Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!!

ΣΟΦΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 

ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ,ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 

ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 

ΣΟΦΑΚΙ,ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ,ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ,ΒΙΚΑΚΙ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΚΟ,LILLΑΚΟ,ΑΝΝΟΥΛΑ,ΚΑΛΛΙΤΣΑ,ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΥΡΙΟ.ΘΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΑΛΕΞΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Κ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕΡΡΕΣ!
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΠΤ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΑΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ!ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΩ,ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ,ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΙΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 531909 

katerina1983

katerina1983
κοριτσακι μου γλυκο!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 328109 τα νεα αυτα ηταν πολυ καλα να πω.... σου εφυγε ενα βαρος οτι δεν εφταιγες εσυ καπου!!!!!μπραβο αγαπη μου παμε δυνατα μετα την κουρια να σπειρουμε καλο σπορο!!!!!!μπραβο
καλα να περασεις να το ευχαριστηθεις να χορτασετε ο ενας τον αλλον και να ζησετε μεγαλες στιγμες!!!!!θα τα πουμε την τεταρτη!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 334590 

Σοφία83

Σοφία83
Καλημέραααα!!!Πολλή ησυχία βλέπω!
Χρυσοβαλάντω μου πολύ καλά τα νέα από την εξέταση!Να περάσετε τέλεια με τον αντρούλη σου!!!
Ποππάκιιιι τι κάνεις;;;Είσαι εδώ;;;;

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ....ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΑΛΙ ΝΩΡΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑ ΧΤΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ......
ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑMad Mad Mad Mad 
ΕΣΥ ΣΟΦΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΜΕΛΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Σοφία83

Σοφία83
Ναιιιι Ποπάκι μου Παρασκευούλααααα!!!Αν και εδώ και 3 μέρες λείπει ο μπαμπούλας και την περνάω φίνα!!!
Ωχ δουλίτσες ε;;;Κουράγιο!!!Σήμερα ναι έχει πολύ ζέστη και δεν έχει αεράκι να δροσιστούμε λίγο...Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad !Την μισώ τη ζέστη Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!!
Η αποπλάνηση πέτυχε χθες;;;

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Ναιιιι Ποπάκι μου Παρασκευούλααααα!!!Αν και εδώ και 3 μέρες λείπει ο μπαμπούλας και την περνάω φίνα!!!
Ωχ δουλίτσες ε;;;Κουράγιο!!!Σήμερα ναι έχει πολύ ζέστη και δεν έχει αεράκι να δροσιστούμε λίγο...Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad !Την μισώ τη ζέστη Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!!
Η αποπλάνηση πέτυχε χθες;;;

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ ΨΙΛΟΜΑΝΟΥΡΙΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΛΙΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΣΑΜΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ!!!ΡΕ ΣΟΦΑΚΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 8 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΕΘΑΝΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟΣ.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.....ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ!

Σοφία83

Σοφία83
Μωρέ εννοείται ότι έχει τα δίκια του!!Κάνει πολύ ζόρικη δουλειά, τι να λέμε τώρα!
Αλλά καλά κάνεις Ποπάκι μου εσυ και προσπαθείς να τον κάνεις να το δει αλλιώς. Αυτό οφείλεις να κάνεις άλλωστε, να του δίνεις κουράγιο και μια νότα αισιοδοξίας που σίγουρα την έχει ανάγκη!Μπορεί μες στην κούραση του να μην το καταλαβαίνει αλλά σίγουρα όταν ηρεμεί ξέρει πόσο τυχερός είναι που έχει εσένα να τον στηρίζεις και να του δίνεις ελπίδα για το μέλλον!Γιατί αν μιζέριαζες και κλαιγόσουνα κι εσύ, θα καθόσασταν και θα κλαίγατε τη μοίρα σας απλά!Δεν έχει νόημα!Εννοείται ότι όταν υπάρχει αγάπη υπάρχει και λύση σε όλα τα προβλήματα!!!
Μ'επιασε πολυλογία βλέπω!!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ!!ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΕΙ ΜΕΤΕΩΡΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΞΑΝΑΛΕΩ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΕΙ....ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!

Σοφία83

Σοφία83
Ε ναι είναι πολύ λογικό να νιώθει έτσι ο άντρας σου, το καταλαβαίνω απόλυτα. Εσύ καλά κάνεις και είσαι αισιόδοξη γιατί μόνο έτσι θα μπορείς να τον στηρίξεις μέχρι να ξαναβρει την ασφάλεια του!
Μακάρι κοριτσάκι μου να καταφέρετε να πάτε κάπου ένα τριημεράκι να ξεφύγετε και να χαλαρώσετε!Φαντάζομαι πόσο ανάγκη το έχετε!!
Για πες τώρα, σήμερα τι έχει το μενού;;;

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Ε ναι είναι πολύ λογικό να νιώθει έτσι ο άντρας σου, το καταλαβαίνω απόλυτα. Εσύ καλά κάνεις και είσαι αισιόδοξη γιατί μόνο έτσι θα μπορείς να τον στηρίξεις μέχρι να ξαναβρει την ασφάλεια του!
Μακάρι κοριτσάκι μου να καταφέρετε να πάτε κάπου ένα τριημεράκι να ξεφύγετε και να χαλαρώσετε!Φαντάζομαι πόσο ανάγκη το έχετε!!
Για πες τώρα, σήμερα τι έχει το μενού;;;

ΧΤΕΣ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. Η ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΤΣΑΚΙΣΑΝ!ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ, ΚΑΡΟΤΟ, ΚΟΛΟΚΥΘΙ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!!!ΛΙΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;;;

Σοφία83

Σοφία83
Αχ αυτό το στομαχάκι σου το ευαισθητούλι!!Αυτές τις πατάτες σου θα τις δοκιμάσω άμεσα, λέω μεσα στο σκ!
Εγώ χθες το βράδυ έβρασα λίγο κρεατάκι χοιρινό και λέω να το κάνω με κριθαράκι στο φούρνο, κοινώς γιουβετσάκι νιαμ νιαμμμμ!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Αχ αυτό το στομαχάκι σου το ευαισθητούλι!!Αυτές τις πατάτες σου θα τις δοκιμάσω άμεσα, λέω μεσα στο σκ!
Εγώ χθες το βράδυ έβρασα λίγο κρεατάκι χοιρινό και λέω να το κάνω με κριθαράκι στο φούρνο, κοινώς γιουβετσάκι νιαμ νιαμμμμ!!!

ΝΙΑΜ, ΝΙΑΜ!!!
ΣΟΦΑΚΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BACHELOR ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ....Sad Sad Sad 

Σοφία83

Σοφία83
poppaki έγραψε:
Σοφία83 έγραψε:Αχ αυτό το στομαχάκι σου το ευαισθητούλι!!Αυτές τις πατάτες σου θα τις δοκιμάσω άμεσα, λέω μεσα στο σκ!

ΝΙΑΜ, ΝΙΑΜ!!!
ΣΟΦΑΚΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BACHELOR ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ....Sad Sad Sad 

Σε νιώθω απόλυτα!!!Κι εγώ το προηγούμενο Σάββατο είχα να πάω σε μπάτσελορ και δεν πήγα γιατί δεν μου βγαίνουν τα κουκιά γι'αυτόν τον μήνα!!Καλά δεν ήταν και κολλητή γι'αυτό και δεν ζορίστηκα. Ήταν φίλη από τη σχολή που έχουμε χαθεί και γενικά δεν κάναμε ποτέ πολύ κολλητή παρέα, οπότε αφού είχα και θέμα με τα λεφτά δεν πήγα. Τώρα αν ήταν φίλη φίλη θα κοβα το κεφάλι μου και θα βρισκα τρόπο να πάω!Εσένα είναι κολλητή;;

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:
poppaki έγραψε:

ΝΙΑΜ, ΝΙΑΜ!!!

Σε νιώθω απόλυτα!!!Κι εγώ το προηγούμενο Σάββατο είχα να πάω σε μπάτσελορ και δεν πήγα γιατί δεν μου βγαίνουν τα κουκιά γι'αυτόν τον μήνα!!Καλά δεν ήταν και κολλητή γι'αυτό και δεν ζορίστηκα. Ήταν φίλη από τη σχολή που έχουμε χαθεί και γενικά δεν κάναμε ποτέ πολύ κολλητή παρέα, οπότε αφού είχα και θέμα με τα λεφτά δεν πήγα. Τώρα αν ήταν φίλη φίλη θα κοβα το κεφάλι μου και θα βρισκα τρόπο να πάω!Εσένα είναι κολλητή;;

ΟΧΙ ΣΟΦΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ. ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΩΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ!!!

Σοφία83

Σοφία83
Ε αφού είναι έτσι μη ζορίζεσαι Ποπάκι μου, μην πας, όπως είπες ας πάει ο αντρας σου να ξεσκάσει κιόλας! Αφού πέσαν όλα μαζεμένα τι να κανεις!Εμένα αύριο είναι ο γάμος αλλά ο άντρας μου θα δουλεύει και θα πάω με μια φίλη μου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ..

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Ε αφού είναι έτσι μη ζορίζεσαι Ποπάκι μου, μην πας, όπως είπες ας πάει ο αντρας σου να ξεσκάσει κιόλας! Αφού πέσαν όλα μαζεμένα τι να κανεις!Εμένα αύριο είναι ο γάμος αλλά ο άντρας μου θα δουλεύει και θα πάω με μια φίλη μου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ..

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.....ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥCrying or Very sad ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΣΟΦΑΚΙ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ONLINE, ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΥΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...

Σοφία83

Σοφία83
Οκ Ποπάκι μου τα λεμε σε λίγο!Καλό καθάρισμα !!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valgreg έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!!

ΣΟΦΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 

ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ,ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 

ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 

ΣΟΦΑΚΙ,ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ,ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ,ΒΙΚΑΚΙ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΚΟ,LILLΑΚΟ,ΑΝΝΟΥΛΑ,ΚΑΛΛΙΤΣΑ,ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΥΡΙΟ.ΘΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΑΛΕΞΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Κ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕΡΡΕΣ!
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΠΤ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΑΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ!ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΩ,ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ!!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ,ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΙΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 531909 

Kοριτσάκι μου γλυκό!!Ελπίζω να ξεαγχώθηκες αρκετά με τα αποτελέσματα!!Άντε να βγει και η άλλη εξέταση να ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε!!Εύχομαι να μην σου έρθει η ακατανόμαστη και επίσης να περάσεις ένα τετραήμερο μούρλια!!Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!Όσο για μένα αυτό το μήνα δεν ξέρω αλλά δεν ελπίζω σε πολλά..Θα μου πεις και τους άλλους που ήλπιζες έγινε κάτι?Θα δούμε!!Κοντός ψαλμός που λένε!!Σε φιλώ γλυκά τα λέμε την τρίτη!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 379767 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:

ΝΙΑΜ, ΝΙΑΜ!!!

Ποππάκι μου γλυκό τι κάνεις?Σοφάκι μου εσύ?Και σε όλα τα κοριτσάκια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 315810 Να ρωτήσω κάτι?Σε bachelor δεν πληρώνει η νύφη ή ο κουμπάρος?Γιατί εγώ έτσι ξέρω και έτσι έκανα!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valgreg έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!!

χρυσοβαλαντω μου γλυκο μου κοριτσακι.....μπραβο πολυ χαιρομαι για τα υπεροχα αποτελεσματα σου.....πολυ ωραια....ειδεσ ολα κυλανε μια χαρα κοριτσακι μου....καλα να περασεις και με τον αντρουλη σου.....φιλακια πολλα κοριτσακι μου........Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 

Σοφία83

Σοφία83
Καλως την Βασούλα!!Τι κάνεις κοριτσάκι;;Είσαι καλύτερα σήμερα;;
Εγώ ξέρω ότι το μπάτσελορ το πληρώνουν οι φίλες-κουμπαρες. Οι φίλοι υποτίθεται στο οργανώνουν και στο κερνάνε.

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:

Ποππάκι μου γλυκό τι κάνεις?Σοφάκι μου εσύ?Και σε όλα τα κοριτσάκια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 315810 Να ρωτήσω κάτι?Σε bachelor δεν πληρώνει η νύφη ή ο κουμπάρος?Γιατί εγώ έτσι ξέρω και έτσι έκανα!
βασουλα μου τι κανεις;;;;;ολα καλα;;;;στο barchelor που καναμε εγω και ο αντρουλης μου πληρωσα εγω τα δικα μου και ο αντρας μου τα δικα του αντιστοιχα.....και καποια αλλη μερα κανονισε ο κουμπαρος ενα ακομα για τους αντρες και τα πληρωσε αυτος......Smile Smile Smile Smile Smile 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Καλως την Βασούλα!!Τι κάνεις κοριτσάκι;;Είσαι καλύτερα σήμερα;;
Εγώ ξέρω ότι το μπάτσελορ το πληρώνουν οι φίλες-κουμπαρες. Οι φίλοι υποτίθεται στο οργανώνουν και στο κερνάνε.
γεια σου γλυκο μου σοφακι τι κανεις;;;;;;;;;;;;Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 

Σοφία83

Σοφία83
Βικάκι μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 !!!Πού είσαι γλυκιά μας εγκυούλα;;;;;Τι κάνεις κοριτσάκι μου;;Το μπεμπίνι σου όλα καλά;;Πότε θα κάνεις αυχενικούλα;;;

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Βικάκι μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 37 35468 !!!Πού είσαι γλυκιά μας εγκυούλα;;;;;Τι κάνεις κοριτσάκι μου;;Το μπεμπίνι σου όλα καλά;;Πότε θα κάνεις αυχενικούλα;;;
γεια σου σοφακι μου μια χαρα ειμαι κοριτσακι μου και το μπεμπινι μια χαρα....χανομαι μωρε το ξερω χθες βγηκαν τα δειγματα απο τις φωτο του γαμου και δεν χορταινω να τις βλεπω.....την Τριτη θα ανεβουμε Αθηνα εχω το πρωι ραντεβου.....μακαρι να πανε ολα καλα...εσυ κοριτσακι μου τι κανεις;;;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις