301 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 Δευ Ιουλ 08, 2013 10:35 am
Pely
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πανάθεμά σε ( με την καλή έννοια πάντα!!!!) θα γεννήσω με τόσο γέλιο.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μα κι εγώ κατουρήθηκα πάνω μου (ντλοπή)Pely έγραψε:
Πανάθεμά σε ( με την καλή έννοια πάντα!!!!) θα γεννήσω με τόσο γέλιο.....
bini έγραψε:ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΕΠΛΕΝΕΣ ΣΟΦΑΚΙ?ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ?
Αφου δεν έχω πάρει κιλά και έχω γίνει από νταρντάνα--> μανούλι γιατί να μην το 'φχαριστηθώ;;;;bini έγραψε:εσυ εισαι ολοκληρη διαφημιση εγκυου!μονο φωτακια λειπουνε!χαχαχα!
Να δεις καμάρι ο δικός μου! Μόνο που δεν κουβαλούσε ταμπέλα "εγώ της το έβαλα εκεί μέσα"bini έγραψε:εννοειται!απλα λεω που και η κοιλια να μην φαινοτανε η μπλουζα το ελεγε ξεκαθαρα!
Με μισή πλύση μας βλέπω γιατί όντως έχω 8κιλοsophia έγραψε:Ε κοιτα 8κιλο δεν μαζευεις με φανελακια και ζιπουνακια αλλα να οι κουβερτουλες να τα πανακια...βαζεις και μιση πλυση αν δεν εχει ζυγισμα το πλύντηριο!
Οι χειροτεροι λεκεδες γινονται απο τον 6ο-7ο και μετα που αρχιζουν τα φρουτα και οι σουπες (μπιααααααχχχχχχχχχχ)
Τωρα αλλαζει 10 φορες την ημερα απο τη μια αλλα δεν γουρουνιαζει τοσο οσο φανταζεσαι!
Εμείς αλλάζουμε 500 ρούχα τη μέρα γιατί κάνουμε και γυμναστική και ιδρώνουμε + τα κανονικά μας ρούχα.... Άστα να πάνεbini έγραψε:εγω κοριτσια γιαυτο πηρα 6 κιλων γιατι και λογω δουλειας πλενω συνεχεια αν ηταν να περιμενω να μαζευτουνε χαθηκα!
μαιμου μην παρεις τοσα καταρχας θα σου φερουνε και επισης στην αρχη μεγαλωνουνε γρηγορα τους 2-3 μηνες στην αρχη αντε να λερωνονται με γαλα η κακουλινια αν δεις ξεπλενεις κανενα στο χερι!εγω 10 μεσα εξω θα παρω και αν ειναι στελνω τη μαμα αλλα και απο αλλες κοπελες στο γιατρο λιγα μου ειπανε να παρω στην αρχη.εγω εκανα ενα τσεκ στη βαλιτσα και οσα πηραμε με τη μαμα λιγα μου εμειναν τα ρουχακια μια κουβερτουλα σελτεδακια σαλιαρες και οτια αλλο θελω για θηλασμο και ειμαι οκ!
lolbini έγραψε:διαβαστε αυτο τη φωτογραφια δεν την σχολιαζω καν!χαχαχα!
http://iatropedia.com/articles/read/4486
Εγώ είχα διαβάσει για αυτό στα forum και το έψαχνα αλλά ήταν εξαντλημένο. Όλοι λένε πως είναι καταπληκτικό.Popisofia έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ...
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ?
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ Κ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ?
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης