451 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 Τετ Ιουλ 10, 2013 10:36 pm
evini7
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ioazon έγραψε:Εδώ Μητέρα!
Μόνο 88 ευρά!
Περιμένουμε να μπω!
kalimera! ante ante me to kalo na mas fereis neas!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioazon έγραψε:Εδώ Μητέρα!
Μόνο 88 ευρά!
Περιμένουμε να μπω!
ioazon έγραψε:Ρε κορίτσια,
σκεφτόμουνα να κάνω λίστα γέννησης σε 1-2 αλυσίδες καταστημάτων (τύπου Λητώ, Mothercare) και όποιος με ρωτάει τι θέλω να μου πάρει να του λέω να πάει είτε στο ένα, είτε στο άλλο και να διαλέξει κάτι από αυτά που έχω ήδη στη λίστα μου.
Είναι πολύ βλακεία/γυφτιά;;;;
evini7 έγραψε:kalimera paramythenia! to 3 trimino gia sena einai gegonos! Afto exei simasia! Ax simera ki ego se dipsifio noumero imeron, 99 parakalo! gia to domatio tora, pare oti epeiplo sou aresei. Nomizo tin diafora tha tin kanoun ta ypoloipa. xroma kourtinas, fotistiko, polythrona, kadrakia, xalaki ktl. afta prepei na skefteis. ta epipla etsi ki allios oudetera tha einai.
evini7 έγραψε:oso gia to karotsi ego koitaza to inglesina trilogy! alla eipe i pethera oti thelei na mas parei to karotsi doro kai ntrepomai na tin valo na parei kati toso akrivo opote tha symvivasto me kati ligotero...
evini7 έγραψε:xm...an kanete dixromia? kati se apalo, p.x. lila, kerasi, fouxia, (koritsaki einai) kai kati pio oudetro px mpez, kitrino, anoixto prasino.
Googlare vrefika domatia kai tha pareis polles idees. Polythrona giati oxi? pou skeftesai na tin thilazeis? emena oriaka xoraei alla leo na paro.
oute lefta thelo na tis zitiso. ntrepomai more. As parei o kathenas afto pou ton efxaristei. an tis to poume fovamai tha dosei telika olo to poso apo kalosyni kai tha dyskoleftei... ase pou thelei na pame apo vdomada na to paroume oi dyo mas...
ioazon έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ!!!!!
ΖΗΤΩΩΩΩΩ!
Paramythenia έγραψε:Maimou μου το σπίτι είναι καινούργιο, μόλις το Δεκέμβριο μπήκαμε και λέμε να μην το βάψουμε. Σκεφτόμαστε να βάλουμε κάποια αυτοκόλλητα για να του δώσουμε λίγο περισσότερο χρώμα. Κοιτάζω, κοιτάζω και δε μπορώ να καταλήξω πουθενά!!!
Και να μην ξεχνιόμαστε, περιμένουμε ακόμη τη φωτογραφία!!!
Ναι Σοφάκι μου, το θυμάμαι το δέντρο. Ευτυχώς εσείς τα έχετε τα πραγματάκια ε;
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα και από μένα!!!
Ιωάννα μου συγχαρητήρια!!!!Με το καλό!Έπεσα μέσα στην πρόβλεψη μου!χεχεχε!!Κοριτσοχρονιά πάντως!!!
Κορίτσια εγώ πάντως λίστα θα κάνω.Γιατί εκτός από κάτι θείους και παππούδες που παίρνουν χρυσαφικό όλοι οι υπόλοιποι ρωτάνε τι θες.Λες λοιπόν για την λίστα... εεεε και αν θέλουν πάνε από κει.Δεν τους βάζεις και το μαχαίρι στο λαιμό!
Καρότσι εγώ όπως είπα χτες κατέληξα στην Britax το δοκίμασα στον ξάδερφο μου που το πήραν για το δικό τους μωράκι και εντυπωσιάστηκα!!!Άσε που από το Αμαζον που τα πήραν τους βγήκαν 750 ευρώ όλα τα παρακάτω:Καρότσι-τράβελερ-καλαθούνα-βάση isofix και ένα επιπλέον κάθισμα αυτοκινήτου 8μηνών έως 6 ετών.Ελλάδα χωρίς έξτρα κάθισμα και την βάση isofix κάνουν πάνω από 1000 ευρώ.
Όσο για το δωμάτιο της μπέμπας μας θα κάνω το παρακάτω!!!
http://media-cache-ec2.pinimg.com/originals/bd/9a/44/bd9a448c6e8a31561d723d3932e24fd3.jpg
Απλά θα προσθέσω λίγο παραπάνω ροζ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsiritri στις Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:41 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης