251 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 Κυρ Ιουλ 07, 2013 11:06 pm
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Άντε με το καλό στο σπιτάκι σας!eva evaki έγραψε:Ναι σημερα βγαινω...πρωτα ο θεος...μακαρι ...περιμενω κατι εξαιτασεις...αντε να παμε σπιτι μας...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Άντε με το καλό στο σπιτάκι σας!eva evaki έγραψε:Ναι σημερα βγαινω...πρωτα ο θεος...μακαρι ...περιμενω κατι εξαιτασεις...αντε να παμε σπιτι μας...
Νάξος! Παράδεισος!Maimou2009 έγραψε:Έρχεται απο την Νάξο,ειναι δάσκαλοι με τον άντρα της εκει κ θα έρθουν για καλοκαίρι!θα μένουν λίγο στην Πεθερα μου λίγο στους γονείς του γαμπρού οπότε θα έχουμε παρέα!χθες χαθηκα,ήρθαν κατι φίλοι επίσκεψη.
Οι μπεμπουλες μου μου εχουν φραξει το εντερο έχω να πάω απο την Παρασκευή
Ευελπιστώ σημερα!
Ναι, το αριστερά είναι το αφεντικό εκεί μέσα!Maimou2009 έγραψε:Καλα το είδα προχθές με τον άντρα μου κ πάθαμε πλάκα!το ενα δεν εχει χώρο κ εχει στραβολαιμιασει κ το αλλο κάθεται σαν τον βουδα!
maria-lar έγραψε:Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε, πως είναι τα μωράκια σας;
Ευάκι μου με το καλό να πας σπιτάκι σου κ να μην κουράζεσαι καθόλου.
Βινάκι και εγώ το παθαίνω αυτό αλλά πιστεύω ότι είναι από τις ορμόνες μας αλλά και γιατί μου λείπει ο αντρούλης μου που είναι μακρυά.
bini έγραψε:maria-lar έγραψε:Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε, πως είναι τα μωράκια σας;
Ευάκι μου με το καλό να πας σπιτάκι σου κ να μην κουράζεσαι καθόλου.
Βινάκι και εγώ το παθαίνω αυτό αλλά πιστεύω ότι είναι από τις ορμόνες μας αλλά και γιατί μου λείπει ο αντρούλης μου που είναι μακρυά.
μαρακι και εσενα μακρυα?γιατι?εμεις κανονικα μενουμε αλλου λογω συνυπηρετησης αλλα λογω της καταστασης μου επρεπε να ερθω στη μαμα για να με φροντιζει μετα αφου δεν βλεπω να παιζει μεταθεση θα γυρισω πισω και πρεπει να αλλαξω και σπιτι!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης