Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
706 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 706 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:πωπω κοριτσια αυτα ειναι...εγω δεν αντεχω και τη μανα μου φωναζω κουμαντο κανω εγω!ευτυχως και ο αντρας μου δεν ειναι μαμακιας φωναζει (καλα δεν υπηρχε περιπτωση να τον επαιρνα αλλιως)

καλε τι λαχανι ειναι αυτο?να το ονομασετε καλυτερο πρασινο του σρεκ!με γειες!
χαχαχαχα
Βγάζω το άχτι μου φέτος. Του χρόνου δεν ξέρω αν θα προλαβαίνω τα beaute!

bini

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μετα θα τα βαφεις ασορτι με την κορη πωπω!σε φανταζομαι χαζομανουλα θα γινεις!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:μετα θα τα βαφεις ασορτι με την κορη πωπω!σε φανταζομαι χαζομανουλα θα γινεις!
Ενώ εσύ με το γιο θα είσαι αποστασιοποιημένη, ε; Razz 

bini

εγω δεν τα βαφω ετσι κι αλλιως!καταρχας στη δουλεια δεν μου αρεσει να ειναι βαμμενα και δευτερον μολις πλυνω πιατα χαλασαν και εννοειται βαριεμαι να τα βαφω μονο στο γαμο εκανα μανικιουρ πεντικιουρ και αυτα μια μερα πριν γιατι ειμαι τοσο ατσαλη με αυτα την αλλη μερα χαλασαν!

ασε εγω με τον γιο θα κανω χειροτερα ημουνα αγορικοριτσο ειμαστε και λιγο πατρις θρησκεια οικογενεια!ειμαστε και ενστολοι αστα...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:ασε εγω με τον γιο θα κανω χειροτερα ημουνα αγορικοριτσο ειμαστε και λιγο πατρις θρησκεια οικογενεια!ειμαστε και ενστολοι αστα...
Πάλι καλά που σου το αναγνωρίζεις! Laughing 

bini

εγω?εννοειται ασε που με οσα περασα με τις αποβολες και ειδικα την τελευταια το λιγοτερο που θα παθω ειναι να γινω χαζομαμα!αλλα πιστευω οτι θα πανε ολα καλα και μετα δεν με νοιαζει ας με εκμεταλλευεται!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτάτε κ σεις την κοιλια σας που κουνιέται ή μονο εγω την έχω φάει αυτη την πετριά;Rolling Eyes 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:Κοιτάτε κ σεις την κοιλια σας που κουνιέται ή μονο εγω την έχω φάει αυτη την πετριά;Rolling Eyes 
χαχα
Δεν κουνιέται ακόμα η δική μου!
Στη δικιά σου παρατηρείται και συνωστισμός! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 25 417472 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:Κοιτάτε κ σεις την κοιλια σας που κουνιέται ή μονο εγω την έχω φάει αυτη την πετριά;Rolling Eyes 
χαχα
Δεν κουνιέται ακόμα η δική μου!
Στη δικιά σου παρατηρείται και συνωστισμός! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 25 417472 
Φοβερή ψυχαγωγία!καλυτερα κ απο κινηματογράφο!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 25 215994 

bini

εγω τελευταια συνεχεια!ασε που πολλες φορες τρανταζομαι ολοκληρη!αφου χθες που περιμενα στο γιατρο ηταν μια διπλα μου στολισμενη σαν χριστουγεννιατικο δεντρο και ειχε το i pad και διαβαζε τα mail και τρανταζοταν η κοιλια και σε καποια φαση ειχε γουρλωσει τα ματια και κοιτουσε επιμονα την κοιλια!και μου λεει:εσεις θα εξεταστειτε?ειπα να της πω οχι ηρθα να μια βολτα να δροσιστω στο ερ κουλ!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:εγω τελευταια συνεχεια!ασε που πολλες φορες τρανταζομαι ολοκληρη!αφου χθες που περιμενα στο γιατρο  ηταν μια διπλα μου στολισμενη σαν χριστουγεννιατικο δεντρο και ειχε το i pad και διαβαζε τα mail και τρανταζοταν η κοιλια και σε καποια φαση ειχε γουρλωσει τα ματια και κοιτουσε επιμονα την κοιλια!και μου λεει:εσεις θα εξεταστειτε?ειπα να της πω οχι ηρθα να μια βολτα να δροσιστω στο ερ κουλ!
χαχαχαχα

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας καληνυχτω ,θα δώ ταινία με το κουνιαδουλι!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 25 417472 

bini

σαν εχεις παρεα μαιμουδακι...ασχετα που θα σε παρει ο υπνος στον καναπε!

καληνυχτα μανουλομανουλα!
ιωαννα ροζ ονειρα σημεραΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 25 875502 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 25 875502 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 25 875502 

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maimoudaki καλά να περάσετε....και προσπάθησε να δεις τουλάχιστον την μισή ταινία...χαχαχα
ιωάννα άραγε τι ανακούφιση νιώθεις που επιτελους έμαθες μετα απο τοσο καιρό το φύλο του μωρου σου...πωπω φανταζομαι σήμερα θα κάνεις οντως ροζ ονειρα Smile
βινάκι αληθεια το καταλαβαινουν και οι γυρω σου???ετσι ήμουν στον γιο....κοριτσια τωρα η κόρη άλλο πραγμα...καμία σχέση αλήθεια σαν εγκυμοσυνη!!η μπεμπα ευτυχως είναι πολυ ησυχη σε σχεση με το πως ηταν ο κων/νος μες στη κοιλιά....

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτες!
Πάω να χωνέψω το νέο!
Δηλαδή όταν αναφέρομαι στο έμβρυο θα λέω "να ΤΗΣ πάρουμε αυτό το μπλουζάκι" ;;;;;;
Α πα πααααααα

Όλα ροζ!

bini

καλημερα κουκλες!εχω ξυπνησει απο 6 το πρωι!ελεος να εχει τετοια δροσια και να μην κοιμαμαι!

tonia 28

tonia 28
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
bini έγραψε:καλημερα κουκλες!εχω ξυπνησει απο 6 το πρωι!ελεος να εχει τετοια δροσια και να μην κοιμαμαι!

καλημερα και εγω το ιδιο ειπα να ξανακοιμηθω αλλα τιποτα

Paramythenia

Paramythenia
Καλημέρες κοριτσάκια!
Σήμερα κοιμήθηκα άψογα, είχε και μια υπέροχη δροσούλα! Ξυπνήσαμε και απολαμβάναμε τις κινήσεις τις μικρής που φαίνεται πως έκανε πάρτυ μέσα στην κοιλιά! Κάποια στιγμή μάλιστα ξεπροβάλει ένα εξόγκωμα πάνω από τον αφαλό, κεφάλι ήταν, πόδι, χέρι, δεν ξέρω.
Μόλις φάγαμε τα δημητριακά μας και ηρέμησε.

Απορία πρωινή 1: Θα τολμούσατε να παραγγείλετε από το internet φορμάκια; Διάβασα σε ένα φόρουμ ότι μία κοπέλα παρήγγειλε από ένα site του εξωτερικού (Αγγλία νομίζω) και έμεινε ευχαριστημένη. Μπήκα και είδα και ειδικά μερικά εσωρουχάκια ήταν γλύκα! Κοίταξα το υλικό: 100% βαμβάκι. Να το τολμήσουμε;

Απορία πρωινή 2: Πρέπει να πάρουμε και πιο μεγάλα ρούχα και εσώρουχα, π.χ. 6-9,αν πηγαίνει έτσι ή τα παίρνουμε αργότερα αυτά;

Φιλάκια πολλά πολλά, ειδικά στις νυσταγμένες τσουπρίτσες!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, μάνες!

Με το που ξύπνησα έστειλα μήνυμα στον άντρα μου: "Τσυπνήσαμε! Κι εγώ και η μικρή" Laughing Laughing Laughing 

Για τα προβλήματα του ύπνου, δεν θέλετε να σας πω, η μοσχάρω.... Μου είπε χθες η γιατρός μου που της έλεγα πως δεν πολυβολεύομαι ακόμα και με τη μικρή κοιλίτσα που έχω
-"Μήπως δεν κοιμάσαι και καλά από τώρα;"
-"Μπα, με τον ύπνο δεν έχω πρόβλημα"
-"Αχ, κι εγώ έτσι ήμουνα, μέχρι και τον 9ο κοιμόμουνα όσο ήθελα"
Λέτε να μου μεταφέρει θετικά vibes ύπνου;;;

Paramythenia,
για πιο site λες; Για πες; Γενικά αν είναι μεγάλη εταιρεία ή πολυεθνική είναι ασφαλές να αγοράσεις.

Νομίζω για αρχή μέχρι 3-6m καλά είναι να αγοράσεις. Επειδή θα χρειαστεί και να αλλάξεις ρούχα που θα σου φέρουν δώρο, τότε μπορείς να αγοράσεις 6-9 και 9-12.

Μερικές φίλες στα βαφτίσια των παιδιών τους άλλαξαν τα ρούχα που τους είχαν φέρει και πήραν για την επόμενη χρονιά, φαντάσου!!!!

eua9

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Paramythenia έγραψε:Καλημέρες κοριτσάκια!
Σήμερα κοιμήθηκα άψογα, είχε και μια υπέροχη δροσούλα! Ξυπνήσαμε και απολαμβάναμε τις κινήσεις τις μικρής που φαίνεται πως έκανε πάρτυ μέσα στην κοιλιά! Κάποια στιγμή μάλιστα ξεπροβάλει ένα εξόγκωμα πάνω από τον αφαλό, κεφάλι ήταν, πόδι, χέρι, δεν ξέρω.

Απορία πρωινή 1: Θα τολμούσατε να παραγγείλετε από το internet φορμάκια; Διάβασα σε ένα φόρουμ ότι μία κοπέλα παρήγγειλε από ένα site του εξωτερικού (Αγγλία νομίζω) και έμεινε ευχαριστημένη. Μπήκα και είδα και ειδικά μερικά εσωρουχάκια ήταν γλύκα! Κοίταξα το υλικό: 100% βαμβάκι. Να το τολμήσουμε;

Απορία πρωινή 2: Πρέπει να πάρουμε και πιο μεγάλα ρούχα και εσώρουχα, π.χ. 6-9,αν πηγαίνει έτσι ή τα παίρνουμε αργότερα αυτά;

Καλημέρα σε όλες.. Smile 
Παραμυθένια και για μένα είναι απορίες αυτές που έθεσες Wink 
Για το site στην Αγγλία μάλλον λες το tesco.. και εγώ ψήνομαι αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι απο το ιντερνετ δεν μπορείς να πιάσεις το ρουχαλάκι και έτσι δεν μπορείς να καταλάβεις ποιότητα. Οπότε λέω να το αφήσω να μην έχω εκπλήξεις..Wink 

Όσο για τα ρουχαλάκια/ εσωρουχάκια και εγώ σκεφτόμουν να πάρω και μερικά για μεγαλύτερο.. δηλαδή στο 0-3 να πάρω καμιά 10 αριά και άλλα 10 για 3-6.. λες να πάρουμε και για παραπάνω; δεν ξέρω.. σκέφτομαι ότι τα μετά μπορούμε να τα πάρουμε και με την ησυχία μας..

Γενικά τι τιμές έχετε βρει απο εσωρουχά/ρουχαλάκια.. εγώ από ότι έχω δει ως τώρα τα φορμάκια κάνουν 10 ευρώ το 1 περίπου και τα εσωρουχάκια 4-5 ευρώ το καθένα .. αν κάνω μια πρόσθεση θέλουμε περίπου 300 ευρώ;;!
δηλαδή για 20 φορμάκια και 20 εσωρουχάκια .. 10 για το κάθε νούμερο..
βγαίνουν πολλά ε;
οπότε πρέπει να τσεκάρουμε κανένα μαγαζί με καλή τιμή και ποιοτικά. αν έχετε δει καλύτερες τιμές ενημερώστε!Wink

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eua9 έγραψε:
Paramythenia έγραψε:Καλημέρες κοριτσάκια!

Καλημέρα σε όλες.. Smile 
Για το site στην Αγγλία μάλλον λες το tesco.. και εγώ ψήνομαι αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι απο το ιντερνετ δεν μπορείς να πιάσεις το ρουχαλάκι και έτσι δεν μπορείς να καταλάβεις ποιότητα. Οπότε λέω να το αφήσω να μην έχω εκπλήξεις..Wink 

Όσο για τα ρουχαλάκια/ εσωρουχάκια και εγώ σκεφτόμουν να πάρω και μερικά για μεγαλύτερο.. δηλαδή στο 0-3 να πάρω καμιά 10 αριά και άλλα 10 για 3-6.. λες να πάρουμε και για παραπάνω; δεν ξέρω.. σκέφτομαι ότι τα μετά μπορούμε να τα πάρουμε και με την ησυχία μας..

Γενικά τι τιμές έχετε βρει απο εσωρουχά/ρουχαλάκια.. εγώ από ότι έχω δει ως τώρα τα φορμάκια κάνουν 10 ευρώ το 1 περίπου και τα εσωρουχάκια 4-5 ευρώ το καθένα .. αν κάνω μια πρόσθεση θέλουμε περίπου 300 ευρώ;;!
βγαίνουν πολλά ε;
οπότε πρέπει να τσεκάρουμε κανένα μαγαζί με καλή τιμή και ποιοτικά. αν έχετε δει καλύτερες τιμές ενημερώστε!Wink
Πολλά μαγαζιά, πχ mothercare, έχουν πακέτο 6 φορμάκια ή εσωρουχάκια με 25 ευρώ ή και φθηνότερα. Έτσι και στα h&m αλλά και στα marks & spencer. Συμφέρουν αυτά τα "πακετάκια". Νομίζω και τα Orchestra έχουν.

Paramythenia

Paramythenia
Κι εγώ πάντως καλά κοιμάμαι, δε μπορώ να πω... Αλλά εδώ και καιρό με τη βοήθεια μαξιλαριού.

Γλύκα το μηνυματάκι Ιωάννα μου! Τρελαίνονται γι'αυτά οι μπαμπάδες! Αχ βρε κορίτσια τι μου είπε προχτές ο άνδρας μου; Σε ζηλεύω για όλο αυτό το θαύμα που βιώνεις μέσα σου! Εγώ ως άνδρας δε θα μπορέσω ποτέ να το νιώσω... Συγκινήθηκα να πω; Πάντως ο άντρας μου έχει δει κάπως διαφορετικά τη γυναίκα μέσα από την εγκυμοσύνη μου...

Άσχετο τώρα!
Το site είναι αυτό:http://www.clothingattesco.com/kids/baby/icat/babywear-0-2-years/ (έχω επιλέξει ρούχα για babies). Τα φορμάκια δε με ενθουσιάζουν αλλά μερικά εσωρουχάκια είναι γλύκα. Βέβαια έχουν νούμερα 0, 1m, 3m κλπ και είναι λίγο μπέρδεμα.

Ιωάννα οι περισσότεροι το κάνουν αυτό στα βαφτίσια!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:Κι εγώ πάντως καλά κοιμάμαι, δε μπορώ να πω... Αλλά εδώ και καιρό με τη βοήθεια μαξιλαριού.

Γλύκα το μηνυματάκι Ιωάννα μου! Τρελαίνονται γι'αυτά οι μπαμπάδες! Αχ βρε κορίτσια τι μου είπε προχτές ο άνδρας μου; Σε ζηλεύω για όλο αυτό το θαύμα που βιώνεις μέσα σου! Εγώ ως άνδρας δε θα μπορέσω ποτέ να το νιώσω... Συγκινήθηκα να πω; Πάντως ο άντρας μου έχει δει κάπως διαφορετικά τη γυναίκα μέσα από την εγκυμοσύνη μου...

Άσχετο τώρα!
Το site είναι αυτό:http://www.clothingattesco.com/kids/baby/icat/babywear-0-2-years/ (έχω επιλέξει ρούχα για babies). Τα φορμάκια δε με ενθουσιάζουν αλλά μερικά εσωρουχάκια είναι γλύκα. Βέβαια έχουν νούμερα 0, 1m, 3m κλπ και είναι λίγο μπέρδεμα.

Ιωάννα οι περισσότεροι το κάνουν αυτό στα βαφτίσια!
Ο paramythenios λυώνει για σένα I love you 

Έχω διαβάσει καλά πράγματα για τα ρουχαλάκια των tesco.
Εγώ δεν έχω ξαμολυθεί ακόμα στα μαγαζιά, οπότε βαστώ μικρό καλάθι για διαδικτυακές αγορές.

Paramythenia

Paramythenia
eua9 έγραψε:
Καλημέρα σε όλες.. Smile 

βγαίνουν πολλά ε;

Αυτό είναι το site, όντως! Αυτά τουλάχιστον που μου άρεσαν είναι 100% βαμβάκι, πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η ποιότητα;
Πάντως εγώ 0-3 μάλλον δε θα πάρω ή αν πάρω θα πάρω λίγα. Η μικρή του αδερφού μου δεν τα φόρεσε καν. Θα δω που περίπου θα κινηθεί η μικρούλα μας βέβαια αλλά μάλλον θα βγει μεγαλούτσικη οπότε ίσως να μην τα φορέσει.

Όσο γι'αυτό που λέει η Ιωάννα έχει απόλυτο δίκιο. Μπες στο site του mothercare και κοίταξε τις τιμές. Έτσι κι αλλιώς φορμάκια εξόδου δε θα πάρουμε πολλά για αρχή 2-3. Θα μας φέρουν και αρκετά...

Paramythenia

Paramythenia
ioazon έγραψε:
Ο paramythenios λυώνει για σένα I love you 

Έχω διαβάσει καλά πράγματα για τα ρουχαλάκια των tesco.
Εγώ δεν έχω ξαμολυθεί ακόμα στα μαγαζιά, οπότε βαστώ μικρό καλάθι για διαδικτυακές αγορές.

Nαι μωρέ ο καλός μου... Είναι πολύ ευαισθητούλης!

Κι εμείς την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε την πρώτη βόλτα μας αλλά έχουμε δει τον κατάλογο του mothercare π.χ. και τα εσωρουχάκια είναι λευκά... Θέλουμε λίγο χρωματάκι. Θα ξαναρίξουμε μια ματίτσα στο συγκεκριμένο site και αν μας αρέσει κάτι το παραγγέλνουμε. Οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές, με τα νούμερα δε θα ξέρουμε τι να κάνουμε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις