876 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 Κυρ Ιουλ 14, 2013 5:21 am
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Θα βάλω Ποπακι μου,κ καπελάκι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Βουτα κ για μας,μην ξεχνιόμαστε!ioazon έγραψε:Γεια σας!
Είμαι παραλία με το αγόρι μου, την κοιλούμπα και μια μουρλοπαρέα!
Νόμιζα πως θα κουραστώ αλλά είχαμε ίσκιο και δεν ταλαιπωριέμαι!
Σμουτς
Να ναι καλα τα κορίτσια εδω για την ενημέρωση,όλες αυτες που έγραψα μου έστειλαν εκτός απο libero όπου με πήραν τηλ κ μου είπαν θα μου δώσουν απο το μαιευτήριο κ περιμένω απο avene κ nutricia.Julie85 έγραψε:Δίπλα είμαστε Μαρακι!!! Ξάνθη ήμουν απο το 2003 εως και το 2011 που έμεινα έγκυος στον γιο μου...απο τότε Καβάλα
Θα την λατρεψεις την Ξάνθη, είμαι σίγουρη!!!Οι Ξανθιώτες είναι τόσο καλοί και απλοί άνθρωποι, και βρίσκουν τον τρόπο να γιορτάζουν κάθε εποχή...καρναβάλια, γιορτες παλιάς πόλης κτλ!!!
Μαιμουδίτσα τι οργάνωση είναι αυτη???μπραβο μπραβο τι μανουλίτσα θα γινεις εσυ!!! εγω μόνο στην chicco εστειλα αλλα τίποτα....
Οσο για τις εξοδους, να βγαίνετε τωρα όποτε έχετε την ευκαιρία γτ μετά αν δεν εχεις ατομο να σου κρατησει το μωρο , πως θα βγεις οεο????
Julie85 έγραψε:Πόπη 10 ακριβώς.... είμαι ακριβώς όσο ήμουν στην ίδια εβδομάδα της εγκυμοσυνης στον γιο μου
απλα το κακο είναι οτι έχω 10 κιλά απόθεμα απο την πρώτη μου εγκυμοσύνη (παλίνδρομη) και την περίοδο κατάθλιψης (με τα μουτρα στο φαι) που ακολούθησε!!!Μετα την παλίνδρομη έμεινα στους 3 μηνες εγκυος στον γιο μου οποτε τα +10 της παλίνδρομης τα αποθηκευσα... μετα τη γεννα έχασα τα 12 της εγκυμοσυνης εκεινης και ξαναξεκινησα αυτη την εγκυμοσυνη με τα καβαντζωμενα +10 της παλινδρομης ξανά....!!!!ευελπιστω ομως οτι μετά απο αυτη τη γέννα θα τα χάσω όλα... (είπα και αναστέναξα...)
Πολύ ομορφο όνομα το Ζωή Μαράκι20....σίγουρα πάντως θα είναι η Ζωή σου!!!
Ιωάννα καλά να περάσεις....και όχι πολλές σβούρες,ε Σβουρίτσα?????ηρεμα!!!!
Popisofia έγραψε:ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑ ΛΕΕΙ 6-8 ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΠΑΡΩ 6 ΜΕ 8 ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ... ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΛΛΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΑΣ...
Julie85 έγραψε:maimouditsa εσυ εισαι στα +10 αλλα έχεις δυο μωρά στην κοιλιά....δεν είναι το ίδιο!!!χαχαχαχα!!!! δεν ειναι διζυγωτικά,ε?? απο ένα ωάριο προήλθαν (υποθέτω αφού είναι και του ίδιου φύλου)???
εγω πάντως στα τέλη της εγκυμοσυνης στον κων/νο είχα χάσει κιλά....!!εχω ακούσει οτι και αυτό είναι πολύ συχνό...λόγω της δυσφορίας, του άγχους κτλ...έχουμε ελπίδες δηλαδή να μη παραφουσκώσουμε χαχαχαχαχα
Μαρακι20 καλα να περάσεις με τον αντρουλη σου
Σοφάκι δεν το ηξερα για το γιογιο εξόδου....φετος δυστυχως δε μπορω να κόψω την πάνα απο τον μικρό....του χρόνου πιστευω θα ξεκινησουμε γιογιο
Για τα νευρα, σε καταλαβαινω ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!!είμαι στη τσίτα εντελώς τη τελευταια βδομάδα....νιώθω λες και ολοι οι γυρω μου συνομωτούν εναντίον μου απλα για να με εκνευρισουν
Λες να έχουμε και κοινούς γνωστους??πως τη λενε τη φιλη σου??
Ρε κοριτσια τοση ωρα γινομαι μελος και στελνω μηνυματα στις φορμες επικοινωνιας των site ή στα μεηλ τους ...δε μου χει απαντησει κανεις εκτος απο την chicco που μου εγραψαν οτι στελνουν μονο αν γεννησω στο Νοσοκομειο της Καβάλας και αφότου γεννηθει το παιδι...
Αχαχαχα θα μπορούσε αλλα μου πεφτει λίγο μακρυα η Καβάλα!Julie85 έγραψε:χαχαχαχα το ξεχασα εντελώς οτι είναι Κυριακή.....
ααααααα Μαιμου χθες είμαι σε ένα beach bar στους Αμμολόφους (μια περιοχή εξω απ την Καβάλα) με τον άντρα μου και τον μικρό. Ειμαι στη ξαπλώστρα και βγαινει μια εγκυούλα απο τη θάλασσα και τη φωνάζει μια κοπελα απ τη παρεα της "ελα ρε μαιμου" και λεω λες????αποκλειεται μεν αλλα και εγκυος και "μαιμου"?????? χαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης