Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
549 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 549 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
bourboulithra έγραψε:καλησπερααααααααα!!! γυρισα πτωμα απο τη δουλεια μολις......... ολες καλα??

καλησπέρα Μαράκι,καλή ξεκούραση,όλα μια χαρά!

bourboulithra

bourboulithra
να σας πω τι εγινε σημερα με τον αντρουλη μου....
το πρωι με πιασαν τα κλαμματα και τον ελεγα οτι καταλαβαινω οτι κ εσυ το θελεις σιγουρα πλεον(για μωρο-βρηκαμε δουλεια κ οι 2)
αλλα γιατι δεν ερχεται....και με ειπε να μη στεναχωριεμαι και οτι θα ερθει οποτε ειναι να ερθει...
ειπε τον επομενο μηνα να κανουμε πιο εντατικη προσπαθεια γτ τωρα κανουμε οποτε θελουμεEmbarassed 
ο γλυκουλης μου!

valgreg

valgreg
katerina1983 έγραψε:

αν ολα πανε καλα με την δουλεια και παρω την βδομαδα αυτη...δεν θα παω πουθενα ο συζυγος δουλευει γμτ.....αλλα κι παλι δεν θα πηγαιναμε πουθενα λογω κρισεως!!!!τωρα θα παρουμε μαζι την επομενη εβδομαδα 5/8 και θα παμε θεσσαλονικη μια μερα...... αν πεταχτουμε για κανα μπανακι εδω κοντα αν  δεν ξερω..... αυτο με τις τριχες αστα να πανε...εγω εχω και τριχοφυια στο προσωπο και κανω λειζερ αστα σου λεω λογω καποιας ορμονης που ειναι λιγακι τσιμπημενη ευτυχως που δεν επηρεαζει σε συλληψη και εγκυμοσυνη (μην με ρωτησεις ποια ειναι πανε χρονια που το ειχα ψαξει)...και δεν εχω πολυκιστικες....και γενικα δεν εχω πολλες τριχες ποδια μασχαλες κατλ ολες στην μουρη ηρθανε  οι ρουφιανες????Razz Razz Razz tongue 

μακάρι να πάνε όλα καλά και να την πάρεις!!!για πες με ενδιαφέρει...πόσο είναι το κόστος για το λέιζερ,στο περίπου εννοώ.

bourboulithra

bourboulithra
bourboulithra έγραψε:να σας πω τι εγινε σημερα με τον αντρουλη μου....
το πρωι με πιασαν τα κλαμματα και τον ελεγα οτι καταλαβαινω οτι κ εσυ το θελεις σιγουρα πλεον(για μωρο-βρηκαμε δουλεια κ οι 2)
αλλα γιατι δεν ερχεται....και με ειπε να μη στεναχωριεμαι και οτι θα ερθει οποτε ειναι να ερθει...
ειπε τον επομενο μηνα να κανουμε πιο εντατικη προσπαθεια γτ τωρα κανουμε οποτε θελουμεEmbarassed 
ο γλυκουλης μου!

οσες φορες ειχαμε κουβεντιασει παλιοτερα λεγαμε κ οι 2 οτι θελουμε αλλα το προβλημα μας ειναι οτι δεν ειχαμε δουλεια....

valgreg

valgreg
ο γλυκουλης μου!

αχ κοριτσάκι μου όμορφο πόσο σε καταλαβαίνω,πόσες φορές είχα βάλει τα κλάματα πόσες!!έκλαιγα απαρηγόρητη κάθε βράδυ στο μαξιλάρι μου και έλεγα γτ δεν έρχεται.μας πως να ρθει όμως που από τη μία είχα το άγχος μου και από την άλλη βρισκόμουν με τον άντρα μου άσχετες μέρες.τελικά 2 φορές ήρθε εκεί που δεν το σκεφτόμουν,ειλικρινά.
και τελικά μετά από υπολογισμούς ξέρεις τι κατάλαβα?ότι όντως είχαμε πετύχει τις γονιμες ημερες.
οποτε μην σκας και μην αγχωνεσαι!είμαι σιγουρη πως πολυ πολυ συντομα θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα,ειλικρινα στο λεω.

bourboulithra

bourboulithra
valgreg έγραψε:
ο γλυκουλης μου!

αχ κοριτσάκι μου όμορφο πόσο σε καταλαβαίνω,πόσες φορές είχα βάλει τα κλάματα πόσες!!έκλαιγα απαρηγόρητη κάθε βράδυ στο μαξιλάρι μου και έλεγα γτ δεν έρχεται.μας πως να ρθει όμως που από τη μία είχα το άγχος μου και από την άλλη βρισκόμουν με τον άντρα μου άσχετες μέρες.τελικά 2 φορές ήρθε εκεί που δεν το σκεφτόμουν,ειλικρινά.
και τελικά μετά από υπολογισμούς ξέρεις τι κατάλαβα?ότι όντως είχαμε πετύχει τις γονιμες ημερες.
οποτε μην σκας και μην αγχωνεσαι!είμαι σιγουρη πως πολυ πολυ συντομα θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα,ειλικρινα στο λεω.

ευχομαι κ εσυ να μας πεις τα ευχαριστα κ εσυ μαναρι μου πολυυυ γρηγορα!!!
εγω δεν ξερω ποτε εχω γονιμες,εχω αστατο κυκλο...εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου οτι τα χριστουγεννα θα εχω κοιλιτσα!

katerina1983

katerina1983
valgreg έγραψε:
katerina1983 έγραψε: 

μακάρι να πάνε όλα καλά και να την πάρεις!!!για πες με ενδιαφέρει...πόσο είναι το κόστος για το λέιζερ,στο περίπου εννοώ.

στο δερματολογο ηταν 50 καθε εναμιση μηνα στις αρχες.....ξεφραγκιαστηκα
μετα ανοιξε μια αισθητικος κοντα στο σπιτι μου και παιρνει 30 με καινουργιο λειζερ που δεν ποναει καθολου ενω στον γιατρο ωχ....
και μου ειπε η αισθητικος οτι πρεπει να κανεις συνεδρια στην 5 με 7 μερα του κυκλου που αρχιζει ο θυλακας να βγαζει την τριχα..... εχω κανει 6 συνεδριες καθε μηνα ενω τωρα παω καθε διμηνο η τριμηνο αναλογα το πως βγαινουν ......εχουν φυγει σε μεγαλο βαθμο πλεον με το κακο που ειχα ασε
στο προσωπο δεν εξαλειφονται ευκολα οπωσ σε αλλα μερη του σωματος να φανταστεισ κανω απο το 2008 η 2009!!!!! αλλα ενταξει τωρα δεν φαινονται
τωρα μην σε τρομαζει το ποσο μια γνωστη μου μου εχει πει πως στον πειραια η και στην αθηνα ειναι πολυ φθηνοτερα και βαζουν προσφορες πολλες και εκεινη εχει χοντρο προβλημα σε χερια ποδια την φωναζω αρκουδιτσα!!!!!Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy  αμα θες μαθαινω και σου λεω!!!!

valgreg

valgreg
bourboulithra έγραψε:

εγω δεν ξερω ποτε εχω γονιμες,εχω αστατο κυκλο...εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου οτι τα χριστουγεννα θα εχω κοιλιτσα!

κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ,πάρα πολύ!!
εγώ να δεις κύκλο που είχα και έχω με βλέπει και αλλάζει στενό Laughing Laughing αλλά ευτυχώς το καταλαβαίνω από τον πόνο που με πιάνει χαμηλά όταν είμαι στις γόνιμες.
η γιαγιά μου ξέρεις τι έλεγε ε?όταν εμείς κάνουμε σχέδια ο Θεός τα ακούει από ψηλά και γελάει.
μην αγχώνεσαι θα έρθει ίσως και πιο σύντομα απο τα Χριστούγεννα, ο Θεός ξέρει την ώρα και ξέρει επίσης πως θα κάνει ένα ζευγάρι δύο υπέροχους γονείς εσάς Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 

katerina1983

katerina1983
bourboulithra έγραψε:
valgreg έγραψε:
ο γλυκουλης μου!

κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι....το αγχος δεν κανει καλο σε εμας που θελουμε να ποιασουμε σπορακι!!!!εξετασεις εχετε κανει και οι δυο?για τις γονιμες αν θες να τις βρεις κανε τεστακι η να στο πει ο γυναικολογος σου με υπερηχο!!!!!!με το καλο σου ευχομαι να μας πεις τα ευχαριστα γρηγορα!!!!

bourboulithra

bourboulithra
valgreg έγραψε:
bourboulithra έγραψε:

κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ,πάρα πολύ!!
εγώ να δεις κύκλο που είχα και έχω με βλέπει και αλλάζει στενό Laughing Laughing αλλά ευτυχώς το καταλαβαίνω από τον πόνο που με πιάνει χαμηλά όταν είμαι στις γόνιμες.
η γιαγιά μου ξέρεις τι έλεγε ε?όταν εμείς κάνουμε σχέδια ο Θεός τα ακούει από ψηλά και γελάει.
μην αγχώνεσαι θα έρθει ίσως και πιο σύντομα απο τα Χριστούγεννα, ο Θεός ξέρει την ώρα και ξέρει επίσης πως θα κάνει ένα ζευγάρι δύο υπέροχους γονείς εσάς Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 

εχεις απολυτο δικιο κοριτσαρα μου!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 379767 

valgreg

valgreg
katerina1983 έγραψε:
στο δερματολογο ηταν 50 καθε εναμιση μηνα στις αρχες.....ξεφραγκιαστηκα
μετα ανοιξε μια αισθητικος  κοντα στο σπιτι μου και παιρνει 30 με καινουργιο λειζερ που δεν ποναει καθολου ενω στον γιατρο ωχ....
και μου ειπε η αισθητικος οτι πρεπει να κανεις συνεδρια στην 5 με 7 μερα του κυκλου που αρχιζει ο θυλακας να βγαζει την τριχα..... εχω κανει 6 συνεδριες καθε μηνα ενω τωρα παω καθε διμηνο η τριμηνο αναλογα το πως βγαινουν ......εχουν φυγει  σε μεγαλο βαθμο πλεον με το κακο που ειχα  ασε
στο προσωπο δεν εξαλειφονται ευκολα οπωσ σε αλλα μερη του σωματος να φανταστεισ κανω απο το 2008 η 2009!!!!! αλλα ενταξει τωρα δεν φαινονται
τωρα μην σε τρομαζει το ποσο μια γνωστη μου μου εχει πει πως στον πειραια η και στην αθηνα ειναι πολυ φθηνοτερα και βαζουν προσφορες πολλες και εκεινη εχει χοντρο προβλημα σε χερια ποδια την φωναζω αρκουδιτσα!!!!!Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy  αμα θες μαθαινω και σου λεω!!!!

ναι Κατερινάκι μου αν δεν σου κάνει κόπο θα ήθελα να μου πεις με ενδιαφέρει.
δεν έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα αλλά όσο να ναι μου την δίνουν!τόσο να ναι όσο λες είναι καλά γτ εδώ έχω ακούσει τρελά ποσά ακόμα και 80 σε κάθε επίσκεψη!

bourboulithra

bourboulithra
katerina1983 έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
valgreg έγραψε:
ο γλυκουλης μου!

κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι....το αγχος δεν κανει καλο σε εμας που θελουμε να ποιασουμε σπορακι!!!!εξετασεις εχετε κανει και οι δυο?για τις γονιμες αν θες να τις βρεις κανε τεστακι η να στο πει ο γυναικολογος σου με υπερηχο!!!!!!με το καλο σου ευχομαι να μας πεις τα ευχαριστα γρηγορα!!!!

σπερμοδιαγραμμα καναμε βγηκε μια χαρα! εγω εχω πολυκυστικες ρε συ...

valgreg

valgreg
bourboulithra έγραψε:
εχεις απολυτο δικιο κοριτσαρα μου!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 379767 

εμείς είμαστε εδώ μην μου σκας καθόλου,θα κάνετε την προσπάθεια σας θα το απολαμβάνετε και θα έρθει.
αλλά ακόμα και αν περάσει μήνας που δεν δεν θα μου πέσεις θα έχεις πάντα ψηλά το κεφάλι,θα έχεις πίστη και υπομονή και θα λες συνεχίζω,πάμε ξανά Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 35468 

katerina1983

katerina1983
valgreg έγραψε:
katerina1983 έγραψε:

ναι Κατερινάκι μου αν δεν σου κάνει κόπο θα ήθελα να μου πεις με ενδιαφέρει.
δεν έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα αλλά όσο να ναι μου την δίνουν!τόσο να ναι όσο λες είναι καλά γτ εδώ έχω ακούσει τρελά ποσά ακόμα και 80 σε κάθε επίσκεψη!

Shocked Shocked Shocked για προσωπο??????Shocked Shocked Shocked affraid 
εγω για προσωπο σου ελεγα.....
θα την παρω κανα τηλ και θα την ρωτησω αν εμαθε κατι και θα σου πω....η ακομα καλυτερα θα της πω οταν μαθει για καμια προσφορα να με ενημερωσει για να στα πωWink sunny 

valgreg

valgreg
bourboulithra έγραψε:

πολύ θετικό νέο για το σπερμοδιάγραμμα,όσο για τις πολυκυστικές επάνω τους μην σου πάρουν το αέρα Μαράκι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 654316 
ακούς εκεί που θα μας πτοήσουν αυτές!δεν σε ξέρουν καλά εσένα χμ...Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 

bourboulithra

bourboulithra
valgreg έγραψε:
bourboulithra έγραψε:

εμείς είμαστε εδώ μην μου σκας καθόλου,θα κάνετε την προσπάθεια σας θα το απολαμβάνετε και θα έρθει.
αλλά ακόμα και αν περάσει μήνας που δεν δεν θα μου πέσεις θα έχεις πάντα ψηλά το κεφάλι,θα έχεις πίστη και υπομονή και θα λες συνεχίζω,πάμε ξανά Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 35468 

αυτο λεω παντα! απλα σημερα δεν ξερω τι μ επιασε,μαλλον που μαθαινω για εγκυμοσυνες συνεχεια τωρα τελευταια.....
να σαι καλα με ανεβασες αρκετα....Very Happy 
θα σας αφησω να κανω ενα μπανακι να πλυνω κ κανενα πιατο και θα ξαναμπω πιο μετα αν εχω κουραγιο.....
σας φιλω και σας ευχαριστω...!

valgreg

valgreg
katerina1983 έγραψε:
θα την παρω κανα τηλ και θα την ρωτησω αν εμαθε κατι και θα σου πω....η ακομα καλυτερα θα της πω οταν μαθει για καμια προσφορα να με ενημερωσει για να στα πωWink sunny 

ναι ζουζου μου για προσωπο!ακους εκει 80 τρελάθηκα!affraid affraid affraid 

valgreg

valgreg
bourboulithra έγραψε:
αυτο λεω παντα! απλα σημερα δεν ξερω τι μ επιασε,μαλλον που μαθαινω για εγκυμοσυνες συνεχεια τωρα τελευταια.....
θα σας αφησω να κανω ενα μπανακι να πλυνω κ κανενα πιατο και θα ξαναμπω πιο μετα αν εχω κουραγιο.....

εμεις ευχαριστουμε που χαμογελασες ξανα!
αντε να κανεις το μπανακι σου,αν δεν σε πετυχω μεσα μετα καλο βραδυ,ονειρα γλυκα και φιλια πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 

katerina1983

katerina1983
bourboulithra έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
valgreg έγραψε:
bourboulithra έγραψε:

scratch δηλαδη και η μανταμ οποτε θελει κανει εμφανιση ε?scratch 
καντε πιο εντατικες προσπαθειες day after day you know!!Embarassed Embarassed  και βλεπεις μετα το τι θα κανεις θα σου πει ο γιατρος σου ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ κανεις κακο στον εαυτο σου αλλα και ο αντρουλης σου αμα σε βλεπει ετσι και αυτος στεναχωριεται.....και δεν πρεπει καμαρι μου....

katerina1983

katerina1983
valgreg έγραψε:
bourboulithra έγραψε:

αντε να κανεις το μπανακι σου,αν δεν σε πετυχω μεσα μετα καλο βραδυ,ονειρα γλυκα και φιλια πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 

αν δεν σε πετυχω καληνυχτα μαρακι μου!!!!να σκεφτεσαι θετικα!!!!εγω που βλεπω γκαστρωμενες ΣΥΝΕΧΕΙΑ στον δρομο.....(καλα να ειναι τα κοριτσια) ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? να μην μας παρει απο κατω νο νο νο!!!!σκεψη θετικη βουρ για το ψητο και ολα καλα!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 

katerina1983

katerina1983
valgreg έγραψε:
katerina1983 έγραψε:

ναι ζουζου μου για προσωπο!ακους εκει 80 τρελάθηκα!affraid affraid affraid 
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 
οτι θελουν ζητανε μου φαινεται.......Shocked Shocked Shocked Shocked 
τεσπα οταν μαθω σου λεω ζουζουνα μου....δεν θα σε ξεχασω....η φιλεναδα μην με ξεχασει χιχιχιχι(πρωην συναδελφοσ)

valgreg

valgreg
katerina1983 έγραψε:
valgreg έγραψε:
bourboulithra έγραψε:

καλά κορίτσια έτσι και μείνουμε όλες μαζί έγκυες σας το λέω!θα δώσουμε σημείο συνάντησης να το κάψουμε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 

αν δεν σε πετυχω καληνυχτα μαρακι μου!!!!να σκεφτεσαι θετικα!!!!εγω που βλεπω γκαστρωμενες ΣΥΝΕΧΕΙΑ  στον δρομο.....(καλα να ειναι τα κοριτσια) ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? να μην μας παρει απο κατω νο νο νο!!!!σκεψη θετικη βουρ για το ψητο  και ολα καλα!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 417472 

valgreg

valgreg
καλά κορίτσια έτσι και μείνουμε όλες μαζί έγκυες σας το λέω!θα δώσουμε σημείο συνάντησης να το κάψουμεΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 

katerina1983

katerina1983
valgreg έγραψε:καλά κορίτσια έτσι και μείνουμε όλες μαζί έγκυες σας το λέω!θα δώσουμε σημείο συνάντησης να το κάψουμεΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 

αυτο εννοειται.....Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 

valgreg

valgreg

2 μέρες μόνο και έφυγααααααααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 - Σελίδα 33 215994 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις