126 Απ: Tο σαλόνι μας #2 Δευ Ιουλ 08, 2013 6:59 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
Πρεπει ν ακτσω να γραψω τα προσκλητήρια της Μικρής και βαριέμαι μεσα στη ζεστη.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εγω το αφηνω κανεν 20λεπτο να ψηθει μονο του!και βαζω κετσαπ γιατι φοβαμαι τις σαλτσες για τα υγρα που λες!esprit έγραψε:Μπορείτε να βάζετε το ταψί με το ζυμάρι για λιγο στο φούρνο μέχρι πχ να ετοιμάσετε τα υπόλοιπα υλικά να ψηθεί λίγο μόνο του Επίσης προσέχω η σάλτσα μου να μην έχει καθόλου υγρά ωστέ ναι μεν να υγρανθεί το ζυμάρι αλλά να μην μουλιάσει και δεν ψηθεί! Ελπίζω να βοήθησα
Χεχε με προλαβες ντεμάκι
και εμενα μου ετυχε αυτο!!για να σου φουσκωσει πιο γρηγορα μπορεις να το απλωσεις στο ταψι και να το βαλεις σε προθερμνσμενους στους 50 βαθμους!katerina1983 έγραψε:ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!!ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???!!!!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΑΚΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΨΗΣΙΜΟ......
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ Η ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΩ (ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ Η ΓΑΛΑ)ΚΑΙ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟ!!!ΑΥΤΑ!!!!
demaki88 έγραψε:και εμενα μου ετυχε αυτο!!για να σου φουσκωσει πιο γρηγορα μπορεις να το απλωσεις στο ταψι και να το βαλεις σε προθερμνσμενους στους 50 βαθμους!katerina1983 έγραψε:ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!!ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???!!!!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΑΚΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΨΗΣΙΜΟ......
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ Η ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΩ (ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ Η ΓΑΛΑ)ΚΑΙ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟ!!!ΑΥΤΑ!!!!
katerina1983 έγραψε:demaki88 έγραψε:και εμενα μου ετυχε αυτο!!για να σου φουσκωσει πιο γρηγορα μπορεις να το απλωσεις στο ταψι και να το βαλεις σε προθερμνσμενους στους 50 βαθμους!katerina1983 έγραψε:ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!!ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???!!!!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΑΚΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΨΗΣΙΜΟ......
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ Η ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΩ (ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ Η ΓΑΛΑ)ΚΑΙ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟ!!!ΑΥΤΑ!!!!
ΚΑΛΟ ΔΕΜΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!!!
demaki88 έγραψε:εγω οχι δεν αφηνω την μαγια!να σου πω την αληθεια πρωτη φορα το ακουω
για την παστα που λες δεν εχω δει κατι τετοιο!!πως το λενε να το ψαξω?ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΩς ΤΙς ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ ΝΤΟΜΑΤΑς!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης