έγραψε:Βινάκι μου από τότε που έκοψα το αλάτι έχασα 2 κιλά και κάτι ψιλά.
Στην ουσία τώρα είμαι στα +3.5 από όταν ξεκίνησα (3.3 για την ακρίβεια αλλά όπου να ναι που θα πάει θα γίνουν 3.5).
Αλλά ήταν πολύ ευχαριστημένος.

Σοφάκι αύριο Β επιπέδου?
Αχ άντε κοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα να έχεις!!!
Το Ξ είναι δύσκολο που να το πει η μικρούλα??? Με την ησυχία της!

Nαι αυριο...Smile
Τα κιλα σου τελεια!
Καλα ναι εννοειται οποτε θελει 3,5 χρονων ειναι ακομη...και μεγαλη γλωσσου!

Την πηρα τωρα τηλ και ακολουθησε η εξης συζητηση
Αγαπη μου τι κανεις?
Παιζω ουνο με τη γιαγια μου
Περνας ομορφα
Ναι μανουλα
Την Δευτερα θα ερθεις ομως ε?Μας ελειψες
Μπα κανω μπανια δε νομιζω..ελα εσυ
Θες?Μηπως να ερθω να σε παρω?
Οχι μαμαααα κατσε εκει να πας στο γιατρο σου και ελα οταν γεννηθει η αδερφουλα μου!!!!
ΝΤΟΙΝΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚbom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις