851 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 Πεμ Ιουλ 11, 2013 1:28 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
I'M BACK!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια τι θα μαγειρεψετε σημερα???
εγω ειπα να κανω κοτοπουλο στο φουρνο με πατατουλες για το γιο και το αντρα μου
και εγω να φαω γιουβετσακι απο χθες!!!
poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια τι θα μαγειρεψετε σημερα???
ΣΟΦΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΙΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΨΩ....ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ.....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ....
Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια τι θα μαγειρεψετε σημερα???
ΣΟΦΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΙΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΨΩ....ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ.....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ....
ισως ενα ευκολο και απλο ρυζοτο?
ή καμοια πατατοσαλατα?
poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια τι θα μαγειρεψετε σημερα???
ή καμοια πατατοσαλατα?
αν βαλω πατατουλες στην λαδοκολλα και τις κανω με σως μουσταρδας;;;;
Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια τι θα μαγειρεψετε σημερα???
ή καμοια πατατοσαλατα?
τελειο!!!
Σοφία83 έγραψε:Ποππάκι πώς τις κάνεις αυτές τις πατατούλες;;;;Για λέγε να μαθαίνουμε!!!Ακούγονται πεντανόστιμες μιαμ μιαμ!!!
Εγώ σήμερα θα ψήσω μπριζολίτσες στην ψησταριά και λίγη σαλατούλα κι είμαστε κομπλέ!!!
Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα Βασουλίνι!!!!Τι κάνεις κοριτσάκι;;;Μη μου πεις ότι μαζί με τοκαφεδάκι τρως και εκείνα τα υπέροχα μαφιν και με κολάσεις πάλι πρωινιάτικα!!!!!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα στνονοματη!!!
αφαντη η ατιμη....
ναι αυριο θα παω αλλα ξερω τι να περιμενω δυστυχως...
το θεμα ρε κοριτσια ειναι οτι 9 μηνες ελεγα το αντρα μου "δεν θες να κανουμε αλλο ενα μωρακι"...και μου ελεγε "με τι λεφτα ρε σοφια μου θα το κανουμε?"
και τωρα που τα αποφασισε αυτος,μας κανει τσουκες η περιοδο! αχχχχχχχχ
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΦΑΓΗΤΟΥΛΙ!!!
ΣΟΦΑΚΙ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.
ΣΟΦΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΛΕ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!!
ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΕΜΕΝΑ) ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣΙΑ!!!!
Σοφία83 έγραψε:Μμμμμ Ποπάκι μου θα τις δοκιμάσω οπωσδήποτε αυτές τις πατατούλες!!!!Ακούγονται τέλειες!!!Όσο για τις τηγανιτές, το χω ακούσει κι εγώ αυτό που λες αλλά δεν το χω δοκιμάσει ποτέ. Μπορείς να τις κάνεις μια μέρα και να πεις στον αντρούλη σου ότι είναι τηγανιτές!!!Πιστεύω δεν θα το πολυκαταλάβει!!Ξεγελιούνται εύκολα οι άντρες στο φαγητό !!!
Σοφία83 έγραψε:Άντε συνονόματη μακάρι αύριο να μας κάνεις την έκπληξη!!!!!
Ποππάκι μου μαζί εδώ θα βγάλουμε ρίζες!!!!!Θα περιμένουμεεεεε!!!Ωρες ώρες νιώθω σαν να είμαι σε ουρά στο ΙΚΑ , έχω το νούμερο 567 και στο ταμείο είναι το 110!!!!!!!!!!Δεν τσουλάει να έρθει και η σειρά μου;;;;;;!!!!!!
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια τι θα μαγειρεψετε σημερα???
poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:κοριτσακια τι θα μαγειρεψετε σημερα???
ή καμοια πατατοσαλατα?
poppaki έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Ποππάκι πώς τις κάνεις αυτές τις πατατούλες;;;;Για λέγε να μαθαίνουμε!!!Ακούγονται πεντανόστιμες μιαμ μιαμ!!!
Εγώ σήμερα θα ψήσω μπριζολίτσες στην ψησταριά και λίγη σαλατούλα κι είμαστε κομπλέ!!!
ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ (ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ) Ή ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΛΕΜΟΝΑΚΙ, ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΛΕΥΚΟ, ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΧΥΝΕΙΣ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΑΠΟΔΑ).
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΑΚΙ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ. ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΛΕΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ!
ΡΕ ΣΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙ, ΤΙΣ ΑΠΛΩΝΕΙΣ Σ΄ΕΝΑ ΤΑΨΙ, ΤΙΣ ΑΛΑΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΑΝΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ. ΙΔΙΕΣ ΛΕΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ!!
vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Ποππάκι πώς τις κάνεις αυτές τις πατατούλες;;;;Για λέγε να μαθαίνουμε!!!Ακούγονται πεντανόστιμες μιαμ μιαμ!!!
ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ (ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ) Ή ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΛΕΜΟΝΑΚΙ, ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΛΕΥΚΟ, ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΧΥΝΕΙΣ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΑΠΟΔΑ).
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΑΚΙ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ. ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΛΕΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ!
ΡΕ ΣΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙ, ΤΙΣ ΑΠΛΩΝΕΙΣ Σ΄ΕΝΑ ΤΑΨΙ, ΤΙΣ ΑΛΑΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΑΝΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ. ΙΔΙΕΣ ΛΕΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ!!
Τις έχω κάνει έτσι και πίστεψε με ο δικός μου ούτε κατάλαβε ότι δεν είναι τηγανιτές μουχαχα!!
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Ποππάκι πώς τις κάνεις αυτές τις πατατούλες;;;;Για λέγε να μαθαίνουμε!!!Ακούγονται πεντανόστιμες μιαμ μιαμ!!!
Τις έχω κάνει έτσι και πίστεψε με ο δικός μου ούτε κατάλαβε ότι δεν είναι τηγανιτές μουχαχα!!
ναι;;;αν ειναι ετσι θα τις κανω την κυριακη με τις μπριζολιτσες!
Σοφία83 έγραψε:Καλώς την Βασούλα!!!20 μέρες και σήμερα λέμεεεεεεε!!!!
Είδες Ποπάκι το αντράκι της Βασούλας δεν πήρε χαμπάρι!!Δοκίμασε το λοιπόν!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης