1 ΤΙ ΜΑΓΙΩ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ; Παρ Ιουλ 05, 2013 11:46 am
BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ !
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αυτα που ειναι σαν σορτσακια!!BABAS_ANTONIS έγραψε:ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ !
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
BABAS_ANTONIS έγραψε:XM ! ΚΟΝΤΑ Ή ΜΕΧΡΙ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΡΕ ΣΥ DEMAKI ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΑΝ ΤΗ ΧΕΣΜΕΝΗ ΠΑΠΙΑ !
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ.
ΚΑΙ H XABAH ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ .
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ .
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΤΑ @@ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ !
Dori έγραψε:Εγω δεν καταλαβαίνω αφού στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι βερμουδες, γιατι κάποιοι άντρες επιμένουν να φορούν αυτα τα κολυμβητικα;είναι αντί αισθητικά!
Ναι αυτα τα άθλια εννοώ.παντως αν ο άντρας μου φοράγε τέτοιο θα πήγαινε μόνος του για μπάνιο.zini έγραψε:Dori έγραψε:Εγω δεν καταλαβαίνω αφού στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι βερμουδες, γιατι κάποιοι άντρες επιμένουν να φορούν αυτα τα κολυμβητικα;είναι αντί αισθητικά!
κολυμβιτικα λες τα σλιπακια; εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι γκευ αυτοι που τα φορουν; γιατι και απο φιλους μου ξερω οτι τους αρεσουν αρκετα αυτα.
Αυτα που επισης δεν μου αρεσουν ειναι τα εφαρμοστα σορτσακια.. ουτε και σε εσωρουχο μου αρεσουν αυτα.
Dori έγραψε:Ναι αυτα τα άθλια εννοώ.παντως αν ο άντρας μου φοράγε τέτοιο θα πήγαινε μόνος του για μπάνιο.zini έγραψε:Dori έγραψε:Εγω δεν καταλαβαίνω αφού στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι βερμουδες, γιατι κάποιοι άντρες επιμένουν να φορούν αυτα τα κολυμβητικα;είναι αντί αισθητικά!
κολυμβιτικα λες τα σλιπακια; εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι γκευ αυτοι που τα φορουν; γιατι και απο φιλους μου ξερω οτι τους αρεσουν αρκετα αυτα.
Αυτα που επισης δεν μου αρεσουν ειναι τα εφαρμοστα σορτσακια.. ουτε και σε εσωρουχο μου αρεσουν αυτα.
ede έγραψε:Τα ολοσωμα με τις τιραντες. Κατα προτίμηση ασπρο - μαυρό ριγέ.
ede έγραψε:Τα ολοσωμα με τις τιραντες. Κατα προτίμηση ασπρο - μαυρό ριγέ.
poppaki έγραψε:ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗΡΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ 15 ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΗ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΞΩ!
zini έγραψε:ede έγραψε:Τα ολοσωμα με τις τιραντες. Κατα προτίμηση ασπρο - μαυρό ριγέ.
αυτα που καταλιγουν βερμουδιτσα τυπου βεγγος, η το αλλο τυπου μπορατ;;
ααχχ κλαιω δεν αντεχω αλλο!!!!αυτο και αν ηταν τρελο γελοιο!!ναι!!τωρα μαλιστα μπορω να πω μου φτιαξε η διαθεση για τα καλα!!nanakaboubou έγραψε:zini έγραψε:ede έγραψε:Τα ολοσωμα με τις τιραντες. Κατα προτίμηση ασπρο - μαυρό ριγέ.
και γω ολοσωμο ψηφιζω τυπου κωνστανταρα!!
demaki88 έγραψε:ααχχ κλαιω δεν αντεχω αλλο!!!!αυτο και αν ηταν τρελο γελοιο!!ναι!!τωρα μαλιστα μπορω να πω μου φτιαξε η διαθεση για τα καλα!!nanakaboubou έγραψε:zini έγραψε:ede έγραψε:Τα ολοσωμα με τις τιραντες. Κατα προτίμηση ασπρο - μαυρό ριγέ.
και γω ολοσωμο ψηφιζω τυπου κωνστανταρα!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης