176 Απ: Tο σαλόνι μας #2 Δευ Ιουλ 08, 2013 1:03 pm
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
σε ευχαριστω..εσυ εχεις παιδακια?esprit έγραψε:Βράζει τόση πολλή ώρα που θα γίνει νιανιά θες δεν θες :Ρ
Περαστικά στην μικρούλα σου! Κουράγιο και στις δύο σας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σε ευχαριστω..εσυ εχεις παιδακια?esprit έγραψε:Βράζει τόση πολλή ώρα που θα γίνει νιανιά θες δεν θες :Ρ
Περαστικά στην μικρούλα σου! Κουράγιο και στις δύο σας
σου το ευχομαι το συντομοτερο!!!!esprit έγραψε:Όχι δεν έχω αλλά θέλω πολύ Προς το παρόν παρηγοριέμαι με τα παιδάκια των άλλων στον παιδικό που δουλεύω
esprit έγραψε:Όχι δεν έχω αλλά θέλω πολύ Προς το παρόν παρηγοριέμαι με τα παιδάκια των άλλων στον παιδικό που δουλεύω
μαλιστα!!!θα κοιταξω να βρω να δοκιμασω!!!iouliana έγραψε:α ντεμακι δεν ξερεις τι ειναι η ρομα??/
βγαινουν απο τη μεση του καλοκαιριου και μετα και ειναι πολυ πιο κοκκινες και μικρες και τις χρησιμοποιουν στο φαγητο αλλα και στη σαλατα, και εγω περιμενω να βγουν και μετα κανω σαλτσες
καληνυχτα και σε σενα!!!katerina1983 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!!ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!
καληνυχτα!!!iouliana έγραψε:κοριτσια καληνυχτα και απο εμενα !!!
ρε συ και εγω μολις τελειωσα με τις σαλτσες και λεω κατσε να δω και να παω για υπνο!!!αλλα που τωρα???παω να κοιμισω τις μικρες και επανερχομαι!!!καλα ε εχω ριξει τρελο γελοιο!!!zini έγραψε:Πηγα να κοιμιθω αλλα αδυνατον και επεστρεψα φουντωμενη
demaki88 έγραψε:ρε συ και εγω μολις τελειωσα με τις σαλτσες και λεω κατσε να δω και να παω για υπνο!!!αλλα που τωρα???παω να κοιμισω τις μικρες και επανερχομαι!!!καλα ε εχω ριξει τρελο γελοιο!!!zini έγραψε:Πηγα να κοιμιθω αλλα αδυνατον και επεστρεψα φουντωμενη
nanakaboubou έγραψε:καλημερα κοριτραρες!!
χθες οπως ηταν λογικο δεν ειχα κουραγιο να μπω μετα απο τοσο πιπιλισμα μυαλο που εφαγα...
με λιγα λογια πηγαμε εκει το μωρο μολις ειδε τον πεθερο μου και τον κουνιαδο μου πλανταξε δεν ηρεμουσε με τιποτα μεχρι που εσκασε απο το κλαμα και κοιμηθηκε 2 ωρες.. μεσα σε αυτες τις ωρες με ειπε τα παντα.. οτι θα κανω βλακεια που η μπομπονιερα μου βγενει 2 ευρω το κομματι και με λιγα λογια θα με φυγουν εκει λεφτα και την ελεγα δεν θα φυγουν πολλα αν δεν ερθουν τοσα ατομα.. αυτη εκει.. οτι δεν ξερω τι μου γινετε επειδη τελικα δεν θα κανω κατερινκ μετα τη βαφτιση και πολλα τετοια. επειτα επιασαν το παιδι το εκανα κομπλεξικο και μαλθακο που δεν θελει να βλεπει ανδρες... το παιδι ειχε φαει φρικη τοτε αν θυμαστε που σας ειχα πει οτι τσιριξε ο πεθερος μου την ωρα που το παιδι κοιμοταν και κοντεψε να με μεινει στα χερια απο το κλαμα. απο τοτε οποτε τον βλεπει η οποτε ακουει γενικα χοντρη αντρικη φωνη τρομαζει και κλαιει... και την λεω δεν φταιω εγω.. ανθρωπος ειναι και αυτο ολα τα θυμαται... και πειτα για 1,30 ωρα με εφερε μια κουτα με φοτο του γαμου της του γαμου της συνηφαδας της τις βαφτισεις των παιδιων της και με ελεγε δες δες οχι δες και αυτος ειναι ο ταδε ο αλλος ο γειτονας λες και με ενοιαζε. σε μια φαση χασμουριεμαι με λεει αααα νανα δεν σε ενδιαφερουν οι οικογενιακες μας αναμνησεις... μου ρθε να την πω εχεις πολυ σφινωμενη τυροπιτα στο κεφαλι σου!!! αχχ φρικη επειτα βγηκαμε βολτα το μωρο καταματιαχτηκε ολο χασμουριοταν και εκλεγε για κλαμα ομως που η δικια μου ειναι πολυ ησυχη.. και το πιο κορυφαιο... πλησιαζουμε στη καφετερια και περναμε εξω απο ενα κρεοπωλειο ηταν μεσα μια φιλη της πεθερας μου και την βλεπω κανει ενα τροχαδι σκουπιζει τα χερια της απο τα κρεατα στη ποδια και περνει φορα να πιασει το παιδι παιδια ηταν πολυ αστειο μπενω μπροστα και την λεω στοπ χαχαχαχ μετα γελιυσα μονη μου με λεει ε να μην το παρω λιγο.. λεω με συγχωρητε τα χερια σας ειναι μεσα στα αιματα ζωων με δουλευετε???? κ λεει μια στην πεθερα μου ψιθιριστα... ωραια νυφη εκανες.. και το ακουω και λεω... και πολυ της πεφτω.. και φευγω με το μωρο μετα η πεθερα μου ερχοταν γρηγορα απο πισω μου ελεγε νανα νανα αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κορυφηηη!! και με λεει δικαιο ειχες που δεν την αφησες αα ναι λεω? δεν ειδα να λετε κατι ομως οταν με προσβαλε... αφηστε μεγαλο μπαντιρντι...
μαρεσει που ειπα λιγα λογια και εκανα υπερδιπλο σεντονι!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης