Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
740 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 740 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα βάλω Ποπακι μου,κ καπελάκι!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 36 417472 

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δίπλα είμαστε Μαρακι!!! Ξάνθη ήμουν απο το 2003 εως και το 2011 που έμεινα έγκυος στον γιο μου...απο τότε Καβάλα Smile
Θα την λατρεψεις την Ξάνθη, είμαι σίγουρη!!!Οι Ξανθιώτες είναι τόσο καλοί και απλοί άνθρωποι, και βρίσκουν τον τρόπο να γιορτάζουν κάθε εποχή...καρναβάλια, γιορτες παλιάς πόλης κτλ!!!

Μαιμουδίτσα τι οργάνωση είναι αυτη???μπραβο μπραβο τι μανουλίτσα θα γινεις εσυ!!! Smile εγω μόνο στην chicco εστειλα αλλα τίποτα....

Οσο για τις εξοδους, να βγαίνετε τωρα όποτε έχετε την ευκαιρία γτ μετά αν δεν εχεις ατομο να σου κρατησει το μωρο , πως θα βγεις οεο????

ΜΑΡΙΑ20

ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ MUSTELA ΕΣΤΕΙΛΑ!!!
ΧΙΧΙΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑΜΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ..,ΕΜΕΙΣ ΖΩΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣflower flower flower

Η ΞΑΝΘΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Κ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !! ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΤΛ..

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας!
Είμαι παραλία με το αγόρι μου, την κοιλούμπα και μια μουρλοπαρέα!
Νόμιζα πως θα κουραστώ αλλά είχαμε ίσκιο και δεν ταλαιπωριέμαι!
Σμουτς

ΜΑΡΙΑ20

ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΙΑΖΟΝVery Happy Very Happy Very Happy 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:Γεια σας!
Είμαι παραλία με το αγόρι μου, την κοιλούμπα και μια μουρλοπαρέα!
Νόμιζα πως θα κουραστώ αλλά είχαμε ίσκιο και δεν ταλαιπωριέμαι!
Σμουτς
Βουτα κ για μας,μην ξεχνιόμαστε!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Julie85 έγραψε:Δίπλα είμαστε Μαρακι!!! Ξάνθη ήμουν απο το 2003 εως και το 2011 που έμεινα έγκυος στον γιο μου...απο τότε Καβάλα Smile
Θα την λατρεψεις την Ξάνθη, είμαι σίγουρη!!!Οι Ξανθιώτες είναι τόσο καλοί και απλοί άνθρωποι, και βρίσκουν τον τρόπο να γιορτάζουν κάθε εποχή...καρναβάλια, γιορτες παλιάς πόλης κτλ!!!

Μαιμουδίτσα τι οργάνωση είναι αυτη???μπραβο μπραβο τι μανουλίτσα θα γινεις εσυ!!! Smileεγω μόνο στην chicco εστειλα αλλα τίποτα....

Οσο για τις εξοδους, να βγαίνετε τωρα όποτε έχετε την ευκαιρία γτ μετά αν δεν εχεις ατομο να σου κρατησει το μωρο , πως θα βγεις οεο????
Να ναι καλα τα κορίτσια εδω για την ενημέρωση,όλες αυτες που έγραψα μου έστειλαν εκτός απο libero όπου με πήραν τηλ κ μου είπαν θα μου δώσουν απο το μαιευτήριο κ περιμένω απο avene κ nutricia.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πόπη 10 ακριβώς.... Sadείμαι ακριβώς όσο ήμουν στην ίδια εβδομάδα της εγκυμοσυνης στον γιο μου
απλα το κακο είναι οτι έχω 10 κιλά απόθεμα απο την πρώτη μου εγκυμοσύνη (παλίνδρομη) και την περίοδο κατάθλιψης (με τα μουτρα στο φαι) που ακολούθησε!!!Μετα την παλίνδρομη έμεινα στους 3 μηνες εγκυος στον γιο μου οποτε τα +10 της παλίνδρομης τα αποθηκευσα... μετα τη γεννα έχασα τα 12 της εγκυμοσυνης εκεινης και ξαναξεκινησα αυτη την εγκυμοσυνη με τα καβαντζωμενα +10 της παλινδρομης ξανά....!!!!ευελπιστω ομως οτι μετά απο αυτη τη γέννα θα τα χάσω όλα... (είπα και αναστέναξα...)

Πολύ ομορφο όνομα το Ζωή Μαράκι20....σίγουρα πάντως θα είναι η Ζωή σου!!!

Ιωάννα καλά να περάσεις....και όχι πολλές σβούρες,ε Σβουρίτσα?????ηρεμα!!!! Smile

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω στα + 10 είμαι .ποσα αναμένεται να πάρουμε απο δώ κ πέρα εσεις που ξέρετε.κ προσέξτε τι θα πείτε γιατι τα πολλαπλασιαζω επι δυο!

ΜΑΡΙΑ20

ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑSmile Smile 
ΨΑΞΑΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΖΩΗVery Happy Very Happy 

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μανούλες ανοίξατε το θέμα των κιλών???Τι κακό σας βρήκε μεσημεριάτικα????Εγώ είμαι στον 6ο&είμαι περίπου στα 6,5κιλά...έχει ο θεός μέχρι το τέλος!
Εμείς πάλι το όνομα το ψάχνουμε ακόμα...δ μπορούμε να καταλήξουμε πουθενα!!!!

Εσεις που στείλατε σε όλες τις εταιρείες, τι ακριβώς στείλατε για να σας στειλουν δειγματα????

Popisofia

Popisofia
Julie85 έγραψε:Πόπη 10 ακριβώς.... Sadείμαι ακριβώς όσο ήμουν στην ίδια εβδομάδα της εγκυμοσυνης στον γιο μου
απλα το κακο είναι οτι έχω 10 κιλά απόθεμα απο την πρώτη μου εγκυμοσύνη (παλίνδρομη) και την περίοδο κατάθλιψης (με τα μουτρα στο φαι) που ακολούθησε!!!Μετα την παλίνδρομη έμεινα στους 3 μηνες εγκυος στον γιο μου οποτε τα +10 της παλίνδρομης τα αποθηκευσα... μετα τη γεννα έχασα τα 12 της εγκυμοσυνης εκεινης και ξαναξεκινησα αυτη την εγκυμοσυνη με τα καβαντζωμενα +10 της παλινδρομης ξανά....!!!!ευελπιστω ομως οτι μετά απο αυτη τη γέννα θα τα χάσω όλα... (είπα και αναστέναξα...)

Πολύ ομορφο όνομα το Ζωή Μαράκι20....σίγουρα πάντως θα είναι η Ζωή σου!!!

Ιωάννα καλά να περάσεις....και όχι πολλές σβούρες,ε Σβουρίτσα?????ηρεμα!!!! Smile

ΩΧ ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ..... ΜΑ ΠΕΙΝΑΣΑ....

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΑΝΑΚΙ!!!

Popisofia

Popisofia
ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑ ΛΕΕΙ 6-8 ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΠΑΡΩ 6 ΜΕ 8 ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ... ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΛΛΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΑΣ...

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ είμαι στα +4,5 αλλά επειδή ήμουν κάτω από το κανονικό (είχα χάσει με το άγχος του γάμου) φαίνεται σαν να μην έχω πάρει κιλά.
Έστειλα και στο stickit για δείγμα από βρεφικά αυτοκόλλητα. Εχει στην επικοινωνία επιλογή για δείγματα. Περιμένω από βδομαδα να δω. Έστειλα και στην ΤΕΝΑ αλλά δεν μου έχουν απαντήσει.

sophia

sophia
Καλώς την νέα εγκυουλα με το καλό κ εσυ :-)

Γιογιο εξόδου μανες είναι ένα μικρό γιογιο (κάποια κλείνουν κιόλας) που έχει κενό βάζεις σακουλιτσα κάνει το παιδί την ανάγκη του κ την πετάς.

Με ενοχλεί πολύ η εικόνα ενός παιδιού να κάνει πιπί μες τη μέση του δρόμου στο πάρκο στις κούνιες!
Να φανταστείτε πως το έχουμε μαζί μας ακόμα κ τώρα που δεν μας χρειάζεται ουσιαστικά. Η Αλέξια έχει πάνω από χρόνο που έχει κόψει την πάνα κ μπορεί να ελέγξει την κύστη της ώρες.

Julie εχω μια καλή φιλη Ξανθιωτισσα! :-)

Εχω από χθες μες τα νεύρα προσπαθώ να το ρύθμισω λίγο γιατί θα την πληρώσει ο άντρας μου μάλλον!

ΜΑΡΙΑ20

ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΜΟΥ...ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ Κ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!1ΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 36 604962 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 36 604962 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popisofia έγραψε:ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑ ΛΕΕΙ 6-8 ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΠΑΡΩ 6 ΜΕ 8 ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ... ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΛΛΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΑΣ...
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 36 534787 pale Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 36 585182 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 36 585182

Paramythenia

Paramythenia
Καλησπερούδια κοριτσάκια!
Καλώς ήρθες νέα μικρομανούλα! Με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου!

Εβινάκι ωραία ήταν χθες στον παιδότοπο! Παιδάκια έτρεχαν, έπαιζαν στα παιχνίδια, ευτυχώς δεν είχε φασαρία γιατί είναι τεράστιος ο συγκεκριμένος χώρος. Είχαμε και καλή παρέα βέβαια...
Εύη μου να προσέχεις κοριτσάκι μου ναι; Δε μπορείς να μειώσεις τις ώρες της δουλειάς μέχρι να σταματήσεις εντελώς; Εγώ αύριο ξεκινάω κάποια δικά μου μαθήματα και πιθανότατα κάποιες ώρες στο φροντιστήριο και πολύ το σκέφτομαι...

Μαράκι Λαρ τέλεια η κοιλίτσα σου, φτου φτου!

Βινάκι και Μαϊμουδάκι κάνατε τις βολτούλες σας ε; Μπράβο!!! Καλή ξεκούραση σήμερα και καλά ψώνια αύριο Μαϊμού μου!

Ιοαζον καλές βουτιές!

Εγώ έχω στείλει σε:
Nutricia-μου είπαν να επικοινωνήσω μαζί τους μετά τον 4ο μήνα για να μου στείλουν δείγματα και εκπτωτικά κουπόνια.
Μαμ-έστειλαν το μπιμπεράκι.
Frezyderm - μου έστειλαν τα δειγματάκια
Νuk - δεν απάντησαν
chicco - μου έστειλαν ότι διαθέτουν περιορισμένα δείγματα σε συγκεκριμένα μαιευτήρια
medela - μου απάντησαν ότι έχουν τελειώσει τα δείγματάκια και μου έστειλαν φαρμακεία/καταστήματα που μπορώ να προμηθευτώ εδώ
mustela - αναμένω δείγματα
weleda - δεν απάντησαν

6-8 κιλά θα πάρουμε ε; Εγώ σήμερα έκανα πρόβα, πήρα ένα 2λιτρο μπουκάλι νερό και προσπάθησα να φανταστώ πως θα είναι να το κουβαλάω μες στην κοιλιά μου... Μου φάνηκε βαρύ η αλήθεια είναι και σίγουρα το μωρό θα ξεπεράσει τα 2. Πώς θα είναι Παναγία μου!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maimouditsa εσυ εισαι στα +10 αλλα έχεις δυο μωρά στην κοιλιά....δεν είναι το ίδιο!!!χαχαχαχα!!!! δεν ειναι διζυγωτικά,ε?? απο ένα ωάριο προήλθαν (υποθέτω αφού είναι και του ίδιου φύλου)???
εγω πάντως στα τέλη της εγκυμοσυνης στον κων/νο είχα χάσει κιλά....!!εχω ακούσει οτι και αυτό είναι πολύ συχνό...λόγω της δυσφορίας, του άγχους κτλ...έχουμε ελπίδες δηλαδή να μη παραφουσκώσουμε χαχαχαχαχα
Μαρακι20 καλα να περάσεις με τον αντρουλη σου
Σοφάκι δεν το ηξερα για το γιογιο εξόδου....φετος δυστυχως δε μπορω να κόψω την πάνα απο τον μικρό....του χρόνου πιστευω θα ξεκινησουμε γιογιο
Για τα νευρα, σε καταλαβαινω ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!!είμαι στη τσίτα εντελώς τη τελευταια βδομάδα....νιώθω λες και ολοι οι γυρω μου συνομωτούν εναντίον μου απλα για να με εκνευρισουν Razz
Λες να έχουμε και κοινούς γνωστους??πως τη λενε τη φιλη σου??

Ρε κοριτσια τοση ωρα γινομαι μελος και στελνω μηνυματα στις φορμες επικοινωνιας των site ή στα μεηλ τους ...δε μου χει απαντησει κανεις εκτος απο την chicco που μου εγραψαν οτι στελνουν μονο αν γεννησω στο Νοσοκομειο της Καβάλας και αφότου γεννηθει το παιδι... Sad

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Julie διζυγωτικα ειναι τα μικρα μου,απλα έτυχε να ειναι κ του ίδιου φύλου!
Ε με την δυσφορία που λες έχω ελπίδες!
Ο γιατρός παρ ολο που ειναι δυο παλι 10-12 κιλα μου είχε πει μάλλον για να μην πάρω θάρρος!
Ε σημερα ειναι Κυριακη απο αυριο να περιμένεις απαντήσεις!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Julie85 έγραψε:maimouditsa εσυ εισαι στα +10 αλλα έχεις δυο μωρά στην κοιλιά....δεν είναι το ίδιο!!!χαχαχαχα!!!! δεν ειναι διζυγωτικά,ε?? απο ένα ωάριο προήλθαν (υποθέτω αφού είναι και του ίδιου φύλου)???
εγω πάντως στα τέλη της εγκυμοσυνης στον κων/νο είχα χάσει κιλά....!!εχω ακούσει οτι και αυτό είναι πολύ συχνό...λόγω της δυσφορίας, του άγχους κτλ...έχουμε ελπίδες δηλαδή να μη παραφουσκώσουμε χαχαχαχαχα
Μαρακι20 καλα να περάσεις με τον αντρουλη σου
Σοφάκι δεν το ηξερα για το γιογιο εξόδου....φετος δυστυχως δε μπορω να κόψω την πάνα απο τον μικρό....του χρόνου πιστευω θα ξεκινησουμε γιογιο
Για τα νευρα, σε καταλαβαινω ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!!είμαι στη τσίτα εντελώς τη τελευταια βδομάδα....νιώθω λες και ολοι οι γυρω μου συνομωτούν εναντίον μου απλα για να με εκνευρισουν Razz
Λες να έχουμε και κοινούς γνωστους??πως τη λενε τη φιλη σου??

Ρε κοριτσια τοση ωρα γινομαι μελος και στελνω μηνυματα στις φορμες  επικοινωνιας των site ή στα μεηλ τους ...δε μου χει απαντησει κανεις εκτος απο την chicco που μου εγραψαν οτι στελνουν μονο αν γεννησω στο Νοσοκομειο της Καβάλας και αφότου γεννηθει το παιδι... Sad

Τζουλάκι είναι Κυριακή, δε νομίζω να σου απαντήσουν σήμερα. Κάποιοι βεβαια δεν απαντάνε.

Paramythenia

Paramythenia
H αλήθεια είναι πως αρκετοί δεν απαντάνε, όπως έγραψε το Μαράκι. Στείλε Julie όπου θέλεις, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα Laughing 

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχα το ξεχασα εντελώς οτι είναι Κυριακή.....
ααααααα Μαιμου χθες είμαι σε ένα beach bar στους Αμμολόφους (μια περιοχή εξω απ την Καβάλα) με τον άντρα μου και τον μικρό. Ειμαι στη ξαπλώστρα και βγαινει μια εγκυούλα απο τη θάλασσα και τη φωνάζει μια κοπελα απ τη παρεα της "ελα ρε μαιμου" και λεω λες????αποκλειεται μεν αλλα και εγκυος και "μαιμου"?????? χαχαχαχα

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Julie85 έγραψε:χαχαχαχα το ξεχασα εντελώς οτι είναι Κυριακή.....
ααααααα Μαιμου χθες είμαι σε ένα beach bar στους Αμμολόφους (μια περιοχή εξω απ την Καβάλα) με τον άντρα μου και τον μικρό. Ειμαι στη ξαπλώστρα και βγαινει μια εγκυούλα απο τη θάλασσα και τη φωνάζει μια κοπελα απ τη παρεα της "ελα ρε μαιμου" και λεω λες????αποκλειεται μεν αλλα και εγκυος και "μαιμου"?????? χαχαχαχα
Αχαχαχα θα μπορούσε αλλα μου πεφτει λίγο μακρυα η Καβάλα!

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα!!!

Γυρίσαμε και εμείς απο τα πάτρια εδάφη!!!
Χόρτασα ξεκούραση και περιποίηση απο την μανούλα μουΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 36 35468 

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας!!!
Απο αύριο θα αρχίσω να ξαναμπαίνω στον παλιό  ρυθμό μάλλον.
Προς το παρόν κάνω χώρο στην ντουλάπα για τα ρούχα της μικρής!!
Πήρα και το λίκνο και το port-bebe και κάτι λίγα έμειναν και θα είμαι έτοιμη!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις