Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
773 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 773 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

asteraki1989

asteraki1989
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μαρακι τι κανεις?καλε που ειστε ολες σημερα?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετοιμάζομαι να πάω στο Αιγάλεω στους θείους μου, να αφήσω το αυτοκίνητο και να με πάρουν οι θείοι μου να με πάνε στο Ξυλόκαστρο για ΣΚ!!! Βαφτίζει και μία παιδική μου φίλη σήμερα και της έχω πάρει ρουχαλάκια μούρλια δώρο από το Orchestra!
Έχω ήδη βγάλει κάρτα 30€ και έχω αυτή τη μαγική έκπτωση 50%.
Της αγόρασα 1 σορτσάκι, 1 παντελονάκι που γίνεται και βερμουδάκι και 5 μπλουζάκια με 25€!!!!!

Άντε να αρχίσουμε να ψωνίζουμε και για τα δικά μας!

asteraki1989

asteraki1989
ioazon έγραψε:Ετοιμάζομαι να πάω στο Αιγάλεω στους θείους μου, να αφήσω το αυτοκίνητο και να με πάρουν οι θείοι μου να με πάνε στο Ξυλόκαστρο για ΣΚ!!! Βαφτίζει και μία παιδική μου φίλη σήμερα και της έχω πάρει ρουχαλάκια μούρλια δώρο από το Orchestra!
Έχω ήδη βγάλει κάρτα 30€ και έχω αυτή τη μαγική έκπτωση 50%.
Της αγόρασα 1 σορτσάκι, 1 παντελονάκι που γίνεται και βερμουδάκι και 5 μπλουζάκια με 25€!!!!!

Άντε να αρχίσουμε να ψωνίζουμε και για τα δικά μας!

να περασεις ομορφα ιωαννα

sophia

sophia
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα και από μένα μανούλες!!!Καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσετε στα μπανάκια και τις βολτούλες!!Να κάνετε και για μας που είμαστε κρεβατωμένες!!!
Είχα και γω καούρα χτες αλλά ευτυχώς μόλις έφαγα λίγο γιαούρτι έστρωσε!!!

Maraki εχεις εντολη να καθεσαι συνεχεια στο κρεβατι ή μπορεις να κανεις και καμια βολτα?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εν τω μεταξύ,
δεν ξέρω αν θα κάνω μπάνιο γιατί ο καιρός "βγάζει φίδια".

Αλλά είναι ωραία εκεί.
Έχουν χτίσει οι θείοι μου μαζί με άλλους 3 οικογενειακούς φίλους 4 σπίτια σε 1 οικόπεδο και γίνεται απίστευτος χαβαλές και σαματάς.
Η φίλη μου που βαφτίζει είναι η κόρη του ιδιοκτήτη του ενός σπιτιού, ήμασταν και στο πανεπιστήμιο μαζί.

Το αγόρι μου το 'χω στείλει ελεύθερο κάμπινγκ με τους φίλους του από τον ορειβατικό. Φέτος που είμαστε ακόμα χαλαροί, ας κάνουμε και ότι θέλουμε ο καθένας γιατί από Νοέμβρη θα είμαστε με το μπεμπέ και δεν θα κάνουμε τόσο εύκολα ότι μας κατέβει όποτε μας κατέβει!

Πάντως το 'φχαριστιέμαι κι εγώ το καλοκαιράκι φέτος που είναι δροσερό!!!!

sophia

sophia
ioazon έγραψε:Εν τω μεταξύ,
δεν ξέρω αν θα κάνω μπάνιο γιατί ο καιρός "βγάζει φίδια".

Αλλά είναι ωραία εκεί.
Έχουν χτίσει οι θείοι μου μαζί με άλλους 3 οικογενειακούς φίλους 4 σπίτια σε 1 οικόπεδο και γίνεται απίστευτος χαβαλές και σαματάς.
Η φίλη μου που βαφτίζει είναι η κόρη του ιδιοκτήτη του ενός σπιτιού, ήμασταν και στο πανεπιστήμιο μαζί.

Το αγόρι μου το 'χω στείλει ελεύθερο κάμπινγκ με τους φίλους του από τον ορειβατικό. Φέτος που είμαστε ακόμα χαλαροί, ας κάνουμε και ότι θέλουμε ο καθένας γιατί από Νοέμβρη θα είμαστε με το μπεμπέ και δεν θα κάνουμε τόσο εύκολα ότι μας κατέβει όποτε μας κατέβει!  

Πάντως το 'φχαριστιέμαι κι εγώ το καλοκαιράκι φέτος που είναι δροσερό!!!!

Αυτο ξανα πες το Smile

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσακια!τι μου κανετε;
Ιωάννα αντε κ στις 40 βρε,κ καλα να περάσεις το ΣΚ!
Οι υπόλοιπες ξαπλωμένες κ μη τι νέα;

sophia

sophia
Βρε κοριτσια να κανω μια ασχετη ερωτηση κυκλοφορει ενας μπαμπας στο φορουμ που ειναι λιγο κουκουρουκου ή ειναι η ιδεα μου?Τις μερες που η σουρτουκο η κορη κανει τα μπανια της και χαζευω παραπανω ολο κατι κουλες αναρτησεις βλεπω!

Ειμαι εγω παραξενη ή ειναι τελέιως κουλο απο μονο του να κυκλοφορει ενα μπαμπας σε ενα φορουμ με γυναικες???

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι αυτο κοιταζα κ γω μολις τωρα!ειναι λίγο παράξενο ,ανεβάζει κ κατι θέματα λες κ κανει γκάλοπ!τι να πεις!

evini7

evini7
Ναι ρε κορίτσια, κι εγω ήθελα να το πω...τι γκάλοπ ειναι αυτα...; Περί ορεξεως.... Ιωάννα τυχερουλα καλα να περάσεις!!! Και εσυ tsiritri αν μας διαβάσεις καλα να περνάς στο Βόλο!

sophia

sophia
Maimou2009 έγραψε:Σοφακι αυτο κοιταζα κ γω μολις τωρα!ειναι λίγο παράξενο ,ανεβάζει κ κατι θέματα λες κ κανει γκάλοπ!τι να πεις!

Μα δεν παει καλα ο κοσμος τελικα!!!Η ζεστη , η κριση, η ανεργια ...τι να πεις???

Παω να αρχισω τα γεμιστα γιατι ουτε στις 17.30 που γυρισει ο Κωστας δε θα ειναι ετοιμα!!!

Ηθελα να παω στην συναυλια αλλυλεγγυης σημερα αλλα το στεφανι με παρακαλεσε να παω στο μαγαζι να βοηθησω και σημερα!!

Η πλακα ποια ειναι...καθομαι στο τηλ και παιρνω παραγγελιες δινω λογαριασμους τετοια ...με βλεπουν με το κοιλουμπινι και βγαζω τρελα tips μιλαμε χθες για ενα 3ωρο και εβγαλα ενα 15αρι για πλακα..χαχαχαχαχαχα

Ολο του εβαζα λεφτα στη τσεπη...μου λεει τι κανεις βρε τρελο τους κλεβεις...χαχαχαχαχαχα

Paramythenia

Paramythenia
Σβουρίτσα μούρλια τις βρίσκω τις αγορές σου! Όσο για το οικονομικό τι να σχολιάσω; Είσαι γυναίκα οικονόμα!!!

Καλά να περάσετε το ΣΚ, που θα περάσετε!

Κι εγώ μάλλον θα φύγω το βράδυ για να πάω λίγες ημέρες στους γονείς μου. Θα χάσω δυστυχώς αύριο το πρωί μία συνάντηση για το θηλασμό.Crying or Very sad Αλλά δεν έχω πολλές ημέρες στη διάθεσή μου, την Τετάρτη θα επιστρέψω γιατί έχουμε επέτειο γάμου! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 5 654316

EDIT για να σχολιάσω τον ΒΑΒΑ: Αλλεργία έχω πάθει με τις δημοσιεύσεις του! Δε θέλω άλλο!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα πάρω και το iPad μαζί μου... Δε θα χαθούμε!!!
Σμουτς

sophia

sophia
Paramythenia έγραψε:Σβουρίτσα μούρλια τις βρίσκω τις αγορές σου! Όσο για το οικονομικό τι να σχολιάσω; Είσαι γυναίκα οικονόμα!!!

Κι εγώ μάλλον θα φύγω το βράδυ για να πάω λίγες ημέρες στους γονείς μου. Θα χάσω δυστυχώς αύριο το πρωί μία συνάντηση για το θηλασμό.Crying or Very sad Αλλά δεν έχω πολλές ημέρες στη διάθεσή μου, την Τετάρτη θα επιστρέψω γιατί έχουμε επέτειο γάμου! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 5 654316

EDIT για να σχολιάσω τον ΒΑΒΑ: Αλλεργία έχω πάθει με τις δημοσιεύσεις του! Δε θέλω άλλο!!!

Λογω ατελειωτης βαρεμαρας διαβασα μερικα απο τα πολλα θεματα...ενα εχω να πω,,,κυκλοφορουν πολυ ψυχακιδες κοριτσια!!!!Δεν παει καλα ο κοσμος!Κατι τετοια βλεπω κ εκτιμω περισσοτερο τα χομπι τυπου pro, ποδοσφαιρο, αυτοκινητα, μηχανες κτλ κτλ.

Αληθεια ειναι και η γυναικα του μελος??

Ιωαννα παντου μαζι με το i pad!!!Χθες στη β επιπεδου σε σκεφτηκα...ειναι μια "ροζ" τυπισσα και ενω υπαρχουν ταμπελες παντου που μας ενημερωνουν να κλεισουμε τα κινητα αυτη μιλαει αταραχη οποτε βγαινει η εμβρυολογος και με υφος αυστηρο της λεει να το απενεργοποιησει...αυτη βλεπει που κραταει ο Κωστας το i phone και τα κλειδια στο χερι κ φωναζει μεσα στο ιατρειο καλε ξερεις κανει να το κλεισει???καλε δεν ξερω???μηπως εσεις???(στη γιατρο)
Τα πηρε η αλλη της λεει δεν ειναι αυτη η δουλεια μου...πεταγεται ο δικος μου το πετας κατω να φυγει η μπαταριαVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy  ε ρε του λεω να σε ακουγε μια γνωστη του i lover τωρα...χαχαχαχαχαχαχα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sophia στις Σαβ Ιουλ 06, 2013 2:03 am, 1 φορά

asteraki1989

asteraki1989
ο συγκεκριμενος μας τα εχει κανει τουμπανο απο παλια τον εχουν διαγραψει ποσες φορες τον εχουν βρισει ολες εδω μεσα και αυτος επιμενει,τωρα τι θελει ενας αντρας εδω μεσα μαλλον ειναι φουλ ανασφαλης και η γυναικα του του κανει κολπα και προσπαθει να ρωταει εμας τι θα καναμε σε μερικες περιπτωσεις χαχααχχααχαχ εχει βαλει και κατι ερωτησεις να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο,εχει ξεφυγειιιιιιιιιιιιιιιιιLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:
Paramythenia έγραψε:Σβουρίτσα μούρλια τις βρίσκω τις αγορές σου! Όσο για το οικονομικό τι να σχολιάσω; Είσαι γυναίκα οικονόμα!!!

Λογω ατελειωτης βαρεμαρας διαβασα μερικα απο τα πολλα θεματα...ενα εχω να πω,,,κυκλοφορουν πολυ ψυχακιδες κοριτσια!!!!Δεν παει καλα ο κοσμος!Κατι τετοια βλεπω κ εκτιμω περισσοτερο τα χομπι τυπου pro, ποδοσφαιρο, αυτοκινητα, μηχανες κτλ κτλ.

Αληθεια ειναι και η γυναικα του μελος??

Ιωαννα παντου μαζι με το i pad!!!Χθες στη β επιπεδου σε σκεφτηκα...ειναι μια "ροζ" τυπισσα και ενω υπαρχουν ταμπελες παντου που μας ενημερωνουν να κλεισουμε τα κινητα αυτη μιλαει αταραχη οποτε βγαινει η εμβρυολογος και με υφος αυστηρο της λεει να το απενεργοποιησει...αυτη βλεπει που κραταει ο Κωστας το i phone και τα κλειδια στο χερι κ φωναζει μεσα στο ιατρειο καλε ξερεις κανει να το κλεισει???καλε δεν ξερω???μηπως εσεις???(στη γιατρο)
Τα πηρε η αλλη της λεει δεν ειναι αυτη η δουλεια μου...πεταγεται ο δικος μου το πετας κατω να φυγει η μπαταριαVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy  ε ρε του λεω να σε ακουγε μια γνωστη του i lover τωρα...χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχα
Τουλάχιστον εγώ ξέρω όχι απλώς να τα χρησιμοποιώ. Τα ξέρω το μέσα-έξω!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:ο συγκεκριμενος μας τα εχει κανει τουμπανο απο παλια τον εχουν διαγραψει ποσες φορες τον εχουν βρισει ολες εδω μεσα και αυτος επιμενει,τωρα τι θελει ενας αντρας εδω μεσα μαλλον ειναι φουλ ανασφαλης και η γυναικα του του κανει κολπα και προσπαθει να ρωταει εμας τι θα καναμε σε μερικες περιπτωσεις χαχααχχααχαχ εχει βαλει και κατι ερωτησεις να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο,εχει ξεφυγειιιιιιιιιιιιιιιιιLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Εγώ δεν τον διαβάζω.... Με κουράζει....

asteraki1989

asteraki1989
ioazon έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:ο συγκεκριμενος μας τα εχει κανει τουμπανο απο παλια τον εχουν διαγραψει ποσες φορες τον εχουν βρισει ολες εδω μεσα και αυτος επιμενει,τωρα τι θελει ενας αντρας εδω μεσα μαλλον ειναι φουλ ανασφαλης και η γυναικα του του κανει κολπα και προσπαθει να ρωταει εμας τι θα καναμε σε μερικες περιπτωσεις χαχααχχααχαχ εχει βαλει και κατι ερωτησεις να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο,εχει ξεφυγειιιιιιιιιιιιιιιιιLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Εγώ δεν τον διαβάζω.... Με κουράζει....

ουτε εγω αλλα απο εχτες εβλεπα στο πλαι που ανεβαζε συνεχεια ερωτησεις και λεω τι κανει παλι αυτος,ειναι αρρωστος αλλα φταινε που του απαντανε γιαυτο ειναι ακομα εδω,μην ασχολουμαστε αλλο γιατι οντως μας κουρασε

Paramythenia

Paramythenia
Ούτε εγώ... Τα θέματά του είναι αι-μετικά!!! Δεν είμαι ανορθόγραφη, όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!Laughing 

Διαχείριση δεν υπάρχει; Κρίμα να χαλάς ένα φόρουμ με τέτοιες ηλιθιότητες! Συγγνώμη αλλά δε μπορώ άλλο ειλικρινά!

bini

να μαι και εγω!κοριτσια αυτο με το στομαχι...εμενα εκανε η μαμα τυροπιτα και εφαγα παραπανω και εκανα αμεσως εμετο!μολυβι μου σταθηκε!μαλλον το στομαχι εχει μικρυνει τι να πω?

λοιπον κοριτσια εχω κανει πολλα γκαλοπ μην παρετε πολλα πραγματα εγω αρχισα περικοπες στη λιστα πρωτον γιατι δεν ειναι ολα απαραιτητα απο την αρχη και δευτερον θα μου φερουν και αρκετα ηδη με ρωτανε αν και πολλοι θα μου δωσουν χρηματα αρα καποια θα τα παρω μετα οπως παρκοκρεβατο και αλλα.βεβαια εγω εχω το ατου της μαμας ξερει ακριβως τι θελω και οτι λειψει θα πεταχτει να μου το παρει.επισης εχω αρκετα και απο περυσι

τι τρωτε σημερα?εμεις κολοκυθακια γεμιστα!

bini

αστερακι δεν σχολιασα τη φωτο!τι να πω?καταρχας η κοιλιτσα μεγαλωσε!αλλα τα καλτσακια τελεια!

Paramythenia

Paramythenia
Από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά! Θα πω στη μανούλα να μου κάνει τώρα που θα πάω...

Εμείς σήμερα ψαράκι με σαλατούλα για μένα και γεμιστά για τον αντρούλη καθώς δεν αγαπά το ψάρι. Μαγείρεψα και μοσχαράκι νουά με σκορδάκι για να τρώει μιας και θα φύγω.

bini

πωπω νοικοκυρα!ετσι σε θελω!εμενα ο αντρουλης μου μονος του μαγειρευει εκει μονος του καθαριζει ολα μονος και να φανταστειτε τον ειχα πολυ καλομαθημενο!τιποτα δεν εκανε μονο μαστορεματα αν και του αρεσει να μαγειρευει και εφτιαχνε καμια σπεσιαλιτε τελεια αλλα οταν ηθελε αυτος τωρα εχει φριξει!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 5 517142 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 5 585182 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 5 93981 

asteraki1989

asteraki1989
bini έγραψε:αστερακι δεν σχολιασα τη φωτο!τι να πω?καταρχας η κοιλιτσα μεγαλωσε!αλλα τα καλτσακια τελεια!

χιχιχιι ευχαριστωωωωωΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 5 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 5 215994 

Paramythenia

Paramythenia
bini έγραψε:πωπω νοικοκυρα!ετσι σε θελω!εμενα ο αντρουλης μου μονος του μαγειρευει εκει μονος του καθαριζει ολα μονος και να φανταστειτε τον ειχα πολυ καλομαθημενο!τιποτα δεν εκανε μονο μαστορεματα αν και του αρεσει να μαγειρευει και εφτιαχνε καμια σπεσιαλιτε τελεια αλλα οταν ηθελε αυτος τωρα εχει φριξει!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 5 517142 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 5 585182 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 7 - Σελίδα 5 93981 

Εμένα ο αντρούλης μου με το μαγείρεμα δεν έχει καμία σχέση! Αλλά είναι πολύ καλός στα γλυκά. Φτιάχνει μους σοκολάτα κόλαση!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις