776 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121 Τετ Ιουλ 10, 2013 4:50 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:η γαλατοπιτα ειναι τελειααααα!
παω να φαω ενα κομματι και να ξαπλαρω!!!
φιλακια κοριτσαρες μου!!!
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΟΦΑΚΙ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία 26 έγραψε:η γαλατοπιτα ειναι τελειααααα!
παω να φαω ενα κομματι και να ξαπλαρω!!!
φιλακια κοριτσαρες μου!!!
poppaki έγραψε:Σοφία83 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Καλέ ναι εντάξει έχω φάει κάποιες φορές καμιά σοκοφρετούλα αλλά δεν την λογαριάζω και πολύ μια απλή και ταπεινή σοκοφρέτα!!!
ΑΑΑΑΑΑ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!!
Η ΣΟΚΟΦΡΕΤΟΥΛΑ ΔΛΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ;;;!!!
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;;;;!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.....ΚΕΡΝΑΩ ΠΑΓΩΤΙΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!!
Η σοκοφρετούλα τι ψυχή να έχει;;;;;;Ίσα ίσα για να σε ξεγελάσει λίγο!!!!
Με τα παγωτίνια δε με δελεάζεις!!Δεν είμαι και πολύ φαν του παγωτού!Μπορεί να φάω καμιά φορά αν τύχει αλλά δεν το λαχταράω ποτέ!Ευτυχώς δηλαδή!!!Ας μην λαχταράω και κάτι!!!!!!!!!!!
ΕΕΕΕ ΟΧΙ!!!ΤΩΡΑ ΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΣ!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΑΚΙ;;;!!!!
ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ, ΕΦΑΓΑ ΣΤΟ "ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΙΑ ΒΑΦΛΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑΝΤΑ.......ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΕΓΚΩΜΙΟ" ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
Σοφία83 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία83 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Καλέ ναι εντάξει έχω φάει κάποιες φορές καμιά σοκοφρετούλα αλλά δεν την λογαριάζω και πολύ μια απλή και ταπεινή σοκοφρέτα!!!
ΑΑΑΑΑΑ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!!
Η ΣΟΚΟΦΡΕΤΟΥΛΑ ΔΛΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ;;;!!!
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;;;;!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.....ΚΕΡΝΑΩ ΠΑΓΩΤΙΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!!
Η σοκοφρετούλα τι ψυχή να έχει;;;;;;Ίσα ίσα για να σε ξεγελάσει λίγο!!!!
Με τα παγωτίνια δε με δελεάζεις!!Δεν είμαι και πολύ φαν του παγωτού!Μπορεί να φάω καμιά φορά αν τύχει αλλά δεν το λαχταράω ποτέ!Ευτυχώς δηλαδή!!!Ας μην λαχταράω και κάτι!!!!!!!!!!!
ΕΕΕΕ ΟΧΙ!!!ΤΩΡΑ ΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΣ!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΑΚΙ;;;!!!!
ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ, ΕΦΑΓΑ ΣΤΟ "ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΙΑ ΒΑΦΛΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑΝΤΑ.......ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΕΓΚΩΜΙΟ" ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
Καλά το ΕΓΚΩΜΙΟ δεν παιζεται!!!!!Οι καλυτερες κρεπες ever!!!!!!
Πωπω ρε συ Ποπάκι καθημερινά για να πάω σπίτι μου περνάω από την Πλατεία Ελευθερίας!!!!Και εσύ παίζει να κάθεσαι κάπου εκεί!!!Απίστευτο!!!!
poppaki έγραψε:κοριτσαρες βλεπω την κανατε ολες!
παιρνω λοιπον και εγω τα μπογαλακια μου και παω σε αλλη παραλια....καλο απογευμα σε ολες!!!
valgreg έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου ελπίζω να είστε όλες καλά!
Εμένα τελικά το πόδι μου σήμερα είναι καλύτερα.Έκανε δουλειά η αλοιφή.
Σήμερα στις 9 θα πιω και την τρίτη αντιβίωση.
Τελικά ο γιατρός μου είπε πως δεν μπορεί αυτή τη βδομάδα και μου είπε να πιω όλη την αντιβίωση ακόμα και αν περάσει.
Το καλύτερο δεν σας το πα!Παρασκευή μεσημεράκι πετάω και από σήμερα το μεσημέρι νιώθω ένα φούσκωμα άλλο πράγμα,σαν να ετοιμάζομαι να αδιαθετήσω!ΕΛΕΟΣ!!!!
valgreg έγραψε:καλησπέρα Κατερινάκι μου!!!!Ναι καλύτερα είναι το πόδι μου αλλά ναι νιώθω να αδιαθετήσω.
Από τη μία λέω αμάν πια με τη τύχη μου αλλά από την άλλη αν το σκεφτείς καλό είναι να έρθει γιατί από ανωμαλίες που πέρασε ο κύκλος μου άλλο τίποτα.
Εσύ τι μου κάνεις γλυκούλα μου?
katerina1983 έγραψε:
οπως το λες ειναι να μπεις και εσυ σε μια σειρα και ο κυκλος σου......
καλα ειμαι αγαπουλα μου εδω μπηκα να σας δω.....
katerina1983 έγραψε:σου ηρθε καμια ιδεα για το τι θα φτιαξεις???για το σαββατο εννοω, με το φαγητο???
το ρηνακι εξαφανιζολ???που εισαι κοριτσακι???εισαι καλα μαναρακι μου??φιλακιααααααααααα
katerina1983 έγραψε:αχα βραδακυ ακοουω θα φτασετε ε?χμμμμμμ
ελαφρυ και οχι δεκα ωρες στην κουζινα!!!!γρηγορα και ξεκουραστα!!!!!
κανα ρυζοτο με μπουκιτσες κοτοπουλου?και μια σαλαταρα?!!!ιδεες δινω χιχιχιι
valgreg έγραψε:katerina1983 έγραψε:αχα βραδακυ ακοουω θα φτασετε ε?χμμμμμμ
ελαφρυ και οχι δεκα ωρες στην κουζινα!!!!γρηγορα και ξεκουραστα!!!!!
κανα ρυζοτο με μπουκιτσες κοτοπουλου?και μια σαλαταρα?!!!ιδεες δινω χιχιχιι
πολύ ωραία η ιδέα σου Κατερινιώ μου,θα το ετοιμάσω το δείπνο για Σάββατο βράδυ και όχι Παρασκευή που θα φτάσουμε.
katerina1983 έγραψε:
τι παρασκευη τι σαββατο!!!!αμα δεν ερθει και η κουρια ειπαμε σε θελω ξεκουραστη!!!!
και μετα κοριτσακι ποτε θα μας πεις τα νεα?ποτε θα γυρισεις?
valgreg έγραψε:katerina1983 έγραψε:
τι παρασκευη τι σαββατο!!!!αμα δεν ερθει και η κουρια ειπαμε σε θελω ξεκουραστη!!!!
και μετα κοριτσακι ποτε θα μας πεις τα νεα?ποτε θα γυρισεις?
θα γυρίσω η Τρίτη βραδάκι ή Τετάρτη πρωί έτσι ώστε να πάω κατευθείαν δουλειά.Άσε και η Τετάρτη δύσκολη μέρα στη δουλειά θα έχουμε ένα training και βράσε ρύζι!
Τέσπα ας μην τα σκέφτομαι από τώρα.
Να πω και εγώ με τη σειρά μου μπράβο στις χρυσοχέρες μας,κορίτσια μου πολλά φιλιά!!!!
katerina1983 έγραψε:
οχι μην σκεφτεσαι τιποτα!!!!θα ερθει και η τεταρτη και το τραινιγκ θα γινει (δεν τ'αποφευγεις θεσ δεν θες) κοιτα εσυ να περασεις καλα με το μωρακι σου να το ευχαριστηθειτε!!!!αστα ολα τα υπολοιπα!!!!κανε σχεδια για το πως να περασετε το τετραημερο σας και να σας μεινει αξεχαστο!!!!!
οχι μην σκεφτεσαι τιποτα!!!!θα ερθει και η τεταρτη και το τραινιγκ θα γινει (δεν τ'αποφευγεις θεσ δεν θες) κοιτα εσυ να περασεις καλα με το μωρακι σου να το ευχαριστηθειτε!!!!αστα ολα τα υπολοιπα!!!!κανε σχεδια για το πως να περασετε το τετραημερο σας και να σας μεινει αξεχαστο!!!!!
αυτό θέλω και εγώ Κατερινάκι μου να περάσουμε τέλεια και να μην σκέφτομαι τίποτα.αν δεν έρθει και η ακατανόμαστη ε ρε γλέντια
μέχρι τέλος τη εβδομάδας αρχή της επόμενης θα έχουν βγεί και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.ελπίζω να είναι όλα καλά!
katerina1983 έγραψε:
εκει γυρω στις 15?δω θα ειμαι να τα πουμε!!!!
μαλλον θα παρω 1 εβομαδα αδεια τοτε......
ολα καλα θα ειναι.....αλλα και να μην ειναι(ξου ξου) οτι χρειαστεις εδω ειμαστε......τωρα που θα εχεις τα αποτελεσματα θα εισαι προετοισμαμενη καταλληλα για το σπορακι σου που θα ερθει να εισαι σιγουρη γιαυτο......οτι θελει ο μεγαλοδυναμος θα γινει και θα ερθει το σποριον και θα μεινει....ακους?
εκει γυρω στις 15?δω θα ειμαι να τα πουμε!!!!
μαλλον θα παρω 1 εβομαδα αδεια τοτε......
ολα καλα θα ειναι.....αλλα και να μην ειναι(ξου ξου) οτι χρειαστεις εδω ειμαστε......τωρα που θα εχεις τα αποτελεσματα θα εισαι προετοισμαμενη καταλληλα για το σπορακι σου που θα ερθει να εισαι σιγουρη γιαυτο......οτι θελει ο μεγαλοδυναμος θα γινει και θα ερθει το σποριον και θα μεινει....ακους?
ναι να μείνει να μείνει αυτό θέλουμε και εμείς
θα πας πουθενά κοριτσάκι μου με την άδεια η εδώ θα σαι?
ναι γύρω στις 15 το πιο πιθανό να βγουν.
αυτή τη στιγμή βγάζω τα φρύδια μου.να σου πω κάτι?το βαρέθηκα κάθε λίγο και λιγάκι αυτό με τις τρίχες
bourboulithra έγραψε:καλησπερααααααααα!!! γυρισα πτωμα απο τη δουλεια μολις......... ολες καλα??
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #121
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης