826 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 Τετ Ιουλ 10, 2013 11:51 am
valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κατερινάκι έλα κερνάω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:
να φυγεις να φυγεις
κλεινω και ερχομαι ερχομαι φτανω...με το 1 το αεροπλανο!!!!!!
να φυγεις να φυγεις
να περασετε τελεια στο ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου κοριτσακι μου!!!!!
katerina1983 έγραψε:οοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!! γκαρσοοοοοοοοονννννννννννννν!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω γαι τον φουφοχυμοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
valgreg έγραψε:Κατερινάκι μου γλυκό αγαπώ σε!!!ευχαριστώ!!!!
φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου και καλή μας νύχτα.
valgreg έγραψε:katerina1983 έγραψε:
οχι μην σκεφτεσαι τιποτα!!!!θα ερθει και η τεταρτη και το τραινιγκ θα γινει (δεν τ'αποφευγεις θεσ δεν θες) κοιτα εσυ να περασεις καλα με το μωρακι σου να το ευχαριστηθειτε!!!!αστα ολα τα υπολοιπα!!!!κανε σχεδια για το πως να περασετε το τετραημερο σας και να σας μεινει αξεχαστο!!!!!
αυτό θέλω και εγώ Κατερινάκι μου να περάσουμε τέλεια και να μην σκέφτομαι τίποτα.αν δεν έρθει και η ακατανόμαστη ε ρε γλέντια
μέχρι τέλος τη εβδομάδας αρχή της επόμενης θα έχουν βγεί και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.ελπίζω να είναι όλα καλά!
valgreg έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου ελπίζω να είστε όλες καλά!
Εμένα τελικά το πόδι μου σήμερα είναι καλύτερα.Έκανε δουλειά η αλοιφή.
Σήμερα στις 9 θα πιω και την τρίτη αντιβίωση.
Τελικά ο γιατρός μου είπε πως δεν μπορεί αυτή τη βδομάδα και μου είπε να πιω όλη την αντιβίωση ακόμα και αν περάσει.
Το καλύτερο δεν σας το πα!Παρασκευή μεσημεράκι πετάω και από σήμερα το μεσημέρι νιώθω ένα φούσκωμα άλλο πράγμα,σαν να ετοιμάζομαι να αδιαθετήσω!ΕΛΕΟΣ!!!!
katerina1983 έγραψε:να πω ενα μεγαλο γειαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!στα πρωινα τα κοριτσιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
τι χρυσοχερες ειστε κοπελιες μας ανοιξατε την ορεξη βραδυατικα!!!!η μια μαφινς η αλλη γαλατοπιτα η αλλη βαφλα με παγωτο και μερεντα πω πω!!!!να 'στε καλα κοριτσαρες μου ομορφες!!!!θα τσακισω κανα παγωτο να στανιαρω!!!χιχιχιχι
τα φιλια μου
valgreg έγραψε:katerina1983 έγραψε:
οχι μην σκεφτεσαι τιποτα!!!!θα ερθει και η τεταρτη και το τραινιγκ θα γινει (δεν τ'αποφευγεις θεσ δεν θες) κοιτα εσυ να περασεις καλα με το μωρακι σου να το ευχαριστηθειτε!!!!αστα ολα τα υπολοιπα!!!!κανε σχεδια για το πως να περασετε το τετραημερο σας και να σας μεινει αξεχαστο!!!!!
αυτό θέλω και εγώ Κατερινάκι μου να περάσουμε τέλεια και να μην σκέφτομαι τίποτα.αν δεν έρθει και η ακατανόμαστη ε ρε γλέντια
μέχρι τέλος τη εβδομάδας αρχή της επόμενης θα έχουν βγεί και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.ελπίζω να είναι όλα καλά!
bourboulithra έγραψε:να σας πω τι εγινε σημερα με τον αντρουλη μου....
το πρωι με πιασαν τα κλαμματα και τον ελεγα οτι καταλαβαινω οτι κ εσυ το θελεις σιγουρα πλεον(για μωρο-βρηκαμε δουλεια κ οι 2)
αλλα γιατι δεν ερχεται....και με ειπε να μη στεναχωριεμαι και οτι θα ερθει οποτε ειναι να ερθει...
ειπε τον επομενο μηνα να κανουμε πιο εντατικη προσπαθεια γτ τωρα κανουμε οποτε θελουμε
ο γλυκουλης μου!
valgreg έγραψε:καλά κορίτσια έτσι και μείνουμε όλες μαζί έγκυες σας το λέω!θα δώσουμε σημείο συνάντησης να το κάψουμε
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΦΑΓΗΤΟΥΛΙ!!!
ΣΟΦΑΚΙ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.
ΣΟΦΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΛΕ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!!
ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΕΜΕΝΑ) ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣΙΑ!!!!
Σοφία83 έγραψε:Άντε συνονόματη μακάρι αύριο να μας κάνεις την έκπληξη!!!!!
Ποππάκι μου μαζί εδώ θα βγάλουμε ρίζες!!!!!Θα περιμένουμεεεεε!!!Ωρες ώρες νιώθω σαν να είμαι σε ουρά στο ΙΚΑ , έχω το νούμερο 567 και στο ταμείο είναι το 110!!!!!!!!!!Δεν τσουλάει να έρθει και η σειρά μου;;;;;;!!!!!!
poppaki έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Άντε συνονόματη μακάρι αύριο να μας κάνεις την έκπληξη!!!!!
Ποππάκι μου μαζί εδώ θα βγάλουμε ρίζες!!!!!Θα περιμένουμεεεεε!!!Ωρες ώρες νιώθω σαν να είμαι σε ουρά στο ΙΚΑ , έχω το νούμερο 567 και στο ταμείο είναι το 110!!!!!!!!!!Δεν τσουλάει να έρθει και η σειρά μου;;;;;;!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΑΛΟ!!!! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ;;;; Ή ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ;;;;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης