151 Απ: Tο σαλόνι μας #2 Δευ Ιουλ 08, 2013 12:24 pm
iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ε, ναι πια θα γινω μια χονδρομπουτου με σορτς
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
iouliana έγραψε:ε, ναι πια θα γινω μια χονδρομπουτου με σορτς
η συνταγη ειναι της ede.βουτας τις ντομ ατες σε βραστο νερο για να ξεφλουδιστουν ευκολα,τις τριβεις στο μπλεντερ και τις βραζεις ωσπου να σωθει το νερο.εγω εκανα μια παραλλαγη,τις εβαλα στην γαστρα στον φουρνο.στο τελος βαζεις το αλατι και οτι μυρωδικο θες.οσο ει ναι καυτη την βαζεις σε γυαλινα βαζα και απο πανω λαδι.αυτα!!katerina1983 έγραψε:ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΩ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣ ΒΑΖΩ ΣΑΛΤΣΑ ΤΡΙΜΕΝΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥΜΑΡΟ ΛΙΓΟ ΚΕΤΣΑΠ ΑΛΑΤΙ ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ ΡΙΓΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΚ ΑΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ...
ΠΕΣ ΔΕΜΑΚΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ?ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ?
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΕΛΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΑΩ...ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΤΑ ΒΑΖΑ....
και αυτο το κανω.iouliana έγραψε:εγω τις σαλτσες τις βαζω ωμες σε σακουλακια και στον καταψυκτη
demaki88 έγραψε:η συνταγη ειναι της ede.βουτας τις ντομ ατες σε βραστο νερο για να ξεφλουδιστουν ευκολα,τις τριβεις στο μπλεντερ και τις βραζεις ωσπου να σωθει το νερο.εγω εκανα μια παραλλαγη,τις εβαλα στην γαστρα στον φουρνο.στο τελος βαζεις το αλατι και οτι μυρωδικο θες.οσο ει ναι καυτη την βαζεις σε γυαλινα βαζα και απο πανω λαδι.αυτα!!katerina1983 έγραψε:ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΩ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣ ΒΑΖΩ ΣΑΛΤΣΑ ΤΡΙΜΕΝΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥΜΑΡΟ ΛΙΓΟ ΚΕΤΣΑΠ ΑΛΑΤΙ ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ ΡΙΓΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΚ ΑΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ...
ΠΕΣ ΔΕΜΑΚΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ?ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ?
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΕΛΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΑΩ...ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΤΑ ΒΑΖΑ....
ναι αμε.οταν θα το βαλεις στα βαζακια και μετα το λαδι θα γυρισεις τα βαζακια αναποδα για να φυγει ο αερας.κανει και η μαμα μου αλλα ποτε δεν παιρνω συνταγη της γιατι δεν μου αρεσει!!εμενα εχει ο μπαμπας μου κηπο,οποτε εχουμε οτι λαχανικο θελουμε δικα μας!!!katerina1983 έγραψε:demaki88 έγραψε:η συνταγη ειναι της ede.βουτας τις ντομ ατες σε βραστο νερο για να ξεφλουδιστουν ευκολα,τις τριβεις στο μπλεντερ και τις βραζεις ωσπου να σωθει το νερο.εγω εκανα μια παραλλαγη,τις εβαλα στην γαστρα στον φουρνο.στο τελος βαζεις το αλατι και οτι μυρωδικο θες.οσο ει ναι καυτη την βαζεις σε γυαλινα βαζα και απο πανω λαδι.αυτα!!katerina1983 έγραψε:ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΩ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΖΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ?ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ......
ΑΑΑΑΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΛΑΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΛΤΕ .......ΖΗΛΕΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΙΧΙΧΙ
demaki88 έγραψε:ναι αμε.οταν θα το βαλεις στα βαζακια και μετα το λαδι θα γυρισεις τα βαζακια αναποδα για να φυγει ο αερας.κανει και η μαμα μου αλλα ποτε δεν παιρνω συνταγη της γιατι δεν μου αρεσει!!εμενα εχει ο μπαμπας μου κηπο,οποτε εχουμε οτι λαχανικο θελουμε δικα μας!!!katerina1983 έγραψε:demaki88 έγραψε:katerina1983 έγραψε:
καλε τι πολεμος!!!για ποτε ξεμπερδεψα με το τριψιμο δεν λεγετε.ε τωρα στον φουρνο παω τις ριχνω καμια ματια και ολα καλα!!!αλλα ξερεις τι με επιασε σημερα???μια νυστα ανυποφορη και σημερα βρηκε που κανω την σαλτσα γμτ???katerina1983 έγραψε:demaki88 έγραψε:
ναι αμε.οταν θα το βαλεις στα βαζακια και μετα το λαδι θα γυρισεις τα βαζακια αναποδα για να φυγει ο αερας.κανει και η μαμα μου αλλα ποτε δεν παιρνω συνταγη της γιατι δεν μου αρεσει!!εμενα εχει ο μπαμπας μου κηπο,οποτε εχουμε οτι λαχανικο θελουμε δικα μας!!!
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!!!!!
ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ 0,30' ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!!
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΜΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!
ναι ετσι και εγω θα το ελεγα καλυτερα!!esprit έγραψε:Α αυτό που έλεγα και γω κάνεις δηλαδή ντεμάκι. Απλά αυτό είναι συμπυκνωμένη σάλτσα ντομάτας όχι πελτές. Πελτές είναι αυτή η πάστα που σου έλεγα πριν. Δεν είμαι και 100% σίγουρη βέβαια μην λέω κοτσάνες αλλά έτσι νομίζω...
Για το χοντρή κτλ χωρίς και πάλι να είμαι 100% σίγουρη είναι με Τ επειδή τονίζεται αμέσως η επόμενη συλλαβή. Λέμε δηλαδή χοντρός/χοντρή αλλά αν δεν τονίζεται η επομενη συλλαβή βάζουμε Δ πχ χονδρικά.
μωρε ειμαι απο την παρασκευη με λιγο υπνο το βραδυ γιατι εχω αρρωστη την μεγαλη μου μικρη..σημερα πηγαμε στον γιατρο και ειναι αμυγδαλιτιδα!katerina1983 έγραψε:ΣΩΣΤΗ ΕΣΠΡΙΤ....ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!!
ΔΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ''ΝΥΣΤΑ''ΚΤΛ.....ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
βρε εσριτ μου θα λιωσει ομως ετσι σιγουρα μην παει και χαμενη!!!το δοκιμασες?esprit έγραψε:Βρε κορίτσια γιατί παιδεύεστε με τρίψιμο; Αφού θα τις ξεφλουδίσετε απλά κόψτε τες στην μέση αφαιρέστε το κοτσάνι και ρίξτε τες να βράσουν. Με το βράσιμο θα λιανίσουν από μόνες τους!
demaki88 έγραψε:μωρε ειμαι απο την παρασκευη με λιγο υπνο το βραδυ γιατι εχω αρρωστη την μεγαλη μου μικρη..σημερα πηγαμε στον γιατρο και ειναι αμυγδαλιτιδα!katerina1983 έγραψε:ΣΩΣΤΗ ΕΣΠΡΙΤ....ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!!
ΔΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ''ΝΥΣΤΑ''ΚΤΛ.....ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
τι ειναι οι ρομα?iouliana έγραψε:την σαλτσα δεν την κανατε με τις ρομα?
εσπριτ δεν εχω ιδεα (ειμαι των θετικων επιστημων) θα το κοιταξω απο περιεργεια
και εγω θεωρητικης!!!esprit έγραψε:Εγώ της θεωρητικής ήμουν αλλά δεν θυμάμαι καθόλου! Αν βγάλεις άκρη πες μου έτσι για την περιέργεια!
σε ευχαριστω!!!ε τωρα που ξεκινησε αντιβιωση θα ειναι καλυτερα απο αυριο!!katerina1983 έγραψε:demaki88 έγραψε:μωρε ειμαι απο την παρασκευη με λιγο υπνο το βραδυ γιατι εχω αρρωστη την μεγαλη μου μικρη..σημερα πηγαμε στον γιατρο και ειναι αμυγδαλιτιδα!katerina1983 έγραψε:ΣΩΣΤΗ ΕΣΠΡΙΤ....ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!!
ΩΧ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!
demaki88 έγραψε:τι ειναι οι ρομα?iouliana έγραψε:την σαλτσα δεν την κανατε με τις ρομα?
εσπριτ δεν εχω ιδεα (ειμαι των θετικων επιστημων) θα το κοιταξω απο περιεργεια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης