101 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 Σαβ Ιουλ 06, 2013 12:34 am
asteraki1989
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μαρακι τι κανεις?καλε που ειστε ολες σημερα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioazon έγραψε:Ετοιμάζομαι να πάω στο Αιγάλεω στους θείους μου, να αφήσω το αυτοκίνητο και να με πάρουν οι θείοι μου να με πάνε στο Ξυλόκαστρο για ΣΚ!!! Βαφτίζει και μία παιδική μου φίλη σήμερα και της έχω πάρει ρουχαλάκια μούρλια δώρο από το Orchestra!
Έχω ήδη βγάλει κάρτα 30€ και έχω αυτή τη μαγική έκπτωση 50%.
Της αγόρασα 1 σορτσάκι, 1 παντελονάκι που γίνεται και βερμουδάκι και 5 μπλουζάκια με 25€!!!!!
Άντε να αρχίσουμε να ψωνίζουμε και για τα δικά μας!
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα και από μένα μανούλες!!!Καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσετε στα μπανάκια και τις βολτούλες!!Να κάνετε και για μας που είμαστε κρεβατωμένες!!!
Είχα και γω καούρα χτες αλλά ευτυχώς μόλις έφαγα λίγο γιαούρτι έστρωσε!!!
ioazon έγραψε:Εν τω μεταξύ,
δεν ξέρω αν θα κάνω μπάνιο γιατί ο καιρός "βγάζει φίδια".
Αλλά είναι ωραία εκεί.
Έχουν χτίσει οι θείοι μου μαζί με άλλους 3 οικογενειακούς φίλους 4 σπίτια σε 1 οικόπεδο και γίνεται απίστευτος χαβαλές και σαματάς.
Η φίλη μου που βαφτίζει είναι η κόρη του ιδιοκτήτη του ενός σπιτιού, ήμασταν και στο πανεπιστήμιο μαζί.
Το αγόρι μου το 'χω στείλει ελεύθερο κάμπινγκ με τους φίλους του από τον ορειβατικό. Φέτος που είμαστε ακόμα χαλαροί, ας κάνουμε και ότι θέλουμε ο καθένας γιατί από Νοέμβρη θα είμαστε με το μπεμπέ και δεν θα κάνουμε τόσο εύκολα ότι μας κατέβει όποτε μας κατέβει!
Πάντως το 'φχαριστιέμαι κι εγώ το καλοκαιράκι φέτος που είναι δροσερό!!!!
Maimou2009 έγραψε:Σοφακι αυτο κοιταζα κ γω μολις τωρα!ειναι λίγο παράξενο ,ανεβάζει κ κατι θέματα λες κ κανει γκάλοπ!τι να πεις!
Paramythenia έγραψε:Σβουρίτσα μούρλια τις βρίσκω τις αγορές σου! Όσο για το οικονομικό τι να σχολιάσω; Είσαι γυναίκα οικονόμα!!!
Καλά να περάσετε το ΣΚ, που θα περάσετε!
Κι εγώ μάλλον θα φύγω το βράδυ για να πάω λίγες ημέρες στους γονείς μου. Θα χάσω δυστυχώς αύριο το πρωί μία συνάντηση για το θηλασμό. Αλλά δεν έχω πολλές ημέρες στη διάθεσή μου, την Τετάρτη θα επιστρέψω γιατί έχουμε επέτειο γάμου!
EDIT για να σχολιάσω τον ΒΑΒΑ: Αλλεργία έχω πάθει με τις δημοσιεύσεις του! Δε θέλω άλλο!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sophia στις Σαβ Ιουλ 06, 2013 2:03 am, 1 φορά
sophia έγραψε:Paramythenia έγραψε:Σβουρίτσα μούρλια τις βρίσκω τις αγορές σου! Όσο για το οικονομικό τι να σχολιάσω; Είσαι γυναίκα οικονόμα!!!
Καλά να περάσετε το ΣΚ, που θα περάσετε!
Κι εγώ μάλλον θα φύγω το βράδυ για να πάω λίγες ημέρες στους γονείς μου. Θα χάσω δυστυχώς αύριο το πρωί μία συνάντηση για το θηλασμό. Αλλά δεν έχω πολλές ημέρες στη διάθεσή μου, την Τετάρτη θα επιστρέψω γιατί έχουμε επέτειο γάμου!
EDIT για να σχολιάσω τον ΒΑΒΑ: Αλλεργία έχω πάθει με τις δημοσιεύσεις του! Δε θέλω άλλο!!!
Λογω ατελειωτης βαρεμαρας διαβασα μερικα απο τα πολλα θεματα...ενα εχω να πω,,,κυκλοφορουν πολυ ψυχακιδες κοριτσια!!!!Δεν παει καλα ο κοσμος!Κατι τετοια βλεπω κ εκτιμω περισσοτερο τα χομπι τυπου pro, ποδοσφαιρο, αυτοκινητα, μηχανες κτλ κτλ.
Αληθεια ειναι και η γυναικα του μελος??
Ιωαννα παντου μαζι με το i pad!!!Χθες στη β επιπεδου σε σκεφτηκα...ειναι μια "ροζ" τυπισσα και ενω υπαρχουν ταμπελες παντου που μας ενημερωνουν να κλεισουμε τα κινητα αυτη μιλαει αταραχη οποτε βγαινει η εμβρυολογος και με υφος αυστηρο της λεει να το απενεργοποιησει...αυτη βλεπει που κραταει ο Κωστας το i phone και τα κλειδια στο χερι κ φωναζει μεσα στο ιατρειο καλε ξερεις κανει να το κλεισει???καλε δεν ξερω???μηπως εσεις???(στη γιατρο)
Τα πηρε η αλλη της λεει δεν ειναι αυτη η δουλεια μου...πεταγεται ο δικος μου το πετας κατω να φυγει η μπαταρια ε ρε του λεω να σε ακουγε μια γνωστη του i lover τωρα...χαχαχαχαχαχαχα
asteraki1989 έγραψε:ο συγκεκριμενος μας τα εχει κανει τουμπανο απο παλια τον εχουν διαγραψει ποσες φορες τον εχουν βρισει ολες εδω μεσα και αυτος επιμενει,τωρα τι θελει ενας αντρας εδω μεσα μαλλον ειναι φουλ ανασφαλης και η γυναικα του του κανει κολπα και προσπαθει να ρωταει εμας τι θα καναμε σε μερικες περιπτωσεις χαχααχχααχαχ εχει βαλει και κατι ερωτησεις να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο,εχει ξεφυγειιιιιιιιιιιιιιιιι
ioazon έγραψε:asteraki1989 έγραψε:ο συγκεκριμενος μας τα εχει κανει τουμπανο απο παλια τον εχουν διαγραψει ποσες φορες τον εχουν βρισει ολες εδω μεσα και αυτος επιμενει,τωρα τι θελει ενας αντρας εδω μεσα μαλλον ειναι φουλ ανασφαλης και η γυναικα του του κανει κολπα και προσπαθει να ρωταει εμας τι θα καναμε σε μερικες περιπτωσεις χαχααχχααχαχ εχει βαλει και κατι ερωτησεις να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο,εχει ξεφυγειιιιιιιιιιιιιιιιι
Εγώ δεν τον διαβάζω.... Με κουράζει....
bini έγραψε:αστερακι δεν σχολιασα τη φωτο!τι να πω?καταρχας η κοιλιτσα μεγαλωσε!αλλα τα καλτσακια τελεια!
bini έγραψε:πωπω νοικοκυρα!ετσι σε θελω!εμενα ο αντρουλης μου μονος του μαγειρευει εκει μονος του καθαριζει ολα μονος και να φανταστειτε τον ειχα πολυ καλομαθημενο!τιποτα δεν εκανε μονο μαστορεματα αν και του αρεσει να μαγειρευει και εφτιαχνε καμια σπεσιαλιτε τελεια αλλα οταν ηθελε αυτος τωρα εχει φριξει!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης