651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 Τρι Ιουλ 09, 2013 3:44 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΖΩΔΙΑ.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
poppaki έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΖΩΔΙΑ.....
poppaki έγραψε:ΔΙΔΥΜΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΙΧΘΕΙΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ!
ΜΕ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.....Ή ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ...
vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΔΙΔΥΜΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΙΧΘΕΙΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ!
ΜΕ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.....Ή ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ...
Σοβαρά?Εσύ τι ζώδιο είσαι?
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΔΙΔΥΜΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΙΧΘΕΙΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ!
ΑΙΓΟΚΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ: ΤΟΞΟΤΗ!
ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ;;;!!!ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ!!!
θα ηταν τελειο ποπακι μου.....μκαρι να μπορουσαμε να το κανουμε.....poppaki έγραψε:ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΣΚΗΝΙΚΟ .....ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΝΟΝΑΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΥΘΡΑ!!!!;;;;ΤΕΛΕΙΟ!!!
vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΔΙΔΥΜΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΙΧΘΕΙΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ!
ΑΙΓΟΚΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ: ΤΟΞΟΤΗ!
όντως χαχα!!Και γω είμαι γεννημένη 12/2 ο άντρας μου 10/2!!Να κάνουμε και παιδί να γεννηθεί 11/2 να το έχουμε τριήμερο γλέντι!!
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:ΔΙΔΥΜΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΙΧΘΕΙΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ!
όντως χαχα!!Και γω είμαι γεννημένη 12/2 ο άντρας μου 10/2!!Να κάνουμε και παιδί να γεννηθεί 11/2 να το έχουμε τριήμερο γλέντι!!
ΤΕΛΕΙΟ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ;;;!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!ΤΡΕΛΟ ΕΤΣΙ;;;!!!
αχ αληθεια ποπακι μου τι τελεια!!!poppaki έγραψε:ΒΙΚΑΚΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΨΑΡΑΚΙΑ!!!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ, ΚΑΤΙ ΚΑΡΜΙΚΟ ΙΣΩΣ....
ωωωωωωωωωωωωωω αυτα ειναι βασουλα μου!!!!!!!!!!!!!vasoula1 έγραψε:Πάω να πλύνω το φιδίσιο απολλώνιο κορμί μου και επανέρχομαι!!
Σοφία 26 έγραψε:βασουλα ,βικακι ,ποπακι τι κανετε???
vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:
ΒΑΣΟΥΛΑ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
Θεικό!!
https://www.youtube.com/watch?v=A3yJSuNimbQ
Αγαπώ αυτό το κομμάτι!!
Σοφία 26 έγραψε:εχω βαλει τον μικρο απο τις 2 να ξαπλωσει και βουτηξα και εγω στον καναπε!
σηκωθηκα,εκοψα καρπουζακι και μπηκα να δω τι κανετε!!!
Σοφία83 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Τι κάνετε;;;
Εγώ είχα άλλη μια τρελή μέρα στο γραφείο!!Ευτυχως από αύριο θα λείπει για 3 μερες οπ μπαμπούλας και θα ησυχασει λίγο το κεφαλάκι μου!!!
Σοφία83 έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:
ΒΑΣΟΥΛΑ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
Θεικό!!
https://www.youtube.com/watch?v=A3yJSuNimbQ
Αγαπώ αυτό το κομμάτι!!
Ααααααχ Βασούλα μου αυτό είναι το αγαπημένο κομμάτι μας με τον αντρούλη μου!!!Με αυτό κάναμε είσοδο στο γλέντι του γάμου !!!Πωπω κι όποτε το ακούω συγκινούμαι!!!!Το λατρεύω και το κομμάτι και τον Χαρούλη!!!
viki1988 έγραψε:καλημερα σας ομορφιες μου....τι κανετε;;;;;;
για χθες που δεν μπηκα να σας πω τα νεα μου αλλα πηγαμε στην μανουλα μου μετα και αργησαμε να γυρισουμε.......
λοιπον κοριτσια μου το μωρακι ειναι μια χαρα....εχει χερακια ποδαρακια......ενα κουκλι ειναι.....ολη την ωρα κουνιοταν....μου λεει η γιατρος "καλε αυτο χορευει εκει μεσα"...ακουσαμε και την καρδουλα του μια χαρα......ο Θεος να το εχει καλα......κλεισαμε και αυχενικη για την αλλη Τριτη στις 16 του μηνος.....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης