126 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 Σαβ Ιουλ 06, 2013 2:38 am
bini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μους σοκολατα?κολαση!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamageorge έγραψε:Sophia επειδή ακριβώς δεν χωρούσαν τα πήγα σε γονείς και πεθερικά.Είμαστε όμως 200χλμ μακριά και δεν είναι εύκολο να τα φερω όποτε θελήσω.
Τον Αύγουστο θα έρθει ο κουνιάδος απο τη Γερμανία και στανταρ θα φέρει 1 τεράστια κούτα πράγματα πάλι οπότε πρέπει τώρα να φωρτώσω στο αμάξι οτι χωράει γιατί μετά απλά δεν θα χωράμε!!!!
sophia έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα και από μένα μανούλες!!!Καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσετε στα μπανάκια και τις βολτούλες!!Να κάνετε και για μας που είμαστε κρεβατωμένες!!!
Είχα και γω καούρα χτες αλλά ευτυχώς μόλις έφαγα λίγο γιαούρτι έστρωσε!!!
Maraki εχεις εντολη να καθεσαι συνεχεια στο κρεβατι ή μπορεις να κανεις και καμια βολτα?
maraki_iraklio έγραψε:sophia έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα και από μένα μανούλες!!!Καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσετε στα μπανάκια και τις βολτούλες!!Να κάνετε και για μας που είμαστε κρεβατωμένες!!!
Maraki εχεις εντολη να καθεσαι συνεχεια στο κρεβατι ή μπορεις να κανεις και καμια βολτα?
Καναπέ-κρεβάτι κυρίως...Τώρα αν θέλω να πάω σε καμιά φίλη και να είμαι κάπου αναπαυτικά κανένα 2ωρο δεν πειράζει λεει...ένα καφεδάκι φαντάζομαι σε μια καφετέρεια που παρκάρεις δίπλα είναι επίσης οκ.Τον ενδιαφέρει να μην κουράζομαι καθόλου...όχι σκάλες και περπάτημα,σκύψιμο και βάρη!!!
bini έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:sophia έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα και από μένα μανούλες!!!Καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσετε στα μπανάκια και τις βολτούλες!!Να κάνετε και για μας που είμαστε κρεβατωμένες!!!
Καναπέ-κρεβάτι κυρίως...Τώρα αν θέλω να πάω σε καμιά φίλη και να είμαι κάπου αναπαυτικά κανένα 2ωρο δεν πειράζει λεει...ένα καφεδάκι φαντάζομαι σε μια καφετέρεια που παρκάρεις δίπλα είναι επίσης οκ.Τον ενδιαφέρει να μην κουράζομαι καθόλου...όχι σκάλες και περπάτημα,σκύψιμο και βάρη!!!
δεν χρειαζεται να κανουμε και περισσοτερα θα περασει ο καιρος.εγω λεω παλι δοξα το θεο!φανταζεσαι να επρεπε να ειμαστε τελειως ξαπλα?να μην μπορουσαμε ουτε τουαλετα?ποσες μανουλες ειναι σε τετοια κατασταση!
bini έγραψε:και εγω σοφακι τα περισσοτερα τα εχω θελω μονο ρουχακια 2-3 πανες ακομα σαλιαρες σελτεδακια και απο φαρμακειο και αποστειρωτη και μαξιλαρι θηλασμου. τα αλλα μετα και ring sling μετα θα παρω μαλλον στην αρχη σπιτι θα ειμαι
αυτα δεν μας τα λες!περιμενουμε φωτο!και το δωματιο μην ξεχνιομαστε!Maimou2009 έγραψε:Ουφ τα κατάφερα εφαγα!
Το δικό μου διδυμομαξιλαρι θηλασμου έρχεται την Τρίτη!
Maimou2009 έγραψε:Ουφ τα κατάφερα εφαγα!
maraki_iraklio έγραψε:Ανυπομονώ για τα ψώνια ρε κορίτσια!!Άραγε στα έπιπλα θα έχουν εκπτώσεις ή μπα?
Εγώ στην λίστα θα βάλω τα ριλάξ,παρκοκρέβατο,την παντα και τα σεντονάκια της κούνιας,αποστειρωτές, τσάντες μεταφοράς αν δεν μου κάνει του καροτσιού κανένα γυμναστήριο...ξέρετε αυτά που τα ξαπλώνεις και παίζουν όταν είναι μωρά...ενδοεπικοινωνία κτλ...θα δω..εχουμε μεγάλο σόι Κρητη βλέπετε και οι πρωτοι θείοι και ξαδέρφια κάνουν καλά δώρα.
Ρουχαλάκια θα του πάρω να είναι πλυμένα και καθαρά σαλιάρες σελτεδάκια πάνες κτλ που θα πρέπει να έχουν πλυθεί νωρίτερα!
και εγω εχω ακουσει οτι χωρις αυτο ειναι ζορι!maraki_iraklio έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Ουφ τα κατάφερα εφαγα!
Με το καλό!!Θα πάρω και γω τέτοιο...έχω ακούσει τα καλύτερα!!!
Ναι ναι το παρήγγειλα απο το Amazon! Ειναι αυτοbini έγραψε:αυτα δεν μας τα λες!περιμενουμε φωτο!και το δωματιο μην ξεχνιομαστε!Maimou2009 έγραψε:Ουφ τα κατάφερα εφαγα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης