Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
670 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 670 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 42]

Σοφία83

Σοφία83
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αχ τι ωραίαααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 654316 !!!Καλά κι εγώ όταν είχαν βγει οι φωτό για κανενα μήνα τουλάχιστον τις κοίταγα, τις ξανακοίταγα!!Κι όταν βγήκε και το dvd εκεί να δεις!!!Για καμια εβδομάδα το βάζα κάθε μέρα και κάθε φορά παρατηρούσα και καινούρια πράγματα!!!!Κι επειδή από το άγχος μου εκείνη την μέρα δεν θυμόμουνα και πολλά πράγματα να ναι καλά το dvdακι !!!!
Άντε την Τρίτη θα το δείτε το μπεμπάκι το γλυκό!!!Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Καλως την Βασούλα!!Τι κάνεις κοριτσάκι;;Είσαι καλύτερα σήμερα;;
Εγώ ξέρω ότι το μπάτσελορ το πληρώνουν οι φίλες-κουμπαρες. Οι φίλοι υποτίθεται στο οργανώνουν και στο κερνάνε.

Καλούτσικα είμαι αν και έχω υπόταση ζαλίζομαι λίγο και θέλω να ξαπλώνω συνέχεια..Φταίει μάλλον η ζέστη και ότι θα αδιαθετήσω στα κοντά..Εσύ διαβάζω έφυγε ο δράκουλας και ησύχασες!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 328109 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Ποππάκι μου γλυκό τι κάνεις?Σοφάκι μου εσύ?Και σε όλα τα κοριτσάκια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 315810 Να ρωτήσω κάτι?Σε bachelor δεν πληρώνει η νύφη ή ο κουμπάρος?Γιατί εγώ έτσι ξέρω και έτσι έκανα!
βασουλα μου τι κανεις;;;;;ολα καλα;;;;στο barchelor που καναμε εγω και ο αντρουλης μου πληρωσα εγω τα δικα μου και ο αντρας μου τα δικα του αντιστοιχα.....και καποια αλλη μερα κανονισε ο κουμπαρος ενα ακομα για τους αντρες και τα πληρωσε αυτος......Smile Smile Smile Smile Smile 

Μια από τα ίδια Βικάκι μου!Και σε μας ο καθένας πλήρωσε τα δικά του.Καλούτσικα είμαι ζαλίζομαι πολύ τις τελευταίες μέρες έχω χαμηλή πίεση συνέχεια και είμαι σαν χαλασμένο μύδι από την ζέστη..

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Αχ τι ωραίαααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 654316 !!!Καλά κι εγώ όταν είχαν βγει οι φωτό για κανενα μήνα τουλάχιστον τις κοίταγα, τις ξανακοίταγα!!Κι όταν βγήκε και το dvd εκεί να δεις!!!Για καμια εβδομάδα το βάζα κάθε μέρα και κάθε φορά παρατηρούσα και καινούρια πράγματα!!!!Κι επειδή από το άγχος μου εκείνη την μέρα δεν θυμόμουνα και πολλά πράγματα να ναι καλά το dvdακι !!!!
Άντε την Τρίτη θα το δείτε το μπεμπάκι το γλυκό!!!Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!!!!
ναι σοφακι μου και εγω ολη μερα τις χαζευω αστα να πανε......οσο και να τις κοιταω δεν τις χορταινω.....καλα οταν βγει το dvd εκει να δεις...δεν θα ξεκολλαω...ανυπομονω......
το ελπιζω να ειναι καλα τα αποτελεσματα....αν και θετικη σκεψη για το μωρακι μας αλλα καθε φορα λιγο αγχος υπαρχει....ασε σοφακι μου την Δευτερα που ειχαμε παει στη γιατρο κουνουσε χερακια ποδαρακια...τρελαθηκα σου λεω!!!!!!!!!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Μια από τα ίδια Βικάκι μου!Και σε μας ο καθένας πλήρωσε τα δικά του.Καλούτσικα είμαι ζαλίζομαι πολύ τις τελευταίες μέρες έχω χαμηλή πίεση συνέχεια και είμαι σαν χαλασμένο μύδι από την ζέστη..
χαχαχαχα βασουλα μου τι ωραια που τα λες....περα απο την πλακα τωρα οι ζαλαδες δεν ειναι και τοσο κακο προμηνυμα κουκλιτσα μου......Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
Σοφία83 έγραψε:Αχ τι ωραίαααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 654316 !!!Καλά κι εγώ όταν είχαν βγει οι φωτό για κανενα μήνα τουλάχιστον τις κοίταγα, τις ξανακοίταγα!!Κι όταν βγήκε και το dvd εκεί να δεις!!!Για καμια εβδομάδα το βάζα κάθε μέρα και κάθε φορά παρατηρούσα και καινούρια πράγματα!!!!Κι επειδή από το άγχος μου εκείνη την μέρα δεν θυμόμουνα και πολλά πράγματα να ναι καλά το dvdακι !!!!
ναι σοφακι μου και εγω ολη μερα τις χαζευω αστα να πανε......οσο και να τις κοιταω δεν τις χορταινω.....καλα οταν βγει το dvd εκει να δεις...δεν θα ξεκολλαω...ανυπομονω......
το ελπιζω να ειναι καλα τα αποτελεσματα....αν και θετικη σκεψη για το μωρακι μας αλλα καθε φορα λιγο αγχος υπαρχει....ασε σοφακι μου την Δευτερα που ειχαμε παει στη γιατρο κουνουσε χερακια ποδαρακια...τρελαθηκα σου λεω!!!!!!!!!

Αχ συγκινούμαι πολύ Βικάκι μου!!Χτες πήγα στο νοσοκομείο να δω την κουμπάρα μου και δίπλα είχε μια εγκυούλα που φέρανε καρδιοταχογράφο..Και εκεί έλιωσα δεν ήθελα να φύγω!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
χαχαχαχα βασουλα μου τι ωραια που τα λες....περα απο την πλακα τωρα οι ζαλαδες δεν ειναι και τοσο κακο προμηνυμα κουκλιτσα μου......Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile 

Τι να σου πω εγώ πάντως φοβάμαι να μην έχω τίποτα κακό...Πολύ πράγμα σου λέω..Αφού δεν είμαι για πολλά πολλά από τις 11 παρά κοιμάμαι..

Σκέφτηκα να πάω να κάνω μια χοριακή αλλά σκέφτομαι αν είναι ακόμη νωρίς

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:

Αχ συγκινούμαι πολύ Βικάκι μου!!Χτες πήγα στο νοσοκομείο να δω την κουμπάρα μου και δίπλα είχε μια εγκυούλα που φέρανε καρδιοταχογράφο..Και εκεί έλιωσα δεν ήθελα να φύγω!!

και εγω βασουλα μου καθε φορα που το βλεπω και ειναι καλα συγκινουμαι πραγματικα....βουρκωνω...προχθες να φανταστεις που ολη την ωρα κουνιοταν το εφτυνα κιολας να μην το ματιασω...αστα τρελομαμα απο την κοιλια.....Smile Smile Smile Smile Smile 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

και εγω βασουλα μου καθε φορα που το βλεπω και ειναι καλα συγκινουμαι πραγματικα....βουρκωνω...προχθες να φανταστεις που ολη την ωρα κουνιοταν το εφτυνα κιολας να μην το ματιασω...αστα τρελομαμα απο την κοιλια.....Smile Smile Smile Smile Smile 

Φαντάζομαι μωρέ το ψυχουλάκι μου!!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Τι να σου πω εγώ πάντως φοβάμαι να μην έχω τίποτα κακό...Πολύ πράγμα σου λέω..Αφού δεν είμαι για πολλά πολλά από τις 11 παρά κοιμάμαι..

σωπα ρε που θα ειναι κατι κακο μην λες βλακειες μια χαρα εισαι......
απο οτι θυμαμαι δεν περιμενεις στις 15 ετσι δεν ειναι;;;;
λιγες μερες εμειναν ακομα γλυκια μου κανε λιγη υπομονη....μην μπεις σε αυτη τη διαδικασια βασουλα μου....Smile Smile Smile Smile Smile 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

σωπα ρε που θα ειναι κατι κακο μην λες βλακειες μια χαρα εισαι......
απο οτι θυμαμαι δεν περιμενεις στις 15 ετσι δεν ειναι;;;;
λιγες μερες εμειναν ακομα γλυκια μου κανε λιγη υπομονη....μην μπεις σε αυτη τη διαδικασια βασουλα μου....Smile Smile Smile Smile Smile 

Ναι κυριακή με δευτέρα περιμένω που να μην έρθει η σκασμένη!!Ξέρω και γω ρε συ πολύ ζαλάδα σου λέω

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα γλυκα μου κοριτσια!τι κανετε?ειστε ολες καλα?εχουμε κανενα νεο?εμενα μου εχει σπασει τα νευρα η φαγουρα στην κοιλια μου..μεγαλωνει κ η μπεμπα αποτομα κ καθημερινα πλεον κ νιωθω οτι θα σκασω!αλλα λιγο εμεινε οποτε κανω υπομονη!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:

Ναι κυριακή με δευτέρα περιμένω που να μην έρθει η σκασμένη!!Ξέρω και γω ρε συ πολύ ζαλάδα σου λέω
καταλαβαινω ρε κουκλιτσα τι να σου πω;;;;αν αισθανεσαι τοσο χαλια κανε μια......αλλα εμενα δεν μου πολυαρεσει η διαδικασια με τις χοριακες προτιμω τα τεστακια ενω εχεις καθυστερηση και μετα κατ'ευθειαν στον γιατρο σου......

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥΜΕΡΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΒΙΚΑΚΙ, ΒΑΣΟΥΛΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ;;;

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

καταλαβαινω ρε κουκλιτσα τι να σου πω;;;;αν αισθανεσαι τοσο χαλια κανε μια......αλλα εμενα δεν μου πολυαρεσει η διαδικασια με τις χοριακες προτιμω τα τεστακια ενω εχεις καθυστερηση και μετα κατ'ευθειαν στον γιατρο σου......

Έχεις ένα δίκιο εδώ..και γω δεν τρελλαίνομαι..θα περιμένω!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:καλησπερα γλυκα μου κοριτσια!τι κανετε?ειστε ολες καλα?εχουμε κανενα νεο?εμενα μου εχει σπασει τα νευρα η φαγουρα στην κοιλια μου..μεγαλωνει κ η μπεμπα αποτομα κ καθημερινα πλεον κ νιωθω οτι θα σκασω!αλλα λιγο εμεινε οποτε κανω υπομονη!
αλεξανδρουκο μου με την μκρη σου αποστολια...τι κανετε κοριτσια μου;;;;
να χαρω εγω ομορφη κοιλιτσα!!!!!!!!!!!δωστης πολλα φιλακια.....
ναι αλεξανδρα μου κοντευει η μερα που θατην κρατησεις στην αγκαλιτσα σου....πως αισθανεσαι κοριτσακι μου;;;;;;

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΝΑΙ ΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥΜΕΡΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Καλά Ποππάκι αυτό έλεγε και στα κορίτσια ζαλίζομαι εδώ και 2 μέρες και έχω και χαμηλή πίεση..Το έκανες το φαγάκι σου?

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΝΑΙ ΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥΜΕΡΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ποπακι μου γλυκο μια χαρα ειμαστε......εσυ κουκλιτσα τι κανεις;;;;;;;;;;;;

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:καλησπερα γλυκα μου κοριτσια!τι κανετε?ειστε ολες καλα?εχουμε κανενα νεο?εμενα μου εχει σπασει τα νευρα η φαγουρα στην κοιλια μου..μεγαλωνει κ η μπεμπα αποτομα κ καθημερινα πλεον κ νιωθω οτι θα σκασω!αλλα λιγο εμεινε οποτε κανω υπομονη!

Καλώς την Αλεξάνδρα μας!!Τι κάνετε μαμά και κόρη?Η μικρή δεν κρατιέται από ότι βλέπω θέλει να ξεμυτίσει η μαιμού!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
πιστευω οτι αυτο ειναι το καλυτερο βασουλα μου...υπομονη κοριτσακι μου θα περασουν οι μερες σαν νερο....θα δεις........

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
πιστευω οτι αυτο ειναι το καλυτερο βασουλα μου...υπομονη κοριτσακι μου θα περασουν οι μερες σαν νερο....θα δεις........

Αχ πόσο κουράγιο μου δίνεις να ήξερες!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:

Καλά Ποππάκι αυτό έλεγε και στα κορίτσια ζαλίζομαι εδώ και 2 μέρες και έχω και χαμηλή πίεση..Το έκανες το φαγάκι σου?

βασουλα μηπως εχεις χαμηλο αιματοκριτη ή σιδηρο;;;εγω καθε μερα παιρνω τις βιταμινουλες μου (pregnacare conception) που εχουν τα παντα μεσα και ειμαι σουπερ!να παιρνεις κατι βρε πουλακι μου εστω felicine βοηθαει....

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:

βασουλα μου οπως και εσυ αλλα και ολα τα κοριτσια ειστε διπλα μου και μου δινετε κουραγιο οταν το χρειαζομαι ετσι ειμαι και εγω!!!!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

βασουλα μηπως εχεις χαμηλο αιματοκριτη ή σιδηρο;;;εγω καθε μερα παιρνω τις βιταμινουλες μου (pregnacare conception) που εχουν τα παντα μεσα και ειμαι σουπερ!να παιρνεις κατι βρε πουλακι μου εστω felicine βοηθαει....

Πποππάκι μου εδώ και 5 μήνες παίρνω filicine τρώω υγιεινά ξέρω και γω..Τώρα που την μέτρησα είχα 11,3 με 7 η μικρή

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

βασουλα μου οπως και εσυ αλλα και ολα τα κοριτσια ειστε διπλα μου και μου δινετε κουραγιο οταν το χρειαζομαι ετσι ειμαι και εγω!!!!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 38 379767 

Και γω σας αγαπώ πολυυυυυυυυυύ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις