226 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 Κυρ Ιουλ 07, 2013 6:06 am
bini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΕΒΑΚΙ!ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ε?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΔΕΣΗ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eva evaki έγραψε:Ευχαριστω κοριτσακια μου...θα αλλαξω γιατρο γτ μας τρελανε κ οποιον αλλο γιατρο ρωτησαμε γελαγε..να καθομε ακουνιτη 6 μερες..ουτε τουαλετα...την λενε ολοι απηρη κ εκτος αυτου εδω κ ποσες μερεσ ολοι λενε οτι ειμαι καλα κ δεν με διωχνανε...κ να τα χιλιαρικα...αυριο θα δω τι θ μ πει ο αλλος ειναι καθηγητης στον τομεα...κ αναλογος θα πορευτω...παντος αυτη μ τρελανε...
bini έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ
eva evaki έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου..πως ειστε εγω ακομα στο ρεα..ξαπλα σημερα .με αφησε να παω τουαλετα μετα απο τοσες μερες ακινησιας αλλα μονο τουαλετα.αν οι εξαιτασεις αυριο ειναι καλες θα βγω πρωτα ο Θεος...!!παντος το μονο σιγουρο ειναι οτι αυριο θα αλλαξω κ γιατρο!!κ μαλλον αν ολα πανε καλα θα γεννησω στο αλεξανδρας τελικα πηραν μεγαλη τροπη τα πραγματα..δεν πειραζει αρκει να φτασει καλα η εγκυμοσυνη στο τελος της.. Να ειναι καλα το μωρο...μεχρι στιγμης καμει συννεχεια τουμπες...!!εσεις πως ειστε δεν προλαβα ν σας διαβασω..
Υπάρχει και η ορμονίλα, μην το ξεχνάμε!bini έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης